- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.921
Ben aynen dediğin gibi yapıcam. Hatta 1 hafta calisicam ara tatile kadar iznimin uzaması için. Yerinde olsam hiç düşünmem öyle yaparım. 1 hafta 1 haftadir dediğin gibidikkat et kendine.
iyiyim ben işte tsh yüksek cıkınca levatron verdı dr. yazmıştım.varis çorabı kullanıyorum bide yürüyüş yaparken.
onun dısında yıllık izinlere dayandım. vefat izni verdiler 7gün de.
pazartesi tekrar endokrıne gidicem tiroid kalıcımı diye tahlil yapacak.
aynı sehirde değildik. çok asırı gelen olmadı gelenlerde yormuyor sağolsunlar. eşim halleedıyor zaten her işi.
saten üşütmezmi bi de terleyince falan terini emmez bi takım da penye al bence gecelik.
çanta bizim de hazır 3parça ::)
haftaya doğum izni başlıyor persembe. ama bilmedim bayram haftası da dişimi sıksam 28inde mi ayrılsam. 1hafta 1hafta kar olur gec başlarım dönüşte.
Zeynep Kamil de gebelik eğitimi veren ebe bize en ucuzunu alın hiç gerek yok pahalıya hepsi aynı işi görüyor demişti. Hatta özellikle file kullanmayın bebek suyun için kalmalı usumemesi için demişti. Bence 200 çok çok fazlavallahi bilemedim ya fiyatıı uygun işte yarı yarıya ama 200 de vermelimi küvete bilemedim işte.
30 tl ye falan da var bak brevinin onlarda güzel.arada kaldım.
Kasım için bunlar çok yazlık kalmicak mi bn uzun kollu almayi düşünüyorum bde ekim dr tasinicaz yeni ev soğuk olurmu bilmiyorumBen bunu dagiden aldım askısı takıp çıkarmalı. Sabahlığı da var.
zaten karnim çatlamisti canim cildiyeye gittim gebelik alerjisi olmusum ilac falan verdi takip edilecekmis
benim en sinir oldugum seydir.Arkadaşlar,
Lohusa için evde misafirlerin yanında ne giymeyi düşünüyorsunuz? Gecelik sabahlık mı? Bana büyükler gecelik giyilir filan dedi ama pek aklıma yatmadı. Fikirlerinizi bekliyorum. Bir de lohus yatağı yapacak mısınız? Yani yatağınızı süsletecek misiniz saten yorganlarla vs...
Sabahlığı var üzerine zaten hastane de giymek için aldım bunu evde sıcak olur ama genelde pijama tercih ediyorum evde. Hastaneler de her halükarda sıcak olacak diye dÜşünüyorum.Kasım için bunlar çok yazlık kalmicak mi bn uzun kollu almayi düşünüyorum bde ekim dr tasinicaz yeni ev soğuk olurmu bilmiyorum
Arkadaşlar,
Lohusa için evde misafirlerin yanında ne giymeyi düşünüyorsunuz? Gecelik sabahlık mı? Bana büyükler gecelik giyilir filan dedi ama pek aklıma yatmadı. Fikirlerinizi bekliyorum. Bir de lohus yatağı yapacak mısınız? Yani yatağınızı süsletecek misiniz saten yorganlarla vs...
Zaten ne zaman yalnız kalıyorsun o zaman anne olduğunu anlıyorsun. Annem hiç gitmese sanki çocuğa hep ona baktirirdim gibi geliyor. Insan korkuyor dokunmaya bile. Ama dediğin gibi dümdüz legende de yıkanıyor, ayaklı küvette de. Bu arada ben de ilkinde file almıştım ama baktım bebek üşüyor sanki, leğenin altına ustunden cikarttiklarimi koyup öyle yıkıyordum. Ne varsa eskilerde varAmaan pinkcim bebis yikamaktan kolay ne var dimi. Bizi legenlerin icinde altimizda kirli camasirlarla citiliyolardi
Saka bir yana ilk 3 yikamadan sonra profesyonel olunuyor merak etmeyin ayni korkulari ilkinde bende yasamistim 1 haftalik bebekle evde yalniz kalinca mecbur cengaver oldum
benim en sinir oldugum seydir.
