2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yazıyor ben aldım ... tarihinden ..... tarihine kada çalışır .... tarihinde çalışamaz gibi. Elimde raporum arkadaşlar .
Hande-Buse 88 peki 37 haftanın sonuna kadar çalışabileceğin şeklinde mi rapor yoksa 37. haftanın başında kesmiş mi çalışabilir raporunu tarih aralıklarına göre? Benim de aklımda hep o soru işareti var?

çok geçmiş olsun. İnşallah geçer...

37. haftayı doldurduğumda kesmiş ben 28.08.2015 tarihinde almışım 29.09.2015 e kadar çalışabilir 30.09.2015 tarihinde çalışamaz raporu alacağım..

Ben gunde 1 litre anca iciyorum, bebegin suyu da yerinde masallah catlagim da yok. Bebegin suyu azaldiginda bile istersen agzina hortum daya onunla artacak bir olay degil, disardan kese icine aktarma yapiliyor ve ciddi bir surec. O yuzden su muhim tabii ama su icecegim diye bobreklere ve psikolojiye baski yapmaya gerek yok. Bazi seyler genetik ve herkesib metabolizmasi farkli. Stres yapmayin.

Ebru 55 ciğim oğlumu 37+4 de doğum yaptım...Suyum geleceği zaman ağrı, sızı, basınç vs. bir şeyle haber vermedi geliverdi...Hepimizde zaman zaman oluyor ağrılar umarım öyle birşeydir...
Dogrudur canim normal galiba bunlar ilk oldugu icin insan herseyi kurcaliyo:)

Tamam canım çok sağol.

Merhaba kizlar suyla catlagin alakasi yok bence
Ben gunde 3 litreden fazla iciyorm ama karnim harita oldu

Bugün test sonucu için doktora gittim cati muayenesi ne zaman olucam diye sordum 38 de dedi :) Ben 33.de yapıcak saniyodum yanlis hatirliyormusum demekki... Idrar sonucumda idrar yolu enfeksiyon cikti suyla karistirip 1 kereligine ilac kullanicam.. Bi de magnezyum verdi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…