- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.001
Ben poşarın petrol türevi olduğunu sanıyorum. O yüzden polar hiç bişeyim yokPolar saglikli degil deniyor ben polar bisi almiycam o nedenle..
Aynen. Eşim "sizin tertip ne yapıyor" diye soruyor aradacok isterim ben gorusup kaynasmak... hamilelik askerlik gibi bisey bence :)
Bidaki gittigimde dicem bakalim suan normal dogum gozukuyo ama tabi heran ne olacagi belli olmazBu detayi doktorunla mutlaka paylas. Eger normal dogum olursa ultrason onemli degil. Sanci gelir hersey dogal ilerler ama bi sebeple sezeryan olman gerektigi anlasilirsa karışıklığa sebep olabilir.
Bidaki gittigimdw konuscam kesinlikle cunku nst ye girmem gerekcek ve 35. Haftada giriyolar normalde 35olcam adet tarihim degistigi icin 33gozukcem yani erkenmis gibi hic kendi adet tarihimi goz onunde bulundurmuyolar. Bebekte hep kendi adet tarihimi gore gidiyo hani geriden gelse tamam dicem hep kafami karistiriyolar yaHemsireye noluyo onu anlamadim.kesinlikle doktorunla bunu paylas her zaman sat a goredir benimde biraz erken dollenme ama biz adet tarihimi baz aliyoruz birde 2 hafta gec dollenme diye birsey nasil olur ki.Sakin es gecme doktorun daha dogru yonlendirir ona soyle.
ewt canim fermuarli cikti zaten tam kurmadik esim yorgundu... yatak konusunda kararsiz kaldim geri mi versem ben de acaba... kraft yatas yazıyordu aldigim yatakta yatas markasini gorunce hic dusunmeden aldim acikcasi
Gunaydin herkeseBir fikri olan yok mu;(
Baklagil ozellikle yesil mercimek, kasar peynir ve muz bebege kilo aldirirmis.kızlar iyi geceler. az önce doktordan geldim maşallah herşey yolundaymış minik oğlum dönmüş artık kafası aşağıdaymış. suyu vs de iyi ama benim aklıma takılan kilosu. 25 ağustosta gittiğimde 1456 grdı. bugün aradan 16 gün geçmesine rağmen 1628 gr.dı. doktorum normal haftasıyla uyumlu dedi ama benim aklıma takıldı işte bir kere. ne yersem en çok bebeğe yarar kimisi süt diyor ki içiyorum. kimisi muz diyor ki geçtiğimiz 2 hafta çok yedim. kimisi de pekmez diyor. pekmez hiç yemedim
günaydın cnm korkunun ecele faydası yok :) öyle yada böyle o çocuk doğacakgünaydın fıstıklar eylül anneleri tek tek doğuruyor ekim anneleri başladığı an belki doğuran vardır ekmek kuyruğunun ucu bizede dokunuyor ayyy pek heyecanlıyım ve dehşet korkularım var...var mı ben gibi korkan
ben kızımda sürekli lansinoh kullanmıştım yıkamana gerek yok zararsız çünküKizlar "Lansinoh" gogus ucu kremini daha once kullanan varmi,veya kullanmaya baslayan?
Nette guzel yorumar var, emzirmeden once yikanmasi gerekmiyor bu cok cok daha iyi.
Biraz temizlik takintisi olan biri olarak,birde her emzirmeden once yikarsam iyice yara icinde birakirim sanki.
Alsammi bunu?
Ben de sürekli ekim annelerindeyim, arkadan ittiresim var onları cok sıkıldım.günaydın fıstıklar eylül anneleri tek tek doğuruyor ekim anneleri başladığı an belki doğuran vardır ekmek kuyruğunun ucu bizede dokunuyor ayyy pek heyecanlıyım ve dehşet korkularım var...var mı ben gibi korkan
hahaha dimi ben eylül analarına bile sulanıyom hadin hadin diyeBen de sürekli ekim annelerindeyim, arkadan ittiresim var onları cok sıkıldım.
Sıcağı, teri, işi gücü, kocası, anası, danası derken bunaldım valla.
kızıma hamieleyken eylül annelerindeydim ama birçok arkadaş ağustos annesi oldu :) ben neyseki 5 eylülü bekledimBen de sürekli ekim annelerindeyim, arkadan ittiresim var onları cok sıkıldım.
Sıcağı, teri, işi gücü, kocası, anası, danası derken bunaldım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?