- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.181
Ayy üzülme yaa neden üzülüyosun kiii, bende 29 haftayım daha dün gittim 1300-1400 arası bişeydi kilosu ve gayet normal dedi doktor.. Sana doktor mu söyledi zayıf olduğunu, eğer öyleyse halt etmiş üzülme bence...Kizlar ben 29 haftalikken kontrole gitmistim bebegimin kilosu 1297 cok zayif degilmi 12 kilo almisim ama bebisim zayifmis d vitamini ve mantazol surup verdi cok uzgunum yaa napmaliyim gelisirmiki ne yemeliyim of bir ay sonra gel dedi ama tekrardan bu hafta gitm3yi planliyorum 31 haftamizi doldurduk bakalim benim karnimda cook kucuk(
Maşallah bizim doktorun aleti nenem kızken alındığı için bebeği genel olarak bile zor görüyoruz, kaldı ki saçını görelim ondan ilginç geldi.O hafta yüzünü dönmediği için fotosunu çekmedi doktor ama bize gösterdi işte bunlar saçları diye. Biz de şaşırdık baya bi uzundu kovrılmıştı hafifçe.dur haftaya gidicem istiyim fotosunu:)
Mamaro nedir bildigimiz ev tipi ana kucagimi?Hahhahaaa delimi ne
Bu arada bende mamaroo alicam kullananlar çok memnun
:)))))))))))))) ahahahhaha aşırı güldürdün beni yaaaaa allahta seni güldürsün emiiii :)))) tabii saçlarının görünmesi banada enteresan geldi o ayrı :)Maşallah bizim doktorun aleti nenem kızken alındığı için bebeği genel olarak bile zor görüyoruz, kaldı ki saçını görelim ondan ilginç geldi.
Artık doğunca göreceğiz
Gece gece güldürdün beni:) nenem kızken . Ay ben bu lafı çok sevdimMaşallah bizim doktorun aleti nenem kızken alındığı için bebeği genel olarak bile zor görüyoruz, kaldı ki saçını görelim ondan ilginç geldi.
Artık doğunca göreceğiz
Ya kimseninkinin saçı gözükmedi mi biz öyle üzerinde durmamıştık ama bi tuhaflık mı var acaba:)))))))))))))) ahahahhaha aşırı güldürdün beni yaaaaa allahta seni güldürsün emiiii :)))) tabii saçlarının görünmesi banada enteresan geldi o ayrı :)
Sanci düzenli araliktaysa dr git canım düzensiz se yalancı sancı oluyomusHanımlar suan çok ciddi agrilarim var.adet sancisi gibi. Korkuyorum neden olur sizce? Ne yapmalıyım?
Evet canım yeni nesil ana kucağı diyorlar, netten bi videolarina bak istersen. Sallama fonksiyonları falan var çok tatlı biseyMamaro nedir bildigimiz ev tipi ana kucagimi?
Valla bilmiyorum kii eğer görünüyosada doktor bişey söylemedi e bende kendim anlayamam ki ekrandanYa kimseninkinin saçı gözükmedi mi biz öyle üzerinde durmamıştık ama bi tuhaflık mı var acaba
Evet yıkamadan kullanılabiliyor. Ben rahatlıkla emzirebildim oğlumu krem varken bile
canim bizim karsi komsumuz dr bize weewelll temassiz olcumu onerdi onu aldik... ortam ve banyo suyu sicakligini da olcuyorKizlar merhaba,ben artik su emzik falan islerini halletmek istyorum.biberon emzik o tarz seyleri avent almaya karar verdim.gogus ucu kremi lansinoh,tirnak kesme torpu chicco,sampuan yag falan mustela yada sebamed.ates olcere karar veremedim.hangi marka kulaktanmi alindan olcenmi?bebek camasir sabunu genelde dalin alinmis ekim annelerinde falan.siz ne dersiniz.off sanki daha bir suru sey var eksik
tasima kapasitesi tiny love a gore az ben de ikisi arasinda kaldim bu yuzdenHahhahaaa delimi ne
Bu arada bende mamaroo alicam kullananlar çok memnun
Günaydin cankmGünaydınlar herkese musmutlu bol tekmeli hafta sonları dilerim
adanaya yollar misin kac gundur suriyeden gelen toz bulutunun icinde kaldik... kapi pencere kapali esmer olarak yatıp sari kizil arasi bisey kalkiyordukGünaydın kızlar. İstanbula yağmur ha yağdı ha yağacak.. Çok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?