- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.121
Bunların görüntüsüne bayıldım . Lcw ' da % 76 pamuk % 24 polyester miş.Etiketine baktım ; ama terletebilir belki diye almadım.
Eki Görüntüle 1629409 Eki Görüntüle 1629410
cnm bn sebamed aldimkızlar şampuan sabun tarzı ürünleri hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?? kafam çok karıştı.sebamed düşünüyorum ama önceden kullanan memnun kalan var mı
Evet malesef öyle yaptığı çocuğu kendi marifeti zanneden karşısında çocuğu olmayan biri gördüm mü çocuğuna ayri bi sevgi gösterisi yapan.oglu olmayana sanki eksikmis gibi laf sokan daha ne çokça cahil hareket sergileyen bir toplumuz.
Benim bundan önce iki dusugum oldu aralarda baya bekledim ve o süreçte bir sürü can yakıcı laf duydum.ama cok şükür verene.allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.olmayan kardeslerimize de en hayirli zamanda nasip etsin.
Bebek çantası olarak kullanmak üzere bu çantayı aldım :)
kızlar şampuan sabun tarzı ürünleri hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?? kafam çok karıştı.sebamed düşünüyorum ama önceden kullanan memnun kalan var mı
canım bende bir tane yandan aldım bide sırt cantası ıstıom ama bı turlu nasıl bırsey alacagıma karar veremedım sen nasıl birsey aldın ınt aldıysan lınk atarmısın
kızlar şampuan sabun tarzı ürünleri hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?? kafam çok karıştı.sebamed düşünüyorum ama önceden kullanan memnun kalan var mı
Bunların görüntüsüne bayıldım . Lcw ' da % 76 pamuk % 24 polyester miş.Etiketine baktım ; ama terletebilir belki diye almadım.
Eki Görüntüle 1629409 Eki Görüntüle 1629410
Eki Görüntüle 1629499 Bizde suan durum bu
Sokaklar çocuktan geçilmiyor. Çoğu kadın şikayet ediyor ama çocuk yapmaktan geri de kalmıyor. Bu da bir çelişki. Bir de ne yazık ki Türkiye'de çocuğu olmayan kadınları kendi hemcinsleri küçümsüyor. Var böyle bir şey. çocuk kadına statü kazandırıyor ülkemizde. Ben bunu yanlış buluyorum ama toplumda var.
ben de aynısının grisini aldım :)Ben aldım içi baya geniş fiyatıda 60 lira uygun geldi. Bu modelin siyahı.
Aa güzelmiiiş, güle güle kullan inşallah nerden aldın bakiiiimBebek çantası olarak kullanmak üzere bu çantayı aldım :)
Cihaza mı bağlandınız? Ne için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?