2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ultrasonda sac gorunmez derler cok ince olduklari icin ses dalglari onu kaydedemiomus

selamın aleyküm güzel anneler bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir umarım perşembe kontrol vardı rüzgarım 1900 olmuş kilosu boyuda 42 cm olmuş aslında 2 ve üzeri bekliyordum ama insan kendi çapında hesap yapmamalıymış onu öğrendik eşimle doktor gayet iyi dedi boyuda kilosuda 15 gün sonra ilk nst mize gireceğiz hayırlısıyla heyecan yaptım biraz zaman çabuk geçsede hayırlısıyla doğsa şu sıpa

Kizlar ya bişi sormak istiyorum bu ramazanda yediģimiz hurma son haftlarda yenildiģinde doģumu kolaylastırıyomuş bi bilgisi olan varmi kacinci haftada yemeye başlasak iyi olur
Yemeyin derler genelde canim sanci yapiomus son aylarda zararliymis erken doguma sebep olur

Günaydın arkadaşlar :)
Bende hiç saç görüldüğünü duymamıştım. Merak ettim şimdi kontrolümde sorayım bari :)

yok kullanmiyorum canim.bu sicaktaa hic almayi dusunmedim.sadece buz buz tutuyorum.ustune cok sisince bide soguk dus sicakta dahada fena oluyolar

Evet sıcakta çok zor ama ben kullanıyorum. O çoraplar da öyle pahalı ki. İlk aldığım çorap kalitesizmiş galiba çünkü iki üç kullanımda çorap kaçtı. Sonra gittim başka bir medikalden aldım, bir çoraba 120 lira verdim oda indirimli hali. Şimdi onu kullanıyorum, hamileler için varis çorabı. Akşam da yatmadan önce çıkarıp şampuanla soğuk suda elde yıkayıp burmadan nazikçe sıkıp havlunun üzerinde evde kurutuyorum. Allah'tan sabaha kadar kuruyor da tekrar giyiyorum. Birkaç tane daha alsam iyi olacak değiştirmelik.

Ceviz badem yiyor musun? Hergün iki ceviz, on oniki tane badem ye. Süt yoğurt ve peynirden ye, bol bol kalsiyum için. Kuruyemiş bebeklere iyi geliyormuş. Sanırım yağlı olduğundan.

Selam kizlarrr
İstanbul sonunda serinledi nasıl mutluyum nasill sevincliyim anlatamam Bunaltici sicaklardan illallah etmistim artik oyüzden soğuktan donsamda hiç sikayet etmiycem :) Sonbaharı seviyordum zaten bir de bu hamilelikte iyice sevdimm Benim bebis gece sabaha kadar kipir kipirdi uyutmadi annesini dogmadan prova yapiyo besbelli sipa Bi doğsun poposuna poposuna vurucam Yazdıklarınizi an be an takipteyimm opuldunuz

C candy123 canim insallah artar bebisinin kilosu.
Kasar peynir ye bebge kilo aldiriyomus.
Birde sabahlari birer kasik zeytinyago gelisimi icin faydaliymis.
Arkadaslarin dedigi gbi ceviz badem falan ye
Cok dusunmemeye calis

Cok güzelmiş cnm hayırla gelsin bebeğin inşallah Güle güle kullansın

Istanbul serinledi , umarım yeniden ısınmaz , en yüksek bu kadar olsun :)

Anneler bir sorum var.
Bebek giysilerini yıkamak için Sıvı deterjan aldım.Renkli-beyaz ayrımı yok . Bu şekilde mi oluyor bunlar ? Renkliydi de beyazında aynı deterjanla mı yıkayacağız ?

evet
ben beyaz renkli ayırıp aynı deterjanla ayrı ayrı yıkadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…