- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.021
Ben doğumdan korkmuyorum da doğum sonrası bebeğe iyi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim gibi endişelerim başladı .günaydın fıstıklar eylül anneleri tek tek doğuruyor ekim anneleri başladığı an belki doğuran vardır ekmek kuyruğunun ucu bizede dokunuyor ayyy pek heyecanlıyım ve dehşet korkularım var...var mı ben gibi korkan
Bana da tahmini 5 kasım denildi ben de ekim sonu sanki doğururum diye kendimi o gruba koyup önlerden yer kapıyorum aklımcakızıma hamieleyken eylül annelerindeydim ama birçok arkadaş ağustos annesi oldu :) ben neyseki 5 eylülü bekledimkasım annelerininde çoğu ekim annesi olabilir
Ben bu kasılma olayını bir tür anlayamadım , nasıl bir şey .Kızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum.
Bilginiz olsun kasılmanız bir saat içinde 4ü geçiyorsa ve 5dk dan uzun sürüyorsa bi gidin baktırın. Serumla doğum durduruluyor endişe etmeden bi gitmekte fayda var. Kasılmalarınızı ve bebek hareketlerini takip edin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş
sen ekim diyorsan ben hayli hayli derim amaBana da tahmini 5 kasım denildi ben de ekim sonu sanki doğururum diye kendimi o gruba koyup önlerden yer kapıyorum aklımca
Saglıklı olsunlar da bunca ay bekledik 1,5-2 ay daha bekleriz ne yapak.
geçmiş olsun cnm saol tavsiyen içinKızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum.
Bilginiz olsun kasılmanız bir saat içinde 4ü geçiyorsa ve 5dk dan uzun sürüyorsa bi gidin baktırın. Serumla doğum durduruluyor endişe etmeden bi gitmekte fayda var. Kasılmalarınızı ve bebek hareketlerini takip edin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş
Ben bu kasılma olayını bir tür anlayamadım , nasıl bir şey .
Karnım hep sert benim . Şu 2 haftadır da kendimi çok yordum , Seminere gidip gelirken.Neyse ki bugün son gün.
Okullar açılınca da 3 gün uğrayacağım sadece. Sabah gider , Öğlen çıkarım .
Aynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansınsen ekim diyorsan ben hayli hayli derim ama
banada tontik diyolardı en son 27 . hafta da 1044 kg idi şimdi ne oldu Allah bilir ..Aynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansınama benimki büyük ihtimal erken döllenme ya da ayı boğan tombiko
Benimkisi geç döllenme olabilirmiş , doktor öyle söylemişti.Aynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansınama benimki büyük ihtimal erken döllenme ya da ayı boğan tombiko
Bana da 6-20si arasi bekliyor olacagiz demisti dr.um. hersey yolunda gider umarim..Bana da tahmini 5 kasım denildi ben de ekim sonu sanki doğururum diye kendimi o gruba koyup önlerden yer kapıyorum aklımca
Saglıklı olsunlar da bunca ay bekledik 1,5-2 ay daha bekleriz ne yapak.
Görüyor ve arttırıyorum; benimki sezo olacak ve büyük ihtimal 38. Haftabanada tontik diyolardı en son 27 . hafta da 1044 kg idi şimdi ne oldu Allah bilir ..
sezeryan mı olur normal mi bilemem hadi gel artık diyom sonra bir dediğime bakıyom laf mı diye bir de haftama bakıyom sonra dönüyom ben insan mıyım diyeGörüyor ve arttırıyorum; benimki sezo olacak ve büyük ihtimal 38. Hafta
Oh oh yavaş yavaş dökülüyo beylikdüzü civarı, iyi ki söylemişim :)) ben hastaneye değilde özel muayenehaneye gidiyorum, avcılarda türkan hanım var türkan mutafoğlu, aşırının aşırısı memnunumdoğumda kısmetse avcılar hospital hastanesinde olacak kısmetse.. Medilife ve kolon hastanelerinide denemiştim ilk başta ama bana pek ilgili gelmemişlerdi, e bende ilk gebeliğim olduğundan mıdır nedir ilgi bekledim yalan yok :) halada bekliyorum ve şu anki doktorumda karşılıyo bu durumu sağolsun.. Siz nereye gidiyosunuz?
Ben normal normal olsun istiyorum. Sez.den daha bi korkuyorum. Daha dogrusu şu anestezi beni korkutuyorGörüyor ve arttırıyorum; benimki sezo olacak ve büyük ihtimal 38. Hafta
Ben sırt çantam var onu kullanacağım.Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.
Benim kan sıkıntım var, sezoyu sevmek zorundayım, bak sezo hatta sezoş deyince sevimli bile oluyorBen normal normal olsun istiyorum. Sez.den daha bi korkuyorum. Daha dogrusu şu anestezi beni korkutuyor
Ben de düşündüm geri vermeyi ama onlar da kullanılıyor , sadece ilk zamanlar sağlıksız olduğunu öğrendim.Eğitimde ebe söylemişti , sonra kafama takıldı , netten araştırdım.Pamuk , Visco , Yün , tam ortopedik değil ; Sünger yatak ,lateks ya da yarı ortopedik sert yatak öneriliyor . Mobilyacıda sünger kestirip kaplattıran da var.En iyisi gri süngermiş.
Dün akşam çok araştırdım Yataş ' ın güzel yatakları var ama gereksiz pahalı geldi bana . 300 -400 civarı , üstelik bizim yatağın ölçülerine uyan 70x120 yok. 70x130 var.O da büyük gelir.
E-bebek 'e baktım . 70x120 ölçülerinde ortopedik yatak var. 94 lira , fiyatı uygun , sert.Mağazada da görmüştüm.Yorumlarda Kraft Calipso için 70x120 alan biri yatağın 5 cm küçük olduğunu ve 70x130 un sığacağını Yazmış ama mağazada ölçülerini deneyip almak gerek. 70x130 sığıyorsa Yataş'ın iyi yatakları da taksitle alınabilir.Ben de ne yapsam karar veremedim.
Ya da böyle kalacak. :) Uğraşması bile sıkıntı verdi bana :)
Kızlar siz hangi tür yatak aldınız park yatak ya da mobilya içine ?
Herkese günaydın bu arada :)
kasılma nasıl oluyor ben anlamıyorum ki sancı gibi bişeymi bazen karnımda sertlik oluyor ama öyle toplanma gibi değil sanki içimde birşey geriliyor gibi bu kasılmamıdır acabaKızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?