- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.721
Ewtt doktorr yanilmstr diolar bidee tam komedi :)))benimde ilk hamileliğimde doktor yanılmış seninki erkek diyolardı..sinir oluyorum nerden biliyosunda karın yapısı herkesin farklı olur.doğum yapınca da hıhhh kızım oldu işte hani erkektii dedim hiç sesleri çıkmadı
sağol canım. bu yeni işyerim, hamileyken girdim işe 4 aydır çalışıyorum, o yüzden izin vs. alıp şansımı zorlayamıyorum, zaten bebeğimi kabul ettiler bu bile benim için büyük bir şans...iş görüşmesine gittim kabul edildim, sonra hamile olduğumu öğrendim 2-3 gün sonra:) bir taraftan keşke hamileyken işe başlamasaydım diyorum ama bu hep istediğim bir işti iyi de oldu...rapor almasına alırım da işte yeni bir iş, hamileliğimden dolayı görevim oturmadı, işim oturmadı yani canımı sıkıyo bu durum da ayrıca...eşyaları topluca almak istiyorum canım tek seferde kemeraltından falan...babaannesi alacak inşallah ama daha bebeğin odası yarım yamalak vs. içim sıkılıyor işte...
evet ya insanlar nasıl hamilelik geçiriyor rahat rahat...
yürüyüşlerini sporlarını yapıyorlar, kurslara gıdıyorlar, dinleniyorlar, doyasıya bebek hazırlığı yapıyorlar benim akşama haşatım çıkmış oluyo zaten bişey yapamıyorum...evet ev de insanı sıkıyor ama hamile bir bayan bence çalışmamalı ve bu keyfi bu güzel hisleri sonuna kadar yaşamalı...kaç defa dogurucaz ki zaten...doğum yapıcaz bı de işe dönme sıkıntısı başlıcak...müdürüm şimdiden başladı bakalım döndüğünde annelik hormonların nasıl olucak, bebeğini kaç defa arıcaksın, süt iznine gün içinde gidersin erken çıkmazsın vs. demeye canım sıkılıyor...beni denemek için mi soyluyor yoksa gıcıklık olsun diye mi soyluyor anlamış değilim...fazladan 1-2 ay ücretsiz izin almaya kalksam kim bilir ne der...ben de 28. haftadayım bu hafta sonu ya da haftaya alışverişe çıkıcaz, demek ki aynı haftalarda alışveriş yapmış olucaz
teşekkür ederim canım inş. işe yarar su içsem midem yanıyo
valla annem memlekette ben burada bebeğin her şeyini aldık kaynanam daha şunu aldım demedi...
ama bir şey aldığımız zaman aa onu size ben alacaktım der hep,alacağı falan yok bunu demesini bir türlü anlayamadım iki senedir..
derin dondurucu aldım iki yıldır muhabbeti var ben beyaz eşyacıya girdim ben ayırttım falan dedi yok tabi bir şey ,şimdide bebeğin yatağını ana kucağını almışım ergen gibi yeaaaaaaaaaa biz alacaktık onu...ne zaman alacan çocuk askere giderken mi be kadın sanki isteyen oldu
Wala ben bu konuda çok şanlıyim kayınvalidem neredeyse herşeyi kendi aldı tabi fikrimide sordu her bebek alışverişine gittiğinde benide çaģırdı hangisini beğendin hangisini alayım diye sordu kendi kızı gibi ilgileniyor benimle kendi annemle bile bukadar iyi anlaşamiyorum bazı konularda tahtaya vurayımda nazar değmesinve buarada doktor randevumuz var 2 saat sonra oğlumu çok özledim özellikle kilosunu çok merak ediyorum inş almıstır bebeim kilo
Aman boşver müdürün dediklerini onu her bayandan duyuyorum bebeğe alışıyorsun bırakıp ayrılmak çok zor diye ne yapalım feleğin çemberinden bizde geçeceğiz zor olacak ama önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun onları gönül rahatlığı ile bırakabilelim. Şimdiden bunları düşünüp üzme kendini anı yaşamak güzel.. Benim minik baskı yapıyor kasıklarıma sürekli wc giriyorum öğle arasında koşa koşa işe dönüyorum
kızlar bugün artık alışverişe çıktık eşimle baston travel bi araba gördüm casual storm hoşuma gitti hem tekrardan baston almaya da gerek yok bu arabadan alan ya da araştıran var mı? bi de chipolina diye bi marka varmış oyun parkı için 400 tl civarı benim beğendiğim model yatağı da içinde bu markayı bilen ya da alan var mı fikirleriniz neler?:)
Hepsi halledilir.Alışveriş kolay ve zevkli , liste yapıp birkaç günde tamamlarsın.
