2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ee turkiyeye gore hesapliyorsan benimde 10 kasim gozukuyor dogum. Sat 3 subatti:)

Selam annişler. Bugün bunaltıcı bir sıcak güne daha başladık. Evin içi şu an 33 derece ve nem %46 bayılazaaaammmm. Essin azıcık noolur yahu

iste benim sat 5 subat termin 12 kasim turkiyeye gore ve 3 gun onde geldigi icinde 9 kasim gorunuyor termin :) ayy zaten gunu gunune gelmiyor sipalar ya once ya sonra oluyor :)

Aynen benim ilk kiz 38+3 de geldi. Bu da oyle olur buyuk ihtimal pek duracaga benzemiyor:)

Arkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.

Cok korkuyorum.

Selam anneler ben bebeğın deterjanına daha karar veremedim eşyalarını yıkayıp hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Deterjan ve yumuşatıcı önerisi olan var mı?

Selam anneler ben bebeğın deterjanına daha karar veremedim eşyalarını yıkayıp hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Deterjan ve yumuşatıcı önerisi olan var mı?

Baby&me nin camasir deterjaniyla yumusaticisini aldim ilk defa deniycem. İlk bebegimde dalininkini kullaniyordum ek gidaya gecip kiyafetler lekelenmeye baslayinca omo baby kullanmaya baslamistim. İlk etapta baby&me iyidir.

Canim geçmiş olsun öncelikle korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ama doktorun yarın gel diyorsa sakin ihmal etme ve mutlaka git için rahatlasın inşallah hiç bir sorun yoktur bebis çok Büyümüştür o yüzden belki hareketleri kısıtlanmıştır gidince bizi mutlaka haberdar et hatta imkanın varsa bugün gitmen en iyisi

Korkma canim biseyi yoktur ama doktorun gormek istiyordur sen neden israrla yarin gitmek istemiyorsun?

Bugun imkanim yok canim. Hem bana cok ters biryerde esim goturuyor,hem de bugun denetim vardi isyerinde.mDaha dogrusu sabah dank etti kafama,neden israarla yarin cagiriyo diye. İsyerim cok berbat biryer. Bugun denetimimiz vardiy,dnetime de gelmediler,yarin geleceklermis. Ama umrumda degil yarin sabah erkenden gidecegim.

Korkma canim biseyi yoktur ama doktorun gormek istiyordur sen neden israrla yarin gitmek istemiyorsun?

Aslinda ben hep ayin 15 lerinde kontrollere gittim. Bu rutin kontrolum de 15 indeydi. Randevumu da almistim. Aksam da dr bisey yok hersey yolunda deyince icim rahatlamisti. Biraz da mahsus yokusa surdum bakalim yine de cagiracak.mi diye. İsrarla cagirinca korktum simdi

inşallah kötü birşey yoktur, ama olsa söylerlerdi cnm sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. Rabbim korusun meleğini..

Canım içini ferah tut yavrularımız allaha emanet, ama sen doktorunu dinle ve yarin mutlaka git

inşallah kötü birşey yoktur, ama olsa söylerlerdi cnm sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. Rabbim korusun meleğini..

Canım içini ferah tut yavrularımız allaha emanet, ama sen doktorunu dinle ve yarin mutlaka git

Sagolun arkadaslar yarin mutlaka gidecegim erkenden. Dun aksam hastaneye giderken de icimde sikinti vardi. Ensem ellerim falan uyustu stresten titriyodum,kotu bisey duyucam diye. Neyse ki kotu biaey duymadim ama iate niye israrla cagiriyo o takildi kafama.

DerinDeniz834 canım korkma dua et hayırlısıyla sağ salim gelecek bebeklerimiz sabırlı ol stres yapmamaya çalış bebisede yansımasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…