2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen canim aylar oldu kendime birsey almayali... onceden disari cikmasam bile netten muhakkak alirdim kendime biseyler.. simdi bebek magazalari geziyorum nette hep

Tamam canim bugun disari cikicam bi bakarim. Artik sampian kuvet vb seyleri alayim tamamlayim diyorum.

Ben bi tane cam bebedorun en miniginden aldim. Hst vb icin disari cikmak gerekirse sagar koyarim diye. Manuel sut sagma da aldim. Nolur nolmaz..
Gaz yapmayan biberonlara baktim da iclerinde bi cubuk var hava yapmadan hemen cekebilmek icin sutu. Ama temizligi nasil olacak onun bilemedigim ivin almadim. Fiyati da epey pahali.. ilk basta gerek olur olmaz belki dusuncesiyle simdilik klasiklerden aldim canim. Herseyin en iyisini istiyoruz hep ama kullanilabilirligini de dusunmemiz gerek degil mi? Deneye deneye ogrenicez

ben de kopuk file aldim ama yukarida kalacagi icin usur gibime geliyor canim bana da... sunger almadim ben ilk aylarda tulbent aldik onunla yikayacam yumusak yumusak Allah kismet ederse

ben de bu fileden aldim canim...sebi bebenin boncuklari bi yerde toplanıyor gibi geldi bize o yuzden tercih etmedik

ben ilk başta dr brown dusundum sonra nette cok olumsuz seyler okudum emzigi cok cabuk yipraniyor gibisinden...sonra da avente karar verip cam biberonunu aldim canim kucuk boy olanından

ben de bu fileden aldim canim...sebi bebenin boncuklari bi yerde toplanıyor gibi geldi bize o yuzden tercih etmedik

Toplanmiyor aslinda bayag kullanisliydi oda. hala duruyor ama icime sinmedi sonucta onun ustunde ablasi yikandi yeni temiz olsun dedim. Tirnak makasini falanda hep farkli aldim. Havlusunu yeni aldim. Halbuki abladan kalma iki havlu vardi ama temizlik urunlerinde yenisini kullanmak daha mantikli hijyen acisindan.

bende dr brown gaz yapmayan biberon alacağım bi tane. zaten işe başlayacağım için bana lazım olacak ama setini almıyorum. olurda küçük hanım sevmezse aventin doğal akışını deneyeceğim

şey kaymazmı elimizden öyle nasıl tutcaz sabunlu.
bi de duşakabinli bizim banyo ve iki kişi giremeyiz. tek yıkayabilirmiyim ki?

Benim bebek çok hareketli değildi. bebeğe göre de değişebilir sanırım. dizimin üzerine yatırıp sol kolumla göğsünden sarıyordum. sırtı yukarda oluyordu yani. bebeğin kendini en güvende hissettiği pozisyon oydu. duş başlığını bir yere sabitleyip sağ elimle de yıkıyordum. sonra biri havluya sarıp alıyordu kucağımdan. sonraları onu da kendim yapar olmuştum.

Amaan pinkcim bebis yikamaktan kolay ne var dimi. Bizi legenlerin icinde altimizda kirli camasirlarla citiliyolardi

Saka bir yana ilk 3 yikamadan sonra profesyonel olunuyor merak etmeyin ayni korkulari ilkinde bende yasamistim 1 haftalik bebekle evde yalniz kalinca mecbur cengaver oldum

Oh vallaaaa siz yakında canlı kanlı görüşmeyede başlarsınız kıskandımm :))
Yok mu yahu istanbul/beylikdüzünde ikamet eden kasım annecikleri, bizde kıskandıralım azıcık :))
Merhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.

ben de bir tane dr brown aldım bir tane de avent aldım bebişler biberon bile seçiyorlarmış hangisini severse ondan ekstra 1 tane daha alacağım :) nazlı bebekler

Merhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Merhabalar ben de beylikdüzündeyim medicanada mehtap hanım'a gidiyorum.şu zamana kadar memnunum çok şükür.inşallah sonuna kadar gideri hayırlısıyla

hepsiburada da fln 429 tl n11 de var 214 tlye ay kafam karıştı hem almak istiyorum hem emin değilim. sen naptın karar verdin mi?
vallahi bilemedim ya fiyatıı uygun işte yarı yarıya ama 200 de vermelimi küvete bilemedim işte.
30 tl ye falan da var bak brevinin onlarda güzel.arada kaldım.

Canim beni aradilar degerlerim temiz cikmis.ama hala kasiniyorum cildiyeye gidicem.
bu uykudan uyandiran bir kasinti ve uyutmayan ..

Canım ben bu ikisini aldım dün ulaştı elime yeri gayet güzel ve sade, ben de hoşlanmıyorum cicili bicili şeylerden Lohusa sepeti sitesinden ilgisini 118tlye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…