maşallah size canım, benim annem de gelinine hep bu şekilde davrandı ve gelini de ona çok düşkündür. Kayınvalidem de çok iyidir Allah nazarlardan saklasın sever beni ve hissettirir bunu da. Elinde avucunda bir geliri yok, yine de kendince birşeyler yapmaya çalışıyor torununa. Elinde olsa eminim daha fazlasını da yapar..Wala ben bu konuda çok şanlıyim kayınvalidem neredeyse herşeyi kendi aldı tabi fikrimide sordu her bebek alışverişine gittiğinde benide çaģırdı hangisini beğendin hangisini alayım diye sordu kendi kızı gibi ilgileniyor benimle kendi annemle bile bukadar iyi anlaşamiyorum bazı konularda tahtaya vurayımda nazar değmesinve buarada doktor randevumuz var 2 saat sonra oğlumu çok özledim özellikle kilosunu çok merak ediyorum inş almıstır bebeim kilo
Ne güzel canım düsünmeleri yeter aslında yeterki aramız iyi olsun kayınvalidenle aran ne kadar iyi olursa eşinlede okadar iyi oluyor huzurlu oluyorsunmaşallah size canım, benim annem de gelinine hep bu şekilde davrandı ve gelini de ona çok düşkündür. Kayınvalidem de çok iyidir Allah nazarlardan saklasın sever beni ve hissettirir bunu da. Elinde avucunda bir geliri yok, yine de kendince birşeyler yapmaya çalışıyor torununa. Elinde olsa eminim daha fazlasını da yapar..
sanki çift yönlü hatırlıyorum ben ama ya bi de isterseniz ana kucağını direk monte edebiliriz dediler. sizce nasıl araba ben 680 tl ye buldum fiyat olarak kalite olarak bi de baston almaya gerek yok diyolar bu olunca hakikaten normal bastonlar kadar kullanışlı olur mu yoksa hantal mı kalır?Ben de incelemiştim o arabayı fakat çift yönlü değil. Ben mutlaka çift yönlü kullanma özelliği olsun istiyorum.
Hayırlı olsun canım çok beğendim bebişini güle güle büyütürsün inşallahBizde bu besigi aldik kizlar tabi ici bide ciminligi degiscek ben inegolde oturuyorum malum buranin mobilyasi unlu 19 da yenisi yapilip gelicek yerim hic yok bu bile buyuk ama 4 yasina kdr yatar dediler
Canim nasil bi tedaviyle oldu bebegin anlatirmisin benimde klomen+catlatma ignesi ile oldu da ondan soruyorum bu arada vajinal darligi neye dayanarak soyledi alttan muayenemi ettiGunaydinlar kizlar dun kontrolum vardi cok sukur bebisim iyiymis dogumu falan sordum doktora sezeryan istersen 37 haftada alabiliriz normal dersen 40 haftayi bekleriz senin bebek tedaviyle oldugu icin riske atmamani oneririm normal dogum yapabilecegine inanmiyorum vajinal darlik var dedi yinede dusun dedi siz ne dusunuyorsunuz normalmi yoksa sezeryan mi ha bu arada mobilden yazdigim icin harfleri duzeltmeye fırsatimm yok teefonum kasiliyorda idare edin kusura bakmayin olurmu
Amin canim tesekkur ederimHayırlı olsun canım çok beğendim bebişini güle güle büyütürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?