- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.481
Ben en son muayenemde sordum cati muayenesi ne zaman olucam ilk dedim 33.haftada alttan muayeneye basliycaz dedi..Ben 35. haftada kontrole gideceğim çatı muayenesi bana da yapar mı acaba ? Doktorumla hiç konuşmadık daha önce hiç birşey söylememişti..
sticker seklinde olmaz ama degil mi o sekilddCanım ben etiketini bir site buldum ordan begendim yazısını kendim yazdım önizlemeden de farklı kaydet deyip Word de çogalttım bazı sitelerde oluyor bazılarında olmuyor
İnşallah öyle değildir çünkü ben normal doğumu çok istiyorumm37 den önce çatıyı yapan doktorun tek amacı doğumu başlatıp sezeryan yapmaktır diye biliyorum..
sticker seklinde olmaz ama degil mi o sekildd
Bence kötü birşey olsa ogun seni hastanede tutarlar ve doktorunda hemen gelirdi tedbir olsun diye çağırmıştır sonuçta şakaya gelmez can bu içını sıkma senSagolun arkadaslar yarin mutlaka gidecegim erkenden. Dun aksam hastaneye giderken de icimde sikinti vardi. Ensem ellerim falan uyustu stresten titriyodum,kotu bisey duyucam diye. Neyse ki kotu biaey duymadim ama iate niye israrla cagiriyo o takildi kafama.
Acaba ben mi yanlış anladım alttan muayene de demiş olabilir. . Çatı muayenesiyle alttan muayene aynı şey mi acaba ? Idrar testi sonucu göstermek için gidicem bikac gün içinde ozaman bi sorayım tekrar bakalim ne diyecek :/Yurtdışında hiç çatı muayenesi falan yapılmıyor, @parkbyull haklı olabilir amac acaba doğumu başlatıp sezeryanami almak diye düşünüyorum bende
Canim ne desem yalan olur benim 30.haftada döndu bazilarinda erken donebiliyor bazilarinda doguma son hafta kala donuyor bazilarinda da donmuyor bir yerde okumuştum kasiklarina dogru fener tut şiddetli ışık oldugunda ona dogru donuyormus ve muzik ac gene kasiklarina yakin tut telefondan acarsan denemekte fayda varKizlar size bi sorun olucak? 2gun önce doktor kontrolum vardi.. 28+0 iken bebeğim 1123 gr. Ben 12 kg almışım doktorum kızdı yediklerine dikkat et bidahaki ay 1 kg almis olarak gel dedi.. Sorum şu: Bebeğim başı yukarda suan ben normal doğumu cok istediğimi söyledim doktoruma bebegin başı asagi döner mi dedim.. Biz 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dönmesini eger dönmemis olursa 40.haftada sezaryen için gün belirleriz dedi.. Sık sık dönüyor zaten hissedyorum dedm .Yok dedi o kendi etrafinda dönüyordur surekli dönmez dedi... Sizce doğuma kadar bebegimin başı aşağı doner mi??
Kizlar size bi sorun olucak? 2gun önce doktor kontrolum vardi.. 28+0 iken bebeğim 1123 gr. Ben 12 kg almışım doktorum kızdı yediklerine dikkat et bidahaki ay 1 kg almis olarak gel dedi.. Sorum şu: Bebeğim başı yukarda suan ben normal doğumu cok istediğimi söyledim doktoruma bebegin başı asagi döner mi dedim.. Biz 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dönmesini eger dönmemis olursa 40.haftada sezaryen için gün belirleriz dedi.. Sık sık dönüyor zaten hissedyorum dedm .Yok dedi o kendi etrafinda dönüyordur surekli dönmez dedi... Sizce doğuma kadar bebegimin başı aşağı doner mi??
Kizlar ya ben birşey sormak istiyorum ben hala agdamı kendin yapiyorum kuafor oldugum icin ama 3 aydan beri epilasyon makinnesiyle aliyorum acaba sesten yada titreşimden felan bebeğim etkilenir mi acil cevap werirseniz sevinirim
Benimde karnida cikti ama cok aşiri degil rahatsiz oluyorum ama alirsak dogumdan sonrada devamli almamaiz gerekiyor diye bikiyorum almazsak dogumdan sonra dokuluyormusValla ben karnımdaki tüyleri makineyle alırken baya tekme attı tepindi. Acaba rahatsız mı oldu? Ama o karınla dr karşısına çıkamazdım
Benimde karnida cikti ama cok aşiri degil rahatsiz oluyorum ama alirsak dogumdan sonrada devamli almamaiz gerekiyor diye bikiyorum almazsak dogumdan sonra dokuluyormus
Bilmiyorum ki, ayyy ilk olunca insan hep acabalarla yaşıyor vallahi, burada alttan da bakıyorlar hiç ama olurda önümüzdeki ay bakarlarsa yazarım sizedeAcaba ben mi yanlış anladım alttan muayene de demiş olabilir. . Çatı muayenesiyle alttan muayene aynı şey mi acaba ? Idrar testi sonucu göstermek için gidicem bikac gün içinde ozaman bi sorayım tekrar bakalim ne diyecek :/
Ben en son muayenemde sordum cati muayenesi ne zaman olucam ilk dedim 33.haftada alttan muayeneye basliycaz dedi..
Bende en son 3 hafta once kendim yapmistim son ana kadar da kendim yapılan mecbur çünkü buralarda öyle ağdacı falan yok ne yazikki, epilasyon makinesi dediğin epilatörmü canimKizlar ya ben birşey sormak istiyorum ben hala agdamı kendin yapiyorum kuafor oldugum icin ama 3 aydan beri epilasyon makinnesiyle aliyorum acaba sesten yada titreşimden felan bebeğim etkilenir mi acil cevap werirseniz sevinirim
Haklisin canim hemde ne gereği varki ben anlamiyorumKızlar çatı muayenesi için acele etmeyin derim. bünyeden bünyeye değişir tabi ki ama çatı muayenesinden sonra doğumu başlayan suyu gelenler de baya var. Son kontrolde bebek başını rahim ağzına dayamış sana 35 ten önce çatı yapmayalım, yaparsam hatırlat dedi. En az 35-36. Haftayı bekleyelim bence kızlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?