2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Takılmamak lazım. :)

Ben de tam int.den sutyenlere geceliklere bakiyordum. Ben emzirme sutyeni alirsam da destekli almam gerekir ama kullanisli olur mu bilmiyorum ya. Fikri olan var mi?

Gecelik konusunda ben de kararsizim. Kokos ve boydan olan geceliklerden almayi pek dusunmuyorum. Zaten gelinlik zamaninda bile annem ozel guzel diktirmisti onlar bile duruyor hala.. bakarsin onlardan koyarim hst icin. Evde zaten kendi halimde olacagimdan rahat kiyafetler secerim.
Hamile geceligi alaninuz oldu mu. Benim artik eskiler dar gelmeye basladi ama 2 ay icin de almak istemiyorum. Napsam bilemedim.

Telsiz konusuna da gelirsek ben simdi hemen almayacagim, zaten ilk 1 ay annem yanimda olur, ihtiyac olmaz diye dusunuyorum. O gidince de baktim ki ihtiyac var alirim diye dusunuyorum. Ama gecen ebebekte inceledim. Wewell iyi gibi duruyordu.
Zarari konusuna gelince de elektronik mezunu biri olarak sunu soyleyebilirim; radyo frekansi yaydigi icin insan sagligina zararli degil. Ondan once elimizdeki telefon ve baz istasyonu sinyalleri, evdeki wireless gibi birsuru dalga sinyale maruz kaliyoruz.. telsiz bunlarin icinde en masumu arkadaslar..

kızlar karnımda kaşıntı var diye yazmıştım karnımla sınırlı kalmadı koluma sırtıma ve bacaklarımada bulaştı.Dr. aradım karaciğerlerden olabilir dedi kan tahlili verdim dua edin nolur bebeği 37.haftada aliyorlarmiş

Selçuk Bey e gidiyorum. Selçuk Doğan'a. Sen? Ay belki aynı gün doğum yaparız cnm :)))
selcuk dogani ben de düşünüyordum sonra nursel hanimi kesfettim yillar once ilk geldigi zamanlar... benim icin dr dan ziyade abla oldu canım hatta ben ona kanatsiz melegim diyorum cunku benim bebegim tedavi ile oldu ve hicbir zaman dr gibi yaklasmadi bana hep empati kurdu... bir daha da vazgecemedim kendisinden

korkma canim Allah yardimcin olsun

Icini ferah tut canim. Allah yardim eder korkma sen.

Debbie Allah esirgesin bi tahlillerini yaptır bakalım canım, ne diyecek dr un, Allah esirgesin yavrularımızı

ayni gun dogum icin bi orta yol buluruz belki de ayyy dusuncesi bile cok guzel
Evet canım gerçekten öyle :) Ne güzel dr unu bu kadar sevmen, çok mutlu oldum senin adına. Ben de Selçuk Bey den memnunum Allah a şükür. Kızlarımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah, Rabbim cümle kazalardan belalardan korusun canım. Randevun ne zaman ilk belki tanışmak nasip olur canım sıra beklerken...

Amin canim cumlemize :) canim ben problemli bi hamisim kafama estikce gidiyorum zaten bu yuzden dr uma bu kadar bagliyim hic terslemiyor beni... 2 gun once çok agrim vardi mesela nst icin gittim erken dogum riskim var çünkü... bundan sonraki randevumu 29 eylul icin aldim ama dedim ya hiiic belli olmaz benim isim...seninki ne zaman canim

allahın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…