- 30 Nisan 2007
- 219
- 345
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.041
Ben sırt çantam var onu kullanacağım.
Dağcı çantası gibi heybetli, zaten normalde de çok doldurup kahvemi suyumu takıp her yere gidiyorum, bebek olunca da bebeği slingle öne tutturup arkada da çantam, bohçacı kadın Gülazer gibi gezmeyi düşünüyorum.
Benim kan sıkıntım var, sezoyu sevmek zorundayım, bak sezo hatta sezoş deyince sevimli bile oluyor
Sağlık sıkıntısı olmayanlar için tabii ki en doğalı normal.
Hakkımızda hayırlısı
günaydın fıstıklar eylül anneleri tek tek doğuruyor ekim anneleri başladığı an belki doğuran vardır ekmek kuyruğunun ucu bizede dokunuyor ayyy pek heyecanlıyım ve dehşet korkularım var...var mı ben gibi korkan
Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum, daha önce kayıplarım oldu ve pıhtı sıkıntım var bu yüZden doğuma kadar bunları kesemiyoruz, doğumda da kan epey sulandığından normal olduğu zaman kan akıp komple gidiyormuş, hayati risk çok yüksek denildi ama sezo olursa bebek alındıktan sonra elektrik süpürgesi gibi bir hortumla fazla sulanmış kanlar çekilip hemen tampon yapılıp ek kan takviyesi yapılabiliyormuş. İstersem hap ve iğneği önceden kesip normal doğum deneyebilirim dendi ama bu riski almak istemiyorum açıkçası.Gunaydin. Kan sikintim var demissin canim. Ayni sorun bende de var. Hatta dogumdan once ve belki dogum sirasinda kan verilecek. Normal dogumda en az yarim kilo kan kaybediliyormus. Saglikli olan bir bunye bu kaybi tolere edebiliyor ama benim durumumda pek tercih edilen bir sey degilmis. Sezeryan cok daha kontrollu gectigi icin kanamaya hemen mudahale edilebiliyormus. Yine de doktorum kesin olarak sezeryan demedi. Bakicaz takip edicez surekli dedi doguma kadar. Senin doktorun sana nasil anlatti ? Neden kesin olarak sezeryan diyor?
evet bende şimdi okumuştum haber vereyim diyordum ki sen yazmışsınBayanlar günaydın.. Büyük ihtimalle bayram tatili 9 güne çıkıyor aldığım duyuma göre.. öyleyse herkesten müjdemi isterim
bizde sabah arkadaşlarla konuştuk bu konuyu ama inanmadık gerçekmi acabaBayanlar günaydın.. Büyük ihtimalle bayram tatili 9 güne çıkıyor aldığım duyuma göre.. öyleyse herkesten müjdemi isterim
bizde sabah arkadaşlarla konuştuk bu konuyu ama inanmadık gerçekmi acaba
Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum, daha önce kayıplarım oldu ve pıhtı sıkıntım var bu yüZden doğuma kadar bunları kesemiyoruz, doğumda da kan epey sulandığından normal olduğu zaman kan akıp komple gidiyormuş, hayati risk çok yüksek denildi ama sezo olursa bebek alındıktan sonra elektrik süpürgesi gibi bir hortumla fazla sulanmış kanlar çekilip hemen tampon yapılıp ek kan takviyesi yapılabiliyormuş. İstersem hap ve iğneği önceden kesip normal doğum deneyebilirim dendi ama bu riski almak istemiyorum açıkçası.
O yüzden benimki %100 sezo olacak.
Tansiyonum ayı gibi artmaya devam etmezse spinal istiyorum ama artarsa genel olacak sanırım.
kendi adıma söyliiim uykusuz her gece yorgun ölesiye şarkısını dilime pelesenk eyleyecemkızlaaar @Ayaklarim3kiloparkbyull şimdi böyle eğleniosunuz acaba nasıl olacaksınız doğumda ve sonrasında merak edioyorum. yorumlarınız çok güldürüyo beni.
