- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.061
hastane sıcak oluyor cnm kısa kolluda olabilir uzun kolluda ama yinede yanında yelek hırka bulundurman lazım
ben kısa kollu aldım bir de uzun kolu alacaktım ki arkadaşın fikri mantıklı geldi bir de hırka alırım yanıma soğuk olursa iş kolay.
kızlaaar @Ayaklarim3kilo @parkbyull şimdi böyle eğleniosunuz acaba nasıl olacaksınız doğumda ve sonrasında merak edioyorum. yorumlarınız çok güldürüyo beni.
@Ayaklarim3kilo ya sezoş fln artık çok rahat oluo ya benim ablam iki günce kalkmıştı. hemde genel anestezi ile oldu. yalnız sonra nazar değdi. göğsü şişti yara oldu bilmem ne dolu bişeyler oldu. o yüzden kızlar hepinize tavsiyem çok da iyiyim fln demeyin. zaten hepinizin çevresinde kem gözlü vardır mutlaka o insanların yanında özellikle ağrı sızı dünyanın en zor doğumu triplerine girebilirsiniz bolca. bizde eskiler lohusanın 40 gün canı yanında gezermiş derler. kendimizi hastalıklı ruh haline büründürmeyelim ama iyiyiz bilmem ne diye de çok dillendirmeyelim. şahsen ben nazara çok inanırım. çok da çekerim nazarı. ama hele doğum yapınca bol bol Nas, Felak ve Ayetel Küsri okumayı ihmal etmeyelim
İğneye alışıyor insan korkma, artık dart oku gibi kendime yukardan saplıyorum neredeysebende coraspin kullanıyorum şimdilik ama yakında dr.um hapı kesip iğneye başlıycak sanırım çok korkuyorum iğneden yadoğumda sezeryan olacak yine kızımdada spinal sezeryan olmuştum
Tanaiyon nasıl, yoruldunuz mu ağır mı yediniz?Kizlar kalbim yerimden cikcakmis gibi atiyor. Nabiz 116larda.. nefes desen zaten yetmiyo. n'apayim bi care deyin bana
Evet oluyor surekli ya. Hepte kahvaltiya baslamak uzereyken oluyor. Geciyor sonra yine geliyor. Normaldir heralde dimi.bir bardak soğuk su iç taş çatlasın bir kaç dakika sürüp geçiyor zaten..daha önce yaşadıysan biliyorsundur ..bende öyle oluyor en azından.
Heh tamda doğru şeyi söyledin işte, devlet hastanesinden farklı degildi kesinlikle.. Ki bide tahlilleri testleri vs cok pahalı kolon hastanesinin.. Bende tahlilleri medilife da yaptırıyorum :)) bi kere gittim medilife a ama doktorun adını hatırlamıyorum yaa kıvırcık saclı bi bayandı beni cok korkutmustu ilk ona gitmistim bide 4-5 haftalıktım.. Öyle ortadan eşimle bana teselli vermeye başladı daha çok gençsiniz bişey olursa üzülmemelisiniz falan diye, telaşlanmıştık bizde... İçime bi soğukluk girdi ister istemez.. Ama yine medilife de selda hanım varmış, ben bi türlü randevu ayarlayamamıştım kendisinden aşırı yoğundu çünkü.. Eltim gidiyo onada, çok ilgiliymiş telefon numarasını vermiş falan, şaşırdım yani.. İnsanın içi ısınınca değiştirmek istemiyo ya doktorunu :) çok önemli ama ısınmak, yanında rahat etmek falan...Evet iyi ki söylemişsin :) ben de en başta kolonu denedim ama devlet hastanesinden farklı gelmedi bana da. Şu an medlife de Aynur Hanım'a gidiyorum. öyle aşırı ilgili değil ama güleryüzlü ve rahatlatan bir doktor. Açıkçası ben de yeni taşındığım için Beylikdüzüne bir fikrim yoktu hastane ve doktorlar hakkında. Çokta araştırmaya girmedim. Ama genel olarak memnunum doktorumdan sakin olması beni de sakinleştirio.
bana benimki ekim ortasından sonra gelecek gibi geliyor ama bakalım.
