- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.301
bundan sonra dikkat ederim canım sagolSoda değil madensuyu yararlı arkadaşlar. Elmalı, limonlu olanlar yarardan çok zararlı diye biliyorum araştırın bence
Ohhhh güle güle, sağlıkla kullanın insallahayyy valla dayanamadim az once eski modelini 900 lr ya aldim... yenisini mi alsam indirimi bekleyip diye dusundum sonra artik indirim takip etmeye yuregimin el vermedigini farkettim
Bende uyuyamiyorum ya çok sık uyanıyorum ve sabah erkenden gözüm açılıyor bir daha da uyuyamiyorum, bebelere alıştırma oluyor galiba. Bide benim uykum çok ağırdı ama hamile kaldığından beri eşimin yatakta dönmesine bile uyanır oldumkızlar uykular ne alemde ben hıc uyuyamıyorum sımdıden basladı nöbetler
Bende uyuyamiyorum ya çok sık uyanıyorum ve sabah erkenden gözüm açılıyor bir daha da uyuyamiyorum, bebelere alıştırma oluyor galiba. Bide benim uykum çok ağırdı ama hamile kaldığından beri eşimin yatakta dönmesine bile uyanır oldum
Canim ben 12 saatlik yola cikicam tam 35. Haftamda oluyorum hemde doktorum kizdi mesuliyet kabul etmiyorum tehlikeli dedi ama mecbur cikicamGünaydın kızlar. Bayramda bir yerlere gidenler olacak mı? Dörbsaatlşk yola çıkabilir miyim acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yine de soranınız olmuştur belki :)
Canım bende 24.haftamda tatile gitmiştim doktorum 30.haftadan sonra yolculuk önermiyorum demişti. doktorun bile kızdıktan sonra neden mecbursun özel bir konu değilse?Canim ben 12 saatlik yola cikicam tam 35. Haftamda oluyorum hemde doktorum kizdi mesuliyet kabul etmiyorum tehlikeli dedi ama mecbur cikicam
Kizimla birlikte coook teşekkür ediyoruz teyzesi... amin...daha iyileri senin bebeginin olur ins canimOhhhh güle güle, sağlıkla kullanın insallah
canım zaten onlarda pek indirim olmuyor iyi yapmissin
Kizlar iyi pazarlar. Bu dr lar tepemi fena attirdi.bu aydan sonra dr degistirticekler bana. 3,500-4000 tl dogum icin fiyat veriolar. Benim dr.um disardan gelicek die dahada masrafli. Neyse uzun lafin kisasi istanbul avrupada oturan ve AVCILAR HOSPITAL hastanesine giden varmi? Dr tavsiyesi istiycem sizden..
Benim dr um hizmet yada dogan dedi.hizmet epi+sezeryan icin 4800 dio. Paket disi olan şeyler ayrica fiyata eklenio.dogan 3600 tl verio. Bide dr disardan olunca seni misafir olarak kayit edio.ne yaparlarsa ek masraf,sgk da gecmio yani. Yuh dedim valla. Mimarobada oturdugum icin sonra avcilara gittik.odalar filan hastaneyi cok begendim. Bide dr bulsam tam olcak.Disarinin doktoru oyle oluyor canim ben 3 sene once normal dogumu ethicada 3000 tlye yapmistim, doktorum disardan gelmisti. Simdi fiyatlar hepten ucmustur. Pazartesi ethicadan rapor almaya gidicem o zaman oda + dogumhane kullanim fiyatini sorucam.
Avcilar hospital hakkinda cok olumlu yorumlar duymadim ama birebir giden birileri belki yardimci olabilir. Hakkinda hayirlisi nereyse orasi olsun.
