- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.461
senin nasil 64 oluyor canim sen benden oncesin
turkiyedeki gebelik takvimi 12 kasim diyordu buradaki 15 kasim ama ultrasonda 3 gun onde gittigi icin buradakiler 12 kasim dedi turkiyedeki hesaplamaya gore ise 9 kasim gorunuyor ben turkiyedeki hesaplamaya gore yapiyorumdaha onde oldugu icin :)
dun pizza ve ardindan kek yemistim keki fazla kacirdim galiba cok kotu oldum ik aylarda yasadigim bulantilar aklima geldiusutmuste olabiirim gece usuyorum ozellikle .
ayyy bi bitmedi su bulantilar ya dogurcaz hala bulanti cekiyoruz
canim magnet basimi yazıyor sitede
Ee turkiyeye gore hesapliyorsan benimde 10 kasim gozukuyor dogum. Sat 3 subatti:)
iste benim sat 5 subat termin 12 kasim turkiyeye gore ve 3 gun onde geldigi icinde 9 kasim gorunuyor termin :) ayy zaten gunu gunune gelmiyor sipalar ya once ya sonra oluyor :)
Selam annişler. Bugün bunaltıcı bir sıcak güne daha başladık. Evin içi şu an 33 derece ve nem %46 bayılazaaaammmm. Essin azıcık noolur yahu
Sari akintimin yaninda az bisey su gibide geliyo ama ikisi bir geliyo camasirimada azcik geliyo bazen hic gelmiyo anlayamadm mi
Ayy ne guzeeel
Ben türkiyede doğudayım. Bizde kar altı ay var. Yani kışı tam yaşıyoruz. Eksi 30 larda falan.
Canım ben etiketini bir site buldum ordan begendim yazısını kendim yazdım önizlemeden de farklı kaydet deyip Word de çogalttım bazı sitelerde oluyor bazılarında olmuyorcanim magnet basimi yazıyor sitede
Selam anneler ben bebeğın deterjanına daha karar veremedim eşyalarını yıkayıp hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Deterjan ve yumuşatıcı önerisi olan var mı?
Canim geçmiş olsun öncelikle korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ama doktorun yarın gel diyorsa sakin ihmal etme ve mutlaka git için rahatlasın inşallah hiç bir sorun yoktur bebis çok Büyümüştür o yüzden belki hareketleri kısıtlanmıştır gidince bizi mutlaka haberdar et hatta imkanın varsa bugün gitmen en iyisiArkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.
Cok korkuyorum.
Arkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.
Cok korkuyorum.
Canim geçmiş olsun öncelikle korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ama doktorun yarın gel diyorsa sakin ihmal etme ve mutlaka git için rahatlasın inşallah hiç bir sorun yoktur bebis çok Büyümüştür o yüzden belki hareketleri kısıtlanmıştır gidince bizi mutlaka haberdar et hatta imkanın varsa bugün gitmen en iyisi
Korkma canim biseyi yoktur ama doktorun gormek istiyordur sen neden israrla yarin gitmek istemiyorsun?
Insallahhh :) farkli olur derler ama olmasin lutfenİnsallah ablaya benzer buda. Bende kizimda hic uyku sorunu yasamadim ne aglama ne bisey gece mikliyodu memeyi dayiyodum agzina emerken uyuyodu tekrar. Sabahta benle bir uyanirdi. İnsallah ablalarina cekerler.
inşallah kötü birşey yoktur, ama olsa söylerlerdi cnm sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. Rabbim korusun meleğini..Arkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.
Cok korkuyorum.
Canım içini ferah tut yavrularımız allaha emanet, ama sen doktorunu dinle ve yarin mutlaka gitArkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.
Cok korkuyorum.
inşallah kötü birşey yoktur, ama olsa söylerlerdi cnm sen gönlünü ferah tutmaya çalış.. Rabbim korusun meleğini..
Canım içini ferah tut yavrularımız allaha emanet, ama sen doktorunu dinle ve yarin mutlaka git
Kullanıcı yorumlarını okudum memnun herkez bende alayım bari teşekkürlerBaby&me nin camasir deterjaniyla yumusaticisini aldim ilk defa deniycem. İlk bebegimde dalininkini kullaniyordum ek gidaya gecip kiyafetler lekelenmeye baslayinca omo baby kullanmaya baslamistim. İlk etapta baby&me iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?