- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.581
çok tesekkur ederim canim bi sorayim hemenBenim doktorum o kaşıntı için bepanthen önermişti
Bende de oluyor 2-3 saniye sonra geçiyor niye oluyokiArkadaslar bise sorcam vajinamin icinde ara ara sizlama oluyo degisik bise iki gundur anlayamadim ne oldugu bise gelcek gibi sanki dislerimi sıkıyorum gecene kadar sizdede oluyomu yada neyin nesi bu
Doğum izinlerinden bahsedilince kafam karıştı 32.haftadaki raporda tarihmi yazıyo ben 32.haftamı doldurup 33.haftamda istifa edicem ama nasıl olucak.evlilikten tazminat hakkımda var onuda hak etmiş oluyorum.tarih yazarsa istifa tarihim uzamış olur.
Evet benimde oluyo aniden geliyo biraz disimi sıkıyorum canim yaniyo hemende geciyo cok merak ediyyorum neden diye acaba bebek kanalami giriyo:) ilk aklima gelen o olduBende de oluyor 2-3 saniye sonra geçiyor niye oluyoki
Evet benimde oluyo aniden geliyo biraz disimi sıkıyorum canim yaniyo hemende geciyo cok merak ediyyorum neden diye acaba bebek kanalami giriyo:) ilk aklima gelen o oldu
Allah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelsin inşslm kizlar...biz bugun ilk nst mize girecegiz... erken dogum riskim var dun gece agri ile uyudum gece tekrar 3 te uyandim... dualarinizi bekliyorum daha onumuzde abileri ablalari var yalan dunyaya merhaba diyecek.. benim bebisim acele etmez umarim
Geem ciğim neden istifa tarihini uzatsın ki, anlayamadım ben...Ayrıca 23 haftada alacağımız rapor bizim talebimiz üzerine veriliyor, rapor almazsak 32. haftadan sonra doğumdan önceki 8 haftalık analık iznimiz başlamış oluyor otomatik olarakDoğum izinlerinden bahsedilince kafam karıştı 32.haftadaki raporda tarihmi yazıyo ben 32.haftamı doldurup 33.haftamda istifa edicem ama nasıl olucak.evlilikten tazminat hakkımda var onuda hak etmiş oluyorum.tarih yazarsa istifa tarihim uzamış olur.
23.hafta izni derken???Geem ciğim neden istifa tarihini uzatsın ki, anlayamadım ben...Ayrıca 23 haftada alacağımız rapor bizim talebimiz üzerine veriliyor, rapor almazsak 32. haftadan sonra doğumdan önceki 8 haftalık analık iznimiz başlamış oluyor otomatik olarak
Ebru 55 ciğim oğlumu 37+4 de doğum yaptım...Suyum geleceği zaman ağrı, sızı, basınç vs. bir şeyle haber vermedi geliverdi...Hepimizde zaman zaman oluyor ağrılar umarım öyle birşeydir...Arkadaslar bise sorcam vajinamin icinde ara ara sizlama oluyo degisik bise iki gundur anlayamadim ne oldugu bise gelcek gibi sanki dislerimi sıkıyorum gecene kadar sizdede oluyomu yada neyin nesi bu
32 yazacağıma 23 yazmışım özür diliyorum23.hafta izni derken???
Raporda belirli bi tarih aralığı var diye düşünmüştüm o yüzden uzatırmı diye sordum cnm.Geem ciğim neden istifa tarihini uzatsın ki, anlayamadım ben...Ayrıca 23 haftada alacağımız rapor bizim talebimiz üzerine veriliyor, rapor almazsak 32. haftadan sonra doğumdan önceki 8 haftalık analık iznimiz başlamış oluyor otomatik olarak
Canım muhtemelen yazmıyordur tarih aralığı 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyordur ama ilk gebeliğimde serbest çalışıyordum almadım bu nitelikte bir rapor ben de ilk defa alacağım 29-30 nda alacağım ben raporumu alınca haberleşelim buradan olur mu? Tarih aralığı yazmasa gerek diye düşünüyorum...Raporda belirli bi tarih aralığı var diye düşünmüştüm o yüzden uzatırmı diye sordum cnm.
ok şimdi oldu, evet doğru çalışabilir raporu almadığımız sürece izin başlamış oluyor ama her iki durumda da rapor yazıyorlar zaten çalışır yada çalışamaz diye, öyle dedi bnm drun hemşiresi32 yazacağıma 23 yazmışım özür diliyorum
Hımmm, doğru olabilir merruse ben çalışamaz raporunun gerekeceğini hiç düşünmemiştim, onlar daha iyi biliyorlardır...ok şimdi oldu, evet doğru çalışabilir raporu almadığımız sürece izin başlamış oluyor ama her iki durumda da rapor yazıyorlar zaten çalışır yada çalışamaz diye, öyle dedi bnm drun hemşiresi
Simdilik biraz daha bekliyoruz şükür canimCanım inşallah biraz daha sabreder bebeğin..Hayırlı haberlerle dön inşallah.
Canım muhtemelen yazmıyordur tarih aralığı 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyordur ama ilk gebeliğimde serbest çalışıyordum almadım bu nitelikte bir rapor ben de ilk defa alacağım 29-30 nda alacağım ben raporumu alınca haberleşelim buradan olur mu? Tarih aralığı yazmasa gerek diye düşünüyorum...
ben de oluyor canim sizi ve damar atmasi beraber oluyor bugun nstye girdim dr hickirik el ayak vurmasindan titresim hersey olabilir dedi korkma sendeArkadaslar bise sorcam vajinamin icinde ara ara sizlama oluyo degisik bise iki gundur anlayamadim ne oldugu bise gelcek gibi sanki dislerimi sıkıyorum gecene kadar sizdede oluyomu yada neyin nesi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?