- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.901
Ben kameralı almayı dusunuyorumGünaydın kızlar,
Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
Canım ben şimdi 1ay once doğum yapmış bir arkadaşımı ziyaretten geliyorum 2-3 tane emzirme sutyeni al mutlaka diyor. Ben o geceliklere çok ozeniyordum o yüzden aldım ama illaki lohusa geçerliği almak zorunda değilsin önemli olan önden düğmeli olsun ki emzirme işini rahat yapabilesinEmzirme sütyeni mutlaka gerekli mi kızlar ?
Ben Lohusa Geceliklerini de hiç beğenmiyorum , hiçbirisi beni yansıtmıyor . Cicili , bicili , renkleri de hoşuma gitmiyor.Bir daha giymeyeceğim bir geceliğe para vereceğime , her zaman giyebileceğim koyu renkli askılı bir gecelik almayı düşünüyorum.
Güle güle kullan canım , bana hiç olmaz bunlar.Eki Görüntüle 1628577 Eki Görüntüle 1628578 Canım ben bu ikisini aldım dün ulaştı elime yeri gayet güzel ve sade, ben de hoşlanmıyorum cicili bicili şeylerden Lohusa sepeti sitesinden ilgisini 118tlye aldım
Ben Acıbadem' de oturuyorum , aslında sonra buluşma ayarlayabiliriz İstanbul' da oturanlarla , çok da güzel olur.Bebişleri de getiririz , oyun grubu kurarız :)Ooo ne gusel.. yakin dostluklar cikacak gibi buradan.. umraniye atasehir civarindaki arkadaslarin bilgisini bekliyorum
Çok güzelmiş , sana da çok yakışmış canım , iyi günlerde giyBen bunu dagiden aldım askısı takıp çıkarmalı. Sabahlığı da var.
Bende İstanbul Pendik te oturuyorum ... ilgililere duyrulur..Ben Acıbadem' de oturuyorum , aslında sonra buluşma ayarlayabiliriz İstanbul' da oturanlarla , çok da güzel olur.Bebişleri de getiririz , oyun grubu kurarız :)
hastanede mi giyecen mini ve ince askılı geceliği kasım ayındaGüle güle kullan canım , bana hiç olmaz bunlar.
Benim boyum da kısa 1.56 , o yüzden ben mini , ince askılı ve verev gecelik alacağım . Askısını sıyırıp emziririm diye düşündüm. Koyu renk istiyorum ama bulamazsam mecbur açık renk alacağım.
Evet , hastane sıcak olur zaten :) Bir de çok terleniyormuş.hastanede mi giyecen mini ve ince askılı geceliği kasım ayında
kız ben kısa kollu bir sabahlık bir de pijama takımı aldım DAGİ den şimdi yinede düşünüyorum acep bir de uzun kollumu alsam diye..Evet , hastane sıcak olur zaten :) Bir de çok terleniyormuş.
Üşürsem çorap , kalın sabahlık tamamdır.
Valla bende isterim hemde cok cok cokkk.. Zaten ben izmirden istanbula evlenip geldigim icin burda cok fazla cevremde yok, ahh ahh ne iyi gelirdi yani yeni insanlar yeni muhabbetler, o yüzden heryerden herkesle bağlantı kurasım var :))) yaş farkı umrumda değil :))cok isterim ben gorusup kaynasmak... hamilelik askerlik gibi bisey bence :)
nisan ayında iki doğum yapmış deneyimli bir anne olarak önerim kesinlikle bir uzun kollu olsun elinizin altında .. evet çok terleniyor ama ani üşümelerde çok.. daha kötüsü farkında olmadan soğuk alırsanız sütünüzün tadı değişiyor ve bebeğinizede o soğuk gaz yapıyor..kız ben kısa kollu bir sabahlık bir de pijama takımı aldım DAGİ den şimdi yinede düşünüyorum acep bir de uzun kollumu alsam diye..
Polar saglikli degil deniyor ben polar bisi almiycam o nedenle..
kız ben kısa kollu bir sabahlık bir de pijama takımı aldım DAGİ den şimdi yinede düşünüyorum acep bir de uzun kollumu alsam diye..
Oh oh yavaş yavaş dökülüyo beylikdüzü civarı, iyi ki söylemişim :)) ben hastaneye değilde özel muayenehaneye gidiyorum, avcılarda türkan hanım var türkan mutafoğlu, aşırının aşırısı memnunumMerhaba ben de beylikdüzündeyim. Bayadır buraya yazmıyorum ama hep okuyup takip ediyorum sayfayı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba merak ettim.
Günaydın kızlar,
Bebek telsizi aldınız mı ? Alacak mısınız ? Gerekli mi ? :)
zaten karnim çatlamisti canim cildiyeye gittim gebelik alerjisi olmusum ilac falan verdi takip edilecekmisçatlıyo olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?