- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.801
Hayır berrin hanıma şafak hanımı hiç duymadım :/Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... Şafak Hanıma mı gidiyorsun?
Takılmamak lazım. :)Gunaydin kizlar..
Gecen hafta tatildeydim biliyorsunuzdur yazmistim baslarda takip eip yorumlar yaziyordum ama sonra vakit bulamadim. 2 gundur de nerdeyse 1 haftalik yazismalari okudum ancak bitti.
Kacirdigim degerlendirebilecegim bir konu olmasin istedim..
Herkes iyi sanirim ama son gunlerde kv konusuna girilmis.. bosverin arkadaslar beklentiyi yuksek tutmayinca uzuntude olmuyor. Ben de ayni durumdayim. Annemle babam resmen kosturuyorlar yanimizda olduklarini hissettiriyorlar ancak malesef diger taraf oyle degil. Basindan beri boyle oldugu icin artik takmiyorum ben de.. herkes kendini biliyor sonucta..
Biz tatildeyken mobilyamiz geldi annemler karsiladi saolsunlar. Badana boya islerimiz de bitmisti zaten, zamanlama iyi oldu.
Bebegimin de ufak tefek kiyafetlerini almistim, ama tam degil. Iclik bady zibin pijama gibi seyler alindi ancak tulum battaniye nevresim vs alinacak daha. Haftasonu anneme gidecegim, haftabasi annemi de alir donerim. Alisverisleri tamamlar yikama utuleme islerini bitiririz diye dusunuyorum.
Kislik bebis kiyafetleri cikmis mi bu hafta disari cikip dolasaniniz oldu mu?
Ben daha yol yorgunlugunu ancak uzerimden atabildim. Bayramda da sehir disini dusunenler tekrar gozden gecirsin bu fikri derim.. cunku gecen hafta 29.haftada olmamiza ragmen el ayak siskinligi karin sertligi, ara sira agri gibi bi cok durum yasadim ve sıklıkla durmak zorunda kaldik. Bayagi bir zorladi..
Bayagi bi uzun oldu ama idare edin artik..
ben de adanadayim canim bi de benim esim de muhendis ayrica ikimiz de hamileyizay ne cok ortak yonumuz cikti
Sen cansun beye gitmiyormuydunben de medline a gidiyorum canim... dr un kim
Selçuk Bey e gidiyorum. Selçuk Doğan'a. Sen? Ay belki aynı gün doğum yaparız cnm :)))ben de medline a gidiyorum canim... dr un kim
Şafak Hanım orda değil miydi, ben mi karıştırdım, belki özel adana daydı...Hayır berrin hanıma şafak hanımı hiç duymadım :/
iki dr beraber yapiyor benim takibimi...Sen cansun beye gitmiyormuydun
Ben de tam int.den sutyenlere geceliklere bakiyordum. Ben emzirme sutyeni alirsam da destekli almam gerekir ama kullanisli olur mu bilmiyorum ya. Fikri olan var mi?Emzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
Olabilir hiç duymadım çünkü :)Şafak Hanım orda değil miydi, ben mi karıştırdım, belki özel adana daydı...
selcuk dogani ben de düşünüyordum sonra nursel hanimi kesfettim yillar once ilk geldigi zamanlar... benim icin dr dan ziyade abla oldu canım hatta ben ona kanatsiz melegim diyorum cunku benim bebegim tedavi ile oldu ve hicbir zaman dr gibi yaklasmadi bana hep empati kurdu... bir daha da vazgecemedim kendisindenSelçuk Bey e gidiyorum. Selçuk Doğan'a. Sen? Ay belki aynı gün doğum yaparız cnm :)))
eweeet Allah kismet ederse bi kizimiz olacakCanımmmmm, bi de kızım olacak de tam süper olsun. Çok sevindim. Sen gebelik takibini nerede yapıyorsun?
korkma canim Allah yardimcin olsunkızlar karnımda kaşıntı var diye yazmıştım karnımla sınırlı kalmadı koluma sırtıma ve bacaklarımada bulaştı.Dr. aradım karaciğerlerden olabilir dedi kan tahlili verdim dua edin nolur bebeği 37.haftada aliyorlarmiş
Icini ferah tut canim. Allah yardim eder korkma sen.kızlar karnımda kaşıntı var diye yazmıştım karnımla sınırlı kalmadı koluma sırtıma ve bacaklarımada bulaştı.Dr. aradım karaciğerlerden olabilir dedi kan tahlili verdim dua edin nolur bebeği 37.haftada aliyorlarmiş
ayni gun dogum icin bi orta yol buluruz belki de ayyy dusuncesi bile cok guzelSelçuk Bey e gidiyorum. Selçuk Doğan'a. Sen? Ay belki aynı gün doğum yaparız cnm :)))
Debbie Allah esirgesin bi tahlillerini yaptır bakalım canım, ne diyecek dr un, Allah esirgesin yavrularımızıkızlar karnımda kaşıntı var diye yazmıştım karnımla sınırlı kalmadı koluma sırtıma ve bacaklarımada bulaştı.Dr. aradım karaciğerlerden olabilir dedi kan tahlili verdim dua edin nolur bebeği 37.haftada aliyorlarmiş
Evet canım gerçekten öyle :) Ne güzel dr unu bu kadar sevmen, çok mutlu oldum senin adına. Ben de Selçuk Bey den memnunum Allah a şükür. Kızlarımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah, Rabbim cümle kazalardan belalardan korusun canım. Randevun ne zaman ilk belki tanışmak nasip olur canım sıra beklerken...ayni gun dogum icin bi orta yol buluruz belki de ayyy dusuncesi bile cok guzel
Senin bebiş kız mı erkek mi Adana Merkez?Olabilir hiç duymadım çünkü :)
Amin canim cumlemize :) canim ben problemli bi hamisimEvet canım gerçekten öyle :) Ne güzel dr unu bu kadar sevmen, çok mutlu oldum senin adına. Ben de Selçuk Bey den memnunum Allah a şükür. Kızlarımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah, Rabbim cümle kazalardan belalardan korusun canım. Randevun ne zaman ilk belki tanışmak nasip olur canım sıra beklerken...
allahın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah içini ferah tut.kızlar karnımda kaşıntı var diye yazmıştım karnımla sınırlı kalmadı koluma sırtıma ve bacaklarımada bulaştı.Dr. aradım karaciğerlerden olabilir dedi kan tahlili verdim dua edin nolur bebeği 37.haftada aliyorlarmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?