Tabsiyon 10-6 nabiz 116. Daha kahvaltiya baslicaktimki carpinti geliverdi su ictim uzandim.Valla ben tosur tosur uyuyacağım.
Benim kız da anası gibi tombiko ve uykucu olacak bence, olmazsa babası var nenesi var, babaannesi var. Birilerine satıp stressiz, kendim gibi gamsız, rahat bir lohusalık geçirmeyi planlıyorum. Ben mutlu ve huzurlu olayım ki bebeğim de öyle olsun.
Nazar evet feci etkili, tamam ben de sanki 40 kaplanla güreşmiş gibi bir doğum hikayesi yazacağım
İğneye alışıyor insan korkma, artık dart oku gibi kendime yukardan saplıyorum neredeyse
Hapın sulandırıcılığı daha fazlaymış zaten, iğneyi varis ve damar sebebiyle doğumda bile yapıyoruz kesmeye gerek yok dedi doktorum bana, asıl risk yaratab coraspinmiş.
Tanaiyon nasıl, yoruldunuz mu ağır mı yediniz?
İstanbul bugün gene 36 dereceye çıkıyor, dışarda olanlar aman dikkat.
Günaydın anneler, hayırlı cumalar.
Ben cok fazla uyku sorunu çekiyorum , gece uyuyamiyorum, bir de karnim agrimaya başladı. Cok sıkıldım sanırımhamileliğin tadını cikar diyenleri o kadar anlayamıyorum ki...
ben kısa kollu aldım bir de uzun kolu alacaktım ki arkadaşın fikri mantıklı geldi bir de hırka alırım yanıma soğuk olursa iş kolay.
Benim 39 da olcak canim 6 gun onceden yaniSezeryan olanlari erken aliyolarmis bi bilgisi olan varmi 38 haftalikken alicaklarmis diye duydum .
ay cnm senle benim aramda 1 gün varmış. ekime kadar inmeyiz heralde ya. valla korku olmaz mı. nasıl olacak, herşey yolunda gidecek mi, herşey yetişecek mi ya erken gelirse. lohusa lohusa çok gergin olursam, sütüm olacak mı, emecek mi.....
Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.
Peki kızınızın tahmini doğum tarihi neydi?kızıma hamieleyken eylül annelerindeydim ama birçok arkadaş ağustos annesi oldu :) ben neyseki 5 eylülü bekledimkasım annelerininde çoğu ekim annesi olabilir
Varislerim beni mahvetti(
kızlar iyi geceler. az önce doktordan geldim maşallah herşey yolundaymış minik oğlum dönmüş artık kafası aşağıdaymış. suyu vs de iyi ama benim aklıma takılan kilosu. 25 ağustosta gittiğimde 1456 grdı. bugün aradan 16 gün geçmesine rağmen 1628 gr.dı. doktorum normal haftasıyla uyumlu dedi ama benim aklıma takıldı işte bir kere. ne yersem en çok bebeğe yarar kimisi süt diyor ki içiyorum. kimisi muz diyor ki geçtiğimiz 2 hafta çok yedim. kimisi de pekmez diyor. pekmez hiç yemedim
9 eylüldü cnmPeki kızınızın tahmini doğum tarihi neydi?
Yaklasik 15.haftada kabız ve hemoroid oldum, cok uzun sürdü, 3 4 hafta once de ishal oldum, 1 hafta sonra gecti, 3 gündür cok sık tuvalete çıkıyorum ve maalesef dediginiz gibi ağrılarımBana da arada sırada adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma, sanırım doğum kasılmaları bu ağrıya benzer olacak. Belki de şu braxton hicks dedikleri yalancı kasılmalar, bu benim yaşadığım ağrılardır. Bir de bu aralar çok sık ishal olmuşum gibi hissetmeye başladım, karın ağrısı vs. Size de oluyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?