2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben mamarooyu dükkânda görünce vuruldum resmen bide anne karnındaki gibi sallama fonksiyonlarının olması çok iyi. O yüzden benim hiç tereddutum yok
mamaroo ya karar verdim de yeni fiyatlar cok ucmus... eski fiyatli olanlarin ozellikleri mi farkli ki neden boyle oldu acaba... jokerde ebebekte felanda kalmamis napcaz nerden alacaz 1200 lr vermek istemiyorum ben aglucam galubaaa

Günaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)

Geceliği kısa kollu sabahlık uzun kollu ama kumaşı gayet kalın geldi bana çok yazlık değil. Normal doğumda herkes gecelik daha rahat diyor o yüzden çok kalın da olsa alt kısım zaten boş olacak :) Ben bir tane aldım oradan bir tane daha uygun bulursam gecelik alacağım içine sadece. Evde giymek için sonrasında pijama almayı düşünüyorum çünkü insan hemen eski haline dönemiyor o yüzden almam lazım

Günaydın anneler. Benim bir sorum var. Ben kramp fazla yaşamadığım için ne muz yiyorum nede magnezyum iciyorum. Dun sanki oğlum içerde hep geriliyordu. Acama magnezyum icmem zarar veriyomudur?

Benim sana tavsiye edebilecegim mongan yöntemi diye geçen HYPNOBİRTHİNG isimli kitap..ama hemen alıp baslaman lazım ki egzeesizleri yapabilesin...
Teşekkürler kızlar.. Aradığım İrina May'in kitabıydı Hypnobirthing'i öğrenmem de iyi oldu.

mamaroo ya karar verdim de yeni fiyatlar cok ucmus... eski fiyatli olanlarin ozellikleri mi farkli ki neden boyle oldu acaba... jokerde ebebekte felanda kalmamis napcaz nerden alacaz 1200 lr vermek istemiyorum ben aglucam galubaaa
Günaydın arkadaşlar.
Canım yeni modellerinin sallama fonksiyonları biraz daha değişik diye biliyorum. Maalesef diğer ana kucaklarına gore baya pahalı ama değer diye düşünüyorum. Mesela ben bebek odası takımını mobilyacidan değilde ikeadan daha uygun fiyata alıp yanında mamarooyu alicam.

Günaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)
Mugladan izmire gidicem doktoruma sordum git keyfini çıkar dedi yolculukla ilgili baska birsey soylemedi

4 saat kısaymış sorun olmaz heralde.. Ben istanbuldan izmire gidecektim araçla, bi şekilde arkada uzanmalısın, bi kaç saatte bir durup biraz yürümelisin birazda oturmalısın :) demişti doktorum.. Uçakla gideceksende yazı yazmam laZım demişti...

Günaydın anneler. Benim bir sorum var. Ben kramp fazla yaşamadığım için ne muz yiyorum nede magnezyum iciyorum. Dun sanki oğlum içerde hep geriliyordu. Acama magnezyum icmem zarar veriyomudur?
Çocuğa zararı olmaz, o ihtiyacı olan besin değerlerini senin vücudundan karşılar ama bu senin değerlerini düşürebilir. Doktora görünmen ve kan tahlili yaptırman iyi olur..

Canim ben de 10 gun once tatilden geldim gitmeden once dr.uma sormustum git ama bundan sonra biyere gidemezsin izin veremem demisti. Benim gittigim yol 6-7saat surmustu ve bayagi zorlanmistim. Bayramda da epey buyuyecegiz iyice zor olur diye dusunuyorum. Kendini zorlamasan iyi olur bence.

Ben aldım canım okumaya başladım güzel bir kitap

ayyy valla dayanamadim az once eski modelini 900 lr ya aldim... yenisini mi alsam indirimi bekleyip diye dusundum sonra artik indirim takip etmeye yuregimin el vermedigini farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…