2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlaaar ben kontrolden geldim Yine herzamanki gibi ben göremedim. Oğlum baktı pür dikkat ne anladıysa artık Kocişimde baktı ama pek sevmiyor ultrason görüntüsünü "hiçbirşey anlamıyorum" diyor
Kızım 1520 gr. olmuş maaşallah (29+2 bugün) bana gayet iyi gibi geldi ne dersiniz?
Arada çarpıntım oluyor dedim 93-101 civarı atıyor dedim. 110 a kadar normal kabul ediyoruz dedi.
Foto gene isteyemedim çarçabuk baktı geçti yine.
Gelişimi gayet iyi bir problem görünmüyor dedi. 2 hafta sonraya çağırdı. NST ye bakarız dedi.
28 Eylül'de de raporumu yazacak.

Bu arada bebişimin poposu aşağıdaymış. Kafası sağ kaburgamın altında. Dönsede dönmese de bizim için farketmez nasıl olsa ilk doğumun sezeryan olmuş bu da öyle olacak dedi.

Kizlarrr merhabalarr biz geldik kontrolden biraz moralim bozuldu suyum azalmiss doktor 3 litre su icmiyomusun dedi iciyorum ama bardakla tukettigim icin tam hesap yapmadimki cok uzuldumm yaa haftaya tekrar gel dedi ins.duzelir tam 2 kilo olmus oglusumm

Su önemli canım içmeye gayret et,maşallah oglusun a..

Kızlar benimde bugun kontrolum vardı gelişimi gayet iyi dedi 3 hafta önce ters ti bugun düzelmiş dedi.suyun iyi ama ilerde sıkıntı olabilir 3 litre en az içeceksin dedi.gelişimi haftasıyla uyumla bi aksilik olmazsa sezeryana 39.haftada alırız dedi.ankara bugun o kadar sıcaktı ki eve gelir gelmez önce duş sonra yarım saat kestirdim kalktım ki eşim yemeği hazırlamış bi iyi oldu

Hepsi ayni tip degil mi? Benim gorduklerim de hep ustten tutturmali, fermuarli gormedim

Bir sorun olacağını sanmıyorum, bir yazıda okumuştum ağda, epilator ve jilet kullanılabilir yazıyordu
Benimde karnida cikti ama cok aşiri degil rahatsiz oluyorum ama alirsak dogumdan sonrada devamli almamaiz gerekiyor diye bikiyorum almazsak dogumdan sonra dokuluyormus
Bnde senin gbi dusunuorum bndede cikti almiorum sonra kendiliginden dokulur diye umuyorum yoksaa epilasyona baslarim mecburen tabi dogumdan sonraki burusuk karinlarimiz eski haline gelince :))))))

doğumumuz aynı gün görünüyor sanırım sat 21 şubat sizinde, ben de 3 gün önce gittim kontrole, 1266gr 40cm bebeğim, şimdiye kadar 10 kilo aldım ben, bizde de tam tersi çok kilo aldım değil mi diyorum doktorum hayır çok normal diyor sağolsun moral veriyor o yüzden canını hiç sıkma arkadaşım, normal olmaması için hiçbir engel yok sonuna kadar bekleyebiliriz dedi

Tatlım bebeğini hala hissediyorsan yaşıyordur sonuçta. Acil bi durum olsaydı seni bırakmazlardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…