2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu perine
Yapisal bir durum bizim ebede olabilirde olmayabilirde dedi epizyotomi olmamasi icin baska bir kursta hemsire perina mesaji yapin dedi o da ise yariyormus
Su perine masajı çok tavsiye ediliyor ama ben yapamam yaa

Doktorundan bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alır misin canım yanı biz kendi doktorlarımıza bu konudaki hassadiyetimizi anlatırsak ikna etme şansımız olabilir mi acaba tabi risk yoksa

Arkadaslar bebislerinize kıyafet alırken 0-1ay mi ,1-3 ay mi alıyorsunuz? ?Bana 0-1ay alma çok giyem3z dediler.Bir iki tane öyle aldım. Gersini 1-3ay aldım. Onlarda biraz büyük gibi.malum tecrübede yok.tecrübeli anneler yardım edebilir mi??

Tatlım ben onları araştırmıştım. Bikere o bezler annemizin kullandığı pamuklu bez gibi değilmiş. Fiyatı haricinde pek bi farkı yokmuş diye okumuştum bi yerlerde. Ama hala acabalarım var açıkçası.

Canm sen geldin mi ben geçen hafta olmayıp bu hafta gelenlere baktım nerde oturuyorum

Ben şimdilik 0-3 ve 3-6 aylık aldım. 6-9 larida zaman ilerledikçe bebekle dışarı falan çıktığımda alırım diye düşünüyorum

İyi geceler kızlar. Bu forumda bir arkadaş normal doğumla ilgili bir kitap tavsiye etmişti. Şimdi bulmak istesem samanlıkta iğne aramak olur. Bilen varsa kitabın adını yazabilir mi?

canım bezleri yıkayıp ayrıca kaynatman mikroplardan arıtman gerekiyo valla benim gözüm yemiyo.

Kızlar meraba ben hazırandan beri girmiyorum aranıza nasılsınız bakım görüşmeyelı meleklerimizi kucagımıza almaya allahın izniyle az kaldı nasıl gidio herseyler bakalım

Kızlar bir yazı buldum ve paylaşmak istedim. Şu telsiz telefonlanla ve çizgi filmlerle ilgili. Çizgi film kısmına inanamayacaksınız. Ben netten araştırdım doğru gözüküyo.

Benim 0-1 , 1-3 çok az var.Çoğu 3-6 aylık.Çabuk büyüyorlarmış o yüzden fazla almadık. Gerekirse doğumdan sonra alınır.
İyi geceler kızlar. Bu forumda bir arkadaş normal doğumla ilgili bir kitap tavsiye etmişti. Şimdi bulmak istesem samanlıkta iğne aramak olur. Bilen varsa kitabın adını yazabilir mi?

Ben ,
  • Ina May Gaskin - Doğuma Hazırlık Rehberi
  • Hypnobirthing
kitaplarını aldım.

Benim sana tavsiye edebilecegim mongan yöntemi diye geçen HYPNOBİRTHİNG isimli kitap..ama hemen alıp baslaman lazım ki egzeesizleri yapabilesin...

benim tecrubem yok ama herkes cok cabuk buyuyor dedikleri icin ben de hep 3-6 ay aldim... 3 tane hastane cikisim var bikac parca 1-3 aldim ozellike tulumlari 3-6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…