- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.621
Saol canımmm :) Evet aynı zamandayiz bebeğim saglikli gelişimi iyi çok şükür kiloya da bundan sonra dikkat edersem sorun kalmaz .. Doktorum aslında öyle söylemesi beni kendime getirdi hamileyim diye hiç dikkat etmedim hep yedimdoğumumuz aynı gün görünüyor sanırım sat 21 şubat sizinde, ben de 3 gün önce gittim kontrole, 1266gr 40cm bebeğim, şimdiye kadar 10 kilo aldım ben, bizde de tam tersi çok kilo aldım değil mi diyorum doktorum hayır çok normal diyor sağolsun moral veriyor o yüzden canını hiç sıkma arkadaşım, normal olmaması için hiçbir engel yok sonuna kadar bekleyebiliriz dedi
Bende doktora gittigimde ayaklari asagida hissediyordum gercekten ama simdi kafasi sag tarafta ayaklari sol tarafta hissediyorum inşaallah asagi döner başı:/ Sizinkisi için doktor birsey soyledi mi döner veya dönmez gibi.. İnşaallah dönmez tabi :)Canim ben 32+4 deyim bebek coktan donmus dogum pozisyonunu almis dedi doktor ztn hissediyorum ayaklar yukarda minik minik sertlikler oluyo elime geliyo ittiriyo bazen kucuk bi yerde oluyo ayak yani belli midemin altinda
Ben en az 3lt içiyorum hatta 4lt içtiğim de oluyor normalde de çok su içen biriyim.. Ama maalesef karnimda çatlaklar var doktorum annende varsa sende de olur demişti zaten gercekten de öyle olduBen zorlasam kendimi 3 litre su icemembol su icmenin catlak olusmamasinda etkili oldugunu söylemişti doktorum, merak ediyorum 3 litreve uzerini icebilen arkadaslar catlak durumu nedir vucutlarinizda? Benim gobegimde degil ama goguslerimde catlaklar olusmaya basladi bu ay...
Kızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
gaviscon şurupKızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
2 yudum süt bana çok iyi geliyor bunu netten araştırdım İbrahim saraç söylüyor denemeni tavsiye ederim umarım sanada faydası olurKızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
Merhaba canım,karnın alt tarafında sağda ya da solda kalp atımı gibi düzenli seğirmeler şeklinde oluyor.elini o bölgede tutup hafifçe bastırırsan hissedebilirsin.Ama her an olan bir şey değil..Merhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musunuz :)
iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Ben Rennie duo içiyorum. Biraz hafifletiyor.Kızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
Ben de soracağım canım büyük sürpriz olur bizeAl benden de o kadar canim bana oyle diyolar gobegin iyice sivrilmis diye 5.ayimda kiz diye soylemisti doktor haftata tekrar sormayı dusuniyorum
Aynen canim bugun biri yine geldi 20 senedir kadin dogumda calisiyorum senin kesin oglan dedi dedim benimki kiz haha sasirdi kim gorse oglan diyo insallah degismez :)iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Bende anlıyorum ritmik kalp atımı gibi oluyor bir sure sora geçiyor, özellikle yemeklerden sonra hissediyorumMerhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musuz :)
Valla geri eski haline gelir gibi bi muhabbet olmadi sadece dogum pozisyonunu almis dedi sevindim bende geri donmez sanirim:)Bende doktora gittigimde ayaklari asagida hissediyordum gercekten ama simdi kafasi sag tarafta ayaklari sol tarafta hissediyorum inşaallah asagi döner başı:/ Sizinkisi için doktor birsey soyledi mi döner veya dönmez gibi.. İnşaallah dönmez tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?