2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bir fikri olan yok mu;(

Merhaba kızlar. Benim oğlan bugünlerde aşırı hareketlendi. Ayaktayken bile hareketlerini hissediyorum. Sizce normal midir? Sizde de böyle oluyor mu? Endişeleniyorum doğrusu..
Bana egitimde ebe eger can cekisiyor gibi kendini bir yerden bir yere vurup, deli deli hareket ediyorsa ya da tatli bir seyler yiyip soluna yatmana ragmen uzun sure hareket yoksa gel hastaneye demisti.
Benimki de cok hareketli masallah, ben gobegimin ustune meyve tabagi koyuyorum ona tak tak vuruyor, biraz once dusta bile tekmeliyordu. Bacaklari kuvvetleniyor, kaslari gelisiyor ben oyle dusunuyorum.

Bir fikri olan yok mu;(
Ben de sepet aldim, henuz kurmadim ama kullananlar maksimum 6 ay diyorlar. Sonra oda yapacagim insallah.

Bu detayi doktorunla mutlaka paylas. Eger normal dogum olursa ultrason onemli degil. Sanci gelir hersey dogal ilerler ama bi sebeple sezeryan olman gerektigi anlasilirsa karışıklığa sebep olabilir.

kızlar iyi geceler. az önce doktordan geldim maşallah herşey yolundaymış minik oğlum dönmüş artık kafası aşağıdaymış. suyu vs de iyi ama benim aklıma takılan kilosu. 25 ağustosta gittiğimde 1456 grdı. bugün aradan 16 gün geçmesine rağmen 1628 gr.dı. doktorum normal haftasıyla uyumlu dedi ama benim aklıma takıldı işte bir kere. ne yersem en çok bebeğe yarar kimisi süt diyor ki içiyorum. kimisi muz diyor ki geçtiğimiz 2 hafta çok yedim. kimisi de pekmez diyor. pekmez hiç yemedim

Meyve kaşar peynir vs aldırıyor diyorlar

Meyve kaşar peynir vs aldırıyor diyorlar
aaa bak aklıma geldi şimdi ben geçen haftalarda nerdeyse her sabah bol kaşarlı tost yiyordum. çok kilo aldım diye bırakmıştım nesfit ve muz yiyordum sabahları. kaşara devam edeyim o zaman ya ben napayım 20 kilo aldım ama bir 10 daha alırız haha

Kasari tostun icinde degil normal peynir gibi yersen kilo alimini azaltabilirsin.

Muzu hergün 1 tane ye demişti doktorum ama aç karnına yenen meyveler direk kilo yapiyomus ona dikkat

Hemsireye noluyo onu anlamadim.kesinlikle doktorunla bunu paylas her zaman sat a goredir benimde biraz erken dollenme ama biz adet tarihimi baz aliyoruz birde 2 hafta gec dollenme diye birsey nasil olur ki.Sakin es gecme doktorun daha dogru yonlendirir ona soyle.

iyi akşamlar arkadaşlar. Dün gezerken suwen isimli mağazada lohusa gecelik takımı denk geldi indirimde. Haberiniz olsun gecelik+sabahlık 74tl ye aldım. Bilginiz olsun...
Bizde arkadasimla boynerden baktik hatta alalim dedik ordaki bayan sizin ki kisa denk geliyor yeni kolleksiyon gelicek onlarin kumaslari biraz daha kalin dedi.Gercektende insan usuyebiliyor ben de o yuzden beliycem.senin aldigin baharlik ya da yazlik degil dimi

Canm bn kullandim onu acikcasi icim rahat etmiyordu yikiyordum yine emzrmden once he bide tavsiyem dogumdan oncede kullanin meme ucu yumusasn biraz bn suruyorum ilkinde acemiydim cok aci cektim. Yikarkenn cok kazir gibi yikama zaten zarari yok bn her zaman yanimda karbonatli su bulundururdm bide onla siliodum ustune icim rahat ediyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…