2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim bildiğim yerleşme kanaması döllenme olduktan 12-14 gün sonra olur. Genellikle adet dönemi gününe yada birkaç gün öncesi ya da sonrasına denk gelir.

Kese görünmeyince evde test yaptım tekrar en son 5 dk sonra çıkmıştı aynı marka ,şimdi saniyesinde çıktı ve koyu renk.Sanirim sıkıntı yok yaaa kese görünen kadar ölecem heyecandan bee

5. hafta bitti 6 haftanın içindesiniz işte..5 +4..bu demek.SAT'ınız hangi güne geliyorsa he hafta o gün bir hafta büyüyor olacaksınız :)
şimdi anladım teşekkür ederim. peki bebişi ne zaman görürüz ya da kalp atışını ne zaman duyarız ki.. 15 gün beklicez mi şimdi??

kızlar ben bugün doktora gittiğimde alttan muayene yapmasını istemiyrm ya vajinal muayene galiba diğer adı

Merhaba canım Allahım dualarını kabul etsin..Herkesin gönlüne göre versin.. Biz bugün keseyi gördük çok şükür. 5+4 müşüz =) 29. günde beta 133, 32. günde 984 çıkmıştı. bidaha da bakılmadı.

Canim bence soylemelidin ozellikle bebek isteyen arkadasina eger gizledigini anlarsa daha cok uzulur bende o yollardan gectim bebegime tup bebek sayesinde hamile kaldim bence uygun bi dille senden duymasi daha dogru
cnm söylerim söylemesine ama şuan o da beklemede aşılama yaptırdı haftasonu belli olacak tutup tutmadığı o yüzden haftaya söylerim ancak

Gelecek hafta görürsün sanırım.
Bende birazdan gidiyorum 15:00'de randevum var. Pıt pıt duymayaaaa
ayy ben okuyunca heyecanladım sizi düşünemiyorum çok heyecanlı bi an olmalıııı =)
Son yarım saattesin hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzz =)

ya kızkardeşime hep vajinal muayene yaptılar düşük yaptı o yüzden önyargılıyım
olur mu hiç öyle şey canım düşeceği varsa zaten düşecek bebek. ultrason alttan sadece 1 cm kadar giriyo rahime değmiyo bile neden düşsün doktorunuza güvenin bence bu zaten sürekli yapılan bişey değil ki keseyi görebilmek için bakıyorlar :) yinede sen bilirsin tabi

Kese görünmeyince evde test yaptım tekrar en son 5 dk sonra çıkmıştı aynı marka ,şimdi saniyesinde çıktı ve koyu renk.Sanirim sıkıntı yok yaaa kese görünen kadar ölecem heyecandan bee
İdrar testi değilde 2 günde bir kan testi yaptırıp değerin nasıl arttığını kontrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…