@Ayaklarim3kilo ya sezoş fln artık çok rahat oluo ya benim ablam iki günce kalkmıştı. hemde genel anestezi ile oldu. yalnız sonra nazar değdi. göğsü şişti yara oldu bilmem ne dolu bişeyler oldu. o yüzden kızlar hepinize tavsiyem çok da iyiyim fln demeyin. zaten hepinizin çevresinde kem gözlü vardır mutlaka o insanların yanında özellikle ağrı sızı dünyanın en zor doğumu triplerine girebilirsiniz bolca. bizde eskiler lohusanın 40 gün canı yanında gezermiş derler. kendimizi hastalıklı ruh haline büründürmeyelim ama iyiyiz bilmem ne diye de çok dillendirmeyelim. şahsen ben nazara çok inanırım. çok da çekerim nazarı. ama hele doğum yapınca bol bol Nas, Felak ve Ayetel Küsri okumayı ihmal etmeyelim
bende coraspin kullanıyorum şimdilik ama yakında dr.um hapı kesip iğneye başlıycak sanırım çok korkuyorum iğneden yaKan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum, daha önce kayıplarım oldu ve pıhtı sıkıntım var bu yüZden doğuma kadar bunları kesemiyoruz, doğumda da kan epey sulandığından normal olduğu zaman kan akıp komple gidiyormuş, hayati risk çok yüksek denildi ama sezo olursa bebek alındıktan sonra elektrik süpürgesi gibi bir hortumla fazla sulanmış kanlar çekilip hemen tampon yapılıp ek kan takviyesi yapılabiliyormuş. İstersem hap ve iğneği önceden kesip normal doğum deneyebilirim dendi ama bu riski almak istemiyorum açıkçası.
O yüzden benimki %100 sezo olacak.
Tansiyonum ayı gibi artmaya devam etmezse spinal istiyorum ama artarsa genel olacak sanırım.
çok geçmiş olsun canımKızlar çarşamba gecesi çok kasılmam olmuştu. Gündüzünde atama tercihlerinde koştururken anlamadım heralde. Sabahına lekem geldi. Hastaneye koştuk hemen bir gece yattım. Çok şükür 2mizde iyiyiz artık hep yatıyorum.
Bilginiz olsun kasılmanız bir saat içinde 4ü geçiyorsa ve 5dk dan uzun sürüyorsa bi gidin baktırın. Serumla doğum durduruluyor endişe etmeden bi gitmekte fayda var. Kasılmalarınızı ve bebek hareketlerini takip edin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş
Pazartesi kontrolüm vardı doktorum bebek haftasıyla uyumlu gidiyo 39.haftada alırım seni dedi.38+7 bitinceSezeryan olanlari erken aliyolarmis bi bilgisi olan varmi 38 haftalikken alicaklarmis diye duydum .
Rüyamda sürekli emzirirken görüyorum. sütüm olmicak mı yoksa diye düşünmeye başladım. ay kafayı yedim sonundaay cnm senle benim aramda 1 gün varmış. ekime kadar inmeyiz heralde ya. valla korku olmaz mı. nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi, herşey yetişecek mi ya erken gelirse. lohusa lohusa çok gergin olursam, sütüm olacak mı, emecek mi.....
hastane sıcak oluyor cnm kısa kolluda olabilir uzun kolluda ama yinede yanında yelek hırka bulundurman lazımkızlar günaydınlar!!!!
bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim...
ben Kasım ortası ya da sonu doğuracağım muhtemelen...
hastane geceliği kısa kollu mu olmalı uzun kollu mu olmalı sizce o tarihlerde???
kısa kollu olsa üşür üyüm?
uzun kollu olsa terler miyim?
fikirlerinizi bekliyorum
bir bardak soğuk su iç taş çatlasın bir kaç dakika sürüp geçiyor zaten..daha önce yaşadıysan biliyorsundur ..bende öyle oluyor en azından.Kizlar kalbim yerimden cikcakmis gibi atiyor. Nabiz 116larda.. nefes desen zaten yetmiyo. n'apayim bi care deyin bana
ben kısa kollu aldım bir de uzun kolu alacaktım ki arkadaşın fikri mantıklı geldi bir de hırka alırım yanıma soğuk olursa iş kolay.kızlar günaydınlar!!!!
bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim...
ben Kasım ortası ya da sonu doğuracağım muhtemelen...
hastane geceliği kısa kollu mu olmalı uzun kollu mu olmalı sizce o tarihlerde???
kısa kollu olsa üşür üyüm?
uzun kollu olsa terler miyim?
fikirlerinizi bekliyorum...
bir de doğum özel hastanede olacak, ısınma sorunu olmaz diye düşünüyorum ama Kasım'da da henüz ısıtma açılmış olmaz sanki? belki de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?