Benim dr um hizmet yada dogan dedi.hizmet epi+sezeryan icin 4800 dio. Paket disi olan şeyler ayrica fiyata eklenio.dogan 3600 tl verio. Bide dr disardan olunca seni misafir olarak kayit edio.ne yaparlarsa ek masraf,sgk da gecmio yani. Yuh dedim valla. Mimarobada oturdugum icin sonra avcilara gittik.odalar filan hastaneyi cok begendim. Bide dr bulsam tam olcak.
teşekkür ederim canım :)Ben aldım canım okumaya başladım güzel bir kitap
Ben bir kez muayene olmuştum Avcılar hospitalde Nil hanıma. Tatlı, ilgili bşr bayan. Üç tanıdıkta onda doğum yaptı. Normal doğum konusunda ısrarcı olduğunu duydum. İyi bir doktormuş. Zaten hastaları bayağı fazla.Kizlar iyi pazarlar. Bu dr lar tepemi fena attirdi.bu aydan sonra dr degistirticekler bana. 3,500-4000 tl dogum icin fiyat veriolar. Benim dr.um disardan gelicek die dahada masrafli. Neyse uzun lafin kisasi istanbul avrupada oturan ve AVCILAR HOSPITAL hastanesine giden varmi? Dr tavsiyesi istiycem sizden..
Ben Hizmet Hastanesinden fiyatlar nedeniyle Avcılar Hospitale gectim. Avcılar Hospital cok cok iyi diyemem ama dogum fiyatlari uygun. 1000 normal, 1500 sezeryan, epidural isterseniz ekstra 250 TL sanırım. Oda olarak da suitle normal arasında 200 lira fark alıyorlarmış günlük. Yoğun bir hastane değil gibi dursa da ne vakit odalara bakmaya çıksam dolu oldukları icin bakamadım. Doktorum Nil Hanım. Cerrahpasa Tıp mezunu, deneyimli bir doktor fakat aşırı yoğun. 5 saat sira bekledigimiz de oldu. Kisacasi artilari ve eksileri olan bir hastane, ev kredim olmasa baska bir yer tercih ederdim açıkçası.Kizlar iyi pazarlar. Bu dr lar tepemi fena attirdi.bu aydan sonra dr degistirticekler bana. 3,500-4000 tl dogum icin fiyat veriolar. Benim dr.um disardan gelicek die dahada masrafli. Neyse uzun lafin kisasi istanbul avrupada oturan ve AVCILAR HOSPITAL hastanesine giden varmi? Dr tavsiyesi istiycem sizden..
Tatlım incirli ethica mı? Eğer öyleyse hangi doktora gidiyorsun?Disarinin doktoru oyle oluyor canim ben 3 sene once normal dogumu ethicada 3000 tlye yapmistim, doktorum disardan gelmisti. Simdi fiyatlar hepten ucmustur. Pazartesi ethicadan rapor almaya gidicem o zaman oda + dogumhane kullanim fiyatini sorucam.
Avcilar hospital hakkinda cok olumlu yorumlar duymadim ama birebir giden birileri belki yardimci olabilir. Hakkinda hayirlisi nereyse orasi olsun.
Canm sen geldin mi ben geçen hafta olmayıp bu hafta gelenlere baktım nerde oturuyorum
Ben direkt olarak avcılar hospital'a gitmiyorum ama doğumum orda olacak büyük ihyimal, doktorumun gittiği hastaneler arasında orasıda var çünkü. Özel muayenehaneye gidiyorum düşünürsen, avcılarda yine, türkan mutafoğlu.. Çok çok ilgili ben çok memnunum.. Ki hem özel muayenehane olup hem ilgisiz olan yoktur heralde.. Daha tam net konuşmadım bidahaki randevumda konuşucam ama sanırım fiyat olarakta 2,500 lira gibi bi tutar olacak herşey dahil..Kizlar iyi pazarlar. Bu dr lar tepemi fena attirdi.bu aydan sonra dr degistirticekler bana. 3,500-4000 tl dogum icin fiyat veriolar. Benim dr.um disardan gelicek die dahada masrafli. Neyse uzun lafin kisasi istanbul avrupada oturan ve AVCILAR HOSPITAL hastanesine giden varmi? Dr tavsiyesi istiycem sizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?