- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 163
- 46
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.521
Cok guzel nerden aldin cnm?Süslü annenin süslü kizi
cok tesekkurler canim Rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip eder insallah canim... netten siparis verdim canimCok guzel nerden aldin cnm?
Kizlarrr merhabalarr biz geldik kontrolden biraz moralim bozuldu suyum azalmiss doktor 3 litre su icmiyomusun dedi iciyorum ama bardakla tukettigim icin tam hesap yapmadimki cok uzuldumm yaa haftaya tekrar gel dedi ins.duzelir tam 2 kilo olmus oglusumm
Su önemli canım içmeye gayret et,maşallah oglusun a..Kizlarrr merhabalarr biz geldik kontrolden biraz moralim bozuldu suyum azalmiss doktor 3 litre su icmiyomusun dedi iciyorum ama bardakla tukettigim icin tam hesap yapmadimki cok uzuldumm yaa haftaya tekrar gel dedi ins.duzelir tam 2 kilo olmus oglusumm
Canım bende 2litre içiyodum doktoroda söyledim zaten yetmez dedi en az 3 litre dedi bende şaşırdım.Ben her gün 2 litre içiyorum, az mı şimdi, doktorlar neden 3 litre diyorlar.
Ne etiketi bastiricaksin canim?kızlar etiketi nereye bastirdiniz
Hepsi ayni tip degil mi? Benim gorduklerim de hep ustten tutturmali, fermuarli gormedimKızlar bugün bir şey fark ettim.
Ben Kraft Calipso almıştım yatak olarak , özellikle ara katı fermuarla bağlanıyor diye de not düşmüştüm hatta.
Bugün e-bebek te kurulmuş yatağa bakarken dikkatimi çekti , benim aldığım mağazadan bana yollanan yatağın ara katı fermuarlı değil , tutturuluyor üstten.Bu kadar zaman neden dikkatimi çekmedi , bilmiyorum.
Yarın eve dönerken mağazaya girip değiştirmelerini isteyeceğim,internet sitelerine de fermuarlı görsel koymuşlar ama bana farklısını yollamışlar,sinir oldumKutusunu da atmıştık , sorun çıkarmadan değiştirirler umarım , fişi duruyor.
Buraya fotolarını da ekledim,fermuarlı olması gerekirken tutturmalı benimkisiYolladıkları eski model midir ,nedir anlamadım.549 lira verdim , çok sinirlendim . Picabo diye bir mağazadan almıştım.
Eki Görüntüle 1626105 Eki Görüntüle 1626106
Valla bende oyle iciyodum ama 3 olucak dedi anca yetiyo herhalde bebegeCanım bende 2litre içiyodum doktoroda söyledim zaten yetmez dedi en az 3 litre dedi bende şaşırdım.
Süslü annenin süslü kizi
Kendimizi zorlıcaz yapıcak bişey yok..çok içincede midem bulanıyo bi tuhaf oluyoValla bende oyle iciyodum ama 3 olucak dedi anca yetiyo herhalde bebege
Aynen yaa midem likir likir suyla doldu o derece aman miniklerimiz iyi olsunda sunun surasinda ne kaldiKendimizi zorlıcaz yapıcak bişey yok..çok içincede midem bulanıyo bi tuhaf oluyo
Bir sorun olacağını sanmıyorum, bir yazıda okumuştum ağda, epilator ve jilet kullanılabilir yazıyordu
Bnde senin gbi dusunuorum bndede cikti almiorum sonra kendiliginden dokulur diye umuyorum yoksaa epilasyona baslarim mecburen tabi dogumdan sonraki burusuk karinlarimiz eski haline gelince :))))))Benimde karnida cikti ama cok aşiri degil rahatsiz oluyorum ama alirsak dogumdan sonrada devamli almamaiz gerekiyor diye bikiyorum almazsak dogumdan sonra dokuluyormus
doğumumuz aynı gün görünüyor sanırım sat 21 şubat sizinde, ben de 3 gün önce gittim kontrole, 1266gr 40cm bebeğim, şimdiye kadar 10 kilo aldım ben, bizde de tam tersi çok kilo aldım değil mi diyorum doktorum hayır çok normal diyor sağolsun moral veriyor o yüzden canını hiç sıkma arkadaşım, normal olmaması için hiçbir engel yok sonuna kadar bekleyebiliriz dediKizlar size bi sorun olucak? 2gun önce doktor kontrolum vardi.. 28+0 iken bebeğim 1123 gr. Ben 12 kg almışım doktorum kızdı yediklerine dikkat et bidahaki ay 1 kg almis olarak gel dedi.. Sorum şu: Bebeğim başı yukarda suan ben normal doğumu cok istediğimi söyledim doktoruma bebegin başı asagi döner mi dedim.. Biz 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dönmesini eger dönmemis olursa 40.haftada sezaryen için gün belirleriz dedi.. Sık sık dönüyor zaten hissedyorum dedm .Yok dedi o kendi etrafinda dönüyordur surekli dönmez dedi... Sizce doğuma kadar bebegimin başı aşağı doner mi??
Tatlım bebeğini hala hissediyorsan yaşıyordur sonuçta. Acil bi durum olsaydı seni bırakmazlardı bence.Arkadaslar cok canim sikkin. Bebegim cok hareketli fakat son 2 gundur neredeyse hic hareket hissetmedim. Dun aksam hastaneye gitttim. Genc cocuk gibi bi dr vardi. Kalp atislarina bakti,bebegi besleyen kordona falan bakti. Hersey yolunda dedi. Sonra benim dr umu telefonla aradi disari cikip, ben bi doktorunuzu arayip ona da geldiginizi ve durumunuzu haber vereyim dedi. Beni nst ye baglamisti o sira. Sonra geldi dedi ki,doktorunuz sali gunu gelmenizi istiyor dedi. Ben de ayin 15 ine normal kontrol randevumu almistim. Ama ben 15 inde gelicem dedim. Doktorumuzla konusursunuz dedi. Bugun de whatsapp dan mesaj yazdim doktoruma ve ozellikle ayin 15 inde gelebilirim,yarin icin isyerinden izin alamiyorum dedigim halde, hayir yarin sizi bekliyorum yazmis. Acaba aksam dr kotu biaeyler gorup onu mu soyledi de erkenden cagiriyo doktorum. Cok korkuyorum. Bebegim bugun birazcik daha hareketli gibi. Ama eski aktiflogi yok.
Cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?