- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.781
Günaydın hamişler,
Dün ayaklarım balon gibi şişti ve ancak bu Sabah baktığımda inmişti. Ellerimde baya bir şişiyor. Karnım çok setrleşiyor.Dün çok kasıldı mesela ve evde uzanırken inanılmaz hareketliydi. Bunlar anormal bir durumun belirtileri olabilir mi?
doktorun ne dedi peki sağlıklıysa kiloyu takma kafanaGünaydın kızlar
Dün bizim de kontrolumuz vardi bebeğim üç gün geri çıktı kilosunuda begenmedim az gibi geldi bana.1600 gr olmus tam 31 haftalık olması gerekirken 30+3 çıktı. Biraz daha dikkat etmem lazim bol bol kendime calismisim 20 olmuş aldığım kilo.
benimde dün baya şişmişti tuzu mümkün olduğunca en aza indir bence. sertleşmelerde normal sanırım çünkü bendede oluyorGünaydın hamişler,
Dün ayaklarım balon gibi şişti ve ancak bu Sabah baktığımda inmişti. Ellerimde baya bir şişiyor. Karnım çok setrleşiyor.Dün çok kasıldı mesela ve evde uzanırken inanılmaz hareketliydi. Bunlar anormal bir durumun belirtileri olabilir mi?
doktorun ne dedi peki sağlıklıysa kiloyu takma kafanaplasentayla ilgili bişey dedimi? bebeği besleyen damarlarda problem yoksa endişe etme..
Benimki hep sert neredeyse, özellikle yürüyünce,yorulunca daha belirgin oluyor ki bu aralar okula gidip gelirken hep yürüyorum. Yumuşak olduğu zamanlar nadir benim.benimde dün baya şişmişti tuzu mümkün olduğunca en aza indir bence. sertleşmelerde normal sanırım çünkü bendede oluyor
Beyaz patik benim eşim mühendis, bu aletlerin çalışma mantığını bildiğinden ilk bebeğimde aldırmadı canım, şimdi tam sana onun dilinden bilimsel açıklamasını yazamayacağım, unuttum. Evdeki telsiz telefonu da söküp sabit telefon almıştı bi de :) Ben evim iki katlı olmasına rağmen hiç zorlanmadım çünkü bebeği bırakıp da başka yere gidemiyordum zaten ben nereye gidersem ana kucağı ile ya da sepeti ile yanımda götürüyordum :) sanırım çok pimpirikli bir anneydim, sürekli nefesini yokluyordum :)Günaydın kızlar,
Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
Ben oğlumda bi tane almıştım ve kullanamadım onu aç kapa çok zahmetli gelmişti alttan ya da üstten memişi sütyenden çıkarıp emzirmek daha pratik gelmişti bi tane al dene istersen beyaz patikciğim, gecelik de bi tane almışım onu da kullanamadım alt üst daha pratik oluyor emzirmekteEmzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
Naz 03 aynı sıkıntıları birinci gebeliğinde yaşayan bir anne olarak tavsiyem lütfen günde iki kere tansiyonuna baktır ve dr una durumu anlat belki idrar testi verir protein kaçağı var mı yok mu diye... Sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın hamişler,
Günaydın kızlarr :) işten çıktığımdan beri aktif değilim evde bilgisayar yok telefondan zor oluyor malesef
Ne var be yok 32. Haftamız biticek pazarteside görüş günümüz bakalım :)
Adana merkez merhaba adana da mı oturuyorsun ben de adanadayım :)Günaydın kızlarr :) işten çıktığımdan beri aktif değilim evde bilgisayar yok telefondan zor oluyor malesef
Ne var be yok 32. Haftamız biticek pazarteside görüş günümüz bakalım :)
merhaba evet :)Adana merkez merhaba adana da mı oturuyorsun ben de adanadayım :)
Yıllık izin aldım bu haftada doğum raporunu teslim ediceğim :)Doğum öncesi iznin mi başladı işten mi ayrıldın cnm
merhaba evet :)
Aaaa ne güzel :) Dertleşebileceğim aynı şehirde yaşayan bir hamiş arkadaşım oldu :) Çok sevindim :)
Medline'a.. Sen?Evet :) hangi hastaneye gidiyorsun
Avrupa hospital a gidiyorum bende :)Medline'a.. Sen?
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... Şafak Hanıma mı gidiyorsun?Avrupa hospital a gidiyorum bende :)
ben de adanadayim canim bi de benim esim de muhendis ayrica ikimiz de hamileyizAdana merkez merhaba adana da mı oturuyorsun ben de adanadayım :)
ben de medline a gidiyorum canim... dr un kimMedline'a.. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?