2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar,

Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
Günaydın canim bana bir arkadaşım kendininkini verdi we well marka gayet uygun fiyatlı kullanışlı bir ürün. Ben onlar kullanırken görmüştüm ilk defa bence çok işe yarıyor çünkü mesela bebisı odada yatırıp mutfağa geçiyorsun yemek yapmak için falan telsiz başucunda zaten viyk dese duyuyorsun gidip hemen bakabiliyorsun

Slm kizlar bugun ikinci diabetic klinik randevum vardi bi hafta boyunca sekerimi olctum her sabah idrar testi yaptim cok sukur normal sekerim bi hafya da kayit yapcam sekeri yuksek olan canlarim siz ne yaptiniz nasilsiniz?
bana doktorum diyet verdi ama malesef tam uygulayamıyorum 2 hafta sonra açlık ve tokluk şekerime bakılacak bakalım inş. yüksek çıkmaz

maşallah cnm ne kadar büyümüş oğluşun

günaydın kızlar... bugün devletteki doktordan randevu aldım.. kan ve idrar tahlili isticem kontrol amaçlı. uzun zamandır yaptırmamıştım..

umarım bi aksilik çıkmaz...

Günaydın arkadaşlar bu mide bulantısı nerden çıktı yaww 2 gunden beri zaten iştahım yok zor yemek yiyorum üstüne bide bu bulantı geldi son ayda daha çok iştahımızın açılması gerekmiyormuydu yaaa

İnsanın öz evladı tabiki farklı olacak. Ben de öz annemden daha fazla sevemezdim kayınvalidemi. Arkadaş bizleri yermek için değil güzel görmemiz için umutla konuşmuş. Bunu görememekte üzücü tabi. Sıfır beklenti mutlu yaşam :)

canım valla aynısı bende de var.. iştahım azaldı mide bulantım var ama çok değil.. ama tabi acıkınca yine kötü acıkıyorum. mutlaka yemem gerekiyo ufak tefek bişeyler...

Emzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?

Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.

ben kızımda emzirme sütyeni kullanmıştım ama atleti daha kullanışlı diyo herkes bu sefer birkaçtane atlet alıcam gerekirse sütyende alırım gecelikte kızımdan kalan iki takım hiç giymedim sadece bir defa doğumda giymiştim eğer küçük gelmezlerse onları giyerim yine

Günaydın hanımlar. Bu Kv mevzuu benimde canımı skmiyor değil. Bu arada tabiki amaç onları kotulemek değil .çoğu zaman eşime söylemeye cekiniyorum evdeki huzurumuz kacmasin diyorum ona gülerek bazen olanları caktirmiyor um okadar sonra Hemen kapatıyorum konuyu.. neyse alışveriş konusuna gelince ... cogunuzun olduğu gibi benimde annem babam bayagi masraf ettiler arabayi aldılar ekstra kıyafet alışverişi yaptılar vs.. kV eşimin yuzsuzluk edip istemesiyle park yatagi aldılar. Onu da bizim istediğimiz şekilde almayacaklardi ancak son anda müdahale ettik ve cok sukur güzel bir yatak aldık. Ama bunu yapana kadar başka bir soru bir adım atmadi. Ben normal karşılamaya başladım çünkü o böyle biri. Düğünumuzde de aynı şeyler oldu yine sıfır katkı. Başta çok takiyordum ama artık çok buyutmemeye çalışıyorum çünkü eşimle tartisiyordum çok taktigimda. Biraz uzun yazdım ama bozmayalım moralimi zi. Napalım eşlerimız anlayışlı olsunlar başka şeye gerek kalmaz çünkü onlarda farkediyor çoğu zaman durumu ve onlarda kırılıyor emin olun. Evimiz huzurumuz daha önemli şuanda bizim

canım valla aynısı bende de var.. iştahım azaldı mide bulantım var ama çok değil.. ama tabi acıkınca yine kötü acıkıyorum. mutlaka yemem gerekiyo ufak tefek bişeyler...
Keske bende acıksam bu aralar resmen açlıķ hissi yok oldu tabi bebeğim aç kalmasın diye yiyorum ama bu seferde mide bulantısi başlıyor zar zor yediğom seyleride çıkarıcam diye korkuyorum wala

Hiiicc gerekli degil kesinlikle tavsiye etmiyorum onun yerine pamuklu sungerli telsiz rahat bir sudyen al kullan. Emzirme atleti evde rahat oluyor. Bir kac tane ev icin alirsin. Gecelik konusunda da haklisin neyi kullanabileceksen onu al. Ben ilk dogumum yaza geldiginden geceliklerim kisa kolluydu o zaman tesetturlu degildim kisa bir gecelikti. Simdi biraz agir bir model aldim uzun kollu gupurlu falan ama ben evde de giyerim severim o tarz seyleri. Bir kere giyecegin biseye bosuna para vermeye gerek yok.

arkadaşım sen çok yanlış anlamışsın en azından benim açımdan yazdıklarımı..
burdaki insanların derdi kaynana bir şey almıyor değil,çok şükür büyük bir kısmımız kendi parasınıda kazanıyor diğerlerinin evine bir maaş giriyor aç açıkta insan yok...
sen bana erkek annesinin umursamazlığı ile kız annesinin vericiliğinin sebeplerini söyler misin?
hani erkek çocuğu düşkünlüğü nerde düğünde dernekte ortalık yıkan çoğu kayınvalide özel dönemlerde neden inine saklanıyor bu açıklamaları da kendince yaparsan memnun olacağım

Günaydın hamişler,
Dün ayaklarım balon gibi şişti ve ancak bu Sabah baktığımda inmişti. Ellerimde baya bir şişiyor. Karnım çok setrleşiyor.Dün çok kasıldı mesela ve evde uzanırken inanılmaz hareketliydi. Bunlar anormal bir durumun belirtileri olabilir mi?

Günaydın kızlar
Dün bizim de kontrolumuz vardi bebeğim üç gün geri çıktı kilosunuda begenmedim az gibi geldi bana.1600 gr olmus tam 31 haftalık olması gerekirken 30+3 çıktı. Biraz daha dikkat etmem lazim bol bol kendime calismisim 20 olmuş aldığım kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…