2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam anneler ben bebeğın deterjanına daha karar veremedim eşyalarını yıkayıp hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Deterjan ve yumuşatıcı önerisi olan var mı?
Roxy mi ne sabun tozu kullanılıyor diye biliyorum. Yumuşatıcı yerine sirke kullanıcam ben

Şu iki litre üç litre muhabbetini anlayamıyorum. Bir doktorun dediği diğerininkini tutmuyor. Ben sorduğumda birbuçuk iki yeter demişti. Niye bu kadar çelişkililer. Ayrıca fazla suyun da yarardan çok zarar getirdiği ortada, bilimsel olarak kanıtlanmış.

kızlar istanbul anadolu yakasında olanlar hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyorlar acaba bir de şimdiye kadar bebeğimin gelişimi gayet iyiydi ama yeni doktor 1 hafta geride ultrasona göre dedi çok üzüldüm minyon bir bebek olur dedi ama yine de insan üzülüyor dikkat ediyorum aslında beslenmeme

Benim doktorum kişinin kilosunun gram olarak değerinin yarısı kadar su tüketmesi gerekiyor demişti örneğin; 70kg olan bitti 7000gr yarısı 3500 litre gibi

Ben ümraniyede oturuyorum üsküdar hospital türkte düşünüyorum doğumu Normal doğum 850 sezeryan 1000 TL doktorum Ayşe Nurcan Ünlüer

Maşallah annesi bence de gayet iyi kilosu, biz 28de 126gramdık

Hepsi ayni tip degil mi? Benim gorduklerim de hep ustten tutturmali, fermuarli gormedim

Fermuarlılar canım , ben bir de 2015 model diye aldım.
Bugün gidip mağazada tepkimi dile getireceğim , değiştirilene kadar da peşini bırakmayacağım.Fermuarlı olanların ara katı sabit yatak gibi yerinden hiç oynamıyor , daha sağlam duruyor.
Böyle yollayacaklarını bilseydim gider başka yerden alırdım , netteki görsele güvenip aldım,görselde fermuarlı model var , yollanan başka .

Canim ben 32+4 deyim bebek coktan donmus dogum pozisyonunu almis dedi doktor ztn hissediyorum ayaklar yukarda minik minik sertlikler oluyo elime geliyo ittiriyo bazen kucuk bi yerde oluyo ayak yani belli midemin altinda

günaydın kızlar...
yine uyanamadığım gözlerimden uyku akan bir sabah..
işe zar zor geldim.. uyumak istiyorum yaaaaa
sanki sabah yataktan kalkan ben değilim de başka biri.. kendimi hala yatakta hissediyorummm... kafam kalkmıyor

Günaydın güzel bayanlar su konusunda ben üç litredn bile fazla ıciyor gibiyim onuda söyle hesapladım. Yarım lt lik bardak aldın onunla en az altı defa içiyorum. Gecede baş ucuma koyuyorum malum lavabo için en az üç defa uyanıyorum onuda içiyorum gün içinde soda falan da içiyorum valla anlayacaginiz içtiğimin hesabı yok su sorhosu oldum birde ben biraz suyu azalttigim gün hemen idrarimdan anlıyorum rengi koyulasmaya başlıyor. Yani anlayacaginiz çıkardığıma göre iciyorum

Günaydınn hanımlar... Benim idrar testimde enfeksiyon çıkmıştı doktor ilaca başlattı hafif iğne batması gibi sancım oluyor normal mi bu durum ? 34. haftaya giriyorum bu hfta ..haftaya kontrolümüz var tedirgin oldum..

Dediğin gibi idrarın rengi sarıysa yeterli değil demek. Açık renk olması gerekiyormus. Ben ne kadar ictigimi olcmuyorum ama 2-3 iciyorumdur. Cok terledigim sıcak günlerde 3 bile yetmeyebilir. Serin havalarda (tabi serinlerse bir gün) 2 rahatlıkla yeter bence.

Günaydın hamişler,bende sabahları zor kalkıp işe gelenlerdenim.evdeykende uyuyamıyorum nasıl iş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…