2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar birşey sorucam sizlere. Şimdi doktorum bana kese görünüyor dedi. Bebek var yada yok vb. hiç bir şey demedi. Siz bunu soruyormuusunuz mesela? Mesela 6 hafta 10,7 mm kese dedi. Ben bilmiyorum şimdi pek bu konularıda ondan soruyorum.. Biri bana anlatabilir mi rica etsem ?

Son adet tarihin ne? ve karindanmi baktı ultrasona ona gore değişir canım

Karından baktıysa bence normal üzülme hiç vajinal baksaydı belki kalp atışını bile duyardin
Kalp atışını duyana dek , sevinçten mutluluktan ağlayana dek huzur yok bana anlaşıldı Teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mi kalp atışlarını ?

Kalp atışını duyana dek , sevinçten mutluluktan ağlayana dek huzur yok bana anlaşıldı Teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mi kalp atışlarını ?
Benim 12.haftaya kadar icim rahat etmeyecek çok kötü tecrübelerim var çünkü hatta dogana kadar diyebilirim Allah yardımcımız olsun

Kızlar en son 5martta keseyi görmüştüm 6mm di. 21martta kontrolüm var kalp atışı duyabilir miyim sizce? Vajina ultrason tavsiye ediyor musunuz? Karından duyamazsam diye

Benim 12.haftaya kadar icim rahat etmeyecek çok kötü tecrübelerim var çünkü hatta dogana kadar diyebilirim Allah yardımcımız olsun
Amin Cümlemizin Allah yardımsıcısı olsun İçimizi ferah tutmak en iyisi bence bu saatten sonra .. Rabbim ol der ve olur.

Selamlar herkese! Allah kısmet ederse ben de kasım ayında doğum yapacağım.

Aranızda tüp bebekle hamile kalan ve crinone jel kullanan var mı? Varsa ona ayrı bir sorum olacak.

merhaba kasım anneleri, bende bir kasım annesiyim.Aranızda benim gibi bu haftalarda kanama sıkıntısı yaşayan var mı?Şuan istirahatteyim ama korku içindeyim(

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı dönemdeyim ve progesteron desteği olarak kullandığım jel turuncu, kahverengi-siyah izlerle geri geldi bugün. Belli ki bir yerlerde bir zaman bir kanama olmuş veya oluyor. Ben de aynı korku içindeyim. Aslında ilk günden beri böyleyim. Bir rahat edemedim. Ama bu dönemlerde hafif kanamaların normal olabileceğini söylüyorlar. Senin durumun ne? Doktora sordun mu?

Bu arada liste için bilgilerim; SAT 30 Ocak 2015, 57.5 kilo
Eklerseniz sevinirim

Ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve crinone jel kullaniyorum

Ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ve crinone jel kullaniyorum

Canım hayırlı olsun öncelikle. Seninle aynı günlerde hamile kalmışız gibi. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

Ben de 5. haftanın sonuna doğru jel kalıntıları artık çok yürüyünce veya tuvalete gidince dışarı çıkmaya başladı. Hatta ilk defa ultrason için beklerken oldu. İçinde 1-2 tane khave rengine boyanmış parçalar vardı. Zaten doktorda olduğum için panik yapmadım. Doktor normal dedi, ultrasonda baktı, her şey yolundaydı, kanama vs yoktu ben de içim rahat eve döndüm. Bugün 6 hafta 6 gün bu defa siyah küçük bir pıhtı benzeri bir şey ile geri geldi. Ayrıca jelin bir kımı da turuncu renkteydi. Herhangi bir lekelenme, sancı vs yok ama bu beni çok korkuttu. Sende de benzer şeyler oldu mu?

Kızlar hastaneden geldim herkesten yorum bekliyrm lütfen beta hcg 1435 çıktı 33. Günümdeyim 4hafta 4gün oluyo sanırsam normal mi

ayy ben okuyunca heyecanladım sizi düşünemiyorum çok heyecanlı bi an olmalıııı =)
Son yarım saattesin hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzz =)

Miniğim pıtır pıtır atan kalbini gördüm eşide oluşmuş hatta onu da gördük :)..8.1 mm..haftası ile gayet uyumlu dedi. Herşey yolunda dedi.. Bana bulantı ve baş dönmesi için mucize reçete yazın dedi...Çubuk kraker ve zeytine devam ediyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…