- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.201
Darısı muğlaya inşallahGünaydın kızlar. İstanbula yağmur ha yağdı ha yağacak.. Çok mutluyum:)
Kizlar Gebelik kolestazı yaşayan var mı?
Kaşınmaktan ölücemmmm!!
Ay sel götürdü resmen tırstımm.. Birden serinledi istanbul, şimdilik iyidee iyice donmaya başlayınca başlar mıyız ki şikayet etmeye.. :))Günaydın kızlar. İstanbula yağmur ha yağdı ha yağacak.. Çok mutluyum:)
Ultrasonda sac gorunmez derler cok ince olduklari icin ses dalglari onu kaydedemiomusValla bilmiyorum kii eğer görünüyosada doktor bişey söylemedi e bende kendim anlayamam ki ekrandanhem ben ilk defa duyuyorum saçının ekranda görülebildiğini o yüzden tuhaf geldi canımm yanlış anlama yanii
Ben mamarooyu dükkânda görünce vuruldum resmen bide anne karnındaki gibi sallama fonksiyonlarının olması çok iyi. O yüzden benim hiç tereddutum yoktasima kapasitesi tiny love a gore az ben de ikisi arasinda kaldim bu yuzden
Doktor göstermiş ama arkadaşımıza saçlarınıııUltrasonda sac gorunmez derler cok ince olduklari icin ses dalglari onu kaydedemiomus
Yemeyin derler genelde canim sanci yapiomus son aylarda zararliymis erken doguma sebep olurKizlar ya bişi sormak istiyorum bu ramazanda yediģimiz hurma son haftlarda yenildiģinde doģumu kolaylastırıyomuş bi bilgisi olan varmi kacinci haftada yemeye başlasak iyi olur
verdi ama hic bir ise yaramiyor ilik duslar losyonlar kremler ve hap aldim ama bic fayda etmediGecmis olsun canim ben hic yasamadim. Doktor merhem veya rahatlatici bir sey vermedi mi?
Doktora gititigimde sorucam o zaman varsa bizde gorelm :))))Doktor göstermiş ama arkadaşımıza saçlarınııı
yok kullanmiyorum canim.bu sicaktaa hic almayi dusunmedim.sadece buz buz tutuyorum.ustune cok sisince bide soguk dus sicakta dahada fena oluyolar
Kizlar ben 29 haftalikken kontrole gitmistim bebegimin kilosu 1297 cok zayif degilmi 12 kilo almisim ama bebisim zayifmis d vitamini ve mantazol surup verdi cok uzgunum yaa napmaliyim gelisirmiki ne yemeliyim of bir ay sonra gel dedi ama tekrardan bu hafta gitm3yi planliyorum 31 haftamizi doldurduk bakalim benim karnimda cook kucuk(
Bugün kızımın odası geldi dolapları sildim. Okadar yorgun hissediyorum ki kendimi. Odayı filan erken halletmek gerekiyormuş onu anladım. Odaya daha düzen koyamadık. Çıkması gereken fazlalıklar var. Annem gelecek iki haftaya kısmetse. Onla düzenleyip foto atcam size :) dolabını atayım yine de çok güzel ya
evetIstanbul serinledi , umarım yeniden ısınmaz , en yüksek bu kadar olsun :)
Anneler bir sorum var.
Bebek giysilerini yıkamak için Sıvı deterjan aldım.Renkli-beyaz ayrımı yok . Bu şekilde mi oluyor bunlar ? Renkliydi de beyazında aynı deterjanla mı yıkayacağız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?