- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.881
aynen canim aylar oldu kendime birsey almayali... onceden disari cikmasam bile netten muhakkak alirdim kendime biseyler.. simdi bebek magazalari geziyorum nette hepAklım birkaç şeyde kaldı.0-1 aylık harika bir pijama takım vardı.Polar pijama takımları aşırı sevimli görünüyordu.
Polar battaniye de hoşuma gitti . İşte ben böyle görüyorum , aklım kalıyor , sonra gidip alıyorum.
Resmen bebek konusunda alışveriş hastası oldum , kendime bir şey almak hiç aklıma gelmiyor artık , hep bebek . Demek böyle oluyormuş :)
Tamam canim bugun disari cikicam bi bakarim. Artik sampian kuvet vb seyleri alayim tamamlayim diyorum.Eki Görüntüle 1628461
File olarak bunu aldim ilkinde de sebi bebenin kopuklu filesini kullanmistim. Kopuklu oldugu icin islak kalmiyor alti sogumuyor yani. O yuzden sorun olmaz. Sunger henuz akmadim sampuanlariyla bir almayi dusunuyorum. Nukun chicconun bubchenin falan sungerleri var. Onlardan birini alicam.
Ben bi tane cam bebedorun en miniginden aldim. Hst vb icin disari cikmak gerekirse sagar koyarim diye. Manuel sut sagma da aldim. Nolur nolmaz..Kızlar biberon ilk etapta alıcakmıyız gerekli olunca mı alsak. Belki hiç kullanmıycaz. Ben alırsam Dr. Brown veya Avent şu dar ağızlı-doğal akış..vs. olanlardan alayım gaz olmasın diyorum ama. Bilemedim ne yapsam alsak mı alırsak hangisinden alsak acaba
ben de kopuk file aldim ama yukarida kalacagi icin usur gibime geliyor canim bana da... sunger almadim ben ilk aylarda tulbent aldik onunla yikayacam yumusak yumusak Allah kismet ederseKizlar bi de bu küvet meselesine girmisken; küvete konulacak olan file illede gerekli mi? Kıs bebegi olacagiz ya usumez mi? Küvetin icini su doldurup uzerinden cikarttigimiz camasirlari da icine koyup bebegi de uzerinde tutup ya da koyup yikasak olmaz mi?
Tek basina yikadigimiz zaman file kolayliktir illaki ama ne bilim usur gibime geliyor..
Bir de yikama sungeri olarak ne aldiniz?
ben de bu fileden aldim canim...sebi bebenin boncuklari bi yerde toplanıyor gibi geldi bize o yuzden tercih etmedikEki Görüntüle 1628461
File olarak bunu aldim ilkinde de sebi bebenin kopuklu filesini kullanmistim. Kopuklu oldugu icin islak kalmiyor alti sogumuyor yani. O yuzden sorun olmaz. Sunger henuz akmadim sampuanlariyla bir almayi dusunuyorum. Nukun chicconun bubchenin falan sungerleri var. Onlardan birini alicam.
ben ilk başta dr brown dusundum sonra nette cok olumsuz seyler okudum emzigi cok cabuk yipraniyor gibisinden...sonra da avente karar verip cam biberonunu aldim canim kucuk boy olanındanKızlar biberon ilk etapta alıcakmıyız gerekli olunca mı alsak. Belki hiç kullanmıycaz. Ben alırsam Dr. Brown veya Avent şu dar ağızlı-doğal akış..vs. olanlardan alayım gaz olmasın diyorum ama. Bilemedim ne yapsam alsak mı alırsak hangisinden alsak acaba
ben de bu fileden aldim canim...sebi bebenin boncuklari bi yerde toplanıyor gibi geldi bize o yuzden tercih etmedik
http://www.vipbebek.com/hevh~u~acqua-light-dresser-banyo-orange
işte burda. çok güzel ama 200 e pahalımı ya bişlemedim
alt acma masamız yok. ikisi birarada olunca nasıl ya mantıklımı değil mi?
kararsız kaldım. bide elde güvenemedim ben kendime. üşütürsem düşürürsem falan kaymasın elimden.
şey kaymazmı elimizden öyle nasıl tutcaz sabunlu.
bi de duşakabinli bizim banyo ve iki kişi giremeyiz. tek yıkayabilirmiyim ki?
Benim bebek çok hareketli değildi. bebeğe göre de değişebilir sanırım. dizimin üzerine yatırıp sol kolumla göğsünden sarıyordum. sırtı yukarda oluyordu yani. bebeğin kendini en güvende hissettiği pozisyon oydu. duş başlığını bir yere sabitleyip sağ elimle de yıkıyordum. sonra biri havluya sarıp alıyordu kucağımdan. sonraları onu da kendim yapar olmuştum.
Merhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.Oh vallaaaa siz yakında canlı kanlı görüşmeyede başlarsınız kıskandımm :))
Yok mu yahu istanbul/beylikdüzünde ikamet eden kasım annecikleri, bizde kıskandıralım azıcık :))
cok teşekkür ederim inşallah
merhabalar yeniden
bebek kuveti aldınızmı kızlar.stand seklinde olanlar var.
egilmeden yıkanabiliyor ama cok pahalıo geldi bana 300 diyo e bebekte.
naptınız. o sekşlde olup daha uygun fiyatlı bulanınız var mı yıkama ve alt açma bir arada.
ben de bir tane dr brown aldım bir tane de avent aldım bebişler biberon bile seçiyorlarmış hangisini severse ondan ekstra 1 tane daha alacağım :) nazlı bebeklerKızlar biberon ilk etapta alıcakmıyız gerekli olunca mı alsak. Belki hiç kullanmıycaz. Ben alırsam Dr. Brown veya Avent şu dar ağızlı-doğal akış..vs. olanlardan alayım gaz olmasın diyorum ama. Bilemedim ne yapsam alsak mı alırsak hangisinden alsak acaba
evet onu ben de duydum sakın polar battaniye filan almayın diye uyardılar bizi bilginiz olsunPolar saglikli degil deniyor ben polar bisi almiycam o nedenle..
Merhabalar ben de beylikdüzündeyim medicanada mehtap hanım'a gidiyorum.şu zamana kadar memnunum çok şükür.inşallah sonuna kadar gideri hayırlısıylaMerhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
vallahi bilemedim ya fiyatıı uygun işte yarı yarıya ama 200 de vermelimi küvete bilemedim işte.hepsiburada da fln 429 tl n11 de var 214 tlye ay kafam karıştı hem almak istiyorum hem emin değilim. sen naptın karar verdin mi?
Kızlar benimde aksamlari bazen kasintim oluyor ama hep farklı yerler.
debbie90 sen öyle deyince evham yaptım. Peki bunun için hangi degerlere bakiyorlar.alt ast bakmış dün doktorum.
Birde kanim 10 a düşmüş iki tane kan ilaci al dedi ikisini ayni anda alsam sorun olurmu ki sormayi da unuttum
Insallah cikmaz canim uygulamaya calis iki haftan var diyet cok iyi oluyobana doktorum diyet verdi ama malesef tam uygulayamıyorum 2 hafta sonra açlık ve tokluk şekerime bakılacak bakalım inş. yüksek çıkmaz
Emzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
çatlıyo olabilir misin?Canim beni aradilar degerlerim temiz cikmis.ama hala kasiniyorum cildiyeye gidicem.
bu uykudan uyandiran bir kasinti ve uyutmayan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?