2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol canımmm :) Evet aynı zamandayiz bebeğim saglikli gelişimi iyi çok şükür kiloya da bundan sonra dikkat edersem sorun kalmaz .. Doktorum aslında öyle söylemesi beni kendime getirdi hamileyim diye hiç dikkat etmedim hep yedim

Reactions: NFZ
Canim ben 32+4 deyim bebek coktan donmus dogum pozisyonunu almis dedi doktor ztn hissediyorum ayaklar yukarda minik minik sertlikler oluyo elime geliyo ittiriyo bazen kucuk bi yerde oluyo ayak yani belli midemin altinda
Bende doktora gittigimde ayaklari asagida hissediyordum gercekten ama simdi kafasi sag tarafta ayaklari sol tarafta hissediyorum inşaallah asagi döner başı:/ Sizinkisi için doktor birsey soyledi mi döner veya dönmez gibi.. İnşaallah dönmez tabi :)

Ben en az 3lt içiyorum hatta 4lt içtiğim de oluyor normalde de çok su içen biriyim.. Ama maalesef karnimda çatlaklar var doktorum annende varsa sende de olur demişti zaten gercekten de öyle oldu

Kizlar gecenlerde mide yanmasi yasayanlar olmus, kimdi hatirlamiyorum ama yazamadim.bir turlu .
Kofeinsiz kahve tanesini deneseniZ, cok sukur bn oyle geciriyorum.kuzenim soylemsti.
Bir ara cok alistim,cantamda bile.gezdiriyodum,cok canim cekiyordu simdi demir hapina.baslayinca midem almiyor artik herhalde eksikligimide onunla.gidermisim.
Deneyin isterseniz

Kizlar merhaba.Hamileligimin basindan beri mutfak dolaplari evdeki tum dolaplari temizligi falan son aya birakirm temiz temiz doguma girer sonrada rahat ederim diyodum.son on gundur on dakka ayakta kalsam belim agriyo ayaklarim davul gibi.29 haftanin icindeyim baslayayim yavas yavas ne olur ne olmaz dedim.felaket zorluyor temizlik.benim gibi dusunen varsa uyarmak istedim.bi on gun sonrami dusunemiyorum.

Merhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musunuz :)

iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?

Merhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musunuz :)
Merhaba canım,karnın alt tarafında sağda ya da solda kalp atımı gibi düzenli seğirmeler şeklinde oluyor.elini o bölgede tutup hafifçe bastırırsan hissedebilirsin.Ama her an olan bir şey değil..

Al benden de o kadar canim bana oyle diyolar gobegin iyice sivrilmis diye 5.ayimda kiz diye soylemisti doktor haftata tekrar sormayı dusuniyorum

Aynen canim bugun biri yine geldi 20 senedir kadin dogumda calisiyorum senin kesin oglan dedi dedim benimki kiz haha sasirdi kim gorse oglan diyo insallah degismez :)

Reactions: NFZ
Günaydın anneler ,

Dün akşam 9 da uyuyup gece 1 ' de uyandım . Saat 4 ' e kadar kitap , internet vs bakıp 4 gibi yeniden uyuyup biraz önce kalktım.Uyku düzenim artık bu şekilde iyice garipleşti.

Bu arada doğum yaklaştıkça bende bebeğe iyi bakabilecek miyim diye hafif bir endişe başladı . Gece uyurken üşütmeden yatırabilecek miyim , ona yeterince iyi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim vs gibi , gerçi uygun düzeyde endişe her zaman faydalıdır Azı karar , çoğu zarar

Valla geri eski haline gelir gibi bi muhabbet olmadi sadece dogum pozisyonunu almis dedi sevindim bende geri donmez sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…