2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar hepimiz ne şikayetçiyız yahu bu kayınvalideler den. Benimkiler beni alana kadar öldü. Ama her şey alana kadarmış. ben altı aylıkken hamileyken ev taşıdım arayıp sormadi bile bir şey lazım mi diye. Utanmadan bayramda gidince eşimin önünde yalakalık yapıyor yemezler bende bir surat beş karış konuşursa cevap o kadar. Hak ettiği bu sekilde çünkü. Bayramda foto cekiliyoruz eşime diyorki sen bana sisko diyorsun karina bak o da kilo almış. Ben sabırsız olduğum için anında cevap tabi benimkinin sebebi belli senin neyin var diye altmış yaşında kadın ne dese beğenirsiniz belki bende doğururum hemde Kız doğururum. Bende hee tabi tabi dedim sustu. Amaan işte her biri ayrı model ne güzel ogullarimiza bakıyor mutlu aileleri var demezler hep müdahale hep eleştiri. Allah sabır versin ven böyle kaynana olmayacağım valahi

Malesef tek yönlü. İnternetten de özelliklerine bakıp kontrol edebilirsiniz. Bu model travel sistem zaten. Onların bir şeyi monte etmesine gerek yok ki ister ana kucağını, ister portbebeği takıp kullanırsınız. Niye öyle bir şey demişler anlamsız. Eğer çift yön beklentiniz yoksa güzel bir araba.

Merhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
Erken dogum riski yok dedi. Ultrasondan rahim agzi acikligina bakto 3.7 ymis.. 2.5 ve alti sıkıntı dedi.
Mutluyum Rabbim hayirli kavustursun..
Bugun beyazlarini da yikayip astim ...
Yarina is basi yapacagim.
Odasina zebra yaptiracagim onun siparisini de verdim.
Sadece istedigim gibi hayalimdeki hali yok... hep cizgi film karakterli ya ucakli ya arabali.

bebişiniz sağlıkla gelsin...
internetten üzerine bebeğinizin adını falan yazdırabileceğiniz halı sipariş edebilirsiniz...çeşitli modelleri de var ben beğeniyorum, tam takım bir oda yapsaydım bu bahsettiğim halılardan alırdım...
isimli halı diye aratırsanız çıkar resimleri...

Benimde tedaviyle oldu Sezeryan diyor canım risk almam diyo ama 39 haftaya kadar beklerim diyur

Canim kacinci haftandasin acaba masallah size

Maşallah bebişine cnm. Çok şükür böyle devam eder inşallah. Nasıl bi halı istiyosun bende sade bişey alcam odamızın. duvar kağıdı oda takımı fln ağır abla oldu. öyle olunca gidip ya ucuk pembe ya beyaz bi halı alcam. halla geçen madame cocoda banyo halısı sie geçen olcukça yumuşak,anti alerjik ve yıkanan bi halı vardı 62 tlye düşmüş ama beyazı bitmiş alamadım. mavisi çok güzel eltim aldı yumuşacık nasıl güzel.

Ayy kızlar elime telefonu her aldigimda radyasyon olayi geliyo aklima biseyler arastirmak istiyorum sonrada bebegim etkilenirmi diye korkup birakiyorum benim gibi olan varmi

Ohh masallah kuzuya buyusun kocaman olsun.hali konusunda bende cok zorlandim.istedigim olcuyu maalesef bulamadim.bende saray hali new kids serisinden bi hali aldim capali falan.sitesine bir bak istersen canim

Canim kacinci haftandasin acaba masallah size
33.haftadayim .

Sarili grili bisi ariyorum ama bulamadim..

Ohh masallah kuzuya buyusun kocaman olsun.hali konusunda bende cok zorlandim.istedigim olcuyu maalesef bulamadim.bende saray hali new kids serisinden bi hali aldim capali falan.sitesine bir bak istersen canim
Bakayim tesekkurler

Slm kizlar bugun ikinci diabetic klinik randevum vardi bi hafta boyunca sekerimi olctum her sabah idrar testi yaptim cok sukur normal sekerim bi hafya da kayit yapcam sekeri yuksek olan canlarim siz ne yaptiniz nasilsiniz?

Hanımlar merhaba,

Yazılanları uzun zamandır, günü gününe takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş :) Kayınvalideler konusunda bazı anne adaylarının "daha bir çöp bile almadı" serzenişine çok şaşırıyorum açıkçası. Sanki darılmak için fırsat kolluyormuşuz gibi geliyor. Ortada henüz bebek yokken herkesin, bebeklerinin en ufak hıçkırığını bile hisseden bizler gibi heyecanlanmasını bekleyemeyiz. Bence bebekler konusunda heyecanlanmayan anneler, kayınvalidelere hiç odaklanmayın. Bu şekilde hem daha az üzülür, hem de aile saadetinizi korumuş olursunuz.

