- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.681
günydın kızlar bursa da bugün serin çok şükür kendime geldim fakat sıcak soğuk dengesizliğinden soğuğuda yedim dökülüyorum..benim sıpacan da vıyk vıyk sağ göğsüme vuruyor yanlara falan ,az öne eğileyim ayaklarıyla bir aduget çekiyor
@Akasya tatlım ben suçu biraz sende gördüm bir kere kinlendiğin için hiç açık kapı bırakmamışsın ,eşine de hep yansıttığından ötürü adam tepki vermiş..tamam orta yolu bulamamış belki ama tek günahsız eşin bence
boşuna zıbın yapmamışlar evin gerçek reisi geldi diyeAynen benimde sağ göğsüm hop hop oynuyo. kızımın kordonuyla ip atladığından şüpheleniyorum karnım sıçrıyo resmen geçen hafta iş yerinde uykum gelince başımı masaya koyabiliyorken bu hafta küçük hanım izin vermio dürte dürte arkana yaslan dio bu sıpalar ipleri çok erken aldı ellerine nasıl baş etcez biz bunlarla
Canimm o teyzelerin kokune kibrit suyu dokmek lazimm bana da kizimda oyle diyorlardii doguma gircegm zaman bile bi teyze hastanede erkek bu erkek demisti artikk yanilcak haftalarda deiliz bna nerdeyse her gittigmde cinsiyet soyluo zaten kadin yanilma olcagni sanmamiyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
amaaaan kız erkek diyen teyzeleri neden dert ediyosunuz ki gebeliğimin başında iyi olmadığımdan kaynanam geldi 3 hafta kaldı öncesinde de annem geldi..kaynanam gidene kadar doğumda kimler öldü kimler kanamadan gitti kimler en zor doğumu geçirdi tek tek anlattı gülerek..aklından zorun mu var senin dediğimde de ne dedim canım ben kötü bir şey demedim ki dedi ..bunu napacan.Canimm o teyzelerin kokune kibrit suyu dokmek lazimm bana da kizimda oyle diyorlardii doguma gircegm zaman bile bi teyze hastanede erkek bu erkek demisti artikk yanilcak haftalarda deiliz bna nerdeyse her gittigmde cinsiyet soyluo zaten kadin yanilma olcagni sanmam
Valla bendede var o durum gobegmde ve yanlarmda catlaklar varr suanda soyunablyrum ama dogumdan sonra soyunablcegmi hic sanmmam daha kotu duruo cunku esimin soguyacagndan deil o herzaman motive eder bni ama bn kendimi kotu hissediyorum lierac iyi gelio dio doktorum o da kullaniomus en azindan inceltio gorunumunu bn bide instagram da dogadan diye bi sayfa var ordaki kadinla konustum bi kür var 40 gunluk kullanan birinjn oncesi sonrasi halini koymus en azindan onkadar duzelse yeter diye dusunuyorum 240 lirayms oda ucuzda deil ama umut iste deniycemKizlar karnim harita gibi oldu cok igrenc geliyo gozume esimden devamli sakliyorum karnimi daha hic gormedi yaninda cikarmiyorum bile uzerimi sanki beni begenmicek soguyacak gibi geliyo icten ice uzuluyorum benim gibi dusunen varmi morelim bozuluyo aklima geldikce ya sogursa beni begenmezse diye
Beyaz patik; hiç endişelenme güzelim bebişler o kadar güzel ayar çekiyor ki sana ağzın açık kalıyor... Bizde olay şöyle gelişmişti; teyzem uyku tulumu vermişti kendi bebeğinden kalma, ben de battaniye, yorgan vs almıştım, bizim oğlan uyku tulumunun içine girince sıkıntı basardı, hiç uyumadı küçük bey onun içinde, o yüzden fuzuli olduğunu düşünüyorum ben tulumların, ben battaniye örter kenarlarını da köşelere sıkıştırırdım üstünü açmasın diye :) Giyim konusuna da gelince benim oğlum 1 aralıkta doğmuştu kızımın muhtemel doğum tarihi de 30 kasım :) tecrübeli bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki kış bebekleri için; 21-22 dereceye sabitlenmiş bir evde atlet üstüne uzun kolu çıtçıtlı badi, ayaklara çorap üstüne de kıyafetler yeterli oluyorKızlar bebek yataklarını nasıl seçtiniz ?
Ben Park Yatak içine Kraft'ın pamuk yatağını aldım , netten araştırdım.Pamuk yumuşak olur , omurilik için iyi değil yazılmış . Yarı ortopedik sert ya da lateks yatak önerilmiş.Lateks yataklar da normal yatak fiyatı kadar neredeyse.
Bir de ben bebek uyurken nasıl giydirilecek hiç anlamadım.Bizim ev merkezi sistem kaloriferli ama gece kapanıyor 11 gibi , sabah açılıyor.
Yorgan ilk zamanlar kullanan da var kullanmayan da , uyku tulumu terletiyor yazılmış , bazısı çok iyi diyor.
