2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bir de benim belimde ve karnımda adet öncesi olduğu gibi sıcaklık hissi, içten bir kaşıntı hissi, hassasiyet var. Kramp vs yok.

Benimde tüpbebek ve crinone jel kullanıyorum. Dediğiniz gibi bazen koyu renkli geri gelen pütürler oluyor. Bende sordum dr'um normal dedi.

merhaba canım. ben tüp bebişli anne adayıyım. fasülyemin kesesini bugün gördüm hatta :) jel kullanıyorum ben de.

Reactions: 9ay
Ben buna benzer bir şey yasamadım canım yardımcı olamıyorum üzgünüm ama icini ferah tut hemen panik yapma doktoruna ulaşmaya çalış bence

Ben buna benzer bir şey yasamadım canım yardımcı olamıyorum üzgünüm ama icini ferah tut hemen panik yapma doktoruna ulaşmaya çalış bence
Peki bir sorun olsa nasıl anlarım? Devam eden bir kanama mı olur? Sancı ağrı mı olur? yoksa hiç belirti vermeden de olabilir mi?

Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum benim gibi zor yollardan geçip hamile kalmışsın sende. Allah tamamına erdirsin. Sorumu yukarıda sordum. Bakar mısın?
arkadaşım ben yaşamadım ama deiğin durumu yaşayan olmuş endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama dr una danış içini rahatlat.

Bendede kist ve miyom var benimde ona kafam takılıyor ama elimden gelen bir şey yok Allah'a emanet artık sende varmı kist yada miyom

Cnm bnm bu kabızlıga tek çözüm ananass ananas hem bbk için iyi hmde bızı kabızlıkdan kurtarıo...
ananas suyu almıştım sabah umarım işe yarar :)
GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?

ben keseyi görmeden söylemeyeceğim ama çok korkuyorum... şuan ekipte 1 kişi doğum izninde bir kişide bu ay doğum iznine çıkacak birde ben hamilayim nasıl diyeceğim

Kızlar hastaneden geldim herkesten yorum bekliyrm lütfen beta hcg 1435 çıktı 33. Günümdeyim 4hafta 4gün oluyo sanırsam normal mi

doktor ne dedi? kesiyi gördünüz mü ?

Peki bir sorun olsa nasıl anlarım? Devam eden bir kanama mı olur? Sancı ağrı mı olur? yoksa hiç belirti vermeden de olabilir mi?
Kırmızı kanama olursa tehlikeli. canım kahverengi olabiliyor. daha önce dusuk yaptım ben Allah korusun hepimizi yat dinlen ayakta kalma. mümkün olduğunca istirahat et

Cnm Merhaba. Bilmem hatırladım mi seninle eski bir topikte karsilasmistik. Hayırlı olsun fok sevindim. Allah Tamamına erdirsin

Bendede kist ve miyom var benimde ona kafam takılıyor ama elimden gelen bir şey yok Allah'a emanet artık sende varmı kist yada miyom
Adenomyosis var. O da rahim içi bir rahatsızlık. Endometriozisin kardeşi el ele gidiyorlar sağolsun!
Allah yardımcımız olsun.

Canım ben istirahatteyim hala zaman zaman kahverengi akıntılarım var.400 mg progestan kullanıyorum.doktor dinlenmem gerektiğini söylüyor.düşük riskim var vajinal ultrasonda kanamam da gözüküyor inşallah kanama biter de şu korkulardan kurtulurum

Amin canım inşallah. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şu an karnımızda büyümekte olan bu bebişleri

Ben adet gecikmesinden 2 gün sonra test yaptırdım. 256ydı değer. 1 hafta sonra da keseyi ve yolk kesesini gördük çok şükür. Şimdi kalp atışını bekliyoruz.

arkadaşım ben yaşamadım ama deiğin durumu yaşayan olmuş endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama dr una danış içini rahatlat.

Sağol canım. 2 gün sonra kalp atışı için gideceğiz zaten. Daha önce kahverengi leke var dediğimde normal demişti şimdi siyah ve turuncu normal mi diye aramak istemedim :) Kafayı yediğimi düşünecek. Gerçi doğru sayılır :)

ben keseyi görmeden söylemeyeceğim ama çok korkuyorum... şuan ekipte 1 kişi doğum izninde bir kişide bu ay doğum iznine çıkacak birde ben hamilayim nasıl diyeceğim

Canım önemli olan sensin. Söyle ki seni yormasınlar. Hatta riskli bir dönemdeyim falan de. Ben ilk gün söyledim. Zaten tedavi gördüğümü biliyorlardı. İnanılmaz iş kolik bir insandım. 1.5 aydır iş o kadar önemsiz görünüyor ki gözüme. Söyle bence.

Kırmızı kanama olursa tehlikeli. canım kahverengi olabiliyor. daha önce dusuk yaptım ben Allah korusun hepimizi yat dinlen ayakta kalma. mümkün olduğunca istirahat et

Sağol canım. Geçmiş olsun baktım eski mesajlarına. Sen de çok zor günler yaşamışsın. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Kalp atışını duymuşsun. Çok güzel bir şey. Devam eder bu defa Allah'ın izniyle. Bunu doğuracağım de kendi kendine. Ben hep öyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi.

benim zaten çok riskli amh 0,52 iken kendi kendime hamile kaldım hala şoktayım.. doktor korunmayı bırak zaten kendikendine gebe kalman çok zor demişti.. bat'dab 2 gün sonra 504 çıktı bhcg sonucum.. yerleşme kanaması akıntı vs yaşamadım hiç ama dünden bari çok hastayım 3 gün rapor verdi sabah doktor

Ya bende dün 2damla kahverengi akıntı olmuştu onun için bugün alelacele doktra gittim ultrasyona almadılar çok erken dediler yerleşme kanaması olup olmadığını beta hcg değerinden anlarlarmış bugün 1435 çıktı 2gün sonra tekrar gidicem değer düşerse sıkıntı var demekmiş düşmezde yükselirse sağlıklı gebelik o lekede yerleşme lekesi diyeceklermiş

seninle aynı günümüz :)
bende haftaya c. tesi gitmeyi düşünüyorum ama hastayım şimdi korkmaya başladım bide kilo verdim.. zaten çok zayıfım iyice endişelendim.. bugün kan tahlili yaptırdım demir eksikliği anemisi çıktı hayatımda ilkkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…