2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Beyaz Patik canim ben toz deterjanla renklileri ayri,beyazlari ayri yikadim.
Renklileri 40 dereceye saldim ama sanki fazla geldi,sonra beyazlari 30'a saldim.

Birinde yumusatici kullanmamistim, kullanmayin deniyor ama kiyafetler cok boyle sert oldu sanki. Utuleyince yumusarmi.bilmem.
Beyazlara cok az yumsatici ekledim sonra.

Yumusatici kullanmamak gerek. Ne de olsa kimyasal agirligi fazla tam durulanmadigi icin kiyafet uzerinde kaliyor. Ben kendi camasirlarima bile kullanmiyorum kaldi ki minigime hic kullanmam. Zaten kurutma makinem var hic gerek olmuyor yumusacik cikiyor hersey. Cok mutluyum kendisiyle.

aleyküm selam canım maşallah bebişe.35 haftadan sonra birden hızla alıyolar.

1297 zayif deilki canim ideal kiloda benm 1550 ydi 29 da doktor iri dedi normali 1200 1300 arasiymis doktormu sana zayif dedi senin fikrin mi sacma geldi bana :) kizima hamileyken 29+5 teyken 1300 gramdi 3.520 gram dogdu

Aynen valla cok sasirdim zaten onun modelini 549 tl.ye joker elinden cikarmis. :)

1297 zayif deilki canim ideal kiloda benm 1550 ydi 29 da doktor iri dedi normali 1200 1300 arasiymis doktormu sana zayif dedi senin fikrin mi sacma geldi bana :) kizima hamileyken 29+5 teyken 1300 gramdi 3.520 gram dogdu
Masallah benimde oyle dogaa keske evet canim benim.haftalarimdakilerinki hep 2000 di ben bide saglik ocagindaki dr um zayif dedi haftasina gore o yuzden takildim

Aynen valla cok sasirdim zaten onun modelini 549 tl.ye joker elinden cikarmis. :)
Satıcı kadın şaşırmış , kaç liraya aldıysa onun yarısına satması gerek , makul olan bu aslında.Fiyat verip sonradan yükseltmesi zaten başına başına komik bir durum :) Belki fikrini değiştirir , sana mesaj atar sonra.
Doların yükselmesi ve bebek araç-gereçlerine gelen zamlar bizleri vurdu , yoksa her şeyi çok daha uygun fiyatlara alabilirdik.2 katına çıktı her şey.

Kızlar epizyotomi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ilk dogumda yapılması şart mi ben hiç istemiyorum

Reactions: GCA
Donse de almam ki cokta umrumdaydi elbet cikar uygun biseyler...kurnazliga dewam etsin ne diyelim

Kızlar epizyotomi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ilk dogumda yapılması şart mi ben hiç istemiyorum
Bizim ne düşündüğümüz önemli değil ki dr.lar isteyince yapacak bişey kalmıyor :) Turkiyede gereksiz yere Epizyotomi açıldığı dünya sağlık örgütünün verdiği rakamların çok çok üzerinde olduğunu biliyorum

Bizim istegimizle olan bisey degil maalesef olacaksa olacak napalim kismet..gecen gun gebe okulunda dogumhaneyi gezdirdiler orda dogum oldu epizyotomi olmadan dogmus cocuk hepbirlikte allah bizede nasip etsin diye dua ettik :)

Biliyorum, ama suyumuz cok kirecli,kiyafetler cok sert elimi bile cizer gibi dokununca,kaldiki.bebisin cildini napar dusunemiyorum.
Yarim kapaktan daha aaz koydum mecburen

Cnm dün doğuma hazirlik kursum vardı. Konu da normal dogumdu. İki ebe vardı ikiside ilk doğumda kesinlikle yapılması gereken bir işlem dediler. Eğer yapılmazsa makata kadar giden derin yırtılma olabiliyormus. Zaten keserken değil Dikerken hissediliyor onu da uyusturuyolarmis. İkinci gebelikte fln gerek olmuyor çoğunlukla ama ilklerde %99 yaparız dediler

Ya evet aslında sezeryan değil normal doğum istiyoruz diye direttiğimiz gibi epizyotomi için de gereksiz uygulanmaması konusunda baskı yapmalıyız ama turkiyedeki illa ki ilk doğum da yapılıyor diye duydum

Evet bende tam bu anlattigin gibi duydum ama madem bu kadar tıbbi müdahale gerektiriyor neden yurt dışında uygulamasi bu kadar az kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…