2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben doğumdan korkmuyorum da doğum sonrası bebeğe iyi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim gibi endişelerim başladı .
Ama heyecan var , çok da sakin değilim :)))

Kızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum.
Bilginiz olsun kasılmanız bir saat içinde 4ü geçiyorsa ve 5dk dan uzun sürüyorsa bi gidin baktırın. Serumla doğum durduruluyor endişe etmeden bi gitmekte fayda var. Kasılmalarınızı ve bebek hareketlerini takip edin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş

kızıma hamieleyken eylül annelerindeydim ama birçok arkadaş ağustos annesi oldu :) ben neyseki 5 eylülü bekledim kasım annelerininde çoğu ekim annesi olabilir
Bana da tahmini 5 kasım denildi ben de ekim sonu sanki doğururum diye kendimi o gruba koyup önlerden yer kapıyorum aklımca
Saglıklı olsunlar da bunca ay bekledik 1,5-2 ay daha bekleriz ne yapak.

Ben bu kasılma olayını bir tür anlayamadım , nasıl bir şey .
Karnım hep sert benim . Şu 2 haftadır da kendimi çok yordum , Seminere gidip gelirken.Neyse ki bugün son gün.
Okullar açılınca da 3 gün uğrayacağım sadece. Sabah gider , Öğlen çıkarım .

geçmiş olsun cnm saol tavsiyen için

Cnm tüm karın bazen sert olabiliyor özellikle günün sonuna doğru. Ama benim bahsettiğim daha çok karnın r yere toplanıp sağa sola yada ortaya doğru karnın toplanıp sivrilmesi sertleşmesi. Bu kasılma düzenliyse saatte 4ü geçiyorsa ve dinlenmekle geçmiyorsa bi gidin zararı yok ne olur ne olmaz. Artık son 2aydayız. Özellikle takim ağzı kısalması yaşayan anneler kendini dinlesin

Aynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansın ama benimki büyük ihtimal erken döllenme ya da ayı boğan tombiko
Benimkisi geç döllenme olabilirmiş , doktor öyle söylemişti.
Tahmini doğum Kasım ayının sonunda , muhtemelen Kasım annesi olurum ben :)
Daha erken gelmesin lütfen , uyusun büyüsün iyice .

Bana da tahmini 5 kasım denildi ben de ekim sonu sanki doğururum diye kendimi o gruba koyup önlerden yer kapıyorum aklımca
Saglıklı olsunlar da bunca ay bekledik 1,5-2 ay daha bekleriz ne yapak.
Bana da 6-20si arasi bekliyor olacagiz demisti dr.um. hersey yolunda gider umarim..

Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.

Görüyor ve arttırıyorum; benimki sezo olacak ve büyük ihtimal 38. Hafta
sezeryan mı olur normal mi bilemem hadi gel artık diyom sonra bir dediğime bakıyom laf mı diye bir de haftama bakıyom sonra dönüyom ben insan mıyım diye

Evet iyi ki söylemişsin :) ben de en başta kolonu denedim ama devlet hastanesinden farklı gelmedi bana da. Şu an medlife de Aynur Hanım'a gidiyorum. öyle aşırı ilgili değil ama güleryüzlü ve rahatlatan bir doktor. Açıkçası ben de yeni taşındığım için Beylikdüzüne bir fikrim yoktu hastane ve doktorlar hakkında. Çokta araştırmaya girmedim. Ama genel olarak memnunum doktorumdan sakin olması beni de sakinleştirio.

Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.
Ben sırt çantam var onu kullanacağım.
Dağcı çantası gibi heybetli, zaten normalde de çok doldurup kahvemi suyumu takıp her yere gidiyorum, bebek olunca da bebeği slingle öne tutturup arkada da çantam, bohçacı kadın Gülazer gibi gezmeyi düşünüyorum.

Ben normal normal olsun istiyorum. Sez.den daha bi korkuyorum. Daha dogrusu şu anestezi beni korkutuyor
Benim kan sıkıntım var, sezoyu sevmek zorundayım, bak sezo hatta sezoş deyince sevimli bile oluyor
Sağlık sıkıntısı olmayanlar için tabii ki en doğalı normal.
Hakkımızda hayırlısı

Gunaydinn. Ben mothercare'den aldim yatagini. Karyolasini alirken fark ettik ki yataklar da indirime girmis. 350 tl'ye dusmustu fiyati. 2 cesit yatak vardi. Sert sunger olani onerdiler. Gayet guzel saglikli gorunuyor.

kasılma nasıl oluyor ben anlamıyorum ki sancı gibi bişeymi bazen karnımda sertlik oluyor ama öyle toplanma gibi değil sanki içimde birşey geriliyor gibi bu kasılmamıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…