2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaslar bise sorcam vajinamin icinde ara ara sizlama oluyo degisik bise iki gundur anlayamadim ne oldugu bise gelcek gibi sanki dislerimi sıkıyorum gecene kadar sizdede oluyomu yada neyin nesi bu

Ellerim şişti ve geceleri beni uyutmayacak derecede uyuşukluk başladı. Netten okuduğum kadariyla karpal tünel sendromu..benim gibi "daha vakit var hallederim işleri" diyenler öyle yapmasın ve işleri biran önce bitirsin..şimdi elimi açıp kapatamiyorum ve bu kadar işi bu ellerle nasıl yapacağım bilmiyorum. ...

Arkadaslar bise sorcam vajinamin icinde ara ara sizlama oluyo degisik bise iki gundur anlayamadim ne oldugu bise gelcek gibi sanki dislerimi sıkıyorum gecene kadar sizdede oluyomu yada neyin nesi bu
Bende de oluyor 2-3 saniye sonra geçiyor niye oluyoki

Evet 32. haftayı doldurduğunda alıyorsun işgöremezlik belgesi olarak veriyorlar tarihte yazıyorlar.. Siizn durumunuz biraz karışık almazsanız doğum iznine çıkmış görüneceksiniz..

kızlar selamlar...
topiği açınca 4-5 yorum okuyunca beni salakça bir gülme tuttuherkes bir şeylerden şikayet ediyor yazdıklarında ayrı ayrı...kiminiz şişlikten, kiminiz çatlaktan, kiminiz doktor raporundan, kiminiz midesinden, kiminiz erken doğum riskinden vs...
zannetmeyinki benim şikayetim yok valla ben de tam bir şikayetimden bahsedecektim ki sadece bir merhaba deyip geçeyim dedim
herkese sağlık ve huzur diliyorum...
bir an önce günlerin ayların geçip doğurup şikayetlerden kurtulmamız dileğiyle...
valla zor günler geçiriyoruz...

Evet benimde oluyo aniden geliyo biraz disimi sıkıyorum canim yaniyo hemende geciyo cok merak ediyyorum neden diye acaba bebek kanalami giriyo:) ilk aklima gelen o oldu

Bende de oluyor ara ara ama benim idrarda enfeksiyon çıktı o yapıyor sanırım.. İnce bir iğne batması gibi..

slm kizlar...biz bugun ilk nst mize girecegiz... erken dogum riskim var dun gece agri ile uyudum gece tekrar 3 te uyandim... dualarinizi bekliyorum daha onumuzde abileri ablalari var yalan dunyaya merhaba diyecek.. benim bebisim acele etmez umarim
Allah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelsin inş

Geem ciğim neden istifa tarihini uzatsın ki, anlayamadım ben...Ayrıca 23 haftada alacağımız rapor bizim talebimiz üzerine veriliyor, rapor almazsak 32. haftadan sonra doğumdan önceki 8 haftalık analık iznimiz başlamış oluyor otomatik olarak

Ebru 55 ciğim oğlumu 37+4 de doğum yaptım...Suyum geleceği zaman ağrı, sızı, basınç vs. bir şeyle haber vermedi geliverdi...Hepimizde zaman zaman oluyor ağrılar umarım öyle birşeydir...

Raporda belirli bi tarih aralığı var diye düşünmüştüm o yüzden uzatırmı diye sordum cnm.

Raporda belirli bi tarih aralığı var diye düşünmüştüm o yüzden uzatırmı diye sordum cnm.
Canım muhtemelen yazmıyordur tarih aralığı 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyordur ama ilk gebeliğimde serbest çalışıyordum almadım bu nitelikte bir rapor ben de ilk defa alacağım 29-30 nda alacağım ben raporumu alınca haberleşelim buradan olur mu? Tarih aralığı yazmasa gerek diye düşünüyorum...

Hımmm, doğru olabilir merruse ben çalışamaz raporunun gerekeceğini hiç düşünmemiştim, onlar daha iyi biliyorlardır...

Yazıyor ben aldım ... tarihinden ..... tarihine kada çalışır .... tarihinde çalışamaz gibi. Elimde raporum arkadaşlar .

ben de oluyor canim sizi ve damar atmasi beraber oluyor bugun nstye girdim dr hickirik el ayak vurmasindan titresim hersey olabilir dedi korkma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…