kv tarafında var bana aklı sıra yol yapmaya çalıştı işte gelen olursa yatağa geçersin vs. diye
kusura bakmayın ama iyi olursam hiç de yatamam ve kimsenin de yatak odamda işi yok dedim.
umarım kısa sürede toparlanırız da salona bir çarşaf oraya otururum.
ilk günler sabahlıklı gecelik giyerim ama sonra normal kıyafet giyerim. ( tabii hepsi şuan için lafta bakalım sağlık durumları belirleyecek herşeyi)
Zaten ne zaman yalnız kalıyorsun o zaman anne olduğunu anlıyorsun. Annem hiç gitmese sanki çocuğa hep ona baktirirdim gibi geliyor. Insan korkuyor dokunmaya bile. Ama dediğin gibi dümdüz legende de yıkanıyor, ayaklı küvette de. Bu arada ben de ilkinde file almıştım ama baktım bebek üşüyor sanki, leğenin altına ustunden cikarttiklarimi koyup öyle yıkıyordum. Ne varsa eskilerde var
Geçmiş olsun canımzaten karnim çatlamisti canim cildiyeye gittim gebelik alerjisi olmusum ilac falan verdi takip edilecekmis
Pudracim valla benim isime gelmisti 1 ay deseler bebegimle o odada oyle yasardim:)) misafirlerle ugrasmak yok yemek hazir cok guzeldi ama 1 hafta surdu maalesef:)
ayyy öyle bi durumda lohusa halimle patlarım ben valla. Gör çık ne işin var. ayrıca dediğin gibi benim yatak odamda ne işleri var.valla eşimin tarafında geçenlerde kuzeni doğurdu gördüm.
kadınlar sandalye tepesinde yatak odasında kız yatıyor. orda kadınlar doğum-bebek hakkında lakırdı yapıyor.
ben rahatsız oldum içeri geçelim kadın dinlensin dedim.
yani görüp ayrı odaya çıksalar eyvallah.
benim en sinir oldugum seydir.
kv tarafında var bana aklı sıra yol yapmaya çalıştı işte gelen olursa yatağa geçersin vs. diye
kusura bakmayın ama iyi olursam hiç de yatamam ve kimsenin de yatak odamda işi yok dedim.
umarım kısa sürede toparlanırız da salona bir çarşaf oraya otururum.
ilk günler sabahlıklı gecelik giyerim ama sonra normal kıyafet giyerim. ( tabii hepsi şuan için lafta bakalım sağlık durumları belirleyecek herşeyi)
aynen bilmiyorum umarım aynısı başıma gelmez çünkü bir olur 2 olur 3 te fena patlayabilirim ben de.ayyy öyle bi durumda lohusa halimle patlarım ben valla. Gör çık ne işin var. ayrıca dediğin gibi benim yatak odamda ne işleri var.
valla eşimin tarafında geçenlerde kuzeni doğurdu gördüm.
kadınlar sandalye tepesinde yatak odasında kız yatıyor. orda kadınlar doğum-bebek hakkında lakırdı yapıyor.
ben rahatsız oldum içeri geçelim kadın dinlensin dedim.
yani görüp ayrı odaya çıksalar eyvallah.
bana benimki ekim ortasından sonra gelecek gibi geliyor ama bakalım.ben de iyi olursam ayakta olurum diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Şaka maka az kaldı artık. Ben seçimlerden sonra izne ayrılacağım hayırlısıyla. Bakalım bebeğimiz ne zaman gelecek?
bana benimki ekim ortasından sonra gelecek gibi geliyor ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?