- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.641
Benim ilk canim anliyo gibiyim herzamn olmuyo zaten bebegim donmeden once daha belirgindi tik tik ziplar gibi icimde bise atiyomus gibiydi anlatilmaz yasanir garip bise:)Merhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musunuz :)
o endişeler bende de var canım,ya beceriksiz bir anne olursamGünaydın anneler ,
Dün akşam 9 da uyuyup gece 1 ' de uyandım . Saat 4 ' e kadar kitap , internet vs bakıp 4 gibi yeniden uyuyup biraz önce kalktım.Uyku düzenim artık bu şekilde iyice garipleşti.
Bu arada doğum yaklaştıkça bende bebeğe iyi bakabilecek miyim diye hafif bir endişe başladı . Gece uyurken üşütmeden yatırabilecek miyim , ona yeterince iyi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim vs gibi , gerçi uygun düzeyde endişe her zaman faydalıdırAzı karar , çoğu zarar
çok güzel değilmiBenim ilk canim anliyo gibiyim herzamn olmuyo zaten bebegim donmeden once daha belirgindi tik tik ziplar gibi icimde bise atiyomus gibiydi anlatilmaz yasanir garip bise:)
Canim ayni dert bendede var benimde kizim olcak ins bilir teyzeler ayni erkek karni kizda kalcalar buyur senin dumduz duruyo ayni erkek hamilesi gibisin doktor da %90 kiz diyo ama esim hala biseyler almak istemiyo ya oglan olursa diye biyerden sonra sinir bozucu oluyoiyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Evet mukemmel bise gulesim geliyoçok güzel değilmi
karnımın alt kısmında tıp tıp atıyor
Detaylı ultrasonda görünmedi mi cinsiyeti kesin olarak ?Canim ayni dert bendede var benimde kizim olcak ins bilir teyzeler ayni erkek karni kizda kalcalar buyur senin dumduz duruyo ayni erkek hamilesi gibisin doktor da %90 kiz diyo ama esim hala biseyler almak istemiyo ya oglan olursa diye biyerden sonra sinir bozucu oluyo
Evet canim koca kari bilgileri bunlar da ayrintili ultrasonu devlette yaptirdim ben ozel deki gibi cok ayrintiya girmiyo kalbine fln bakildi hadi gule gule dendi cinsiyete bakilmadiDetaylı ultrasonda görünmedi mi cinsiyeti kesin olarak ?
Bizim elimizde fotosu bile var
Karın şeklinin cinsiyetle pek alakası yok , iç karnın darlığı genişliği , bebeğin duruşu etkili .
her hareketinde zaten yüzümde bir gülümsemeEvet mukemmel bise gulesim geliyo
doktor bizede her gittiğimizde oğluşumun çüçünün resmini veriyorDetaylı ultrasonda görünmedi mi cinsiyeti kesin olarak ?
Bizim elimizde fotosu bile var
Karın şeklinin cinsiyetle pek alakası yok , iç karnın darlığı genişliği , bebeğin duruşu etkili .
Bizim kiz pek bi edepli her gitmeme bacaklar kapali diyo genellikle:)))doktor bizede her gittiğimizde oğluşumun çüçünün resmini veriyor
minicikkende bacakları hep açıktı tebiyesiz bu oğlanBizim kiz pek bi edepli her gitmeme bacaklar kapali diyo genellikle:)))
Bence her zaman varr :) hatta burda birinin arkadaşı vardı kimdi kızlar o ya?? Hani doktor aylarca erkek demişti de doğduğunda kızdı bebek bütün hazırlık ters tepmişti :) trajikomik resmen.. :)(iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Bana doktor renie surup verdi onu iciyorum cok yanmam olursa cnm.[/QUOT
teşekkür ederim canım doktorum da onu önerdi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum
Valla bende de var..o endişeler bende de var canım,ya beceriksiz bir anne olursam
ya ona yetemezsem
teşekkür ederim canım inş. işe yarar su içsem midem yanıyoKizlar gecenlerde mide yanmasi yasayanlar olmus, kimdi hatirlamiyorum ama yazamadim.bir turlu .
Kofeinsiz kahve tanesini deneseniZ, cok sukur bn oyle geciriyorum.kuzenim soylemsti.
Bir ara cok alistim,cantamda bile.gezdiriyodum,cok canim cekiyordu simdi demir hapina.baslayinca midem almiyor artik herhalde eksikligimide onunla.gidermisim.
Deneyin isterseniz
Günaydın canlar
Bu gün canım çok sıkkın.
Dün akşam eşimle kavga ettik Kv yüzünden ya da eşim yüzünden ya da benim.
Kim suçlu çözemedim ben abartıyor muyum siz söyleyin.
7. aya kadar eşimin ailesinden bebekle ilgili ses çıkmadı.
Ben heyecanlı bir anne olduğum için her şeyimizi erkenden aldık. Kimseden de bir şey beklemedim.
Sonra kv bi başladı onu beğendim şunu beğendim alıcam demeye eşimde biz herşeyini aldık eksimiz kalmadı dedi.
( Burada bir not düşeyim bu kadın eşime ve bana danışmadan bizim paramızla bizim evimizin tüm eşyasını almış bir kadın o günden beri kinliyim zaten)
Sonra ben de aynı şeyleri söyledim bana dedi ki o zaman ben kıyafet alayım büyük alayım sonra giydirirsin ben de tamam dedim ilk torun sonuçta hevesleri vardır.
Sonra kv ara ara arayıp aldıklarını söylüyor zaten var olanlardan almış bende kendisine hiç bir şey demiyordum desemde olsun 2 tane olsun diyordu.
Eşime dert yanıyordum bebek zaten çabuk büyüyecek bir sürü gereksiz şeyi oldu falan keşke içimde tutsaymışım.
Kv dün akşam yine aradı anakucağı almış mama sandalyesi alacakmış ki mama sandalyesini ben almak istiyordum.
Sadece bunu söyledim eşime sinirlendi ben ailesinin aldığı hiç bir şeyi beğenmiyormuşum arayacakmış almayın bir şey diyecekmiş.
Kadın bana aldıklarının resmini atmış. Bir de 2 tane mevlüt takımı resmi atmış hangisini alayım diye ben o sırada eşimin yanında değildim. Konuşma sesini duydum aramış annesini alma artık bir şey kendisi alacak diye bağırdı kadına.
Beni düşürdüğü duruma bakar mısınız?
Hiç bir şeye hevesim kalmadı.
Canım benim kv bana hiç fikrimi sormaz ki. Evime eşya alırken bile bana danışmamış bir insan.Ah bu beceriksiz erkekler diyorum başka bişey diyemiyorum canım. burda suçu ben eşinde buluyorum çünkü denge her zaman erkekte olmalı. Ama erkekler kadınlar kadar komplike varlıklar olmadıkları için seni de annesini de kötü duruma düşürmüş. Oysa sen en başta alırken ona çıtlatsa birlikte alırdınız hem iki kere masraf olmazdı. ama sen ne alırsan al gerekirse iki tane olsun onların aldığına bişey deme bırak içlerinde kalmasın. sen mama sandalyesinde beğendiğini söylesen onlar alsa mesela olmaz mı? gerçi şuan bi sorun var ortada tam k.v.ile ilişkini bilemediğim için arayıp konuşsan mı yoksa bişey yok gibi mi davransan bilemedim. eğer normal samimi konuşmayı kaldıran bir ilişkiniz varsa ara konuş kv ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?