- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.601
sagol canim Allah razi olsunAllah yardımcın olsun, bebeğin zamanında gelsin inş
NS1607 inşallah erken gelmez bebişlerimizSimdilik biraz daha bekliyoruz şükür canim
Hande-Buse 88 peki 37 haftanın sonuna kadar çalışabileceğin şeklinde mi rapor yoksa 37. haftanın başında kesmiş mi çalışabilir raporunu tarih aralıklarına göre? Benim de aklımda hep o soru işareti var?Yazıyor ben aldım ... tarihinden ..... tarihine kada çalışır .... tarihinde çalışamaz gibi. Elimde raporum arkadaşlar .
insallah canim...bilseler orasi gercek burasi yalan dunya acele ederler miydi acabaNS1607 inşallah erken gelmez bebişlerimiz
Tespitinde çok haklısın cnm... Benim de ilk bebişim erken gelmişti, ben de demiştim ne acelen vardı oğlum yatsaydın rahat rahat diye :)insallah canim...bilseler orasi gercek burasi yalan dunya acele ederler miydi acaba
Ellerim şişti ve geceleri beni uyutmayacak derecede uyuşukluk başladı. Netten okuduğum kadariyla karpal tünel sendromu..benim gibi "daha vakit var hallederim işleri" diyenler öyle yapmasın ve işleri biran önce bitirsin..şimdi elimi açıp kapatamiyorum ve bu kadar işi bu ellerle nasıl yapacağım bilmiyorum. ...
37. haftayı doldurduğumda kesmiş ben 28.08.2015 tarihinde almışım 29.09.2015 e kadar çalışabilir 30.09.2015 tarihinde çalışamaz raporu alacağım..Hande-Buse 88 peki 37 haftanın sonuna kadar çalışabileceğin şeklinde mi rapor yoksa 37. haftanın başında kesmiş mi çalışabilir raporunu tarih aralıklarına göre? Benim de aklımda hep o soru işareti var?
Hadi yaaa37. haftayı doldurduğumda kesmiş ben 28.08.2015 tarihinde almışım 29.09.2015 e kadar çalışabilir 30.09.2015 tarihinde çalışamaz raporu alacağım..
Hadi yaaa( Demek bir hafta daha çalışacağım hesap ettiğim tarihin üzerine...Teşekkürler cnm
Çıkmaz inşallah ağız tadı ile bir bayram geçirir ardından iznine çıkarsın...Çok şükür benim 1 haftada bayram iznine denk geliyor en azından o hafta evdeyim sonrasında 3 gün daha gideceğim tabii hastalık bişey çıkmazsa..
Ben gunde 1 litre anca iciyorum, bebegin suyu da yerinde masallah catlagim da yok. Bebegin suyu azaldiginda bile istersen agzina hortum daya onunla artacak bir olay degil, disardan kese icine aktarma yapiliyor ve ciddi bir surec. O yuzden su muhim tabii ama su icecegim diye bobreklere ve psikolojiye baski yapmaya gerek yok. Bazi seyler genetik ve herkesib metabolizmasi farkli. Stres yapmayin.Ben zorlasam kendimi 3 litre su icemembol su icmenin catlak olusmamasinda etkili oldugunu söylemişti doktorum, merak ediyorum 3 litreve uzerini icebilen arkadaslar catlak durumu nedir vucutlarinizda? Benim gobegimde degil ama goguslerimde catlaklar olusmaya basladi bu ay...
Dogrudur canim normal galiba bunlar ilk oldugu icin insan herseyi kurcaliyo:)Ebru 55 ciğim oğlumu 37+4 de doğum yaptım...Suyum geleceği zaman ağrı, sızı, basınç vs. bir şeyle haber vermedi geliverdi...Hepimizde zaman zaman oluyor ağrılar umarım öyle birşeydir...
Saol canim sanirim oyle bisey benimkideben de oluyor canim sizi ve damar atmasi beraber oluyor bugun nstye girdim dr hickirik el ayak vurmasindan titresim hersey olabilir dedi korkma sende
Tamam canım çok sağol.Canım muhtemelen yazmıyordur tarih aralığı 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyordur ama ilk gebeliğimde serbest çalışıyordum almadım bu nitelikte bir rapor ben de ilk defa alacağım 29-30 nda alacağım ben raporumu alınca haberleşelim buradan olur mu? Tarih aralığı yazmasa gerek diye düşünüyorum...
Bana doktor renie surup verdi onu iciyorum cok yanmam olursa cnm.Kızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
Bugün test sonucu için doktora gittim cati muayenesi ne zaman olucam diye sordum 38 de dedi :) Ben 33.de yapıcak saniyodum yanlis hatirliyormusum demekki... Idrar sonucumda idrar yolu enfeksiyon cikti suyla karistirip 1 kereligine ilac kullanicam.. Bi de magnezyum verdi doktorum..Kızlar çatı muayenesi için acele etmeyin derim. bünyeden bünyeye değişir tabi ki ama çatı muayenesinden sonra doğumu başlayan suyu gelenler de baya var. Son kontrolde bebek başını rahim ağzına dayamış sana 35 ten önce çatı yapmayalım, yaparsam hatırlat dedi. En az 35-36. Haftayı bekleyelim bence kızlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?