2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar merhaba,ben artik su emzik falan islerini halletmek istyorum.biberon emzik o tarz seyleri avent almaya karar verdim.gogus ucu kremi lansinoh,tirnak kesme torpu chicco,sampuan yag falan mustela yada sebamed.ates olcere karar veremedim.hangi marka kulaktanmi alindan olcenmi?bebek camasir sabunu genelde dalin alinmis ekim annelerinde falan.siz ne dersiniz.off sanki daha bir suru sey var eksik

Bugün kızımın odası geldi dolapları sildim. Okadar yorgun hissediyorum ki kendimi. Odayı filan erken halletmek gerekiyormuş onu anladım. Odaya daha düzen koyamadık. Çıkması gereken fazlalıklar var. Annem gelecek iki haftaya kısmetse. Onla düzenleyip foto atcam size :) dolabını atayım yine de çok güzel ya

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 155
Ayy üzülme yaa neden üzülüyosun kiii, bende 29 haftayım daha dün gittim 1300-1400 arası bişeydi kilosu ve gayet normal dedi doktor.. Sana doktor mu söyledi zayıf olduğunu, eğer öyleyse halt etmiş üzülme bence...

O hafta yüzünü dönmediği için fotosunu çekmedi doktor ama bize gösterdi işte bunlar saçları diye. Biz de şaşırdık baya bi uzundu kovrılmıştı hafifçe.dur haftaya gidicem istiyim fotosunu:)
Maşallah bizim doktorun aleti nenem kızken alındığı için bebeği genel olarak bile zor görüyoruz, kaldı ki saçını görelim ondan ilginç geldi.
Artık doğunca göreceğiz

Maşallah bizim doktorun aleti nenem kızken alındığı için bebeği genel olarak bile zor görüyoruz, kaldı ki saçını görelim ondan ilginç geldi.
Artık doğunca göreceğiz
:)))))))))))))) ahahahhaha aşırı güldürdün beni yaaaaa allahta seni güldürsün emiiii :)))) tabii saçlarının görünmesi banada enteresan geldi o ayrı :)

Ya kimseninkinin saçı gözükmedi mi biz öyle üzerinde durmamıştık ama bi tuhaflık mı var acaba
Valla bilmiyorum kii eğer görünüyosada doktor bişey söylemedi e bende kendim anlayamam ki ekrandan hem ben ilk defa duyuyorum saçının ekranda görülebildiğini o yüzden tuhaf geldi canımm yanlış anlama yanii

canim bizim karsi komsumuz dr bize weewelll temassiz olcumu onerdi onu aldik... ortam ve banyo suyu sicakligini da olcuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…