- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.561
Kızlar doğum iznine ayrılırken alacağımız kağıdın hastaneden mi alınmış olması gerekiyor ?
Özel muayenede çalışan doktordan alınsa geçerli olur mu ? Yoksa mutlaka baş hekimlik onayı gibi onay mı gerekir ?
Bilginiz var mı ?
kızlar sleepy den bana geçen hafta numune gelmişti şimdi iki kutu daha gelmiş paketi açıp bakmadım bir şey olur mu ki açayım mı bilemedim ki
Kızlar doğum iznine ayrılırken alacağımız kağıdın hastaneden mi alınmış olması gerekiyor ?
Özel muayenede çalışan doktordan alınsa geçerli olur mu ? Yoksa mutlaka baş hekimlik onayı gibi onay mı gerekir ?
Bilginiz var mı ?
Özel muayenelerde olmuyor canım ben devletten aldım, doğum yapacağım hastanede 50 TL ücret istedi gitmedim devletten ücret ödemeden aldım.Kızlar doğum iznine ayrılırken alacağımız kağıdın hastaneden mi alınmış olması gerekiyor ?
Bilginiz var mı ?
günaydın hanımlar su olayına değinmişsiniz bende 3 litreden fazla içenlerdenim ama dehşet terliyorum burada nem %92 dolaylarında olunca..750 ml lik şeffaf bir şişem var elimden düşmüyor kolaysa gelde al türkülerini çığırtıyor bana
Suyu bende çok içiyorum iş yerimde 3 lt yakın içiyorum evde de 1 litreye yakın içiyorum ortalama günlük 3,5 lt buluyordur. İştahım azaldı benim sizde durumlar nasıl ? Son zamanlar daha çok yiyorsun demişlerdi ama ben de uyku hali ağır basıyor
Ben zorlasam kendimi 3 litre su icemembol su icmenin catlak olusmamasinda etkili oldugunu söylemişti doktorum, merak ediyorum 3 litreve uzerini icebilen arkadaslar catlak durumu nedir vucutlarinizda? Benim gobegimde degil ama goguslerimde catlaklar olusmaya basladi bu ay...
sgk ile anlaşmalı olması gerekiyor.Kızlar doğum iznine ayrılırken alacağımız kağıdın hastaneden mi alınmış olması gerekiyor ?
Bilginiz var mı ?
ben krem de kullanıyorum bol su da içiyorum ama harita gibiyimBen zorlasam kendimi 3 litre su icemembol su icmenin catlak olusmamasinda etkili oldugunu söylemişti doktorum, merak ediyorum 3 litreve uzerini icebilen arkadaslar catlak durumu nedir vucutlarinizda? Benim gobegimde degil ama goguslerimde catlaklar olusmaya basladi bu ay...
Hiç hesaplamadım ama ben de o kadar içemiyorumdur, sanmıyorum... Benim oğlumdan kalma göbüşümün alt raflarında biraz vardı henüz yenileri yok çok şükür ama oğlumda da bu gebeliğimde de bebe yağı ve tatlı badem yağından başka bir şey kullanmadım, zaten genetik olduğunu söyledi dr. um bir de çok kilo alırsan çok olur dedi... Hayırlısı ne diyelim...Ben zorlasam kendimi 3 litre su icemembol su icmenin catlak olusmamasinda etkili oldugunu söylemişti doktorum, merak ediyorum 3 litreve uzerini icebilen arkadaslar catlak durumu nedir vucutlarinizda? Benim gobegimde degil ama goguslerimde catlaklar olusmaya basladi bu ay...
slm kizlar...biz bugun ilk nst mize girecegiz... erken dogum riskim var dun gece agri ile uyudum gece tekrar 3 te uyandim... dualarinizi bekliyorum daha onumuzde abileri ablalari var yalan dunyaya merhaba diyecek.. benim bebisim acele etmez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?