2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ben şimdi 1ay once doğum yapmış bir arkadaşımı ziyaretten geliyorum 2-3 tane emzirme sutyeni al mutlaka diyor. Ben o geceliklere çok ozeniyordum o yüzden aldım ama illaki lohusa geçerliği almak zorunda değilsin önemli olan önden düğmeli olsun ki emzirme işini rahat yapabilesin

Güle güle kullan canım , bana hiç olmaz bunlar.
Benim boyum da kısa 1.56 , o yüzden ben mini , ince askılı ve verev gecelik alacağım . Askısını sıyırıp emziririm diye düşündüm. Koyu renk istiyorum ama bulamazsam mecbur açık renk alacağım.

Ooo ne gusel.. yakin dostluklar cikacak gibi buradan.. umraniye atasehir civarindaki arkadaslarin bilgisini bekliyorum
Ben Acıbadem' de oturuyorum , aslında sonra buluşma ayarlayabiliriz İstanbul' da oturanlarla , çok da güzel olur.Bebişleri de getiririz , oyun grubu kurarız :)

merhaba arkadaşlar... arada takip ediyorum ama çok yazamadım.. inşallah kasım 15 ten sonra bende kuzumu kucağıma alıcam.. 3. bebişim kızım 5.5 oğlum 1.5 yaşında süpriz bebişimle aranızdaım..
sormak istediğim bişey var.. karnım çok aşağıda sanırım.. diğerleri gibi değil.. sizinkilerde aşağı inmeye başladımı.. inanılmaz bel ağrım ve ayaklarımda şişlik var.. kasımın ilk haftasına kadar çalışmam gerekiyor .. nasıl olacak bilmiyorum

hastanede mi giyecen mini ve ince askılı geceliği kasım ayında

kizlar yüklenen tum fotolara bakabilecegimiz bi kisim var mi... hani biri kokulu taş olarak bebek arabasi yapmisti tul ile suslemisti... kimdi ki hatirlayamadim... tulu soracaktim grek mi diye

cok isterim ben gorusup kaynasmak... hamilelik askerlik gibi bisey bence :)
Valla bende isterim hemde cok cok cokkk.. Zaten ben izmirden istanbula evlenip geldigim icin burda cok fazla cevremde yok, ahh ahh ne iyi gelirdi yani yeni insanlar yeni muhabbetler, o yüzden heryerden herkesle bağlantı kurasım var :))) yaş farkı umrumda değil :))

kız ben kısa kollu bir sabahlık bir de pijama takımı aldım DAGİ den şimdi yinede düşünüyorum acep bir de uzun kollumu alsam diye..
nisan ayında iki doğum yapmış deneyimli bir anne olarak önerim kesinlikle bir uzun kollu olsun elinizin altında .. evet çok terleniyor ama ani üşümelerde çok.. daha kötüsü farkında olmadan soğuk alırsanız sütünüzün tadı değişiyor ve bebeğinizede o soğuk gaz yapıyor..

Merhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Oh oh yavaş yavaş dökülüyo beylikdüzü civarı, iyi ki söylemişim :)) ben hastaneye değilde özel muayenehaneye gidiyorum, avcılarda türkan hanım var türkan mutafoğlu, aşırının aşırısı memnunum doğumda kısmetse avcılar hospital hastanesinde olacak kısmetse.. Medilife ve kolon hastanelerinide denemiştim ilk başta ama bana pek ilgili gelmemişlerdi, e bende ilk gebeliğim olduğundan mıdır nedir ilgi bekledim yalan yok :) halada bekliyorum ve şu anki doktorumda karşılıyo bu durumu sağolsun.. Siz nereye gidiyosunuz?

Günaydın kızlar,

Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)

ben weewel wma400 aldım. evim 3+1 olduğundan gerekli olduğunu düşündüm mutfaktayken ya da bebiş beşiğinde uyurken duyabilmek için aldım...hatta evde yalnızken bu aletle bebeği uyutup hemen 5 dk. duşa girer çıkarım diye düşündüm. illa da şart değil aslında ama ben almasam içimde kalacaktı aldım:) hatta ikinci el aldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…