- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.281
ya ben soda bulamıyorum... soda dediginiz ne ki...Kızlar en 1 tane mutlaka için. ..gebeliğin ilerleyen vakitlerinde magnezyum eksikliği saçma sapan seylere sebep olabiliyor. ..muzu da ihmal etmeyin.. herkese hayırlı doğumlar :)
mamaroo ya karar verdim de yeni fiyatlar cok ucmus... eski fiyatli olanlarin ozellikleri mi farkli ki neden boyle oldu acaba... jokerde ebebekte felanda kalmamis napcaz nerden alacaz 1200 lr vermek istemiyorum ben aglucam galubaaaBen mamarooyu dükkânda görünce vuruldum resmen bide anne karnındaki gibi sallama fonksiyonlarının olması çok iyi. O yüzden benim hiç tereddutum yok
Maden suyu diyelim o zaman :) Beypazarı 1 numaradrya ben soda bulamıyorum... soda dediginiz ne ki...
Ay evetLink görünmüyor canım.
Geceliği kısa kollu sabahlık uzun kollu ama kumaşı gayet kalın geldi bana çok yazlık değil. Normal doğumda herkes gecelik daha rahat diyor o yüzden çok kalın da olsa alt kısım zaten boş olacak :) Ben bir tane aldım oradan bir tane daha uygun bulursam gecelik alacağım içine sadece. Evde giymek için sonrasında pijama almayı düşünüyorum çünkü insan hemen eski haline dönemiyor o yüzden almam lazımBizde arkadasimla boynerden baktik hatta alalim dedik ordaki bayan sizin ki kisa denk geliyor yeni kolleksiyon gelicek onlarin kumaslari biraz daha kalin dedi.Gercektende insan usuyebiliyor ben de o yuzden beliycem.senin aldigin baharlik ya da yazlik degil dimi
Benim 0-1 , 1-3 çok az var.Çoğu 3-6 aylık.Çabuk büyüyorlarmış o yüzden fazla almadık. Gerekirse doğumdan sonra alınır.
Ben ,
kitaplarını aldım.
- Ina May Gaskin - Doğuma Hazırlık Rehberi
- Hypnobirthing
Teşekkürler kızlar.. Aradığım İrina May'in kitabıydı Hypnobirthing'i öğrenmem de iyi oldu.Benim sana tavsiye edebilecegim mongan yöntemi diye geçen HYPNOBİRTHİNG isimli kitap..ama hemen alıp baslaman lazım ki egzeesizleri yapabilesin...
Günaydın arkadaşlar.mamaroo ya karar verdim de yeni fiyatlar cok ucmus... eski fiyatli olanlarin ozellikleri mi farkli ki neden boyle oldu acaba... jokerde ebebekte felanda kalmamis napcaz nerden alacaz 1200 lr vermek istemiyorum ben aglucam galubaaa
Mugladan izmire gidicem doktoruma sordum git keyfini çıkar dedi yolculukla ilgili baska birsey soylemediGünaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)
4 saat kısaymış sorun olmaz heralde.. Ben istanbuldan izmire gidecektim araçla, bi şekilde arkada uzanmalısın, bi kaç saatte bir durup biraz yürümelisin birazda oturmalısın :) demişti doktorum.. Uçakla gideceksende yazı yazmam laZım demişti...Günaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)
Çocuğa zararı olmaz, o ihtiyacı olan besin değerlerini senin vücudundan karşılar ama bu senin değerlerini düşürebilir. Doktora görünmen ve kan tahlili yaptırman iyi olur..Günaydın anneler. Benim bir sorum var. Ben kramp fazla yaşamadığım için ne muz yiyorum nede magnezyum iciyorum. Dun sanki oğlum içerde hep geriliyordu. Acama magnezyum icmem zarar veriyomudur?
Canim ben de 10 gun once tatilden geldim gitmeden once dr.uma sormustum git ama bundan sonra biyere gidemezsin izin veremem demisti. Benim gittigim yol 6-7saat surmustu ve bayagi zorlanmistim. Bayramda da epey buyuyecegiz iyice zor olur diye dusunuyorum. Kendini zorlamasan iyi olur bence.Günaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)
ben de beypazari alıyorum ama elmali sayilir miMaden suyu diyelim o zaman :) Beypazarı 1 numaradr
Ben aldım canım okumaya başladım güzel bir kitapkızlar hamilelik dönemi için tek bi kiap almıştm bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? diye. şimdi de doğum sonrası için kapsamlı bi kitep almak istiyorum aynı serinin devamı var bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler? diye aranızda bu kitabı alan var mı? ya da başka önerdiğiniz kitap var mı ?
ayyy valla dayanamadim az once eski modelini 900 lr ya aldim... yenisini mi alsam indirimi bekleyip diye dusundum sonra artik indirim takip etmeye yuregimin el vermedigini farkettimGünaydın arkadaşlar.
Canım yeni modellerinin sallama fonksiyonları biraz daha değişik diye biliyorum. Maalesef diğer ana kucaklarına gore baya pahalı ama değer diye düşünüyorum. Mesela ben bebek odası takımını mobilyacidan değilde ikeadan daha uygun fiyata alıp yanında mamarooyu alicam.
Sade al canım meyvelilerin hiç faydası yok aksine zararlıben de beypazari alıyorum ama elmali sayilir mi
Soda değil madensuyu yararlı arkadaşlar. Elmalı, limonlu olanlar yarardan çok zararlı diye biliyorum araştırın benceben de beypazari alıyorum ama elmali sayilir mi
tamam tatlim cok sagolSade al canım meyvelilerin hiç faydası yok aksine zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?