2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bi kaç kişi daha deginmis bu zamansız bulantı da nerden çıktı. Cok hafif arada oluyor bastaki gibi değil ama. Gecenlerde yaşlı bi teyze miden bulaniyomu dedi yok dedim ozaman daha saçları çıkmamış dedi alakasi varmıdır ki

Miden bulanıyorsa saçları çıkıyordur diyorlar ama onun bilimsel açıklaması şu, bebek mideye baskı yaptığından dolayı bulantı ve yanmaya sebep oluyor. Yani saç çıkması değil aslında. Ki bütün bebeklerde saç çıkıyormuş bildiğime göre. Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor değil. Sadece bazı bebekler anne karnında o saçları döküyor ve kel doğuyor, diğerleri ise doğum sonrasında saçlarını döküyor. O saçlarla büyüyen bebek yok yani :)

Bende de bulantı var ama daha çok ishal bulantısı ya da adet ağrısı gibi. Zaten adet döneminden önce de bu bulantıyı ve ishali yaşardım, ayrıca da benim midemden ağzıma su gelirdi, çok rahatsız edici bir durum. Üstelik istifra etmekten korkan bir insanım :) Bütün bu yazdıklarımı niyeyse doğum ağrısıyla beraber yaşayacağım diye düşünüyorum.

Onun kabak kafasını yerim ben:)
Benim bulantida baskidan dolayi gibi değil canim yanma eksime vs mide problemim yok.belki tatli tuzlu cok karıştırıyorum ondandir.zaten baştaki gibi rahatsız etmiyor.

Kızlar 6 aylık bir kız bebek gördüm biraz önce durakta, sevdim de çok sevimliydi.
6 aylıkken de o kadar küçük mü oluyorlar.
Tam slinglik kadardı , bebek arabası vs kocaman gelir :)

Canım ben 1 pijama ve 1 geceligimi kısa kollu aldım, 1 tanede uzun kollu pijama alicam. Kısa kokuları giydiğimde usursem bir hırka giyerim diye dusunuyorum, hastaneler sıcak olur cunku

teşekkürler, ben de hastanede giyeceklerimi kısa kollu almaya karar verdim:)

Aynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansın ama benimki büyük ihtimal erken döllenme ya da ayı boğan tombiko
Erken döllenme doğumu erkene almıyormuş doktora sordum da önemli olan sat tarihiymiş çünkü ben de adetim bittikten sonra ilk haftada hamile kaldım sonra bidahaki adet tarihine kadar eşimle ayrıydık

tüm bu zahmetlerine rağmen birkaç sene sonra bir hamile görünce bir anda insan hamilliğini özlüyor. bence de psikopatça ama sanırım neslin devamının olması için bu da Allah'ın bir lütfu. yoksa hamileliği çok çok zor geçenler bile bir süre sonra ikinci hatta üçüncü çocuğu istiyor.

Sokaklar çocuktan geçilmiyor. Çoğu kadın şikayet ediyor ama çocuk yapmaktan geri de kalmıyor. Bu da bir çelişki. Bir de ne yazık ki Türkiye'de çocuğu olmayan kadınları kendi hemcinsleri küçümsüyor. Var böyle bir şey. çocuk kadına statü kazandırıyor ülkemizde. Ben bunu yanlış buluyorum ama toplumda var.

Evet malesef öyle yaptığı çocuğu kendi marifeti zanneden karşısında çocuğu olmayan biri gördüm mü çocuğuna ayri bi sevgi gösterisi yapan.oglu olmayana sanki eksikmis gibi laf sokan daha ne çokça cahil hareket sergileyen bir toplumuz.
Benim bundan önce iki dusugum oldu aralarda baya bekledim ve o süreçte bir sürü can yakıcı laf duydum.ama cok şükür verene.allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.olmayan kardeslerimize de en hayirli zamanda nasip etsin.

ben aldım dün canım sırt çantası şeklinde olanlardan kalın askılı rahat bir şey tavsiye ederim 75 tl ye aldım:)
canım bende bir tane yandan aldım bide sırt cantası ıstıom ama bı turlu nasıl bırsey alacagıma karar veremedım sen nasıl birsey aldın ınt aldıysan lınk atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…