- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.741
sanki çift yönlü hatırlıyorum ben ama ya bi de isterseniz ana kucağını direk monte edebiliriz dediler. sizce nasıl araba ben 680 tl ye buldum fiyat olarak kalite olarak bi de baston almaya gerek yok diyolar bu olunca hakikaten normal bastonlar kadar kullanışlı olur mu yoksa hantal mı kalır?
Merhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
Erken dogum riski yok dedi. Ultrasondan rahim agzi acikligina bakto 3.7 ymis.. 2.5 ve alti sıkıntı dedi.
Mutluyum Rabbim hayirli kavustursun..
Bugun beyazlarini da yikayip astim ...
Yarina is basi yapacagim.
Odasina zebra yaptiracagim onun siparisini de verdim.
Sadece istedigim gibi hayalimdeki hali yok... hep cizgi film karakterli ya ucakli ya arabali.
Benimde tedaviyle oldu Sezeryan diyor canım risk almam diyo ama 39 haftaya kadar beklerim diyurGunaydinlar kizlar dun kontrolum vardi cok sukur bebisim iyiymis dogumu falan sordum doktora sezeryan istersen 37 haftada alabiliriz normal dersen 40 haftayi bekleriz senin bebek tedaviyle oldugu icin riske atmamani oneririm normal dogum yapabilecegine inanmiyorum vajinal darlik var dedi yinede dusun dedi siz ne dusunuyorsunuz normalmi yoksa sezeryan mi ha bu arada mobilden yazdigim icin harfleri duzeltmeye fırsatimm yok teefonum kasiliyorda idare edin kusura bakmayin olurmu
Canim kacinci haftandasin acaba masallah sizeMerhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
Erken dogum riski yok dedi. Ultrasondan rahim agzi acikligina bakto 3.7 ymis.. 2.5 ve alti sıkıntı dedi.
Sadece istedigim gibi hayalimdeki hali yok... hep cizgi film karakterli ya ucakli ya arabali.
Merhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
Ohh masallah kuzuya buyusun kocaman olsun.hali konusunda bende cok zorlandim.istedigim olcuyu maalesef bulamadim.bende saray hali new kids serisinden bi hali aldim capali falan.sitesine bir bak istersen canimMerhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
33.haftadayim .Canim kacinci haftandasin acaba masallah size
Sarili grili bisi ariyorum ama bulamadim..Maşallah bebişine cnm. Çok şükür böyle devam eder inşallah. Nasıl bi halı istiyosun bende sade bişey alcam odamızın. duvar kağıdı oda takımı fln ağır abla oldu. öyle olunca gidip ya ucuk pembe ya beyaz bi halı alcam. halla geçen madame cocoda banyo halısı sie geçen olcukça yumuşak,anti alerjik ve yıkanan bi halı vardı 62 tlye düşmüş ama beyazı bitmiş alamadım. mavisi çok güzel eltim aldı yumuşacık nasıl güzel.
Bakayim tesekkurlerOhh masallah kuzuya buyusun kocaman olsun.hali konusunda bende cok zorlandim.istedigim olcuyu maalesef bulamadim.bende saray hali new kids serisinden bi hali aldim capali falan.sitesine bir bak istersen canim
Ah ne güzel özetlemissinis tebrikler gerçekten bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da bir kumaş parçası içinde buyusunler sevilsinler de hediyeleri alınmamış olsun hiç önemli değil herkesin canı sağolsunHanımlar merhaba,
Yazılanları uzun zamandır, günü gününe takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş :) Kayınvalideler konusunda bazı anne adaylarının "daha bir çöp bile almadı" serzenişine çok şaşırıyorum açıkçası. Sanki darılmak için fırsat kolluyormuşuz gibi geliyor. Ortada henüz bebek yokken herkesin, bebeklerinin en ufak hıçkırığını bile hisseden bizler gibi heyecanlanmasını bekleyemeyiz. Bence bebekler konusunda heyecanlanmayan anneler, kayınvalidelere hiç odaklanmayın. Bu şekilde hem daha az üzülür, hem de aile saadetinizi korumuş olursunuz.
Bir de burada yazılanların, okuyanları gaza getiren bir tarafı var. Örneğin eltim sağolsun bir hastane çıkışı almış, yün yelekler yaptırmış, tupper mama kutuları, kendi bebeğinden kalma bebe yağları verdi bana. Ama burdaki genel eğilim "aman zaten ne yaptılar ki" gibi olduğu zamanlarda eltimin bu müthiş jestleri karşısında duyduğum coşku ve sevinç yerini "aman iki parça elbise almış"a bırakabiliyor :) Birbirimizi güzel ve asil tavırlarda gaza getirelim, sabırsızlık, doyumsuzluk ve hiçbir şeyden tatmin olamamakta değil.
Bu söylediklerim önce kendime tabii, kimseyi özel olarak kastetmiyorum. Sadece biraz daha gözü tok, sabırlı ve olgun davranabiliriz hepimiz, bu şekilde çok daha güzel insanlar oluruz çevremizdekiler için... :)
Burada KV ile ilgili bende yazdım ve diğer yazan arkadaslarinda ve bende dahil hic biriminzin birbirimizi gaza getirmek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz, aylardir burada hep birbirimize destek olduk biz.Hanımlar merhaba,
Yazılanları uzun zamandır, günü gününe takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş :) Kayınvalideler konusunda bazı anne adaylarının "daha bir çöp bile almadı" serzenişine çok şaşırıyorum açıkçası. Sanki darılmak için fırsat kolluyormuşuz gibi geliyor. Ortada henüz bebek yokken herkesin, bebeklerinin en ufak hıçkırığını bile hisseden bizler gibi heyecanlanmasını bekleyemeyiz. Bence bebekler konusunda heyecanlanmayan anneler, kayınvalidelere hiç odaklanmayın. Bu şekilde hem daha az üzülür, hem de aile saadetinizi korumuş olursunuz.
Bir de burada yazılanların, okuyanları gaza getiren bir tarafı var. Örneğin eltim sağolsun bir hastane çıkışı almış, yün yelekler yaptırmış, tupper mama kutuları, kendi bebeğinden kalma bebe yağları verdi bana. Ama burdaki genel eğilim "aman zaten ne yaptılar ki" gibi olduğu zamanlarda eltimin bu müthiş jestleri karşısında duyduğum coşku ve sevinç yerini "aman iki parça elbise almış"a bırakabiliyor :) Birbirimizi güzel ve asil tavırlarda gaza getirelim, sabırsızlık, doyumsuzluk ve hiçbir şeyden tatmin olamamakta değil.
Bu söylediklerim önce kendime tabii, kimseyi özel olarak kastetmiyorum. Sadece biraz daha gözü tok, sabırlı ve olgun davranabiliriz hepimiz, bu şekilde çok daha güzel insanlar oluruz çevremizdekiler için... :)
Hanımlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?