2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ewtt doktorr yanilmstr diolar bidee tam komedi :)))

Aman boşver müdürün dediklerini onu her bayandan duyuyorum bebeğe alışıyorsun bırakıp ayrılmak çok zor diye ne yapalım feleğin çemberinden bizde geçeceğiz zor olacak ama önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun onları gönül rahatlığı ile bırakabilelim. Şimdiden bunları düşünüp üzme kendini anı yaşamak güzel.. Benim minik baskı yapıyor kasıklarıma sürekli wc giriyorum öğle arasında koşa koşa işe dönüyorum

Ben hep şunu düşünürüm zararları olmasın faydalarını istemiyorum:) gerçi benim kayınvalide kayınbaba vefat etmişler ama görümceler, kayınlar ve hepsinden küçük olup onlara babalık yapan eşim var:) oyüzden gerçekten zarar vermesinler başka bir şey istemiyorum:)

Kayınvalide konusunda ben de bir şeyler yazayım istedim. Biliyorum çok olumsuz örnekler var ama yine de hiçbir kayınvalidenin torunlarını sevmeyeceğini düşünmüyorum, en azından buna inanmak istemiyorum. Size yardım etmemiş, bir fikrinizi sormamış olabilirler. Ya da çok geç yardıma başlamış olabilirler. Boşverin, küçücük bir şey bile getirseler arkadaşların dediği gibi sevinelim, onlara teşekkür edelim. Çünkü böyle yapmayınca gelin kayınvalide arasına soğukluk giriyor bu soğukluk da doğrudan toruna yansıyor. Kayınvalide ne kadar torununu sevse özlese de bu sefer geliniyle arasındaki soğukluktan dolayı torunundan da uzaklaşıyor.

Bir de çok gördüğüm ve benim de yaşadığım şey, çocuklara anne ya da baba, karşı tarafı kötülüyor. Örneğin çocuk beceriksizce davransa: "aynı halası gibi ya da aynı dayısı gibi beceriksiz" gibi sözlerle karşılaşıyor. O çocuğun halasını ya da dayısını sevme gibi bir şansı yok ne yazık ki bu durumda. Çocuklar geniş aileden uzak kendi çekirdek ailelerinde de anne baba arasındaki çatışmada ne yazık ki aileden çok izole büyüyorlar.

Bir de eşler konusunda...Dediğiniz gibi erkeklerin çoğu bazen çok anlayışsız davranıyorlar. Bu da onların eksik tarafı işte. Düşünemiyorlar, bizim kadar sabırlı ve içe dönük olmuyorlar vs...Olsalar zaten bir farkımız kalmazdı.

Sonuçta herkes kendi yaptığıyla kalıyor. Kızsak bağırsak ne çare.

Wala ben bu konuda çok şanlıyim kayınvalidem neredeyse herşeyi kendi aldı tabi fikrimide sordu her bebek alışverişine gittiğinde benide çaģırdı hangisini beğendin hangisini alayım diye sordu kendi kızı gibi ilgileniyor benimle kendi annemle bile bukadar iyi anlaşamiyorum bazı konularda tahtaya vurayımda nazar değmesin ve buarada doktor randevumuz var 2 saat sonra oğlumu çok özledim özellikle kilosunu çok merak ediyorum inş almıstır bebeim kilo

Ay çok sinir bozucu bize de kv çalıştığı yerde kadınların torunlarını görüyor genellikle çoraplarını görüp beğenir çorap sipariş ettim diyor hep aynı laflar sonra bebek doğduğunda kimse ondan iş beklemeyecekmiş o çocuğu alıp gezdircekmiş köyde yaşıyorlar hayvanları sevdircekmiş vs.. Kışın gidemem zaten üşütemem bebeği, onları gelsinler yazında gidersem 1 ya da en fazla 2 gün kalırım bu sene gittik tatil yapmaya burnumuzdan getirdiler....

Bizim de yarın randevumuz var. Bakalım neler yapıyor içeride?

kızlar bugün artık alışverişe çıktık eşimle baston travel bi araba gördüm casual storm hoşuma gitti hem tekrardan baston almaya da gerek yok bu arabadan alan ya da araştıran var mı? bi de chipolina diye bi marka varmış oyun parkı için 400 tl civarı benim beğendiğim model yatağı da içinde bu markayı bilen ya da alan var mı fikirleriniz neler?:)

evet ya bebeğini bırakıp işe dönecek olması düşüncesi çok kötü...bak demek kadınlar böyle hissediyormuş ta duymuşsun:)) kendim büyütmek isterdim...annem bakacak olması bakıcıya bırakıp çalışmazdım işi bırakırdım ben ama annem bakacak inşallah o yüzden insan arkasını rahat dönebiliyor...doğru diyorsun akışına bırakmak lazım...hormonlar tavan yaptı yine herhalde bende:) kolay gelsin canım evet 1 yudum su içsek wc'ye taşınıyoruz

Ben de incelemiştim o arabayı fakat çift yönlü değil. Ben mutlaka çift yönlü kullanma özelliği olsun istiyorum.

maşallah size canım, benim annem de gelinine hep bu şekilde davrandı ve gelini de ona çok düşkündür. Kayınvalidem de çok iyidir Allah nazarlardan saklasın sever beni ve hissettirir bunu da. Elinde avucunda bir geliri yok, yine de kendince birşeyler yapmaya çalışıyor torununa. Elinde olsa eminim daha fazlasını da yapar..

Ne güzel canım düsünmeleri yeter aslında yeterki aramız iyi olsun kayınvalidenle aran ne kadar iyi olursa eşinlede okadar iyi oluyor huzurlu oluyorsun

Ben de incelemiştim o arabayı fakat çift yönlü değil. Ben mutlaka çift yönlü kullanma özelliği olsun istiyorum.
sanki çift yönlü hatırlıyorum ben ama ya bi de isterseniz ana kucağını direk monte edebiliriz dediler. sizce nasıl araba ben 680 tl ye buldum fiyat olarak kalite olarak bi de baston almaya gerek yok diyolar bu olunca hakikaten normal bastonlar kadar kullanışlı olur mu yoksa hantal mı kalır?

Bizde bu besigi aldik kizlar tabi ici bide ciminligi degiscek ben inegolde oturuyorum malum buranin mobilyasi unlu 19 da yenisi yapilip gelicek yerim hic yok bu bile buyuk ama 4 yasina kdr yatar dediler

Eklentiler

• IMG-20150905-WA0000.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG-20150905-WA0000.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 102
Bizde bu besigi aldik kizlar tabi ici bide ciminligi degiscek ben inegolde oturuyorum malum buranin mobilyasi unlu 19 da yenisi yapilip gelicek yerim hic yok bu bile buyuk ama 4 yasina kdr yatar dediler
Hayırlı olsun canım çok beğendim bebişini güle güle büyütürsün inşallah

Canim nasil bi tedaviyle oldu bebegin anlatirmisin benimde klomen+catlatma ignesi ile oldu da ondan soruyorum bu arada vajinal darligi neye dayanarak soyledi alttan muayenemi etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…