2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar Lcw'ya minicik kışlık giysileri gelmiş.Polar pijamalar vardı , çok sevimlilerdi. Özellikle 0-1 ve 0-3 aylık olanlar inanılmaz şirin görünüyor. Ben genelde 3-6 ay ağırlıklı aldım. Çabuk büyüyorlar diye.
Artık kendimi tutmaya çalışıyorum almamak için, e-bebek 'ten sweat ve eşofman altı aldım , sonra waikikidekileri gördüm. Ama almadım,almanın sonu yok , bana kalsa tüm parayı bebek giysilerine harcayacağım.

Kızlar benimde aksamlari bazen kasintim oluyor ama hep farklı yerler.
debbie90 sen öyle deyince evham yaptım. Peki bunun için hangi degerlere bakiyorlar.alt ast bakmış dün doktorum.
Birde kanim 10 a düşmüş iki tane kan ilaci al dedi ikisini ayni anda alsam sorun olurmu ki sormayi da unuttum

dyt.ebru canim basiniz sagolsun Allah baska aci gostermesin... stand dediğin ayakli sanirim ben kendime guvenemedim Allah korusun dusururum diye... dun ebebekten giderli küvetlerin en buyugunu aldim belki su doldururum yazin oynarız içinde diye... yoksa bi kucugu daha kullanisli gelmisti bize yer acisindan... ikisinin de fiyati 32.90 gibi biseydi canim

dun lcw ben de girdim de gezemedim kapanis saatiydi ama cok guzel seyler vardi gercekten

tesekkür ederim.
hani böyle altında cekmece yada gözleri oluyor mothercarein var. bi marka daha var hatırlayamadım.
ama gereksiz pahalımı diye düşündüm bilemedim.
ne kadar süre kullanırız ki kaç yaşına kadar?
bu arada sen nasılsın. sıkıntı yok degıl mi artık?

ben bebek kuvatini a101 den almıştım 20 tl mi ne..

dyt.ebru başınız sağolsun bu arada.

sağol arkadaşım .
a101 e bi daha gelmedi demi çok uygundu o kovası maşrapası falanda vardı hatırlıyorum paylaşmıştın sanırım sen.
yerde yıkamakmı rahat olur ayaklı bişeydee mi bilemedim tam.
eşime kalsa lavaboda yıkayalım diyodu :)

şey kaymazmı elimizden öyle nasıl tutcaz sabunlu.
bi de duşakabinli bizim banyo ve iki kişi giremeyiz. tek yıkayabilirmiyim ki?

İlk 3 ay kuvette yikadim sonra hep elimde banyoda yikadim. Bu tarz urunlerde cok pahalisina kacmamak en mantiklisi oturmaya baslayinca ona gore bir aparat alip onunla yikamaya devam ettim. Buyume evresine gore ihtiyac farkli oluyor cunku.

bence kuvet icin pahali canim gerci tecrubeli anneler daha iyi bilirler ama... ben gecen hafta okula basladim zar zor dayandim agrilarim artti kasilmalarim cok bu hafta rapor aldim gitmedim... 2 gun once nstye bagladilar şükür bisey cikmadi canim ama dogum cantami hazir tek eksigim acik renk gecelik takimlarimin yaninda bi de koyu olsun istiyorum onu bulamadim daha her yerde penye ben saten istiyorum çünkü... sen naptin nasılsın yorma kendini misafirlerle felan

birini sabah birini akşam aç karına alacaksın. aynı anda alma ağır gelebilir.
bulantı baş ağrısı vs yapabilir.birden yükleme gibi alma bence.

İlk defa böyle sert oldu ve hala ara ara oluyo tedirgin oldum normal mi diye :)
Korkma canım küçük sıpalar içerde fink atıyorlar bizede korku ve tedirginlik kalıyor aman ne oldu biseymi oldu gibisinden allahın izniyle az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi sonrada o karnımıza dayadıkları popişlerini bol bol sıkarız rahat olalım rabbim izin vermedikçe yaprak bile kımıldamaz bol bol dua edicez okadar

evet hepsi vardı
o zaman iyi ki almışım daha da gelmedi o kampanya.
bir de e-bebekten küvet filesi aldım ben onun üstüne koyup yıkarım.
lavaboda yıkayan cok gördüm ben de sosyal medyada.

dikkat et kendine.
iyiyim ben işte tsh yüksek cıkınca levatron verdı dr. yazmıştım.varis çorabı kullanıyorum bide yürüyüş yaparken.
onun dısında yıllık izinlere dayandım. vefat izni verdiler 7gün de.
pazartesi tekrar endokrıne gidicem tiroid kalıcımı diye tahlil yapacak.
aynı sehirde değildik. çok asırı gelen olmadı gelenlerde yormuyor sağolsunlar. eşim halleedıyor zaten her işi.
saten üşütmezmi bi de terleyince falan terini emmez bi takım da penye al bence gecelik.
çanta bizim de hazır 3parça ::)
haftaya doğum izni başlıyor persembe. ama bilmedim bayram haftası da dişimi sıksam 28inde mi ayrılsam. 1hafta 1hafta kar olur gec başlarım dönüşte.

Tünaydın kızlar. Benimde acıkınca midem bulanıyor. Yiyince geçiyor.Başa döndük gibiyiz :)
Benimde öyle vala sabah bulantıyla uyandim 1 saat kadar dolandim evin icinde hafifleyince az bisi atistirip tekrar yattim 12 de kalktm cok halsiz ve sersem gibiyim

Kuveti ikeadan alicaktim gecen gittim kalmamisti. Masrapisini ebebekten aldim cok hosuma gitti kulpu. Ebebekteki kuvetler hosuma gitmedi iclerinde bebegin oturmasi icin cikinti var. Kayar da biyeri acir diye almaya korktum. Yine ikeaya bakucam sanirim.

evet hepsi vardı
o zaman iyi ki almışım daha da gelmedi o kampanya.
bir de e-bebekten küvet filesi aldım ben onun üstüne koyup yıkarım.
lavaboda yıkayan cok gördüm ben de sosyal medyada.

Ben alt temizligini lavaboda yapiyodum ilk bebisimin. Once islak mendille temizliyordum sonra lavabonun altinda poposunu kusunu bir guzel yikiyordum. Nedense mendille temizlemek hic icime sinmiyor. Hele birde ek gidaya baslayinca.

ben de adanadayim canim bi de benim esim de muhendis ayrica ikimiz de hamileyiz ay ne cok ortak yonumuz cikti
Oh vallaaaa siz yakında canlı kanlı görüşmeyede başlarsınız kıskandımm :))
Yok mu yahu istanbul/beylikdüzünde ikamet eden kasım annecikleri, bizde kıskandıralım azıcık :))

birini sabah birini akşam aç karına alacaksın. aynı anda alma ağır gelebilir.
bulantı baş ağrısı vs yapabilir.birden yükleme gibi alma bence.
anladım canım çok sağol haklısın ama şu hani sonrasında süt ürünleri almama durumu varya o yüzden hep aksıyor ikinci ilacım.illaki bişeyler yiyorum içiyorum o tarz.

Oh vallaaaa siz yakında canlı kanlı görüşmeyede başlarsınız kıskandımm :))
Yok mu yahu istanbul/beylikdüzünde ikamet eden kasım annecikleri, bizde kıskandıralım azıcık :))

Annem kizlardesim beylikduzunde oturuyor hemen hemen her hafta ordayim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…