2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bunların görüntüsüne bayıldım . Lcw ' da % 76 pamuk % 24 polyester miş.Etiketine baktım ; ama terletebilir belki diye almadım.

kızlar şampuan sabun tarzı ürünleri hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?? kafam çok karıştı.sebamed düşünüyorum ama önceden kullanan memnun kalan var mı

Ay kızlar sizi okurken bi baktım karnım sağda sivrilmiş. Öyle yamuk duruyo.kasılma gerilme yok gülesim geldi birden sanki bebeğim poposunu dönmüş yatıyo

Amin. Allah isteyenlere önce sağlıklı, sonra güzel ahlaklı, mutlu çocuklar versin.

Reactions: NFZ
Slm kizlar ben de atesolcer aldiniz mi diye sorucam:) loobex in temassiz atesolceri var alindan.suyu ve oda scakligini da olcuyomus internette 90 tl onu mu alsam diyorum ama size danışmak istedim önce

kızlar şampuan sabun tarzı ürünleri hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?? kafam çok karıştı.sebamed düşünüyorum ama önceden kullanan memnun kalan var mı

Kendime mustela nın güneş kremini almıştım. Yanında hediye olarak bebe losyon ve şampuanı verdiler. Mustela markasının iyi olduğunu biliyorum.

Bunların görüntüsüne bayıldım . Lcw ' da % 76 pamuk % 24 polyester miş.Etiketine baktım ; ama terletebilir belki diye almadım.

Eki Görüntüle 1629409 Eki Görüntüle 1629410

Dün ben migros tan bu şekilde bebek pantolonu aldım. Bir paketin içinde iki tane var, yüzde yüz pamuk, Türkiye üretimi. Ayağı açık, patiksiz, aylara göre olanları var. Fiyatı da 13 lira. Ara ara geliyor böyle ürünler. Uğradığınızda bir bakmanızı tavsiye ederim.

sanki çocuk Allahın bir nasip ettiği bir şey değil de kendileri tek başlarına yapmışlar gibi. gerçekten var bu dediğin.

bende çanta arastırıyorum. iyi oldu paylaşımlarınız. çantaların hepsi güzel. insan karar veremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…