2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Yikanmasi gerekmiyor deniyor ama oylemi.canim ?

Kızlar çoğu şeyi aldım , çoğu gitti azı kaldı :) Bunlar eksiklerim , başka da aklıma gelen bir şey yok çok şükür .

Bebek Telsizi
Hastane için Gecelik - İç Çamaşırı
Emzirme Atleti
Bebek Şekeri

Gelecek ay alırım sanırım hepsini , bu ay para ayırabilir miyim artık , bilmiyorum .

Benimki 28. Haftadan beri maşallah saçlı. Kıvırcık saçları kime çektiyse artık. Ama benim de yanma olabiliyor bulantıda ama kısa sürüyor. Baştaki gibi değil. İstifra falan etmiyorum

Bu arada beylikdüzü annelerine selamlar. Ben de bahçeşehirde oturuyorum . Medilife da bi doktora gitmiştim,7 dk da postaladı beni. Avcılar hospitalı da ben beğenmedin. Şimdi çok ilgili bi doktorum var ama uzakta ya. İncirli ethica da dr ali paşa. Çok tecrübeli ve ilgili 40 dk sürüyo görüşme. Ultrasonda herşeyine her ay bakıyo çocuğun içim rahat yani. Ama uzak bize en az 40 dk

Benimki 28. Haftadan beri maşallah saçlı. Kıvırcık saçları kime çektiyse artık. Ama benim de yanma olabiliyor bulantıda ama kısa sürüyor. Baştaki gibi değil. İstifra falan etmiyorum
Yanma şu an bende de var.Bebiş döndü , hareket etti , bir şeyler yaptı bilmiyorum , içim dışıma çıktı sanki
Göğüs kafesimde bile sıkışıklık gibi bir şey hissediyorum , nefes darlığı gibi Bebek iyi olsunda ben hepsini çekerim

Nefes darlığı ve kalp çarpıntısı ile kardiyoloğa gittim geçen hafta eko egk falan çekildi ama kalp ritminde bi sorun çıkmadı. Yalnız kalp kapakçığım doğuştan kalınmış işe bak sen. Nabzım ise 85.

turunç reçeli adanamerkez ve hatirlayamadigim diger adanali hamisler pijama takimi ariyorsaniz kenan evrendeki objede Pierre cardin alt ust takimlar %70 indirimde... ben bi takim cok cok begendigim icin aldim etiket fiyati 129 du 30 kusure aldim aklinizda bulunsun... opuldunuz

Kizlar ya bişi sormak istiyorum bu ramazanda yediģimiz hurma son haftlarda yenildiģinde doģumu kolaylastırıyomuş bi bilgisi olan varmi kacinci haftada yemeye başlasak iyi olur

Kizlar ya bişi sormak istiyorum bu ramazanda yediģimiz hurma son haftlarda yenildiģinde doģumu kolaylastırıyomuş bi bilgisi olan varmi kacinci haftada yemeye başlasak iyi olur
ayyy sakin erken yeme sana diyecegim bu... cunku ben 6. ayda yedim bilmeden hemde gunde sadece 1 tane... normalde var olan agrilarim iyice artti sonra baska bi gun yine bilmedigimden sadece canim çektiği icin 2 tane yedim ve resmen o gece doguruyorum sandim

Etkisini bikiyorum internette bi kac yazi okumustum demek dogruymuss saol canim erken yemem de 37 hatfada baslasam erken mi olur acaba

Ben çok sık yiyorum bir sorun yaşamadım ya. Aşırı tuketilmedigi surece sorun olmaz bence

Kizlar ben 29 haftalikken kontrole gitmistim bebegimin kilosu 1297 cok zayif degilmi 12 kilo almisim ama bebisim zayifmis d vitamini ve mantazol surup verdi cok uzgunum yaa napmaliyim gelisirmiki ne yemeliyim of bir ay sonra gel dedi ama tekrardan bu hafta gitm3yi planliyorum 31 haftamizi doldurduk bakalim benim karnimda cook kucuk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…