- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.141
Selam kızlaaaaaarrr
İlk doğumumda lohusa yatağı hazırlamıştım ama doğru dürüst yatamadım oğlumun uzayan sarılığı oldu 44 gün sürdü.Hastanelere,üniversitelere taşındık.. vs.. Kendimi unuttum oğluma odaklanmıştım. Bakalım bunda ne olacak.
Benim ilk doğumum 2 Mart görünüyordu, 19 Şubat'ta sezeryana girdim 38+4 idim o zaman. Oğlum dik başlı çıktı dayadı kafasını iki kaburgamın arasına dönmedi.
Ben kullandım çok da memnundum. Emzirmeden sonra sürüyordum. Hatta doğumdan önce başlamıştım sürmeye iyi geldi bana.
Benimkini 38+4 de aldılar. 3.300 gr. doğdu oğlum.
Bende çarpıntı yaşıyorum arada. Doktoruma söyledim 93-101 gibi atıyor dedim. 110 u geçmiyorsa normal kabul ediyoruz demişti. Doktoruna söyle bence canım.
Benimki 28. Haftadan beri maşallah saçlı. Kıvırcık saçları kime çektiyse artık. Ama benim de yanma olabiliyor bulantıda ama kısa sürüyor. Baştaki gibi değil. İstifra falan etmiyorumKızlar bi kaç kişi daha deginmis bu zamansız bulantı da nerden çıktı. Cok hafif arada oluyor bastaki gibi değil ama. Gecenlerde yaşlı bi teyze miden bulaniyomu dedi yok dedim ozaman daha saçları çıkmamış dedi alakasi varmıdır ki
Yanma şu an bende de var.Bebiş döndü , hareket etti , bir şeyler yaptı bilmiyorum , içim dışıma çıktı sankiBenimki 28. Haftadan beri maşallah saçlı. Kıvırcık saçları kime çektiyse artık. Ama benim de yanma olabiliyor bulantıda ama kısa sürüyor. Baştaki gibi değil. İstifra falan etmiyorum
Banada erken aliriz 37 demisti doktorumSezeryan olanlari erken aliyolarmis bi bilgisi olan varmi 38 haftalikken alicaklarmis diye duydum .
Tatlım 37 erken bence en az 38 olmaşı diye düşünüyorumBanada erken aliriz 37 demisti doktorum
ayyy sakin erken yeme sana diyecegim bu... cunku ben 6. ayda yedim bilmeden hemde gunde sadece 1 tane... normalde var olan agrilarim iyice artti sonra baska bi gun yine bilmedigimden sadece canim çektiği icin 2 tane yedim ve resmen o gece doguruyorum sandimKizlar ya bişi sormak istiyorum bu ramazanda yediģimiz hurma son haftlarda yenildiģinde doģumu kolaylastırıyomuş bi bilgisi olan varmi kacinci haftada yemeye başlasak iyi olur
Etkisini bikiyorum internette bi kac yazi okumustum demek dogruymuss saol canim erken yemem de 37 hatfada baslasam erken mi olur acabaayyy sakin erken yeme sana diyecegim bu... cunku ben 6. ayda yedim bilmeden hemde gunde sadece 1 tane... normalde var olan agrilarim iyice artti sonra baska bi gun yine bilmedigimden sadece canim çektiği icin 2 tane yedim ve resmen o gece doguruyorum sandim
ayyy sakin erken yeme sana diyecegim bu... cunku ben 6. ayda yedim bilmeden hemde gunde sadece 1 tane... normalde var olan agrilarim iyice artti sonra baska bi gun yine bilmedigimden sadece canim çektiği icin 2 tane yedim ve resmen o gece doguruyorum sandim
neden yemek istiyosun canım bebek istediği zaman gelir zatenEtkisini bikiyorum internette bi kac yazi okumustum demek dogruymuss saol canim erken yemem de 37 hatfada baslasam erken mi olur acaba
yok kullanmiyorum canim.bu sicaktaa hic almayi dusunmedim.sadece buz buz tutuyorum.ustune cok sisince bide soguk dus sicakta dahada fena oluyolarÇorap kullanıyor musunuz? Bende de var da...
Canım suyunu eksik etme ve sol tarafina uzan, devam ederse doktorunu araHanımlar suan çok ciddi agrilarim var.adet sancisi gibi. Korkuyorum neden olur sizce? Ne yapmalıyım?
http://www.civilim.com/baby-center-sirt-cantasicanım bende bir tane yandan aldım bide sırt cantası ıstıom ama bı turlu nasıl bırsey alacagıma karar veremedım sen nasıl birsey aldın ınt aldıysan lınk atarmısın
Saol canim.Su içiyorum suan. Soluma yatiyordum zaten sancı yla kendime geldim ne olduğunu anlamadım suan hafifledi ama hala var batma kasigimin hemen üstünde umarım geçer :/Canım suyunu eksik etme ve sol tarafina uzan, devam ederse doktorunu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?