2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Aynen benimde sağ göğsüm hop hop oynuyo. kızımın kordonuyla ip atladığından şüpheleniyorum karnım sıçrıyo resmen geçen hafta iş yerinde uykum gelince başımı masaya koyabiliyorken bu hafta küçük hanım izin vermio dürte dürte arkana yaslan dio bu sıpalar ipleri çok erken aldı ellerine nasıl baş etcez biz bunlarla

boşuna zıbın yapmamışlar evin gerçek reisi geldi diye

Kızlar bebek yataklarını nasıl seçtiniz ?
Ben Park Yatak içine Kraft'ın pamuk yatağını aldım , netten araştırdım.Pamuk yumuşak olur , omurilik için iyi değil yazılmış . Yarı ortopedik sert ya da lateks yatak önerilmiş.Lateks yataklar da normal yatak fiyatı kadar neredeyse.

Bir de ben bebek uyurken nasıl giydirilecek hiç anlamadım.Bizim ev merkezi sistem kaloriferli ama gece kapanıyor 11 gibi , sabah açılıyor.
Yorgan ilk zamanlar kullanan da var kullanmayan da , uyku tulumu terletiyor yazılmış , bazısı çok iyi diyor.
İç zıbın üzerine ayaklı tulum , çorap , üzerine polar battaniye yeterli olur mu örneğin ? Yoksa üşür mü ?

Eğitimde neden bu konuyu es geçmişim.

Canimm o teyzelerin kokune kibrit suyu dokmek lazimm bana da kizimda oyle diyorlardii doguma gircegm zaman bile bi teyze hastanede erkek bu erkek demisti artikk yanilcak haftalarda deiliz bna nerdeyse her gittigmde cinsiyet soyluo zaten kadin yanilma olcagni sanmam

amaaaan kız erkek diyen teyzeleri neden dert ediyosunuz ki gebeliğimin başında iyi olmadığımdan kaynanam geldi 3 hafta kaldı öncesinde de annem geldi..kaynanam gidene kadar doğumda kimler öldü kimler kanamadan gitti kimler en zor doğumu geçirdi tek tek anlattı gülerek..aklından zorun mu var senin dediğimde de ne dedim canım ben kötü bir şey demedim ki dedi ..bunu napacan.

Valla bendede var o durum gobegmde ve yanlarmda catlaklar varr suanda soyunablyrum ama dogumdan sonra soyunablcegmi hic sanmmam daha kotu duruo cunku esimin soguyacagndan deil o herzaman motive eder bni ama bn kendimi kotu hissediyorum lierac iyi gelio dio doktorum o da kullaniomus en azindan inceltio gorunumunu bn bide instagram da dogadan diye bi sayfa var ordaki kadinla konustum bi kür var 40 gunluk kullanan birinjn oncesi sonrasi halini koymus en azindan onkadar duzelse yeter diye dusunuyorum 240 lirayms oda ucuzda deil ama umut iste deniycem

Beyaz patik; hiç endişelenme güzelim bebişler o kadar güzel ayar çekiyor ki sana ağzın açık kalıyor... Bizde olay şöyle gelişmişti; teyzem uyku tulumu vermişti kendi bebeğinden kalma, ben de battaniye, yorgan vs almıştım, bizim oğlan uyku tulumunun içine girince sıkıntı basardı, hiç uyumadı küçük bey onun içinde, o yüzden fuzuli olduğunu düşünüyorum ben tulumların, ben battaniye örter kenarlarını da köşelere sıkıştırırdım üstünü açmasın diye :) Giyim konusuna da gelince benim oğlum 1 aralıkta doğmuştu kızımın muhtemel doğum tarihi de 30 kasım :) tecrübeli bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki kış bebekleri için; 21-22 dereceye sabitlenmiş bir evde atlet üstüne uzun kolu çıtçıtlı badi, ayaklara çorap üstüne de kıyafetler yeterli oluyor

Hic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bak

Hic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bak
yuhhhhh
bu ne manyaklıktır ya

senin herifin seni öyle mi aldattı diyeydin hey allahım

Kayınvalideleriniz çok komikmiş , ne güzel moral vermişler.
Demek ki zamanında onlara da bu hikayeler anlatılmış , onlar da size yapıyor.

Benim de görüntümden öyle diyorlar ama bizim ailenin genetiği bu göbek hepimizde aynı oluyor ablamın iki oplu var benim kızım olacak kısmetse annemde hep bizim gibi yaşamış gören yine erkek diye beklemiş ama 1 oğlan 2 kızız.. Sen kimseye aldırma . Benim ultrason görüntüsünü görende oğlun olacak tosun gelecek diyordu hem kendi doktorum hem devlet hastanesinde muayene oldum kızınız olacak dedi..

Kayınvalideleriniz çok komikmiş , ne güzel moral vermişler.
Demek ki zamanında onlara da bu hikayeler anlatılmış , onlar da size yapıyor.
benimkinin incileri bitmez kocama dahi demiyom artık..
ilk hamilelik haberimde doktor kıza benziyor demişti bu da bombayı patlattı tabi...
ben zamanında kızıma x ismini vermek istedim kaynanam müsaade etmedi hır çıkardı kızın adını y yaptı kendi annesinin adıymış...
senin kızın adı x olacak o kadar..
dedim eeeeee
bakıyo öyle kaynananın yaptığı çirkefliğin aynısını yapmak istiyorsun yani
ahanda beleeeeeeeeeeeeeee kaldı

Bende çalışıyorum canım bazen senin gibi düşünüyorum oh evde hamileliğimi doyasıya yaşamak , bazende evde zaman geçmiyor iş yerine gidip gelirken zaman daha çabuk geçiyor.. Sağlık olsun bende 28. haftada alışverişine başladım alışveriş bir saatlik iş canını sıkma bir hafta sonu alırsın diğer haftasonu yıkarsın hazırlıklara başlayınca zaman daha güzel geçiyor.. Bebeklerimizin geleceği için çalışıyoruz çalışmak zorundayız maalesef Türkiyenin şartları bu

Yatağı da biz ortopedik aldık park yatağın alt kısmını kullanmaya başlayınca bebek yüksekte dursun diye İlk zamanlar açılmıyormuş bebek canım battaniye yeterli diyorlar.. Uyku tulumunu ablam ve yengem kullandı çocuklar su içinde kalıyordu daha çok hasta oldular ben kullanmayı düşünmüyorum.

Gunaydinlar kizlar dun kontrolum vardi cok sukur bebisim iyiymis dogumu falan sordum doktora sezeryan istersen 37 haftada alabiliriz normal dersen 40 haftayi bekleriz senin bebek tedaviyle oldugu icin riske atmamani oneririm normal dogum yapabilecegine inanmiyorum vajinal darlik var dedi yinede dusun dedi siz ne dusunuyorsunuz normalmi yoksa sezeryan mi ha bu arada mobilden yazdigim icin harfleri duzeltmeye fırsatimm yok teefonum kasiliyorda idare edin kusura bakmayin olurmu

aynen öyle bende dün görüştüm doktorla. uzatmak istiyorum 37 ye kadar o yüzden haftaya gel çalışabilir raporunu veriyim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…