2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

En güzelini yapıyorsun anında cevap verip eşe yansıtmamakla benim nutkum tutuluyor bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum. Benim kv çok pintiler bebeğin herşeyi olmasın herşeyini almayın dediğinde ne diyeceğim şaşırdım. Zamanında köyde tek bebek arabası kullanan kendisiymiş halbuki.. Eşim tombikmiş taşıyamıyorum demiş dedesi almış eşimin. Daha bir çorap almadı hı beklediğimden değil ama ilk torunları heves olmaz mı insanda..

Bence doktorunu dinle vajinal darlığın varsa çocuğu riske atma kuzenim normal doğum bekliyordu birden kanaması geldi sezeryan oldu, biz ne kadar şartlandırsakta kendimizi olmayınca olmuyor ben akışına bıraktım

KV den konu açılmışken bende anlatayım da rahatlatıyım biraz. 10 yıllık evliyiz ve ailenin ilk torunu olacak nasipse, ama daha bebeğime 1 iğne almadılar. Yok yok çekiyorlardı habire ama şimdi Turkiyeye tatile gitme telasinda, biz bebek bekliyoruz masrafımız oluyor olacakta sonuçta, bunun ustune bide bizden para bekliyor gorumceyle KV. Arkadaşım paran yoksa tatile ne diye gidersin ki. Eşimden hariç 2 çocuğu daha var hepsinin maaşı var kvde dahil madem biriktir paranı yada aynı evde birlikte yaşadığını çocuklarından al harcligini

Bende cozemedm ust uste aldatilma haberleri aldida bana da yakistirmaya basladi artk

Hay Allahım yaa :)))) Valla ağzından çıkanı bilemeyen insanlarla yaşamak zor. Benim kayınvalideminde vardı bazen hönkk diye kaldığım sözleri.. Allah rahmet eylesin benide çıldırtırdı bazen.

valla annem memlekette ben burada bebeğin her şeyini aldık kaynanam daha şunu aldım demedi...
ama bir şey aldığımız zaman aa onu size ben alacaktım der hep,alacağı falan yok bunu demesini bir türlü anlayamadım iki senedir..
derin dondurucu aldım iki yıldır muhabbeti var ben beyaz eşyacıya girdim ben ayırttım falan dedi yok tabi bir şey ,şimdide bebeğin yatağını ana kucağını almışım ergen gibi yeaaaaaaaaaa biz alacaktık onu...ne zaman alacan çocuk askere giderken mi be kadın sanki isteyen oldu

Haklısın canım bebişlerin sağlığı herseyden daha degerli

canım benden sana tavsiye ne alıyolarsa alsınlar yapsınlar hiç sesini çıkarma aaa çok güzel deyip geç.beğenmiyosan kullanmıyacaksan bile sende çevrene giderken hediyelik yaparsın. seninki iyiymiş bizimkinin hiççççç sesi soluğu çıkmıyo biliyorumki çıkmazda.yine düşünmüş büyük alıyım diyomuş.hiçmi bi insanda heves olmaz ya geçen diyoki gördüm annen mavi mavi başlamış diyo bende hııııı başladı sağolsun dedim.eşimde bozuluyo ben yaparım alırım oğlumun herşeyini yapmasınlar diyo tabi içten üzülüyodur

yok artık yaa

Bana da çalışmak zor geliyor, bir de benim bir çocuk daha var düşünün halimi artık...Adana'ya toz yağıyor haberlerde görmüşsünüzdür ,evimin her yanı perdelere kadar toz, daha bebeğin hiç bir hazırlığı ile ilgilenemedim ki bundan iki hafta sonrasına doğum çantamın hazır olması gerekiyor normal şartlar altında her türlü ihtimale karşın (Allah korusun erken doğumdan cümlemizi inşallah...) Yani bütün çalışan annelerin sıkıntısı yetememek kızlar... Allah kolaylığımızı verir inşallah...

benimde ilk hamileliğimde doktor yanılmış seninki erkek diyolardı..sinir oluyorum nerden biliyosunda karın yapısı herkesin farklı olur.doğum yapınca da hıhhh kızım oldu işte hani erkektii dedim hiç sesleri çıkmadı

bebiş için en iyisi hangisiyse o olsun bence. doktorun sezeryandan yana gibi konuşmuş.normal en iyisi ama sezeryanda çok da zor değil

Canım bencede bırak ne alırsa alsın ozeniyodur begenmesende kullanmazsın, mesela mama sandalyesi sende kalsın sana geldiğimizde kullanır falan dersin. Hiç almamasidan iyidir bence. Ayrıca esinede hic birşey deme maalesef bazen odunluk yapıp bizim hassas olduğumuzu anlayamiyorlar

ayy kahkaha attım resmen yaa. sen çok yaşa emi
benimki de benim aldıklarıma laf yapıyo oğlu tombiş doğmuş buda öyle olur sığmaz bunlara git değiştir diyo. sığmazsa sığmaz arkadaş saklarım bende.

