2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu detayi doktorunla mutlaka paylas. Eger normal dogum olursa ultrason onemli degil. Sanci gelir hersey dogal ilerler ama bi sebeple sezeryan olman gerektigi anlasilirsa karışıklığa sebep olabilir.
Bidaki gittigimde dicem bakalim suan normal dogum gozukuyo ama tabi heran ne olacagi belli olmaz

Bidaki gittigimdw konuscam kesinlikle cunku nst ye girmem gerekcek ve 35. Haftada giriyolar normalde 35olcam adet tarihim degistigi icin 33gozukcem yani erkenmis gibi hic kendi adet tarihimi goz onunde bulundurmuyolar. Bebekte hep kendi adet tarihimi gore gidiyo hani geriden gelse tamam dicem hep kafami karistiriyolar ya

ewt canim fermuarli cikti zaten tam kurmadik esim yorgundu... yatak konusunda kararsiz kaldim geri mi versem ben de acaba... kraft yatas yazıyordu aldigim yatakta yatas markasini gorunce hic dusunmeden aldim acikcasi

Ben de düşündüm geri vermeyi ama onlar da kullanılıyor , sadece ilk zamanlar sağlıksız olduğunu öğrendim.Eğitimde ebe söylemişti , sonra kafama takıldı , netten araştırdım.Pamuk , Visco , Yün , tam ortopedik değil ; Sünger yatak ,lateks ya da yarı ortopedik sert yatak öneriliyor . Mobilyacıda sünger kestirip kaplattıran da var.En iyisi gri süngermiş.
Dün akşam çok araştırdım Yataş ' ın güzel yatakları var ama gereksiz pahalı geldi bana . 300 -400 civarı , üstelik bizim yatağın ölçülerine uyan 70x120 yok. 70x130 var.O da büyük gelir.

E-bebek 'e baktım . 70x120 ölçülerinde ortopedik yatak var. 94 lira , fiyatı uygun , sert.Mağazada da görmüştüm.Yorumlarda Kraft Calipso için 70x120 alan biri yatağın 5 cm küçük olduğunu ve 70x130 un sığacağını Yazmış ama mağazada ölçülerini deneyip almak gerek. 70x130 sığıyorsa Yataş'ın iyi yatakları da taksitle alınabilir.Ben de ne yapsam karar veremedim.

Ya da böyle kalacak. :) Uğraşması bile sıkıntı verdi bana :)

Kızlar siz hangi tür yatak aldınız park yatak ya da mobilya içine ?
Herkese günaydın bu arada :)

Annem gelirken sepet beşik getirecek , nasıl bir şey bilmiyorum , ya da ilk aylar onda yatıracağım.Sonra da park yatağa geçireceğim.

Bir fikri olan yok mu;(
Gunaydin herkese

Canim ben de bebek odasi aldim. Y.odama da park yatak alacagim. Odam cok buyuk degil sallanabilir olanlarin en minik boyutlularindan almayi dusunuyorum. Hem sepetten daha uzun sure (1-3 yasa) kadar kulllanilir hem de yatili gittigin yere de tasiyabilirsin. En onemlisi de artik odadan kaldirmaya karar verdiginde kucuk bir canta kadar yer kaplar, sepete bir de depo lazim.
Yani kullanim rahatligi olarak bakarsan park yatak, ama şıklık olarak bakarsan sepet daha uygun. Sen kendine yakin olani secmelisin canim.

Baklagil ozellikle yesil mercimek, kasar peynir ve muz bebege kilo aldirirmis.

günaydın cnm korkunun ecele faydası yok :) öyle yada böyle o çocuk doğacak bende çok korkağım ama evlat kokusu bambaşka ya çektiğin bütün acıları unutturuyor

ben kızımda sürekli lansinoh kullanmıştım yıkamana gerek yok zararsız çünkü zaten çok yoğun kıvamı yıkamak baya uğraştırır hem zaman kaybı olur hemde faydasını görmezsin.

Ben de sürekli ekim annelerindeyim, arkadan ittiresim var onları cok sıkıldım.
Sıcağı, teri, işi gücü, kocası, anası, danası derken bunaldım valla.

Ben de sürekli ekim annelerindeyim, arkadan ittiresim var onları cok sıkıldım.
Sıcağı, teri, işi gücü, kocası, anası, danası derken bunaldım valla.
kızıma hamieleyken eylül annelerindeydim ama birçok arkadaş ağustos annesi oldu :) ben neyseki 5 eylülü bekledim kasım annelerininde çoğu ekim annesi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…