2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
29 eylül mü? 29 eylül saat 11 de benim de randevum :)

Tünaydın kızlar. Benimde acıkınca midem bulanıyor. Yiyince geçiyor.Başa döndük gibiyiz :)

Kızlar selam bugün kan idrar tahlili ve açlık tokluk şekeri için hastaneye giderken karnimin sol göbek deliğine yakın tarafında birsey hissettim kasılma gibi orası bi anda sertleşti bi sure sonra tekrar yumuşadı yumruk kadar bi alandı uç kere falan tekrar etti sonra eve geldik kahvaltı yapıp tekrar gittik yine aynı şey oldu neden acaba başına gelen var mi tam anlayamamış da olabilirim kusura bakmayın

bebegin ya ayagını ya poposunu dayamıştır canım.

evet canım kalp damar cerrahisine gidicez. çok sagol Allah kalanlara sağlıklı hayırlı omur versin.

dyt.ebru
Ebru başınız sağolsun , geriye dönük mesajları okuyunca fark edebildim.
Bundan sonra her şey sizin için güzel olsun.
cok teşekkür ederim inşallah

merhabalar yeniden
bebek kuveti aldınızmı kızlar.stand seklinde olanlar var.

egilmeden yıkanabiliyor ama cok pahalıo geldi bana 300 diyo e bebekte.
naptınız. o sekşlde olup daha uygun fiyatlı bulanınız var mı yıkama ve alt açma bir arada.

kızlar doktordan döndük şuan için bir sorun yok dedi devletteki doktor.. suyu falan iyi dedi. boyunu kilosunu söylemedi.
bende zaten haftaya kendi doktorumda kontrolüm olduğu için sormadım görünttüye odaklandım açıkçası

ama bebeğin başı hala yukarda dedi. benim gibi olan var mı içinizde?

döner mi ki bu haftadan sonra.. daha erken mi?

ben normal doğum yapmak istiyorum ya

İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)
Yorulunca oluyor canim ya da ters bi harekette. Bi de buyuyo artik yeri daraliyor haliyle kendini gosteriyor. Saatte 4kezdwn fazla olmuyorsa ve 1dk.dan fazla uzun surmuyorsa sorun yok demekmis. Bende de oluyor gun icinde. Kac haftaliksin?

28 haftalikken benimde donmemisti yarin kontrolum var bakalim donmus mu? Doguma kadar vakti var.

ben bebek küvetini sadece birkaç defa kullanmıştım. göbeği düşene kadar falan. sonrasında banyoda kucağıma almak daha kolay gelmişti. çocuk da daha güvende hissediyordu böylece. o yüzden çok pahalısını almak mantıklı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…