2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Gunaydin. Kan sikintim var demissin canim. Ayni sorun bende de var. Hatta dogumdan once ve belki dogum sirasinda kan verilecek. Normal dogumda en az yarim kilo kan kaybediliyormus. Saglikli olan bir bunye bu kaybi tolere edebiliyor ama benim durumumda pek tercih edilen bir sey degilmis. Sezeryan cok daha kontrollu gectigi icin kanamaya hemen mudahale edilebiliyormus. Yine de doktorum kesin olarak sezeryan demedi. Bakicaz takip edicez surekli dedi doguma kadar. Senin doktorun sana nasil anlatti ? Neden kesin olarak sezeryan diyor?

ay cnm senle benim aramda 1 gün varmış. ekime kadar inmeyiz heralde ya. valla korku olmaz mı. nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi, herşey yetişecek mi ya erken gelirse. lohusa lohusa çok gergin olursam, sütüm olacak mı, emecek mi.....

Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum, daha önce kayıplarım oldu ve pıhtı sıkıntım var bu yüZden doğuma kadar bunları kesemiyoruz, doğumda da kan epey sulandığından normal olduğu zaman kan akıp komple gidiyormuş, hayati risk çok yüksek denildi ama sezo olursa bebek alındıktan sonra elektrik süpürgesi gibi bir hortumla fazla sulanmış kanlar çekilip hemen tampon yapılıp ek kan takviyesi yapılabiliyormuş. İstersem hap ve iğneği önceden kesip normal doğum deneyebilirim dendi ama bu riski almak istemiyorum açıkçası.
O yüzden benimki %100 sezo olacak.
Tansiyonum ayı gibi artmaya devam etmezse spinal istiyorum ama artarsa genel olacak sanırım.

kızlaaar @Ayaklarim3kilo parkbyull şimdi böyle eğleniosunuz acaba nasıl olacaksınız doğumda ve sonrasında merak edioyorum. yorumlarınız çok güldürüyo beni.

@Ayaklarim3kilo ya sezoş fln artık çok rahat oluo ya benim ablam iki günce kalkmıştı. hemde genel anestezi ile oldu. yalnız sonra nazar değdi. göğsü şişti yara oldu bilmem ne dolu bişeyler oldu. o yüzden kızlar hepinize tavsiyem çok da iyiyim fln demeyin. zaten hepinizin çevresinde kem gözlü vardır mutlaka o insanların yanında özellikle ağrı sızı dünyanın en zor doğumu triplerine girebilirsiniz bolca. bizde eskiler lohusanın 40 gün canı yanında gezermiş derler. kendimizi hastalıklı ruh haline büründürmeyelim ama iyiyiz bilmem ne diye de çok dillendirmeyelim. şahsen ben nazara çok inanırım. çok da çekerim nazarı. ama hele doğum yapınca bol bol Nas, Felak ve Ayetel Küsri okumayı ihmal etmeyelim

Senin durumun farkliymis. Anlattiklarina gore evet sezeryan olman cok mantikli gorunuyor. Dedigim gibi bende yogun bir kansizlik sorunu var. Bakalim doktorum en son ne karar vericek. Ben hep normal dogum hayali kurmustum. Ama sartlar boyle olunca doktorumun kararina bagli kalacagim.

kendi adıma söyliiim uykusuz her gece yorgun ölesiye şarkısını dilime pelesenk eyleyecem

bende coraspin kullanıyorum şimdilik ama yakında dr.um hapı kesip iğneye başlıycak sanırım çok korkuyorum iğneden ya doğumda sezeryan olacak yine kızımdada spinal sezeryan olmuştum

çok geçmiş olsun canım

Kizlar kalbim yerimden cikcakmis gibi atiyor. Nabiz 116larda.. nefes desen zaten yetmiyo. n'apayim bi care deyin bana

Rüyamda sürekli emzirirken görüyorum. sütüm olmicak mı yoksa diye düşünmeye başladım. ay kafayı yedim sonunda

Reactions: GCA
kızlar günaydınlar!!!!
bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim...
ben Kasım ortası ya da sonu doğuracağım muhtemelen...
hastane geceliği kısa kollu mu olmalı uzun kollu mu olmalı sizce o tarihlerde???
kısa kollu olsa üşür üyüm?
uzun kollu olsa terler miyim?

fikirlerinizi bekliyorum...
bir de doğum özel hastanede olacak, ısınma sorunu olmaz diye düşünüyorum ama Kasım'da da henüz ısıtma açılmış olmaz sanki? belki de olur

hastane sıcak oluyor cnm kısa kolluda olabilir uzun kolluda ama yinede yanında yelek hırka bulundurman lazım

Kizlar kalbim yerimden cikcakmis gibi atiyor. Nabiz 116larda.. nefes desen zaten yetmiyo. n'apayim bi care deyin bana
bir bardak soğuk su iç taş çatlasın bir kaç dakika sürüp geçiyor zaten..daha önce yaşadıysan biliyorsundur ..bende öyle oluyor en azından.

ben kısa kollu aldım bir de uzun kolu alacaktım ki arkadaşın fikri mantıklı geldi bir de hırka alırım yanıma soğuk olursa iş kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…