- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.501
Beline ağrı giren var mı acaba?
Yarım saattir belimin sağ tarafı regl ağrısı gibi zonkluyor ve ayağıma kadar ağrı vuruyor.
Yarım saate geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum feci panik yaptım.
kızlar göğüs pedi alıcam da siz hangisini aldınız veya aldınız mı ?
Benim bebegimde ters duruyormus doktora sordum o daha cok pozisyon degistirir dedi sorun yok dediKizlar size bi sorun olucak? 2gun önce doktor kontrolum vardi.. 28+0 iken bebeğim 1123 gr. Ben 12 kg almışım doktorum kızdı yediklerine dikkat et bidahaki ay 1 kg almis olarak gel dedi.. Sorum şu: Bebeğim başı yukarda suan ben normal doğumu cok istediğimi söyledim doktoruma bebegin başı asagi döner mi dedim.. Biz 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dönmesini eger dönmemis olursa 40.haftada sezaryen için gün belirleriz dedi.. Sık sık dönüyor zaten hissedyorum dedm .Yok dedi o kendi etrafinda dönüyordur surekli dönmez dedi... Sizce doğuma kadar bebegimin başı aşağı doner mi??
Canim doktorum bana epilasyon kullanmada ne kullanirsan kullan demistiKizlar ya ben birşey sormak istiyorum ben hala agdamı kendin yapiyorum kuafor oldugum icin ama 3 aydan beri epilasyon makinnesiyle aliyorum acaba sesten yada titreşimden felan bebeğim etkilenir mi acil cevap werirseniz sevinirim
Hadi yaa wala siz yazana kadar yaptim bilem ☺neyse bidahakine ağda yaparim artikinCanim doktorum bana epilasyon kullanmada ne kullanirsan kullan demisti
Zaten o bolgeyi goremiyorum gorsem emin olki dinlemem yaparim oldugum yerdede kuafor yok napicam bilmiyorumHadi yaa wala siz yazana kadar yaptim bilem ☺neyse bidahakine ağda yaparim artikin
Bence kötü birşey olsa ogun seni hastanede tutarlar ve doktorunda hemen gelirdi tedbir olsun diye çağırmıştır sonuçta şakaya gelmez can bu içını sıkma sen
Tabiki canim kotu birsey olsa mumkunu yok seni birakmazlardi ins biseycik yoktur sen güzel düsün güzel olsun stes yaparak bebeğinede zarar vermeOyle yaparlardi dimi... Cok sagol icimi ferahlattin. İnsallah yarin anlayacagim...
O lazer epilasyondan bahsetmis olmasin epilasyon aletinin ne gbi zarari olablrki tuyleri cekio altt tarafi kimyasali yok biseyi yok sacma geldi bana genelde tuy dokucu krem kullanmayin derlerCanim doktorum bana epilasyon kullanmada ne kullanirsan kullan demisti
Bende ayna karşına gecip yapiyorum oyle zorlansam da yapiorum zar zorZaten o bolgeyi goremiyorum gorsem emin olki dinlemem yaparim oldugum yerdede kuafor yok napicam bilmiyorum
Valla görünmüyo artık napcez bilmem. Bende yaptım bi kac gün önce ama resmen karamboleZaten o bolgeyi goremiyorum gorsem emin olki dinlemem yaparim oldugum yerdede kuafor yok napicam bilmiyorum
Bir sorun olacağını sanmıyorum, bir yazıda okumuştum ağda, epilator ve jilet kullanılabilir yazıyorduEwet canim epilatör
Ayy kolay gelsin hepimize valla zor günler geçiriyoruz allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bunlarda geçer, ama parkybull yazılarını okurken gülerek okuyorum yorumlara koydugun mizaç cok güzel allahta seni güldürsün :):)günaydın hatunlar gününüz güzel geçsin artık ağrılar sızılar normal desekte başımıza geldiğinde endişe etmekten geri kalamıyoruz maalesef..
benimde çatıda ve vajinada ağrılarım var...
bazen karnımı acıtan ağrılar da oluyor..
gece sağa sola dönmesi zulüm..
namıssız kuyruk sokumuma değinmiyorum bile..
bir de sıcaklar ah o sıcaklar ,hayatımı kararttı boynum kapkara terden yandı gece inleyerek bir kalkıyorum tamam uyku artık hak getire ,bir yandan vıcık vıcık terliyorum fenalık basıyor diğer yandan bir esinti geliyor donduruyor Allah verede hastalanmasam...
ha bir de şu meşhur nefes,midem artık göğsümde reflüden bol bol yanan bir gırtlak var zaten onla baş etmeye çalışırken aniden gelen kısa süreli çarpıntı nakavt vuruşunu yapıyor son olarak ve parkbyull malup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?