2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ayak sismesi cok dert edilecek bisey degil ama el ve yuz sisiyorsa kasilmalari sık yasiyorsan doktorunla muhakkak konus derim. En son ne zaman muayene oldun nstye baglandin mi?

doktorun ne dedi peki sağlıklıysa kiloyu takma kafana plasentayla ilgili bişey dedimi? bebeği besleyen damarlarda problem yoksa endişe etme..

benimde dün baya şişmişti tuzu mümkün olduğunca en aza indir bence. sertleşmelerde normal sanırım çünkü bendede oluyor

doktorun ne dedi peki sağlıklıysa kiloyu takma kafana plasentayla ilgili bişey dedimi? bebeği besleyen damarlarda problem yoksa endişe etme..

Herşey normal dedi canim iki üç günün önemi yok bazen ileri bazen geri çıkabilir gelişimi gayet iyi dedi.ama işte şu evham yokmu

benimde dün baya şişmişti tuzu mümkün olduğunca en aza indir bence. sertleşmelerde normal sanırım çünkü bendede oluyor
Benimki hep sert neredeyse, özellikle yürüyünce,yorulunca daha belirgin oluyor ki bu aralar okula gidip gelirken hep yürüyorum. Yumuşak olduğu zamanlar nadir benim.

Günaydın kızlar,

Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
Beyaz patik benim eşim mühendis, bu aletlerin çalışma mantığını bildiğinden ilk bebeğimde aldırmadı canım, şimdi tam sana onun dilinden bilimsel açıklamasını yazamayacağım, unuttum. Evdeki telsiz telefonu da söküp sabit telefon almıştı bi de :) Ben evim iki katlı olmasına rağmen hiç zorlanmadım çünkü bebeği bırakıp da başka yere gidemiyordum zaten ben nereye gidersem ana kucağı ile ya da sepeti ile yanımda götürüyordum :) sanırım çok pimpirikli bir anneydim, sürekli nefesini yokluyordum :)

Ben oğlumda bi tane almıştım ve kullanamadım onu aç kapa çok zahmetli gelmişti alttan ya da üstten memişi sütyenden çıkarıp emzirmek daha pratik gelmişti bi tane al dene istersen beyaz patikciğim, gecelik de bi tane almışım onu da kullanamadım alt üst daha pratik oluyor emzirmekte

Günaydın kızlarr :) işten çıktığımdan beri aktif değilim evde bilgisayar yok telefondan zor oluyor malesef
Ne var be yok 32. Haftamız biticek pazarteside görüş günümüz bakalım :)

Naz 03 aynı sıkıntıları birinci gebeliğinde yaşayan bir anne olarak tavsiyem lütfen günde iki kere tansiyonuna baktır ve dr una durumu anlat belki idrar testi verir protein kaçağı var mı yok mu diye... Sağlıkla kucağına al inşallah

Gunaydin kizlar..
Gecen hafta tatildeydim biliyorsunuzdur yazmistim baslarda takip eip yorumlar yaziyordum ama sonra vakit bulamadim. 2 gundur de nerdeyse 1 haftalik yazismalari okudum ancak bitti.
Kacirdigim degerlendirebilecegim bir konu olmasin istedim..

Herkes iyi sanirim ama son gunlerde kv konusuna girilmis.. bosverin arkadaslar beklentiyi yuksek tutmayinca uzuntude olmuyor. Ben de ayni durumdayim. Annemle babam resmen kosturuyorlar yanimizda olduklarini hissettiriyorlar ancak malesef diger taraf oyle degil. Basindan beri boyle oldugu icin artik takmiyorum ben de.. herkes kendini biliyor sonucta..

Biz tatildeyken mobilyamiz geldi annemler karsiladi saolsunlar. Badana boya islerimiz de bitmisti zaten, zamanlama iyi oldu.
Bebegimin de ufak tefek kiyafetlerini almistim, ama tam degil. Iclik bady zibin pijama gibi seyler alindi ancak tulum battaniye nevresim vs alinacak daha. Haftasonu anneme gidecegim, haftabasi annemi de alir donerim. Alisverisleri tamamlar yikama utuleme islerini bitiririz diye dusunuyorum.

Kislik bebis kiyafetleri cikmis mi bu hafta disari cikip dolasaniniz oldu mu?

Ben daha yol yorgunlugunu ancak uzerimden atabildim. Bayramda da sehir disini dusunenler tekrar gozden gecirsin bu fikri derim.. cunku gecen hafta 29.haftada olmamiza ragmen el ayak siskinligi karin sertligi, ara sira agri gibi bi cok durum yasadim ve sıklıkla durmak zorunda kaldik. Bayagi bir zorladi..

Bayagi bi uzun oldu ama idare edin artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…