- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.761
Günaydın canim bana bir arkadaşım kendininkini verdi we well marka gayet uygun fiyatlı kullanışlı bir ürün. Ben onlar kullanırken görmüştüm ilk defa bence çok işe yarıyor çünkü mesela bebisı odada yatırıp mutfağa geçiyorsun yemek yapmak için falan telsiz başucunda zaten viyk dese duyuyorsun gidip hemen bakabiliyorsunGünaydın kızlar,
Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
bana doktorum diyet verdi ama malesef tam uygulayamıyorum 2 hafta sonra açlık ve tokluk şekerime bakılacak bakalım inş. yüksek çıkmazSlm kizlar bugun ikinci diabetic klinik randevum vardi bi hafta boyunca sekerimi olctum her sabah idrar testi yaptim cok sukur normal sekerim bi hafya da kayit yapcam sekeri yuksek olan canlarim siz ne yaptiniz nasilsiniz?
maşallah cnm ne kadar büyümüş oğluşunMerhaba kizlar oglumu gordum bugun
2310 gr 42 cm olmus.
Hersey normal masallah.
Erken dogum riski yok dedi. Ultrasondan rahim agzi acikligina bakto 3.7 ymis.. 2.5 ve alti sıkıntı dedi.
Mutluyum Rabbim hayirli kavustursun..
Bugun beyazlarini da yikayip astim ...
Yarina is basi yapacagim.
Odasina zebra yaptiracagim onun siparisini de verdim.
Sadece istedigim gibi hayalimdeki hali yok... hep cizgi film karakterli ya ucakli ya arabali.
İnsanın öz evladı tabiki farklı olacak. Ben de öz annemden daha fazla sevemezdim kayınvalidemi. Arkadaş bizleri yermek için değil güzel görmemiz için umutla konuşmuş. Bunu görememekte üzücü tabi. Sıfır beklenti mutlu yaşam :)Gunaydin guzel hamisler. Sarilarin Melo arkadasim. Kimsenin kayınvaliden in aldığı almadığı kıyafete takıldığı yok insanin istediği sadece biraz daha ilgi alaka sonuçta bu çocukları babamizin evinden getirmiyoruz kendi oğullar ile birlikte yapıyoruz. Ben merak ediyorum acaba kayınvalideler bize davrandıklari gibi kendi kızlarına da davranıyorlar mi. Gördüklerimin hiç biri oğlunun esine davrandığı gibi davranmiyor. Yani biz agzimizla kus tutsak geliniz başka türlü görülmüyor. Malesef biz gelinler de değil ama kayinvalidelerde gelin fobisi var. Sanki zorla evlendik çocuklarıyla alana kadar bir dert aldıktan sonra ayrı bir dert oluyor. Daha doğrusu benim gördüğüm böyle. Sanki en ufak hatamız gozleniyor hemen yüzümüze vurmak için halbuki kendi çocuğuna yaptığı gibi bir köşeye çekip güzelce söylese o zaman zaten bizde sisip oturmayız gereksiz gerginlikte olmaz
canım valla aynısı bende de var.. iştahım azaldı mide bulantım var ama çok değil.. ama tabi acıkınca yine kötü acıkıyorum. mutlaka yemem gerekiyo ufak tefek bişeyler...Günaydın arkadaşlar bu mide bulantısı nerden çıktı yaww 2 gunden beri zaten iştahım yok zor yemek yiyorum üstüne bide bu bulantı geldi son ayda daha çok iştahımızın açılması gerekmiyormuydu yaaa
ben kızımda emzirme sütyeni kullanmıştım ama atleti daha kullanışlı diyo herkes bu sefer birkaçtane atlet alıcam gerekirse sütyende alırımEmzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
Keske bende acıksam bu aralar resmen açlıķ hissi yok oldu tabi bebeğim aç kalmasın diye yiyorum ama bu seferde mide bulantısi başlıyor zar zor yediğom seyleride çıkarıcam diye korkuyorum walacanım valla aynısı bende de var.. iştahım azaldı mide bulantım var ama çok değil.. ama tabi acıkınca yine kötü acıkıyorum. mutlaka yemem gerekiyo ufak tefek bişeyler...
Emzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
arkadaşım sen çok yanlış anlamışsın en azından benim açımdan yazdıklarımı..Hanımlar merhaba,
Yazılanları uzun zamandır, günü gününe takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş :) Kayınvalideler konusunda bazı anne adaylarının "daha bir çöp bile almadı" serzenişine çok şaşırıyorum açıkçası. Sanki darılmak için fırsat kolluyormuşuz gibi geliyor. Ortada henüz bebek yokken herkesin, bebeklerinin en ufak hıçkırığını bile hisseden bizler gibi heyecanlanmasını bekleyemeyiz. Bence bebekler konusunda heyecanlanmayan anneler, kayınvalidelere hiç odaklanmayın. Bu şekilde hem daha az üzülür, hem de aile saadetinizi korumuş olursunuz.
Bir de burada yazılanların, okuyanları gaza getiren bir tarafı var. Örneğin eltim sağolsun bir hastane çıkışı almış, yün yelekler yaptırmış, tupper mama kutuları, kendi bebeğinden kalma bebe yağları verdi bana. Ama burdaki genel eğilim "aman zaten ne yaptılar ki" gibi olduğu zamanlarda eltimin bu müthiş jestleri karşısında duyduğum coşku ve sevinç yerini "aman iki parça elbise almış"a bırakabiliyor :) Birbirimizi güzel ve asil tavırlarda gaza getirelim, sabırsızlık, doyumsuzluk ve hiçbir şeyden tatmin olamamakta değil.
Bu söylediklerim önce kendime tabii, kimseyi özel olarak kastetmiyorum. Sadece biraz daha gözü tok, sabırlı ve olgun davranabiliriz hepimiz, bu şekilde çok daha güzel insanlar oluruz çevremizdekiler için... :)
Günaydınlar güzel anneler herzamanki gibi çok açım çooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?