- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #35.961
Canım ben de ondan aldım . Kursta ebe bize onun çok yağlı olduğunu , sürünce bebeğin memeyi tutmakta zorlandığını söyledi ; ama memnun kalan çok kişi var.Emzirmeden önce yıkayabilirsiniz demişti.Kizlar "Lansinoh" gogus ucu kremini daha once kullanan varmi,veya kullanmaya baslayan?
Nette guzel yorumar var, emzirmeden once yikanmasi gerekmiyor bu cok cok daha iyi.
Biraz temizlik takintisi olan biri olarak,birde her emzirmeden once yikarsam iyice yara icinde birakirim sanki.
Alsammi bunu?
Canım ortopedik yatak öneriliyor bide bebeğin olurda yüzüstü gelirse boğulmaması açısından onemliymis bize gelen hemşire anlatmıştıKızlar bu arada park yatak konusundan bahsetmiştim.
Kraft Calipso neden fermuarlı değil , tutturmalı diye , yeni modellerin hepsi tutturmalıymış , fermuarlıyı kaldırmış Kraft Calipso modelinde artık.Kraft distribütöründen bilgi aldık.Fermuarlılar bir süre sonra esneme yaptığı için modeli o şekilde üretmeyi durdurmuşlar , 2015 yılından itibaren üretilen tüm Calipso'lar farklıymış eskisinden.
İstersem iade alabileceklerini söylediler , eşim de gereksiz işlerle uğraşıyorsun diyorNeyse sonuçta eşim çok gereksiz iade vs dedi , bu şekilde kalacak.
Bir de ben pamuk yatak almıştım , yumuşacık , ek olarak sert ortopedik yatak da alacağım.Bebek büyüyünce pamuk yatağı sereceğim sanırım. O kadar yumuşak yatak galiba ilk zamanlar omurilik gelişimi açısından zararlıymış.
Resmen iki yatak almış olacağım , neyse artık...
ben de yorumlari okuyunca aldim canimKizlar "Lansinoh" gogus ucu kremini daha once kullanan varmi,veya kullanmaya baslayan?
Nette guzel yorumar var, emzirmeden once yikanmasi gerekmiyor bu cok cok daha iyi.
Biraz temizlik takintisi olan biri olarak,birde her emzirmeden once yikarsam iyice yara icinde birakirim sanki.
Alsammi bunu?
Sert sünger yatak ortopedikten daha iyiymiş , olmazsa iade ederim . Benim aldığım da 150 liraydı.Canım ortopedik yatak öneriliyor bide bebeğin olurda yüzüstü gelirse boğulmaması açısından onemliymis bize gelen hemşire anlatmıştı
canim ben yatağı aksam bi kurayim ebebek bana ne vermis bi bakim yazarim sana... bu arads pamuk yatak dedigin visco mu... ben de visco aldim cunkuKızlar bu arada park yatak konusundan bahsetmiştim.
Kraft Calipso neden fermuarlı değil , tutturmalı diye , yeni modellerin hepsi tutturmalıymış , fermuarlıyı kaldırmış Kraft Calipso modelinde artık.Kraft distribütöründen bilgi aldık.Fermuarlılar bir süre sonra esneme yaptığı için modeli o şekilde üretmeyi durdurmuşlar , 2015 yılından itibaren üretilen tüm Calipso'lar farklıymış eskisinden.
İstersem iade alabileceklerini söylediler , eşim de gereksiz işlerle uğraşıyorsun diyorNeyse sonuçta eşim çok gereksiz iade vs dedi , bu şekilde kalacak.
Bir de ben pamuk yatak almıştım , yumuşacık , ek olarak sert ortopedik yatak da alacağım.Bebek büyüyünce pamuk yatağı sereceğim sanırım. O kadar yumuşak yatak galiba ilk zamanlar omurilik gelişimi açısından zararlıymış.
Resmen iki yatak almış olacağım , neyse artık...
