2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Beline ağrı giren var mı acaba?
Yarım saattir belimin sağ tarafı regl ağrısı gibi zonkluyor ve ayağıma kadar ağrı vuruyor.
Yarım saate geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum feci panik yaptım.

Beline ağrı giren var mı acaba?
Yarım saattir belimin sağ tarafı regl ağrısı gibi zonkluyor ve ayağıma kadar ağrı vuruyor.
Yarım saate geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum feci panik yaptım.

Benimde belimden kuyruk sokumuma kadar ağrı var canım,sürekli oturur pozisyonda olduğum için iş yerinde ağrılarım daha çok yürürkende sol bacağımdan kuyruk sokumuma vuruyor.hafta sonu bu kadar yoktu.Dayanılmayacak gibi değil ama benimkisi okuduğum kadarıylada artık bu ağrılar normal bebekler büyüyor.

Kizlar bugun dr gittim bebegimin hareketleri cok iyi ama rahim agzinda hunilesme ve kisalma var. Rahim agzi boyu 1.5 cm dusmus bu da erken dogum riski demekmis ciger gelistirici igne vurundum 2. Dozu da yarin. Uzun zamandir foruma giremiyorum aranizda benzer seyler yasayan war mi yada erken dogum yapan ?

Kızlar bugün bir şey fark ettim.
Ben Kraft Calipso almıştım yatak olarak , özellikle ara katı fermuarla bağlanıyor diye de not düşmüştüm hatta.
Bugün e-bebek te kurulmuş yatağa bakarken dikkatimi çekti , benim aldığım mağazadan bana yollanan yatağın ara katı fermuarlı değil , tutturuluyor üstten.Bu kadar zaman neden dikkatimi çekmedi , bilmiyorum.
Yarın eve dönerken mağazaya girip değiştirmelerini isteyeceğim,internet sitelerine de fermuarlı görsel koymuşlar ama bana farklısını yollamışlar,sinir oldum Kutusunu da atmıştık , sorun çıkarmadan değiştirirler umarım , fişi duruyor.

Buraya fotolarını da ekledim,fermuarlı olması gerekirken tutturmalı benimkisi Yolladıkları eski model midir ,nedir anlamadım.549 lira verdim , çok sinirlendim . Picabo diye bir mağazadan almıştım.

Benim bebegimde ters duruyormus doktora sordum o daha cok pozisyon degistirir dedi sorun yok dedi

Kizlar ya ben birşey sormak istiyorum ben hala agdamı kendin yapiyorum kuafor oldugum icin ama 3 aydan beri epilasyon makinnesiyle aliyorum acaba sesten yada titreşimden felan bebeğim etkilenir mi acil cevap werirseniz sevinirim
Canim doktorum bana epilasyon kullanmada ne kullanirsan kullan demisti

Bunları bugün e-bebek ' i gezerken çektim anneler.
Uzun kollu sweat ler 9.99 , patiksiz altlar 12.99 , patikli altlar 6.99 .
Eşofman takım yapılabilir , çok şirinler :)

Canim doktorum bana epilasyon kullanmada ne kullanirsan kullan demisti
O lazer epilasyondan bahsetmis olmasin epilasyon aletinin ne gbi zarari olablrki tuyleri cekio altt tarafi kimyasali yok biseyi yok sacma geldi bana genelde tuy dokucu krem kullanmayin derler

Kızlar üzücü birhaber aldım yeni doğan bebeğin sırtında yağ bezesi görünümlü bir yara varmış hastaneden çıkarken kanama yapıyor doktorlar bir bakalım diyorlar mr dı röntgendi kıst omiriliğe kadar dayanmış 3ay sonra ameliyat olması gerekirmiş allah acil şifalar versin iyi temizlenmesi gerekiyormuş.. Şimdi niye böyle şeyler yazıyorsunuz diyenler olucaktır bilinçlenmek gerekiyor ultrasonda bu görünmezmiydi diye sorucam ben dr.uma.

Zaten o bolgeyi goremiyorum gorsem emin olki dinlemem yaparim oldugum yerdede kuafor yok napicam bilmiyorum
Valla görünmüyo artık napcez bilmem. Bende yaptım bi kac gün önce ama resmen karambole bi sonraki nası olcak onu düşünüyorum, kuaföre gitmeyi beceremedim valla utanırım ben

Ayy kolay gelsin hepimize valla zor günler geçiriyoruz allah kucaklarımıza almayı nasip etsin bunlarda geçer, ama parkybull yazılarını okurken gülerek okuyorum yorumlara koydugun mizaç cok güzel allahta seni güldürsün :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…