- 30 Ekim 2007
- 35
- 22
- 88
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.821
29 eylül mü? 29 eylül saat 11 de benim de randevum :)Amin canim cumlemize :) canim ben problemli bi hamisimkafama estikce gidiyorum zaten bu yuzden dr uma bu kadar bagliyim hic terslemiyor beni... 2 gun once çok agrim vardi mesela nst icin gittim erken dogum riskim var çünkü... bundan sonraki randevumu 29 eylul icin aldim ama dedim ya hiiic belli olmaz benim isim...seninki ne zaman canim
amin sagol canimkorkma canim Allah yardimcin olsun
amin canim insallah bekliyorum bakalimDebbie Allah esirgesin bi tahlillerini yaptır bakalım canım, ne diyecek dr un, Allah esirgesin yavrularımızı
geçmiş olsun hayırlı haberlerle inşallah.amin canim insallah bekliyorum bakalim
Kız canım :)Senin bebiş kız mı erkek mi Adana Merkez?
Kızlar selam bugün kan idrar tahlili ve açlık tokluk şekeri için hastaneye giderken karnimin sol göbek deliğine yakın tarafında birsey hissettim kasılma gibi orası bi anda sertleşti bi sure sonra tekrar yumuşadı yumruk kadar bi alandı uç kere falan tekrar etti sonra eve geldik kahvaltı yapıp tekrar gittik yine aynı şey oldu neden acaba başına gelen var mi tam anlayamamış da olabilirim kusura bakmayın
evet canım kalp damar cerrahisine gidicez. çok sagol Allah kalanlara sağlıklı hayırlı omur versin.Canım başın sağolsun öncelikle..Eşin içinde oldukça zor bir dönem.Bi yandan bebek geliyor olması onun içinde iyi olacaktır ama bu arada sana da daha fazla yük düşüyor elbette.Allah kolaylık versin.
Bacaklardan bahsedince bende şişme oluyor özellikle sağ bacağımda. Sanki diz kapağıma lastik geçirmişim gibi aşağıya bi uyuşma ve bilek kısımlarında da tatlı bir kaşınma oluyor..Benimde zaten varis için müsait bir yapım var. Rahim dışında vardı varis bacakta gözle görülür bir damar yok ama şüpheleniyorum da elbette. Doğum sonrası kontrole gideyim bende. Damar cerrahisine mi gidliyor bunun için ?
amin canim sagolgeçmiş olsun hayırlı haberlerle inşallah.
cok teşekkür ederim inşallahdyt.ebru
Ebru başınız sağolsun , geriye dönük mesajları okuyunca fark edebildim.
Bundan sonra her şey sizin için güzel olsun.
İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)bebegin ya ayagını ya poposunu dayamıştır canım.
Kaçıncı haftadasın?İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)
Yorulunca oluyor canim ya da ters bi harekette. Bi de buyuyo artik yeri daraliyor haliyle kendini gosteriyor. Saatte 4kezdwn fazla olmuyorsa ve 1dk.dan fazla uzun surmuyorsa sorun yok demekmis. Bende de oluyor gun icinde. Kac haftaliksin?İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)
İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)
kızlar doktordan döndük şuan için bir sorun yok dedi devletteki doktor.. suyu falan iyi dedi. boyunu kilosunu söylemedi.
bende zaten haftaya kendi doktorumda kontrolüm olduğu için sormadım görünttüye odaklandım açıkçası
ama bebeğin başı hala yukarda dedi. benim gibi olan var mı içinizde?
döner mi ki bu haftadan sonra.. daha erken mi?
ben normal doğum yapmak istiyorum ya
cok teşekkür ederim inşallah
merhabalar yeniden
bebek kuveti aldınızmı kızlar.stand seklinde olanlar var.
egilmeden yıkanabiliyor ama cok pahalıo geldi bana 300 diyo e bebekte.
naptınız. o sekşlde olup daha uygun fiyatlı bulanınız var mı yıkama ve alt açma bir arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?