Canım senin aldığın muhtemelen fermuarlıdır.canim ben yatağı aksam bi kurayim ebebek bana ne vermis bi bakim yazarim sana... bu arads pamuk yatak dedigin visco mu... ben de visco aldim cunku
Canim benimde oyle hareketsiz olduğu bian bile yok ayakta otururken yatarken afedersin ama tuvaletimi yaparken bile nasil tekme atiyor ☺☺Merhaba kızlar. Benim oğlan bugünlerde aşırı hareketlendi. Ayaktayken bile hareketlerini hissediyorum. Sizce normal midir? Sizde de böyle oluyor mu? Endişeleniyorum doğrusu..
benimki adet tarihine goredegil ultrasona gore olucakKizlar iyi aksamlar ya bisey sorcam size.. Benim son adet tarihim 17subat hamileligimin ilk baslarinda bebek cabuk olusmadi kalbi cabuk atmadi falan gec dollenme diye bide 2 hafta geriden geliyo diye adet tarihimi hemsire degistirdi 2mart yapti cok gecmedi bebegim bidaki kontrolde aradaki farki kapatti yani 17subata gore haftasinda gitmeye basladi hala dahada oyle 17subata gore gidiyo ultrasonda fakat adet tarihime gore 2hafta omde gibi gozukuyo yani degistirdikleri icin sormak istedigim su benim dogumum hangisine gore olur sizce. ? Ultrasona goremi ? Zaten 2mart benim asil adet tarihim degl. Doktoruma sormayi unutmusum sali gunu
ewt canim fermuarli cikti zaten tam kurmadik esim yorgundu... yatak konusunda kararsiz kaldim geri mi versem ben de acaba... kraft yatas yazıyordu aldigim yatakta yatas markasini gorunce hic dusunmeden aldim acikcasiCanım senin aldığın muhtemelen fermuarlıdır.
E-bebek ' te teşhirde gördüğüm yatak fermuarlıydı. Benim aldığım Picabo mağazasındaki teşhirdeki yatak ise tutturmalı.
Ben bundan aldım.
Eki Görüntüle 1628784
Pamuk ve Visco olanlar birbirinden farklı.İkisi de kullanılabilir ama bebek biraz daha büyüdüğünde kullanmaya geçilmeliymiş.Daha küçükken daha sert bir yatak öneriliyor , sert sünger , lateks ya da yarı ortopedik bir yatak.Bu yataklar ilk aylarda bebeğin omurilik gelişimi için daha iyiymiş , bebek büyüdüğünde ise 6 aydan sonra daha yumuşak yatağa geçirebilirmiş.O zaman da sert yatakta uykusuz kalabiliyorlarmış. Sonrasında yumuşak yatak daha kaliteli uyku sağlıyormuş.Bunları öğrendim . Ben de şimdi yeniden daha sert bir yatak arayışına girdim.
Bundan mı bahsediyorsun canım yani tul yerine kutuya koyanda var sen hiçbir şeye koymamayı soruyorsan bilmem böyle daha bi süslü püslü hoş görünüyor bide öyle hediye biraz hoş olmayabilirkizlar yüklenen tum fotolara bakabilecegimiz bi kisim var mi... hani biri kokulu taş olarak bebek arabasi yapmisti tul ile suslemisti... kimdi ki hatirlayamadim... tulu soracaktim grek mi diye
Benimde kızım öyle bu ara maasallah diyelim.Bu haftalarda böyle oluyorlardir belki.Merhaba kızlar. Benim oğlan bugünlerde aşırı hareketlendi. Ayaktayken bile hareketlerini hissediyorum. Sizce normal midir? Sizde de böyle oluyor mu? Endişeleniyorum doğrusu..
İkinci dönem rapor mu alacaksiniz yoksa ücretsiz izine mi ayrilacaksiniz. ..?,yarin son is gunumuziki hafta tatlim var sonra 1 sene dogum izni alicam calismaya devam etcek olan arkadaslar allah yardim ciniz olsun gercekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?