- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.581
burada yazan yorumlardan öyle olduğunu çıkardım. Ağrım yok sadece bir kaç damla geldiyerleşme kanaması olduğunu nasıl anladınız?
nasıl bir lekelenme yerleşme olduğundan emin olamırz kiselam yerleşme kanaması bende bugüne kadar olmadı bugün az bir şey oldu sizce normal mi
İnşallah canım, darısı başıma
şimdi anladım teşekkür ederim. peki bebişi ne zaman görürüz ya da kalp atışını ne zaman duyarız ki.. 15 gün beklicez mi şimdi??5. hafta bitti 6 haftanın içindesiniz işte..5 +4..bu demek.SAT'ınız hangi güne geliyorsa he hafta o gün bir hafta büyüyor olacaksınız :)
nerde oturuyosun caanım?daha çok yeni henüz tam olarak bi doktor edinmedim canım onun için bilgi alamıyorum eşim eczaneye soracak
bende de dün oldu ne olduğunu bugün doktra gittiğimde öğrenicemburada yazan yorumlardan öyle olduğunu çıkardım. Ağrım yok sadece bir kaç damla geldi
vajinal muayene de korkacak bişey yok canımkızlar ben bugün doktora gittiğimde alttan muayene yapmasını istemiyrm ya vajinal muayene galiba diğer adı
Merhaba canım Allahım dualarını kabul etsin..Herkesin gönlüne göre versin.. Biz bugün keseyi gördük çok şükür. 5+4 müşüz =) 29. günde beta 133, 32. günde 984 çıkmıştı. bidaha da bakılmadı.Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
ya kızkardeşime hep vajinal muayene yaptılar düşük yaptı o yüzden önyargılıyımvajinal muayene de korkacak bişey yok canımultrasonla bakıyor zaten dr endişelenme bebeğede hiçbi zararı yok olsa yapmazlar dimi ama :)
şimdi anladım teşekkür ederim. peki bebişi ne zaman görürüz ya da kalp atışını ne zaman duyarız ki.. 15 gün beklicez mi şimdi??
Ben 5+2 de gördüm karından.ya kese tam olarak hangi hafta görünebiliyor arkadaşlarım 5 hftalıkken görmüşler keseyi
cnm söylerim söylemesine ama şuan o da beklemede aşılama yaptırdı haftasonu belli olacak tutup tutmadığı o yüzden haftaya söylerim ancakCanim bence soylemelidin ozellikle bebek isteyen arkadasina eger gizledigini anlarsa daha cok uzulur bende o yollardan gectim bebegime tup bebek sayesinde hamile kaldim bence uygun bi dille senden duymasi daha dogru
Gelecek hafta görürsün sanırım.şimdi anladım teşekkür ederim. peki bebişi ne zaman görürüz ya da kalp atışını ne zaman duyarız ki.. 15 gün beklicez mi şimdi??
Bu bekleyiş zormuş hakkaten.. Allahım hayırlı bekleyiş eylesin..bana da 20 gün sonra gel dedi nasıl bekliycez o kadar
ayy ben okuyunca heyecanladım sizi düşünemiyorum çok heyecanlı bi an olmalıııı =)Gelecek hafta görürsün sanırım.
Bende birazdan gidiyorum 15:00'de randevum var. Pıt pıt duymayaaaa
olur mu hiç öyle şey canım düşeceği varsa zaten düşecek bebek. ultrason alttan sadece 1 cm kadar giriyo rahime değmiyo bile neden düşsünya kızkardeşime hep vajinal muayene yaptılar düşük yaptı o yüzden önyargılıyım
İdrar testi değilde 2 günde bir kan testi yaptırıp değerin nasıl arttığını kontrol edebilirsiniz.Kese görünmeyince evde test yaptım tekrar en son 5 dk sonra çıkmıştı aynı marka ,şimdi saniyesinde çıktı ve koyu renk.Sanirim sıkıntı yok yaaa kese görünen kadar ölecem heyecandan bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?