2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

benim oda maşallah müsait o yüzden iyi olayım da ya bebek odasında yatar. gösterir insanları çıkarırım ya da anneme tembihlerim oturma odasına alır milleti.
aynen tam mikrop kaptırmalık.
bir de farklı farklı nevresim sermişlermiş de .
banane ya dicektim kv'ye millet onu takip ediyo.
kadın orda ne derdinde millet örtü derdinde.
çok alem insanlarımız.

23 ekimden sonra her an tetikte ol:) benim gecen dogum 3 haziran gozukuyordu 24 mayista suyum geldi dogurdum.
Dimi ben de zaten öyle bir atraksiyon bekliyorum
sağlıkla hayırla gelsinler de.
kafası sol kasığımda.
umarım son ana dek durur da değişmez artık. hayırlı normal dogum olur
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.

Banane canim milletten ben kendim icin sererim ortumu mutlu olurum icinde gozum gonlum acilir. Millet diyecek diye gorgusuzluge gerek yok.

İnsallah canim benimki 28. Haftada hala donmemisti yarin kontrolum var insallah donmustur:)

Ben haftasonu Eminönü'ne bakacağım.
Şöyle usturuplu çok günlük olmayan ama rahat ve de ekonomik bir çift gecelik almayı planlıyorum.(şimdi oluyunca zor gibi geldi ) Ayni renkten de hastane cikisi dusunuyorum ama bilmem duslediklerimi orada bulabilecek miyim?

Bulursun canim orda yok yok, hurriyet carsisina bakabilirsin bir de mahmutpasa yokusunda guzel yerler oluyor.

Inşallah.
Annem ısrar etti yoksa Anadolu yakasından bu göbekle devrile devrile o kalabalığa hiç giresim yok ama ana emri olunca gidilecek mecbur

Cok kalabalik oluyor gercekten Allahtan hava biraz daha iyi gecen gunlere gore yine de ben alisveris yaptigim gun aksamina evde yuruyememistim. Tuvalete bile esim kucaginda tasidi dusun o derece. Cok yorma kendini arada dinlen. Ben deli gibi yeni camiinin ordan girip yesildireklerde cirit attim 12 den 5 e kadar hic oturmadim desem yalan olmaz

Kizlar "Lansinoh" gogus ucu kremini daha once kullanan varmi,veya kullanmaya baslayan?
Nette guzel yorumar var, emzirmeden once yikanmasi gerekmiyor bu cok cok daha iyi.
Biraz temizlik takintisi olan biri olarak,birde her emzirmeden once yikarsam iyice yara icinde birakirim sanki.
Alsammi bunu?

Esım benı kucaklayamaz da en iyisi az gezeyim
Teşekkürler uyarı için

Lansinoh iyidir ama ne surersen sur ilk zaman yara olacak yinede muhakka 1 ay onceden surmeye basla. Yaraya en iyi gelen seyide zamani gelince soylerim

açık yaraya işemek gibi
tükürük her derde deva

kremi günde 1 kez sürüyoruz değil mi?

İstedigin kadar surebilirsin ama suan emzirmedigin icin aksam yatarken sur. Leke birakiyor camasirda ama soyliyim. Gogus pedi veya makyaj temizleme pamuklarindan koy surdukten sonra.

İstedigin kadar surebilirsin ama suan emzirmedigin icin aksam yatarken sur. Leke birakiyor camasirda ama soyliyim. Gogus pedi veya makyaj temizleme pamuklarindan koy surdukten sonra.
tamam sağolasın.
evde sağımlık gibi dolaşıyorum zaten.
iş olmasa sutyen hiç takmıcam ama gecelikler batmasın.
sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…