- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.101
Benim hastane formu yolladı ama daha doldurmadikkızlarrrr..
doğum planı hazırlamayı düşünen var mı aranızda acaba...
nasıl bir forum canım o peki..benim hastane bişey vermedi valla...Benim hastane formu yolladı ama daha doldurmadik
Bu linki acilmiyor.doğum planımı hazırlayıp bir sonraki doktor randevumda doktorumla bu konuyu konuşmak istiyorum..
http://bebeimgeliyor.kadinlarkulubu.com.tr/2013/11/dogum-plani-nedir-ne-icerir.html
mesela bak burda da nasıl ve neler olması gerektiği yazıyor..
Kızlar bi kaç kişi daha deginmis bu zamansız bulantı da nerden çıktı. Cok hafif arada oluyor bastaki gibi değil ama. Gecenlerde yaşlı bi teyze miden bulaniyomu dedi yok dedim ozaman daha saçları çıkmamış dedi alakasi varmıdır ki
Canım ben yurtdisindayim, o yüzden benim hastane biraz farklı calisiyornasıl bir forum canım o peki..benim hastane bişey vermedi valla...
Miden bulanıyorsa saçları çıkıyordur diyorlar ama onun bilimsel açıklaması şu, bebek mideye baskı yaptığından dolayı bulantı ve yanmaya sebep oluyor. Yani saç çıkması değil aslında. Ki bütün bebeklerde saç çıkıyormuş bildiğime göre. Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor değil. Sadece bazı bebekler anne karnında o saçları döküyor ve kel doğuyor, diğerleri ise doğum sonrasında saçlarını döküyor. O saçlarla büyüyen bebek yok yani :)
Miden bulanıyorsa saçları çıkıyordur diyorlar ama onun bilimsel açıklaması şu, bebek mideye baskı yaptığından dolayı bulantı ve yanmaya sebep oluyor. Yani saç çıkması değil aslında. Ki bütün bebeklerde saç çıkıyormuş bildiğime göre. Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor değil. Sadece bazı bebekler anne karnında o saçları döküyor ve kel doğuyor, diğerleri ise doğum sonrasında saçlarını döküyor. O saçlarla büyüyen bebek yok yani :)
site kendisi bloke etmiş sanırım canım.. ekleyemedimBu linki acilmiyor.
Canım ben 1 pijama ve 1 geceligimi kısa kollu aldım, 1 tanede uzun kollu pijama alicam. Kısa kokuları giydiğimde usursem bir hırka giyerim diye dusunuyorum, hastaneler sıcak olur cunku
Erken döllenme doğumu erkene almıyormuş doktora sordum da önemli olan sat tarihiymiş çünkü ben de adetim bittikten sonra ilk haftada hamile kaldım sonra bidahaki adet tarihine kadar eşimle ayrıydıkAynı zaman diliminde gibiyiz hızlı olan kazansınama benimki büyük ihtimal erken döllenme ya da ayı boğan tombiko
Günaydın anneler, hayırlı cumalar.
Ben cok fazla uyku sorunu çekiyorum , gece uyuyamiyorum, bir de karnim agrimaya başladı. Cok sıkıldım sanırımhamileliğin tadını cikar diyenleri o kadar anlayamıyorum ki...
ben aldım dün canım sırt çantası şeklinde olanlardan kalın askılı rahat bir şey tavsiye ederim 75 tl ye aldım:)Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.
tüm bu zahmetlerine rağmen birkaç sene sonra bir hamile görünce bir anda insan hamilliğini özlüyor. bence de psikopatça ama sanırım neslin devamının olması için bu da Allah'ın bir lütfu. yoksa hamileliği çok çok zor geçenler bile bir süre sonra ikinci hatta üçüncü çocuğu istiyor.
Sokaklar çocuktan geçilmiyor. Çoğu kadın şikayet ediyor ama çocuk yapmaktan geri de kalmıyor. Bu da bir çelişki. Bir de ne yazık ki Türkiye'de çocuğu olmayan kadınları kendi hemcinsleri küçümsüyor. Var böyle bir şey. çocuk kadına statü kazandırıyor ülkemizde. Ben bunu yanlış buluyorum ama toplumda var.
Ben aldım içi baya geniş fiyatıda 60 lira uygun geldi. Bu modelin siyahı.Kizlar anne bebek cantasi alaniniz oldu mu ne turlerden aldiniz? Ben omuz tipi olanlardan istiyorum ama cok kullanisli da olsun istiyorum.
canım bende bir tane yandan aldım bide sırt cantası ıstıom ama bı turlu nasıl bırsey alacagıma karar veremedım sen nasıl birsey aldın ınt aldıysan lınk atarmısınben aldım dün canım sırt çantası şeklinde olanlardan kalın askılı rahat bir şey tavsiye ederim 75 tl ye aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?