- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.661
bazen ritmik hareketler oluyor. ben ona bağlıyorum canım..Merhaba hanimlar. Ilk bebegini bekleyen annelere soruyorum. Bebeginizin hickirdigini anlayabiliyor musunuz :)
evet canım.. benim yeğenim abimin oğlu.. doğana kadar doktorumuz kız dedi.. herşeyi pembeli sarılı falan.. bi doğdu erkek..iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Canım benim kv bana hiç fikrimi sormaz ki. Evime eşya alırken bile bana danışmamış bir insan.
İlk defa dün mevlüt takımı konusunda fikir sordu eşim de içine etti.
Mama sandalyesini beğenmiş anlatıyor nasıl olduğunu özelliklerini hiç demiyor senin istediğin beğendiğin var mı diye.
Bu da benim çok zoruma gidiyor demek ki benim zevkim ona göre gereksiz.
Yine de bu zamana kadar olumsuz bir şey yansıtmadım onlara eşime söylüyordum oda biriktirmiş içinde.
Kv ile samimi olamadım bir türlü o olmak istedi de ben eşya olayından sonra çektim kendimi ama yine de arayıp konuşacağım yanlış anlaşılma olduğunu söyleyeceğim ve takımlardan şunu beğendim al diyeceğim.
iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
Canım , ben olsam mama sandalyesine kadar senin gibi hiç sesimi çıkarmazdım.Hatta istediğim mama sandalyesini kayınvalideme söylerdim ya da onu siz almayın , benim beğendiğim bir model var.Ben onu almak istiyorum,derdim.Günaydın canlar
Bu gün canım çok sıkkın.
Dün akşam eşimle kavga ettik Kv yüzünden ya da eşim yüzünden ya da benim.
Kim suçlu çözemedim ben abartıyor muyum siz söyleyin.
7. aya kadar eşimin ailesinden bebekle ilgili ses çıkmadı.
Ben heyecanlı bir anne olduğum için her şeyimizi erkenden aldık. Kimseden de bir şey beklemedim.
Sonra kv bi başladı onu beğendim şunu beğendim alıcam demeye eşimde biz herşeyini aldık eksimiz kalmadı dedi.
( Burada bir not düşeyim bu kadın eşime ve bana danışmadan bizim paramızla bizim evimizin tüm eşyasını almış bir kadın o günden beri kinliyim zaten)
Sonra ben de aynı şeyleri söyledim bana dedi ki o zaman ben kıyafet alayım büyük alayım sonra giydirirsin ben de tamam dedim ilk torun sonuçta hevesleri vardır.
Sonra kv ara ara arayıp aldıklarını söylüyor zaten var olanlardan almış bende kendisine hiç bir şey demiyordum desemde olsun 2 tane olsun diyordu.
Eşime dert yanıyordum bebek zaten çabuk büyüyecek bir sürü gereksiz şeyi oldu falan keşke içimde tutsaymışım.
Kv dün akşam yine aradı anakucağı almış mama sandalyesi alacakmış ki mama sandalyesini ben almak istiyordum.
Sadece bunu söyledim eşime sinirlendi ben ailesinin aldığı hiç bir şeyi beğenmiyormuşum arayacakmış almayın bir şey diyecekmiş.
Kadın bana aldıklarının resmini atmış. Bir de 2 tane mevlüt takımı resmi atmış hangisini alayım diye ben o sırada eşimin yanında değildim. Konuşma sesini duydum aramış annesini alma artık bir şey kendisi alacak diye bağırdı kadına.
Beni düşürdüğü duruma bakar mısınız?
Hiç bir şeye hevesim kalmadı.
Tatlım belki ben hatalıyım bu kadar dile getirmem yanlıştı benim kızdığım tek nokta annesine durumu yansıtması oldu.günydın kızlar bursa da bugün serin çok şükür kendime geldim fakat sıcak soğuk dengesizliğinden soğuğuda yedim dökülüyorum..benim sıpacan da vıyk vıyk sağ göğsüme vuruyor yanlara falan ,az öne eğileyim ayaklarıyla bir aduget çekiyor
Akasya tatlım ben suçu biraz sende gördüm bir kere kinlendiğin için hiç açık kapı bırakmamışsın ,eşine de hep yansıttığından ötürü adam tepki vermiş..tamam orta yolu bulamamış belki ama tek günahsız eşin bence
Arayacağım canım tam olarak bu cümleleri kuramasamda gönlünü almaya çalışacağım.Canım , ben olsam mama sandalyesine kadar senin gibi hiç sesimi çıkarmazdım.Hatta istediğim mama sandalyesini kayınvalideme söylerdim ya da onu siz almayın , benim beğendiğim bir model var.Ben onu almak istiyorum,derdim.
