- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.621
Son adet tarihin ne? ve karindanmi baktı ultrasona ona gore değişir canımKızlar birşey sorucam sizlere. Şimdi doktorum bana kese görünüyor dedi. Bebek var yada yok vb. hiç bir şey demedi. Siz bunu soruyormuusunuz mesela? Mesela 6 hafta 10,7 mm kese dedi. Ben bilmiyorum şimdi pek bu konularıda ondan soruyorum.. Biri bana anlatabilir mi rica etsem ?
31-01-2015 canım adet tarihinim ve karından baktı.Son adet tarihin ne? ve karindanmi baktı ultrasona ona gore değişir canım
Karından baktıysa bence normal üzülme hiç vajinal baksaydı belki kalp atışını bile duyardin31-01-2015 canım adet tarihinim ve karından baktı.
Kalp atışını duyana dek , sevinçten mutluluktan ağlayana dek huzur yok bana anlaşıldıKarından baktıysa bence normal üzülme hiç vajinal baksaydı belki kalp atışını bile duyardin
Evet duydum ama vajinal ultrasonla duydumKalp atışını duyana dek , sevinçten mutluluktan ağlayana dek huzur yok bana anlaşıldıTeşekkür ederim canım. Sen duyabildin mi kalp atışlarını ?
Benim 12.haftaya kadar icim rahat etmeyecek çok kötü tecrübelerim var çünkü hatta dogana kadar diyebilirim Allah yardımcımız olsunKalp atışını duyana dek , sevinçten mutluluktan ağlayana dek huzur yok bana anlaşıldıTeşekkür ederim canım. Sen duyabildin mi kalp atışlarını ?
bende yarın gidicem inş görürüz daha kap atışları belli olmaz dimicanım benimde SAT 6 şubat bugün gördük keseyi. inş sizde görürsünüz
vajinal riskli değil mi . bende yarın gidicem ama karından görünmezse vajinalden göstermek istemiyorumEvet duydum ama vajinal ultrasonla duydum
Hayirli.haberlerle.gel.insallahTatlimmmm persembe ins.haber ederim.ya bu ara baya yogunum.bakamadim.sen nasilsin
Amin Cümlemizin Allah yardımsıcısı olsunBenim 12.haftaya kadar icim rahat etmeyecek çok kötü tecrübelerim var çünkü hatta dogana kadar diyebilirim Allah yardımcımız olsun
Sen bilirsin tabi , riskli olmadıgını söylüyor doktorlar. Bekleyebilirim diyorsan bir hafta daha beklersin en fazla. İnşallah görürsün yarinvajinal riskli değil mi . bende yarın gidicem ama karından görünmezse vajinalden göstermek istemiyorum
Âmin canım hayırlısı olsunAmin Cümlemizin Allah yardımsıcısı olsunİçimizi ferah tutmak en iyisi bence bu saatten sonra .. Rabbim ol der ve olur.
merhaba kasım anneleri, bende bir kasım annesiyim.Aranızda benim gibi bu haftalarda kanama sıkıntısı yaşayan var mı?Şuan istirahatteyim ama korku içindeyim(
Ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve crinone jel kullaniyorumSelamlar herkese! Allah kısmet ederse ben de kasım ayında doğum yapacağım.
Aranızda tüp bebekle hamile kalan ve crinone jel kullanan var mı? Varsa ona ayrı bir sorum olacak.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı dönemdeyim ve progesteron desteği olarak kullandığım jel turuncu, kahverengi-siyah izlerle geri geldi bugün. Belli ki bir yerlerde bir zaman bir kanama olmuş veya oluyor. Ben de aynı korku içindeyim. Aslında ilk günden beri böyleyim. Bir rahat edemedim. Ama bu dönemlerde hafif kanamaların normal olabileceğini söylüyorlar. Senin durumun ne? Doktora sordun mu?
Ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve crinone jel kullaniyorum
ayy ben okuyunca heyecanladım sizi düşünemiyorum çok heyecanlı bi an olmalıııı =)
Son yarım saattesin hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?