- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.861
anladım canım çok sağol haklısın ama şu hani sonrasında süt ürünleri almama durumu varya o yüzden hep aksıyor ikinci ilacım.illaki bişeyler yiyorum içiyorum o tarz.
Ooo ne gusel.. yakin dostluklar cikacak gibi buradan.. umraniye atasehir civarindaki arkadaslarin bilgisini bekliyorumAnnem kizlardesim beylikduzunde oturuyor hemen hemen her hafta ordayim diyebilirim
Kizlar bi de bu küvet meselesine girmisken; küvete konulacak olan file illede gerekli mi? Kıs bebegi olacagiz ya usumez mi? Küvetin icini su doldurup uzerinden cikarttigimiz camasirlari da icine koyup bebegi de uzerinde tutup ya da koyup yikasak olmaz mi?
Tek basina yikadigimiz zaman file kolayliktir illaki ama ne bilim usur gibime geliyor..
Bir de yikama sungeri olarak ne aldiniz?
Kizlar bi de bu küvet meselesine girmisken; küvete konulacak olan file illede gerekli mi? Kıs bebegi olacagiz ya usumez mi? Küvetin icini su doldurup uzerinden cikarttigimiz camasirlari da icine koyup bebegi de uzerinde tutup ya da koyup yikasak olmaz mi?
Tek basina yikadigimiz zaman file kolayliktir illaki ama ne bilim usur gibime geliyor..
Bir de yikama sungeri olarak ne aldiniz?
Kızlar biberon ilk etapta alıcakmıyız gerekli olunca mı alsak. Belki hiç kullanmıycaz. Ben alırsam Dr. Brown veya Avent şu dar ağızlı-doğal akış..vs. olanlardan alayım gaz olmasın diyorum ama. Bilemedim ne yapsam alsak mı alırsak hangisinden alsak acaba
ben sünger almadım. havlu lif aldım çok tatlı english homedan.
bi de aldıgım havlu setinden cıktı havlu lif mini havlu terliklerle :)))
http://www.vipbebek.com/hevh~u~acqua-light-dresser-banyo-orange
işte burda. çok güzel ama 200 e pahalımı ya bişlemedim
alt acma masamız yok. ikisi birarada olunca nasıl ya mantıklımı değil mi?
kararsız kaldım. bide elde güvenemedim ben kendime. üşütürsem düşürürsem falan kaymasın elimden.
30+3 canim senKaçıncı haftadasın?
Bende çok sık oluyor bazen karnımı o kadar geriyor ki canım acıyor hatta.
30+3.canım bugün sonuçları gösterirken sorcam insallahYorulunca oluyor canim ya da ters bi harekette. Bi de buyuyo artik yeri daraliyor haliyle kendini gosteriyor. Saatte 4kezdwn fazla olmuyorsa ve 1dk.dan fazla uzun surmuyorsa sorun yok demekmis. Bende de oluyor gun icinde. Kac haftaliksin?
Aklım birkaç şeyde kaldı.0-1 aylık harika bir pijama takım vardı.Polar pijama takımları aşırı sevimli görünüyordu.dun lcw ben de girdim de gezemedim kapanis saatiydi ama cok guzel seyler vardi gercekten
insallah kalici degildir canim... migren tiroid hamilelikte başlayıp hamilelik bitince son bulan oluyor genelde... bayram haftasi 2,5 gun calisip 1 hafta uzatacaksin... iyi gibiysen dayan arkadasim 1 hafta onemli sonucta... penye guzel bi takimim var 1 tane de ayri bi geceligim... ama 1 tane de şık birsey istiyorum canimdikkat et kendine.
iyiyim ben işte tsh yüksek cıkınca levatron verdı dr. yazmıştım.varis çorabı kullanıyorum bide yürüyüş yaparken.
onun dısında yıllık izinlere dayandım. vefat izni verdiler 7gün de.
pazartesi tekrar endokrıne gidicem tiroid kalıcımı diye tahlil yapacak.
aynı sehirde değildik. çok asırı gelen olmadı gelenlerde yormuyor sağolsunlar. eşim halleedıyor zaten her işi.
saten üşütmezmi bi de terleyince falan terini emmez bi takım da penye al bence gecelik.
çanta bizim de hazır 3parça ::)
haftaya doğum izni başlıyor persembe. ama bilmedim bayram haftası da dişimi sıksam 28inde mi ayrılsam. 1hafta 1hafta kar olur gec başlarım dönüşte.
ben e bebekten aldim canim icine de kopuk file aldimKuveti ikeadan alicaktim gecen gittim kalmamisti. Masrapisini ebebekten aldim cok hosuma gitti kulpu. Ebebekteki kuvetler hosuma gitmedi iclerinde bebegin oturmasi icin cikinti var. Kayar da biyeri acir diye almaya korktum. Yine ikeaya bakucam sanirim.
Polar saglikli degil deniyor ben polar bisi almiycam o nedenle..Aklım birkaç şeyde kaldı.0-1 aylık harika bir pijama takım vardı.Polar pijama takımları aşırı sevimli görünüyordu.
Polar battaniye de hoşuma gitti . İşte ben böyle görüyorum , aklım kalıyor , sonra gidip alıyorum.
Resmen bebek konusunda alışveriş hastası oldum , kendime bir şey almak hiç aklıma gelmiyor artık , hep bebek . Demek böyle oluyormuş :)
cok isterim ben gorusup kaynasmak... hamilelik askerlik gibi bisey bence :)Oh vallaaaa siz yakında canlı kanlı görüşmeyede başlarsınız kıskandımm :))
Yok mu yahu istanbul/beylikdüzünde ikamet eden kasım annecikleri, bizde kıskandıralım azıcık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?