2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar ben şuan 7+0 ım ama kesem henuz 13mm. Karindan ultrasonla ancak kese 20mm olunca yolk sac ve embriyoyu goruruz dedi doktorum. Vajinal baksak goruruz ama su an bakmayacagim dedi. Haftaya carsamba anca 20 mm olmuş olacak bu durumda. Ve ben ozamn 8+0 olucam. Benim biraz geriden geliyor gibi dimi burdan okuyorum genelde 6+li haftalarda insanlar goruyor bebişi. Doktorumda bir sorun var gibi konuşmadi ama biraz kanamaminda olmasi beni olumsuz dusunduruyor. Benimle ayni durumda olan var mi acaba?

ya kese tam olarak hangi hafta görünebiliyor arkadaşlarım 5 hftalıkken görmüşler keseyi
Canim kisiden kisiye degisir ozellikle normal yoldan olusan gebeliklerde ben tup bebekle hamile kaldim 5h5gunlukken vajinal muayenede gordum kalp atisida ekranda gorduk ama sesini net duyamadik haftaya carsamba randevum var insallah o zaman gumbur gumbur duyariz dedi doktorum

mrb kızlar. Cuma günü yani adet günümde 2. çizgi silikti. Birde pazartesi yaptım aynı şekilde. Pazartesi kan verdim yani adetim 3 gün geçince. değerim 30 çıktı. doktor hamilesin dedi. ama değerim çok düşük. bugünde verdim sonucu yarı alacağım.Napcam bilmiyorum.

Bende bu gün 7+0 haftalığım ama maalesef henüz kese görmeye ve kalp atışı duymaya gidemedim... Doktorum aslında bugün çağırmıştı ama haftaiçi işten izin almak istemediğim için Cumartesi 14:00 de aldım randevu... Bende çok meraktayım duyabilecek miyim diye kalp atışlarını...
Bence sende endişelenme her kadının bünyesi farklı gebeliği farklı... Olumsuz birşey olsaydı doktorun seni uyarırdı bence...
İlk haftalardaki geri kalma durumları önemli değilmiş diye biliyorum gebelik ilerledikçe bebek normal haftasını yakalıyormuş

Canim endişe etme kişiden kişiye değerler değişebiliyor. Önemli olan senin kendi değerlerinin 2 günde 1 iki katı kadar artması. Inşallah kimsede bir sıkıntı olmaz. Hep birlikte bebislerimiz in gelişimini burda paylaşırız. Bireysel farklılıklar her zaman olacaktır.

umarım canım. İnşallah sıkıntısız alırız kucağımıza. bakalım yarın değerim kaç çıkacak.

Insallah dediğin gibi olur cnm. Insan ister istemez telaşlanıyor. Hatta bebege ve hamileliğe alışmamak için zorluyorum kendimi. Tuaf bir psikoloji

Amin canım inşallah öyledir. Stresden elimizden geldiğince uzak durmamız lazım ama işte annellik kendini böyle göstermeye başladı sanırsam.

Kızlar ben sürekli yatıyorum düşük riskin den dolayi. Biraz kendimi iyi hissettim az kalktım yine Şancım oldu Adet sancısı gibi. Ya moralim çok bozuluyor.

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Son adet tarihim 04.02.2015. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) bir hafta sonra tekrar gidicez içinde bebişi görücez.

kan verdiğiniz yer özel hastane ise labratuardan sonucu size mail atmalarını rica edebilirsiniz :)

Kızlar ben sürekli yatıyorum düşük riskin den dolayi. Biraz kendimi iyi hissettim az kalktım yine Şancım oldu Adet sancısı gibi. Ya moralim çok bozuluyor.

canım benim doktor istirahat dediyse wc haricinde kalkma lütfen kendini iyi hissetsende yatmakta zordur ama napıcan bitanem meleğinin tutunması için herşey

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Son adet tarihim 04.02.2015. Bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) bir hafta sonra tekrar gidicez içinde bebişi görücez.

maşallah canım bende bu cumartesi inşallah bebişi görücem

kızlarrrr benimde son adet başlangıcım 6 şubat yarın doktora gidicez keseyi görürmüyüz acaabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…