Kayınvalidenin aldıkları konusunda da almak istiyorsa alsın derdim , bayılıyorum bebek giysilerine , eşyalarına . Bir dünya kadar olsa yine de bıkmam.Giymezse de giymesin , ben bakarım ç baktıkça da mutlu olurum , yeterli benim
için :))) Kayınvaliden de heves etmiş , o da iyi niyetli. Kırılmasın.
Sen eşine her şeyden 2 tane vs dediğinde muhtemelen yanlış anlamış , annesini arayıp o şekilde konuşması hatalı.Seni zor durumda bırakmış kayınvalidene karşı.Annem heves ediyor , idare et vs diye ılımlı yaklaşabilirdi.
Başka bir şeye sinirlenip gereksiz bir durumda patlamış gibi.
Ben olsam kayınvalidemi arayıp konuşurdum , ben sizin için masraf olmasın istiyordum vs diyebilirsin.Eşim beni yanlış anladı , size de farklı yansısın istemem , aldıklarınız beni çok mutlu ediyor , bebeğimiz şanslı , onu bu kadar düşünene bir babaannesi var vs diyebilirsin.Gönlünü de almış olursun , kadın da üzülmüştür eşinin bu lafından sonra bence.
Sonra siz aranızda eşinle halledersiniz zaten.Ona da bir daha bir şey söyleme bu durumlarla ilgili :)
Teşekkür ederim canım dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.Gerçekten de çok sinir bozucu cnm. Sen arana mesafe koymakla haklısın. Hadi ufak tefek kıyafet fln olsa bişey demem de ev eşyasında fln yaptığı çok yanlış olmuş. Bence de ara dünki meseleyi kısaca izah et çok ayrıntıya da girme. Takımlardan da beğendiğini söyle. Birde mama sandalyesinde şekilden çok özellik önemli ben çok araştırdım (artık hangi marka model beğendiysen onu de) senin alacağını bilmediğimden kendim alacağım die olmuşken bunu al babannesi fln diebilirsin.
Asıl eşinle konuş seni düşürdüğü durumu izah etmeye çalış. eski hikayelere girmeden erkeklerin anlayacağı basit cümlelerle :) böyle yapman aramızı bozar senin denge kurman gerekir fln de. belki işe yarar
ee adama gına gelmiş hayatım benim babamda (annem bir şey demediği halde ) babaanneme pis patlar...Tatlım belki ben hatalıyım bu kadar dile getirmem yanlıştı benim kızdığım tek nokta annesine durumu yansıtması oldu.
Zaten artık tek kelime etmem canımee adama gına gelmiş hayatım benim babamda (annem bir şey demediği halde ) babaanneme pis patlar...
kaynananın karakteri belliymiş,sende çok dillendirmişsin..adam da hem seni hem anasını haklamış,ha yanlış mı yanlı ama suçu yok işte..sende bundan sonra politik olmayı öğrenirsin işte bunlar birer tecrübe..annemin bir lafı var ağzın dolu kan olsa kusmayacaksın diye..kocana aktarma.
Cnm benim maden suyuyla geçiyorKızlar mide yanmasına çözüm bulan var mı yaa beni mahvediyo
Kolay gelsin canım,canını sıkma , 37.haftaya kadar çalışan da çok hamile var ; ama tabii zorlar haklısın , en kötü bayram tatili var.Birkaç gün dinlenirsin.Arada izin alabilirsen al ya da rapor al doktorundan,vermezler mi ?kızlar günaydın...
dün kasıklarımda ve kutumda ağrı vardı hep...
sonra dün akşam farkettim ki kutum biraz daha buyumus...
ben 50 kiloluk incecik bir kızdım şimdi orası 80-100 kilo arası bir kadınınkisi gibi...
sizde buyume oldu mu???
normaldir herhalde di mi???
artık hareket etmek bana da çok zor geliyor...
çalışmayanlara çok özeniyorum çok şanslılar...
bebeğimin hazırlığını yapamadım hiç...evle ilgilenemiyorum...
daha bebek alışverişine çıkmadık bebeğin 1 tanecik donu bile yok...
şimdi 28-29. hafta içindeyim ben 8 hafta daha nasıl çalışıcam ya
artık dinlenmek, hamileleğimin tadını biraz olsun çıkarabilmek istiyorum...
bebeğimin hazırlıklarını yapmak istiyorum...
olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?