sağol canım. bu yeni işyerim, hamileyken girdim işe 4 aydır çalışıyorum, o yüzden izin vs. alıp şansımı zorlayamıyorum, zaten bebeğimi kabul ettiler bu bile benim için büyük bir şans...iş görüşmesine gittim kabul edildim, sonra hamile olduğumu öğrendim 2-3 gün sonra:) bir taraftan keşke hamileyken işe başlamasaydım diyorum ama bu hep istediğim bir işti iyi de oldu...rapor almasına alırım da işte yeni bir iş, hamileliğimden dolayı görevim oturmadı, işim oturmadı yani canımı sıkıyo bu durum da ayrıca...eşyaları topluca almak istiyorum canım tek seferde kemeraltından falan...babaannesi alacak inşallah ama daha bebeğin odası yarım yamalak vs. içim sıkılıyor işte...

evet ya insanlar nasıl hamilelik geçiriyor rahat rahat...
yürüyüşlerini sporlarını yapıyorlar, kurslara gıdıyorlar, dinleniyorlar, doyasıya bebek hazırlığı yapıyorlar benim akşama haşatım çıkmış oluyo zaten bişey yapamıyorum...evet ev de insanı sıkıyor ama hamile bir bayan bence çalışmamalı ve bu keyfi bu güzel hisleri sonuna kadar yaşamalı...kaç defa dogurucaz ki zaten...doğum yapıcaz bı de işe dönme sıkıntısı başlıcak...müdürüm şimdiden başladı bakalım döndüğünde annelik hormonların nasıl olucak, bebeğini kaç defa arıcaksın, süt iznine gün içinde gidersin erken çıkmazsın vs. demeye canım sıkılıyor...beni denemek için mi soyluyor yoksa gıcıklık olsun diye mi soyluyor anlamış değilim...fazladan 1-2 ay ücretsiz izin almaya kalksam kim bilir ne der...ben de 28. haftadayım bu hafta sonu ya da haftaya alışverişe çıkıcaz, demek ki aynı haftalarda alışveriş yapmış olucaz

Hepsi halledilir.Alışveriş kolay ve zevkli , liste yapıp birkaç günde tamamlarsın.

Kızlar dün yazmıştım Kraft Calipso Park yatağın ara katı fermuarlı değil , tutturmalı diye.
Bugün mağaza ile yine görüştüm , Kraft ile görüşmüşler , 2015 yılında üretilen modellerim hepsi bu şekildeymiş , yine de bakıyorlarmış ellerinde var mı diye.
Bence bunun sonuncunda hiçbir şey çıkmayacak , ya iade edip e-bebek'ten alacağım.
E-Bebek'te fermuarlılarından vardı , eve yakın diye başka mağazadan almıştım ya da bu şekilde kullanacağım.

Fermuarlılar esneme yapıp çabuk bozuluyormuş da o yüzden modeli değiştirmişler , ben de tam tersini duymuştum.

Ne güzel kvniz ilgileniyor benim ki bana babaanne demesin ben hala çok gencim demişti ilk öğrendiğinde 8 aylık hamileyim bu zamana kadar bir çorap birde kundak battaniye almıştı kundak battaniye var diye gidip onu verip yerine bir takım kıyafet aldım bende keşke ilgilense de bana sormasa diyorum ama eşime birgün senin annen şöyle böyle demedim sizde esinize çok fazla düşündüklerinizi söylemeden geleni kabul etseydiniz zaten çoğu şeyi zaten almissiniz zevkinize gore aranız bozulması hiç yoktan

Hay Allahım yaa :)))) Valla ağzından çıkanı bilemeyen insanlarla yaşamak zor. Benim kayınvalideminde vardı bazen hönkk diye kaldığım sözleri.. Allah rahmet eylesin benide çıldırtırdı bazen.
Gulup geciyorumm valla yapan kaybeder diorum ona da herseyii kafama taksam 3 aylikken dogururdum heralde

Benim de kayınvalidemle biz de şunu şunu aldık gibi bir konuşmam hiç olmadı.
Biz zaten farklı şehirlerdeyiz ve bayramda , özel günlerde vs konuşuruz , çok samimi de değiliz.
Doğumda gelip altın takarlar diye düşünüyorum.Çoğu ihtiyacını annem karşıladı , biz de geriye kalanları , hoşumuza gidenleri ufak tefek ara ara alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…