2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun cnm inş. başka sıkıntın olmaz artık

Çok geçmiş olsun. Sağlıklı doğsun inşallah bebiş:)

Amin. Çok geçmiş olsun. Evet sağlık çok önemli. Şimdiden doğummum nasıl geçecek bir fikir edinmeye başladım yavaş yavaş. :)

Evet oluyor surekli ya. Hepte kahvaltiya baslamak uzereyken oluyor. Geciyor sonra yine geliyor. Normaldir heralde dimi.
benim bu hafta nerdeyse günde bir kez muhakkak oluyor..burda doğum yapan bir kaç arkadaşta son zamanlar çarpıntılardan dertliydi..bence normal...benim mideden oluyor biliyorum.

ben de aynı şekilde hap ve iğne kullanıyorum. benim doktorum iğneye son güne kadar devam coraspini de 34. haftada kesicez dedi. sizinki de dedi mi öyle birşey? ben de normal istiyordum ama malesef olmuyor dediğiniz sebeplerden. spinal bari olsun dedim ama o da yasakmış. genel anesteziye kaldık

Coraspini doğuma bir hafta kala kesecekmiş, iğne doğuma kadar devam dedi.
Ben özellikle spinal istiyorum dedim, tansiyon sıkıntın olmazsa yaparız dedi, yasAk demedi. Sizr niye öyle söylendi, gerekçesi neymiş ?

Tam olarak ne oluyor doğum planı?
doğumda bizler çok değişik duygular içinde olacağımızdan dolayı bebekle doğumla yada doğumdan hemen sonra sizin için yapılmasını istediğiniz olmazsa olmazlarınızın yazılı olduğu maddeler halinde hazırlanan bir metin... kısaca bu şekilde..

internetten bakarsanız daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum..

Coraspini doğuma bir hafta kala kesecekmiş, iğne doğuma kadar devam dedi.
Ben özellikle spinal istiyorum dedim, tansiyon sıkıntın olmazsa yaparız dedi, yasAk demedi. Sizr niye öyle söylendi, gerekçesi neymiş ?
belden yapılan bir iğne olduğu için kanama noktası oluşması durumunda felce giden bazı sıkıntılar olabiliyormuş. sanırım böyle açıklamıştı çok zaman oldu soralı aslında. belki bir kere daha sorarak şansımı deneyebilirim :) hoş bazen iğne yaptığım yerin bile kanaması durmayabiliyor insan riske atamıyor korkuyor.

Mantıklıymış ama benim hain domdom dr söylemedi bunu.
Uzman aneztezistlerimiz var sen kafanı takma dedi , şimdi konuştukça heyecan yaptım he

Bende korku had safhada ekim annelerinde erken doğum yapan bir kaç arkadaş var

Mantıklıymış ama benim hain domdom dr söylemedi bunu.
Uzman aneztezistlerimiz var sen kafanı takma dedi , şimdi konuştukça heyecan yaptım he
yaa benim doktorum çok sakin soğukkanlıdır ama sağolsun fazla temkinlidir :) o yüzden o şekilde söylemiş de olabilir. genelde 34 35 haftadan sonra başladıkları nstye ben 29. haftada başladım. ve herkesin nstsi 15 dk ise bizimki 25 dk sürer. tam hayalimdeki doktor hahahah :) ama fazla temkinli olması da kısıtlıyor işte kesin genel anestezi diyor başka bişey demiyor. ya da ben doğum fotoğrafçısı ile anlaştım ama o doğuma alamayacağını söyledi. istersen yardımcılarımdan biri çeker doğum anını ama ameliyathaneye alamam dedi.

http://blogcuanne.com/2010/03/07/dogum-planim/

örnek bir doğum planı. Bizim hastanelerimizde ne kadar işler bilemiyorum.

Canım ben 1 pijama ve 1 geceligimi kısa kollu aldım, 1 tanede uzun kollu pijama alicam. Kısa kokuları giydiğimde usursem bir hırka giyerim diye dusunuyorum, hastaneler sıcak olur cunku

Canım ben 1 pijama ve 1 geceligimi kısa kollu aldım, 1 tanede uzun kollu pijama alicam. Kısa kokuları giydiğimde usursem bir hırka giyerim diye dusunuyorum, hastaneler sıcak olur cunku

ben de kış diye uzun kollu alacaktım ama geçen sene doğum yapan arkadaşım ' ben uzun kollu aldım ama hem hastane sıcaktı hem de serum sorun oldu her zaman el üstüne takamayabiliyorlar benim koluma taktılar hep kolumu sıvamak zorunda kaldım zorlandım kısa kollu getirttim' dedi.

Selam kızlaaaaaarrr
İlk doğumumda lohusa yatağı hazırlamıştım ama doğru dürüst yatamadım oğlumun uzayan sarılığı oldu 44 gün sürdü.Hastanelere,üniversitelere taşındık.. vs.. Kendimi unuttum oğluma odaklanmıştım. Bakalım bunda ne olacak.
23 ekimden sonra her an tetikte ol:) benim gecen dogum 3 haziran gozukuyordu 24 mayista suyum geldi dogurdum.
Benim ilk doğumum 2 Mart görünüyordu, 19 Şubat'ta sezeryana girdim 38+4 idim o zaman. Oğlum dik başlı çıktı dayadı kafasını iki kaburgamın arasına dönmedi.
Ben kullandım çok da memnundum. Emzirmeden sonra sürüyordum. Hatta doğumdan önce başlamıştım sürmeye iyi geldi bana.
Sezeryan olanlari erken aliyolarmis bi bilgisi olan varmi 38 haftalikken alicaklarmis diye duydum .
Benimkini 38+4 de aldılar. 3.300 gr. doğdu oğlum.
Kizlar kalbim yerimden cikcakmis gibi atiyor. Nabiz 116larda.. nefes desen zaten yetmiyo. n'apayim bi care deyin bana
Bende çarpıntı yaşıyorum arada. Doktoruma söyledim 93-101 gibi atıyor dedim. 110 u geçmiyorsa normal kabul ediyoruz demişti. Doktoruna söyle bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…