İç zıbın üzerine ayaklı tulum , çorap , üzerine polar battaniye yeterli olur mu örneğin ? Yoksa üşür mü ?
Eğitimde neden bu konuyu es geçmişim.
Hic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bakamaaaan kız erkek diyen teyzeleri neden dert ediyosunuz ki gebeliğimin başında iyi olmadığımdan kaynanam geldi 3 hafta kaldı öncesinde de annem geldi..kaynanam gidene kadar doğumda kimler öldü kimler kanamadan gitti kimler en zor doğumu geçirdi tek tek anlattı gülerek..aklından zorun mu var senin dediğimde de ne dedim canım ben kötü bir şey demedim ki dedi ..bunu napacan.
yuhhhhhHic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bak
senin herifin seni öyle mi aldattı diyeydin hey allahımHic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bak
Bende cozemedm ust uste aldatilma haberleri aldida bana da yakistirmaya basladi artkyuhhhhh
bu ne manyaklıktır ya
Iste aldatmiss soyledim zaten bu ev aldatilanlar kulubu gibi diyesenin herifin seni öyle mi aldattı diyeydin hey allahım
amaaaan kız erkek diyen teyzeleri neden dert ediyosunuz ki gebeliğimin başında iyi olmadığımdan kaynanam geldi 3 hafta kaldı öncesinde de annem geldi..kaynanam gidene kadar doğumda kimler öldü kimler kanamadan gitti kimler en zor doğumu geçirdi tek tek anlattı gülerek..aklından zorun mu var senin dediğimde de ne dedim canım ben kötü bir şey demedim ki dedi ..bunu napacan.
Hic takmam valla baskalarinii bazilari gercekten sacmalioo ölen kalan kanamasi durmayani anlatmak ne kadar mantikli acaba hamile bi kadina benimkide sen 2. Cocugu yaptin artk aldatilmayi hakettin dio buyur burdan bak
iyi akşamlar kızlar, benim kısmetse kızım olacak doktor %100 kız dedi ama beni gören bilirkişi teyzeler! :) erkek göbeği bu diyor, gülüp geçiyordum onlara ama soru işareti oluştu bende, pembe pembe alıyorum çoğu şeyi, ultrasonun yanılma payı olabilir mi acaba , var mı bildiğiniz bu tarz örnekler?
benimkinin incileri bitmez kocama dahi demiyom artık..Kayınvalideleriniz çok komikmiş , ne güzel moral vermişler.
Demek ki zamanında onlara da bu hikayeler anlatılmış , onlar da size yapıyor.
kızlar günaydın...
dün kasıklarımda ve kutumda ağrı vardı hep...
sonra dün akşam farkettim ki kutum biraz daha buyumus...
ben 50 kiloluk incecik bir kızdım şimdi orası 80-100 kilo arası bir kadınınkisi gibi...
sizde buyume oldu mu???
normaldir herhalde di mi???
artık hareket etmek bana da çok zor geliyor...
çalışmayanlara çok özeniyorum çok şanslılar...
bebeğimin hazırlığını yapamadım hiç...evle ilgilenemiyorum...
daha bebek alışverişine çıkmadık bebeğin 1 tanecik donu bile yok...
şimdi 28-29. hafta içindeyim ben 8 hafta daha nasıl çalışıcam ya
artık dinlenmek, hamileleğimin tadını biraz olsun çıkarabilmek istiyorum...
bebeğimin hazırlıklarını yapmak istiyorum...
olmuyo...
Kızlar bebek yataklarını nasıl seçtiniz ?
Ben Park Yatak içine Kraft'ın pamuk yatağını aldım , netten araştırdım.Pamuk yumuşak olur , omurilik için iyi değil yazılmış . Yarı ortopedik sert ya da lateks yatak önerilmiş.Lateks yataklar da normal yatak fiyatı kadar neredeyse.
Bir de ben bebek uyurken nasıl giydirilecek hiç anlamadım.Bizim ev merkezi sistem kaloriferli ama gece kapanıyor 11 gibi , sabah açılıyor.
Yorgan ilk zamanlar kullanan da var kullanmayan da , uyku tulumu terletiyor yazılmış , bazısı çok iyi diyor.
İç zıbın üzerine ayaklı tulum , çorap , üzerine polar battaniye yeterli olur mu örneğin ? Yoksa üşür mü ?
Eğitimde neden bu konuyu es geçmişim.
Bende cozemedm ust uste aldatilma haberleri aldida bana da yakistirmaya basladi artk
aynen öyle bende dün görüştüm doktorla. uzatmak istiyorum 37 ye kadar o yüzden haftaya gel çalışabilir raporunu veriyim dedi.ok şimdi oldu, evet doğru çalışabilir raporu almadığımız sürece izin başlamış oluyor ama her iki durumda da rapor yazıyorlar zaten çalışır yada çalışamaz diye, öyle dedi bnm drun hemşiresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?