2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aranıza katılamadım çok üzgünüm dua eden herkese gene de cok teşekkür ederim

Tabiki yeni tarihli bir kutu alıp kullanman en doğrusu ama geçmiş için de üzülme. Çok yakın bir eczacı arkadaşım bu son kullanma tarihlerinin gerçeği yansıtmadığını ticari sürkülasyonu sağlamak için erken tarih yazıldığını söylemişti. Paketinden çıkmamış ilaçlar en az bir yıl daha kullanılır demişti. Gerçi o öyle dedi diye bunu yine de yapmıyorum ama böyle kısa bir aralık için canını sıkmaman gerekir :)

Doktorunla görüşme şansın yok mu canım? bir sorsan

Bende 16 sinda olmam gerekiyordu olmadim dun evde yaptim cift cikti bugun de bekleyelim dedim yarin kismetse saglik ocaginda yaptirip ogrenecegim insaAllah sagliklidir kuzum

anladim canm masaAllah bu hafta gozukur o zaman keseniz. :)
inşallah canım. zaten ilk defa gidicez bebişimle:)

merhaba kızlar.yazılanları okuyamıyorum uzun süredir çok yoğunum.

ben ayın 9 unda gebelik testi yaptık üç tane üçü de pozitifti.bugün randevu almıştım.yani ben öyle sandım.tarihi karıştırmışım haftaya çarşambaymış.

kendi doktorum yoktu hastane yoğundu başka bir hastaneye gittim.doktora satımı söyledim adetlerim düzensizdir dedim.baktı rahim kalınlaşmış ama kese görünmüyor.dedi

kan tahlili yapıp haftaya gideceğim..

şimdi sorun şu ben doktora gebelik testi yaptım pozitif çıktı demedim.kafam çok karışıktı.asıl söylenecek şeyi unuttum.

9 gün önce gebelik testii pozitifti şimdiye kadar kese oluşması gerekirdi dimi

dış gebelikten korkuyorum.

bi an kötü oldum vallahi ama içimi rahatlattın sağoll

Canim sağlık ocağına git ya da acile hcg yaptır. gerçi kanda çıksa bile hcg de artış gozlenmeşi gerek. Bende daha keseyi göremedim. Dua edelim hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. Benim de aklıma geliyor kötü düşünceler. Ancak iyi dusunelim ki iyi olsunlar

Allah korusun canım benimde 5 hafta 4 günlüktüm ultrasondan göremedi sonra vajinadan gördü, belki senin içinde öyle bir durumdur.

hoşgeldin canım hayırlısıyla Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
ben 10 martta kan tahlili yaptırdım betahcg 1986 çıktı

Allah korusun canım benimde 5 hafta 4 günlüktüm ultrasondan göremedi sonra vajinadan gördü, belki senin içinde öyle bir durumdur.

çok sağolun arkadaşlar.şimdi derse gircem sabah erken yaptıracağım inşallah.ne zormuş beklemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…