Bir de burada yazılanların, okuyanları gaza getiren bir tarafı var. Örneğin eltim sağolsun bir hastane çıkışı almış, yün yelekler yaptırmış, tupper mama kutuları, kendi bebeğinden kalma bebe yağları verdi bana. Ama burdaki genel eğilim "aman zaten ne yaptılar ki" gibi olduğu zamanlarda eltimin bu müthiş jestleri karşısında duyduğum coşku ve sevinç yerini "aman iki parça elbise almış"a bırakabiliyor :) Birbirimizi güzel ve asil tavırlarda gaza getirelim, sabırsızlık, doyumsuzluk ve hiçbir şeyden tatmin olamamakta değil.

Bu söylediklerim önce kendime tabii, kimseyi özel olarak kastetmiyorum. Sadece biraz daha gözü tok, sabırlı ve olgun davranabiliriz hepimiz, bu şekilde çok daha güzel insanlar oluruz çevremizdekiler için... :)

Ah ne güzel özetlemissinis tebrikler gerçekten bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da bir kumaş parçası içinde buyusunler sevilsinler de hediyeleri alınmamış olsun hiç önemli değil herkesin canı sağolsun

Burada KV ile ilgili bende yazdım ve diğer yazan arkadaslarinda ve bende dahil hic biriminzin birbirimizi gaza getirmek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz, aylardir burada hep birbirimize destek olduk biz.

Ayrıca kimsede açgözlülük yapipta şunu istedimde almadı KV falan demedi. Bizim konuştuğumuz konu KV tarafından önemsenmemek yoksa kimse iki parça kumaş peşine dusmuyor canım

Ben bu sohbete katılmadım ama "ortada bebek yokken alınmayan eşya serzenişi" şöyle gerekli; tabii ki isteyen alır gönlünden geçmeyen almaz o ayrı ama bebeğe en basitinden bir dolap aldık biz yaklaşık 1 ay önce, oda hala mobilya kokuyor, yani yatağı /beşiği, donu, tulumu (yıkanmalı-ütülenmeli vs) küveti ıvırı zıvırı günler öncesinden hatta bazıları aylar öncesinden alınmalı. Bu da tabii ki çocuk daha "meydanda" yokken olacak. Ha dediğim gibi herkesin paşa gönlü bilir, geçen babam aradı bebek arabası baktığımızı ama çok pahalı olduğunu hala araştırma aşamasında olduğumuzu söyledim ki ilk torun ve babam epey zengin ve torun meraklısı olmasına rağmen "kızım ben alırım" ya da "yardım ederim" demedi. Bu benim babama olan bakışımı değiştirmedi, olaya açgözlü ya da doyumsuz bir biçimde çemkirerek yaklaşmadım sadece kırıldım.
Ayrıca değişen hormonların ve bitmeyen sıcakların da etkisi altında olduğumuz düşünülürse, burada kimsenin sabırsız, aç gözlü ve iki kıyafete muhtaç olduğu zaten düşünülemez, Allah da muhtaç etmesin inşallah.

Benim kv 20 yıl önce birinden kalan bebek eşyalarını saklamış onları gösterdi bana Allah razı olsun giydiricem çocuğuma gönlü kalmasın kv min. Sonra kv dediki hastane çıkışı alma bunlardan giydiririz. Ben de dur bakalım anne bakarız dedim. Hastane çıkışı anıdır sonuçta resim falan çekinecek. Kendi annem aldı hastane çıkışını ben bişey demeden saolsun. Ay bi de yelekle patik örmüş annecim nasıl sevindim. Diyeceğim o ki kv ler bazı şeyleri tam çözemiyorlar sanki. Niyetleri tabiki iyidir ama ellerinden mi gelmiyor bilmiyorum. Eşime ağzımı açmadım bu konuda. Anneminkileri görünce eşim anladı zaten kendi.

Gunaydin guzel hamisler. Sarilarin Melo arkadasim. Kimsenin kayınvaliden in aldığı almadığı kıyafete takıldığı yok insanin istediği sadece biraz daha ilgi alaka sonuçta bu çocukları babamizin evinden getirmiyoruz kendi oğullar ile birlikte yapıyoruz. Ben merak ediyorum acaba kayınvalideler bize davrandıklari gibi kendi kızlarına da davranıyorlar mi. Gördüklerimin hiç biri oğlunun esine davrandığı gibi davranmiyor. Yani biz agzimizla kus tutsak geliniz başka türlü görülmüyor. Malesef biz gelinler de değil ama kayinvalidelerde gelin fobisi var. Sanki zorla evlendik çocuklarıyla alana kadar bir dert aldıktan sonra ayrı bir dert oluyor. Daha doğrusu benim gördüğüm böyle. Sanki en ufak hatamız gozleniyor hemen yüzümüze vurmak için halbuki kendi çocuğuna yaptığı gibi bir köşeye çekip güzelce söylese o zaman zaten bizde sisip oturmayız gereksiz gerginlikte olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…