- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.161
Geçmiş olsun canım , kendini yorma , yat dinlen . Yorulduysan , fazla ayakta kaldıysan ya da ters bir hareket yaptıysan da olmuş olabilir.Yazın bana da olmuştu , bir iki gün geçmemişti. Üşütmüştüm ve ishal gibiydim.Hanımlar suan çok ciddi agrilarim var.adet sancisi gibi. Korkuyorum neden olur sizce? Ne yapmalıyım?
Evet yıkamadan kullanılabiliyor. Ben rahatlıkla emzirebildim oğlumu krem varken bileYikanmasi gerekmiyor deniyor ama oylemi.canim ?
Teşekkür ederim.umarım dediğin gibi olur canim tedirginim biraz uzaniyorum inşallah hemen geçer. .Geçmiş olsun canım , kendini yorma , yat dinlen . Yorulduysan , fazla ayakta kaldıysan ya da ters bir hareket yaptıysan da olmuş olabilir.Yazın bana da olmuştu , bir iki gün geçmemişti. Üşütmüştüm ve ishal gibiydim.
Sabaha kadar geçmez ve kendini kötü hissedersen doktora gidersin ama bence dinlenince hafifler.
Saçlarını ultrasonda mı gördünüz? Kıvırcık falan dediniz ya merak ettim hatta foto koyma şansınız var mı acaba?Benimki 28. Haftadan beri maşallah saçlı. Kıvırcık saçları kime çektiyse artık. Ama benim de yanma olabiliyor bulantıda ama kısa sürüyor. Baştaki gibi değil. İstifra falan etmiyorum
Saçlarını ultrasonda mı gördünüz? Kıvırcık falan dediniz ya merak ettim hatta foto koyma şansınız var mı acaba?
şaka mı o yaaaKizlar komik bir durum anlatiyim 4 moms mamaroo ariyorum ikinci el kk.da birinde buldum 450 yazmis izmurdeymisde dedim aliyorum bana bi mesaj gondermis akillara zarar...gecen sene 700 e almis arastirmis bu sene 1250 tl olmusmus buyuzden fiyati artirmismis 600 istiyormus artik kargo dahil fiyatiymismis...bide bana fiyatlari bilmedigimi ima etmis...bende sifir fiyatlarindan haberdar oldugumu ama onun ikinci ellerden haberinin olmadigini soyledim iyi satislar diledim sustum...biri yorum yazmis acgozlulugu yuzunden musteriyi kacirdigini soylemis ayyyyy ne guldum aksam aksam....hahahahahaaaaa
canim benim cok fazla kasilmam var 28. haftada nst ye girmeye basladim dusun o kadar cok belki o yuzden cok etkilendimBen çok sık yiyorum bir sorun yaşamadım ya. Aşırı tuketilmedigi surece sorun olmaz bence
Çok sağol canım Stradivarius mağazasından aldım canım.Aa güzelmiiiş, güle güle kullan inşallah nerden aldın bakiiiim
Bende merak ettim cidden.
Bu arada naptun bugun bulabildin mi kafana gore biseyler.
Gelmesi icin degil canim doğum kolay olsun diyeeneden yemek istiyosun canım bebek istediği zaman gelir zaten
Biri daha bunu soylemis ayni senin anlattigin gibi...hakli oldugunu falan yazmis mal bnm istedigim fiyati bicerime getirmis lafi yani hey allahim ya hani derler ya koylu kurnazi diye bu ona cuk oturmus....şaka mı o yaaaonun üründen haberi yok bence. onun dediği 1250 tl lik mamaroo yeni nesil. telefondan bile açıp kapatabiliyorsun. eskilerin sıfırı hala 700. hatta geçen ay jokerde eski modelin sıfırı 500 tlydi kampanya yapmışlardı. iyi saçmalamış
Kizlar komik bir durum anlatiyim 4 moms mamaroo ariyorum ikinci el kk.da birinde buldum 450 yazmis izmurdeymisde dedim aliyorum bana bi mesaj gondermis akillara zarar...gecen sene 700 e almis arastirmis bu sene 1250 tl olmusmus buyuzden fiyati artirmismis 600 istiyormus artik kargo dahil fiyatiymismis...bide bana fiyatlari bilmedigimi ima etmis...bende sifir fiyatlarindan haberdar oldugumu ama onun ikinci ellerden haberinin olmadigini soyledim iyi satislar diledim sustum...biri yorum yazmis acgozlulugu yuzunden musteriyi kacirdigini soylemis ayyyyy ne guldum aksam aksam....hahahahahaaaaa
O hafta yüzünü dönmediği için fotosunu çekmedi doktor ama bize gösterdi işte bunlar saçları diye. Biz de şaşırdık baya bi uzundu kovrılmıştı hafifçe.dur haftaya gidicem istiyim fotosunu:)Saçlarını ultrasonda mı gördünüz? Kıvırcık falan dediniz ya merak ettim hatta foto koyma şansınız var mı acaba?
Maşallah de kız nazarın degmesin bebişine anneyle babanın nazarı vok degermisO hafta yüzünü dönmediği için fotosunu çekmedi doktor ama bize gösterdi işte bunlar saçları diye. Biz de şaşırdık baya bi uzundu kovrılmıştı hafifçe.dur haftaya gidicem istiyim fotosunu:)
canim benim cok fazla kasilmam var 28. haftada nst ye girmeye basladim dusun o kadar cok belki o yuzden cok etkilendim
Yarın annemle gideceğiz, henüz gitmedik, o dükkan dükkan han han yazmış, not almış, çalışmış
Çamaşır lazım, 2 takım usturuplu gecelik istiyorum, bir takım uygun bulursam ek olsun diye hastane çıkışı (gecelikle aynı renk), bebek havlu takımı, emzirme önlüğü ve ana kucağı eksik. Bunları çok ucuza ve kaliteli bir halde bulursam alacağım. Okuduğum kadarıyla çok rant haline gelmiş oralar, internetle aynıymış gibi fiyatlar. Annem hevesli diye kırmamak için gidiyorum, çok umudum yok, bakalım inşallah denk gelir.
Maşallah maşallah hepimizinkine maşallah. Allah analı babalı huzurlu mutlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hepimizeMaşallah de kız nazarın degmesin bebişine anneyle babanın nazarı vok degermis
Hahhahaaa delimi neKizlar komik bir durum anlatiyim 4 moms mamaroo ariyorum ikinci el kk.da birinde buldum 450 yazmis izmurdeymisde dedim aliyorum bana bi mesaj gondermis akillara zarar...gecen sene 700 e almis arastirmis bu sene 1250 tl olmusmus buyuzden fiyati artirmismis 600 istiyormus artik kargo dahil fiyatiymismis...bide bana fiyatlari bilmedigimi ima etmis...bende sifir fiyatlarindan haberdar oldugumu ama onun ikinci ellerden haberinin olmadigini soyledim iyi satislar diledim sustum...biri yorum yazmis acgozlulugu yuzunden musteriyi kacirdigini soylemis ayyyyy ne guldum aksam aksam....hahahahahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?