- 16 Kasım 2013
- 177
- 38
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.561
hanımlar ben folik asit kullanıyordum daha önce bırakmıştım bi ara iki haftadır tekrar başlamıştım ve 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim demin baktım ocak 2015 diyor son kullanma tarihine endişelendim bi an
Doktorunla görüşme şansın yok mu canım? bir sorsanhanımlar ben folik asit kullanıyordum daha önce bırakmıştım bi ara iki haftadır tekrar başlamıştım ve 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim demin baktım ocak 2015 diyor son kullanma tarihine endişelendim bi an
inşallah canım. zaten ilk defa gidicez bebişimle:)Bende 16 sinda olmam gerekiyordu olmadim dun evde yaptim cift cikti bugun de bekleyelim dedim yarin kismetse saglik ocaginda yaptirip ogrenecegim insaAllah sagliklidir kuzum
anladim canm masaAllah bu hafta gozukur o zaman keseniz. :)
bir sonraki ay güzel haberlerini almak duasıyla canım benim üzülme kısmet değilmişAranıza katılamadım çok üzgünümdua eden herkese gene de cok teşekkür ederim
bi an kötü oldum vallahi ama içimi rahatlattın sağollTabiki yeni tarihli bir kutu alıp kullanman en doğrusu ama geçmiş için de üzülme. Çok yakın bir eczacı arkadaşım bu son kullanma tarihlerinin gerçeği yansıtmadığını ticari sürkülasyonu sağlamak için erken tarih yazıldığını söylemişti. Paketinden çıkmamış ilaçlar en az bir yıl daha kullanılır demişti. Gerçi o öyle dedi diye bunu yine de yapmıyorum ama böyle kısa bir aralık için canını sıkmaman gerekir :)
inşallah tatlım çok teşekkürlerbir sonraki ay güzel haberlerini almak duasıyla canım benim üzülme kısmet değilmiş
daha çok yeni henüz tam olarak bi doktor edinmedim canım onun için bilgi alamıyorum eşim eczaneye soracakDoktorunla görüşme şansın yok mu canım? bir sorsan
Canim sağlık ocağına git ya da acile hcg yaptır. gerçi kanda çıksa bile hcg de artış gozlenmeşi gerek. Bende daha keseyi göremedim. Dua edelim hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. Benim de aklıma geliyor kötü düşünceler. Ancak iyi dusunelim ki iyi olsunlarmerhaba kızlar.yazılanları okuyamıyorum uzun süredir çok yoğunum.
ben ayın 9 unda gebelik testi yaptık üç tane üçü de pozitifti.bugün randevu almıştım.yani ben öyle sandım.tarihi karıştırmışım haftaya çarşambaymış.
kendi doktorum yoktu hastane yoğundu başka bir hastaneye gittim.doktora satımı söyledim adetlerim düzensizdir dedim.baktı rahim kalınlaşmış ama kese görünmüyor.dedi
kan tahlili yapıp haftaya gideceğim..
şimdi sorun şu ben doktora gebelik testi yaptım pozitif çıktı demedim.kafam çok karışıktı.asıl söylenecek şeyi unuttum.
9 gün önce gebelik testii pozitifti şimdiye kadar kese oluşması gerekirdi dimi
dış gebelikten korkuyorum.
merhaba kızlar.yazılanları okuyamıyorum uzun süredir çok yoğunum.
ben ayın 9 unda gebelik testi yaptık üç tane üçü de pozitifti.bugün randevu almıştım.yani ben öyle sandım.tarihi karıştırmışım haftaya çarşambaymış.
kendi doktorum yoktu hastane yoğundu başka bir hastaneye gittim.doktora satımı söyledim adetlerim düzensizdir dedim.baktı rahim kalınlaşmış ama kese görünmüyor.dedi
kan tahlili yapıp haftaya gideceğim..
şimdi sorun şu ben doktora gebelik testi yaptım pozitif çıktı demedim.kafam çok karışıktı.asıl söylenecek şeyi unuttum.
9 gün önce gebelik testii pozitifti şimdiye kadar kese oluşması gerekirdi dimi
dış gebelikten korkuyorum.
hoşgeldin canım hayırlısıyla Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinKizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
Canim sağlık ocağına git ya da acile hcg yaptır. gerçi kanda çıksa bile hcg de artış gozlenmeşi gerek. Bende daha keseyi göremedim. Dua edelim hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. Benim de aklıma geliyor kötü düşünceler. Ancak iyi dusunelim ki iyi olsunlar
Allah korusun canım benimde 5 hafta 4 günlüktüm ultrasondan göremedi sonra vajinadan gördü, belki senin içinde öyle bir durumdur.
Ben daha görmedim. Cuma gidicem Dr. Ins. Görürüz. Kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor sanırım. Geç döllenme olayından ötürü.ya kese tam olarak hangi hafta görünebiliyor arkadaşlarım 5 hftalıkken görmüşler keseyi
canım benim hiç üzülme bende 5+0 da vajinal olarak gördüm oda miniminnak :)çok sağolun arkadaşlar.şimdi derse gircem sabah erken yaptıracağım inşallah.ne zormuş beklemek..
ya kese tam olarak hangi hafta görünebiliyor arkadaşlarım 5 hftalıkken görmüşler keseyi
selam yerleşme kanaması bende bugüne kadar olmadı bugün az bir şey oldu sizce normal mi
İnşallah canım, darısı başımabende bugün gidicem doktora bakalım duyabilecek miyiz meleğimin kalp atışlarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?