- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.541
Roxy mi ne sabun tozu kullanılıyor diye biliyorum. Yumuşatıcı yerine sirke kullanıcam benSelam anneler ben bebeğın deterjanına daha karar veremedim eşyalarını yıkayıp hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Deterjan ve yumuşatıcı önerisi olan var mı?
Hadi yaa wala siz yazana kadar yaptim bilem ☺neyse bidahakine ağda yaparim artikin
Ben kraft kullanıyorum memnunum canimkızlar göğüs pedi alıcam da siz hangisini aldınız veya aldınız mı ?
Bilmiyorum doktorumun bana söylediğini yazdım benEpilasyon makinası zararlımıymış?
Benim doktorum kişinin kilosunun gram olarak değerinin yarısı kadar su tüketmesi gerekiyor demişti örneğin; 70kg olan bitti 7000gr yarısı 3500 litre gibiŞu iki litre üç litre muhabbetini anlayamıyorum. Bir doktorun dediği diğerininkini tutmuyor. Ben sorduğumda birbuçuk iki yeter demişti. Niye bu kadar çelişkililer. Ayrıca fazla suyun da yarardan çok zarar getirdiği ortada, bilimsel olarak kanıtlanmış.
Ben ümraniyede oturuyorum üsküdar hospital türkte düşünüyorum doğumu Normal doğum 850 sezeryan 1000 TL doktorum Ayşe Nurcan Ünlüerkızlar istanbul anadolu yakasında olanlar hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyorlar acaba bir de şimdiye kadar bebeğimin gelişimi gayet iyiydi ama yeni doktor 1 hafta geride ultrasona göre dedi çok üzüldüm minyon bir bebek olur dedi ama yine de insan üzülüyor dikkat ediyorum aslında beslenmeme
Maşallah annesi bence de gayet iyi kilosu, biz 28de 126gramdıkKızlaaar ben kontrolden geldimYine herzamanki gibi ben göremedim. Oğlum baktı pür dikkat ne anladıysa artık Kocişimde baktı ama pek sevmiyor ultrason görüntüsünü "hiçbirşey anlamıyorum" diyor
Kızım 1520 gr. olmuş maaşallah (29+2 bugün) bana gayet iyi gibi geldi ne dersiniz?
Arada çarpıntım oluyor dedim 93-101 civarı atıyor dedim. 110 a kadar normal kabul ediyoruz dedi.
Foto gene isteyemedim çarçabuk baktı geçti yine.
Gelişimi gayet iyi bir problem görünmüyor dedi. 2 hafta sonraya çağırdı. NST ye bakarız dedi.
28 Eylül'de de raporumu yazacak.
sabun tas kolonya yapmaya calisiyorum canim onlar icin istiyorumNe etiketi bastiricaksin canim?
pembe hobi canimCanim hangi siteden siparis ettin
Hepsi ayni tip degil mi? Benim gorduklerim de hep ustten tutturmali, fermuarli gormedim
Canim ben 32+4 deyim bebek coktan donmus dogum pozisyonunu almis dedi doktor ztn hissediyorum ayaklar yukarda minik minik sertlikler oluyo elime geliyo ittiriyo bazen kucuk bi yerde oluyo ayak yani belli midemin altindaKizlar size bi sorun olucak? 2gun önce doktor kontrolum vardi.. 28+0 iken bebeğim 1123 gr. Ben 12 kg almışım doktorum kızdı yediklerine dikkat et bidahaki ay 1 kg almis olarak gel dedi.. Sorum şu: Bebeğim başı yukarda suan ben normal doğumu cok istediğimi söyledim doktoruma bebegin başı asagi döner mi dedim.. Biz 39.haftaya kadar bekleyeceğiz dönmesini eger dönmemis olursa 40.haftada sezaryen için gün belirleriz dedi.. Sık sık dönüyor zaten hissedyorum dedm .Yok dedi o kendi etrafinda dönüyordur surekli dönmez dedi... Sizce doğuma kadar bebegimin başı aşağı doner mi??
Dediğin gibi idrarın rengi sarıysa yeterli değil demek. Açık renk olması gerekiyormus. Ben ne kadar ictigimi olcmuyorum ama 2-3 iciyorumdur. Cok terledigim sıcak günlerde 3 bile yetmeyebilir. Serin havalarda (tabi serinlerse bir gün) 2 rahatlıkla yeter bence.Günaydın güzel bayanlar su konusunda ben üç litredn bile fazla ıciyor gibiyim onuda söyle hesapladım. Yarım lt lik bardak aldın onunla en az altı defa içiyorum. Gecede baş ucuma koyuyorum malum lavabo için en az üç defa uyanıyorum onuda içiyorum gün içinde soda falan da içiyorum valla anlayacaginiz içtiğimin hesabı yok su sorhosu oldumbirde ben biraz suyu azalttigim gün hemen idrarimdan anlıyorum rengi koyulasmaya başlıyor. Yani anlayacaginiz çıkardığıma göre iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?