- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.641
Canım hayırlı olsun öncelikle. Seninle aynı günlerde hamile kalmışız gibi. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
Ben de 5. haftanın sonuna doğru jel kalıntıları artık çok yürüyünce veya tuvalete gidince dışarı çıkmaya başladı. Hatta ilk defa ultrason için beklerken oldu. İçinde 1-2 tane khave rengine boyanmış parçalar vardı. Zaten doktorda olduğum için panik yapmadım. Doktor normal dedi, ultrasonda baktı, her şey yolundaydı, kanama vs yoktu ben de içim rahat eve döndüm. Bugün 6 hafta 6 gün bu defa siyah küçük bir pıhtı benzeri bir şey ile geri geldi. Ayrıca jelin bir kımı da turuncu renkteydi. Herhangi bir lekelenme, sancı vs yok ama bu beni çok korkuttu. Sende de benzer şeyler oldu mu?
merhaba canım. ben tüp bebişli anne adayıyım. fasülyemin kesesini bugün gördüm hatta :) jel kullanıyorum ben de.Selamlar herkese! Allah kısmet ederse ben de kasım ayında doğum yapacağım.
Aranızda tüp bebekle hamile kalan ve crinone jel kullanan var mı? Varsa ona ayrı bir sorum olacak.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı dönemdeyim ve progesteron desteği olarak kullandığım jel turuncu, kahverengi-siyah izlerle geri geldi bugün. Belli ki bir yerlerde bir zaman bir kanama olmuş veya oluyor. Ben de aynı korku içindeyim. Aslında ilk günden beri böyleyim. Bir rahat edemedim. Ama bu dönemlerde hafif kanamaların normal olabileceğini söylüyorlar. Senin durumun ne? Doktora sordun mu?
Evet gayet yüksek çok güzelKızlar hastaneden geldim herkesten yorum bekliyrm lütfen beta hcg 1435 çıktı 33. Günümdeyim 4hafta 4gün oluyo sanırsam normal mi
Ben buna benzer bir şey yasamadım canım yardımcı olamıyorum üzgünüm ama icini ferah tut hemen panik yapma doktoruna ulaşmaya çalış benceCanım hayırlı olsun öncelikle. Seninle aynı günlerde hamile kalmışız gibi. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
Ben de 5. haftanın sonuna doğru jel kalıntıları artık çok yürüyünce veya tuvalete gidince dışarı çıkmaya başladı. Hatta ilk defa ultrason için beklerken oldu. İçinde 1-2 tane khave rengine boyanmış parçalar vardı. Zaten doktorda olduğum için panik yapmadım. Doktor normal dedi, ultrasonda baktı, her şey yolundaydı, kanama vs yoktu ben de içim rahat eve döndüm. Bugün 6 hafta 6 gün bu defa siyah küçük bir pıhtı benzeri bir şey ile geri geldi. Ayrıca jelin bir kımı da turuncu renkteydi. Herhangi bir lekelenme, sancı vs yok ama bu beni çok korkuttu. Sende de benzer şeyler oldu mu?
Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum benim gibi zor yollardan geçip hamile kalmışsın sende. Allah tamamına erdirsin. Sorumu yukarıda sordum. Bakar mısın?merhaba canım. ben tüp bebişli anne adayıyım. fasülyemin kesesini bugün gördüm hatta :) jel kullanıyorum ben de.
Peki bir sorun olsa nasıl anlarım? Devam eden bir kanama mı olur? Sancı ağrı mı olur? yoksa hiç belirti vermeden de olabilir mi?Ben buna benzer bir şey yasamadım canım yardımcı olamıyorum üzgünüm ama icini ferah tut hemen panik yapma doktoruna ulaşmaya çalış bence
arkadaşım ben yaşamadım ama deiğin durumu yaşayan olmuş endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama dr una danış içini rahatlat.Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum benim gibi zor yollardan geçip hamile kalmışsın sende. Allah tamamına erdirsin. Sorumu yukarıda sordum. Bakar mısın?
Bendede kist ve miyom var benimde ona kafam takılıyor ama elimden gelen bir şey yok Allah'a emanet artık sende varmı kist yada miyomCanım hayırlı olsun öncelikle. Seninle aynı günlerde hamile kalmışız gibi. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.
ananas suyu almıştım sabah umarım işe yarar :)Cnm bnm bu kabızlıga tek çözüm ananass ananas hem bbk için iyi hmde bızı kabızlıkdan kurtarıo...
GünaydınlarrrHamile olup çalışan anneler iş yerinizde anlayışlı davranıyorlar mı ?
Kızlar hastaneden geldim herkesten yorum bekliyrm lütfen beta hcg 1435 çıktı 33. Günümdeyim 4hafta 4gün oluyo sanırsam normal mi
Kırmızı kanama olursa tehlikeli. canım kahverengi olabiliyor. daha önce dusuk yaptım ben Allah korusun hepimizi yat dinlen ayakta kalma. mümkün olduğunca istirahat etPeki bir sorun olsa nasıl anlarım? Devam eden bir kanama mı olur? Sancı ağrı mı olur? yoksa hiç belirti vermeden de olabilir mi?
Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
Adenomyosis var. O da rahim içi bir rahatsızlık. Endometriozisin kardeşi el ele gidiyorlar sağolsun!Bendede kist ve miyom var benimde ona kafam takılıyor ama elimden gelen bir şey yok Allah'a emanet artık sende varmı kist yada miyom
Âmin tatlım âminAdenomyosis var. O da rahim içi bir rahatsızlık. Endometriozisin kardeşi el ele gidiyorlar sağolsun!
Allah yardımcımız olsun.
Selamlar herkese! Allah kısmet ederse ben de kasım ayında doğum yapacağım.
Aranızda tüp bebekle hamile kalan ve crinone jel kullanan var mı? Varsa ona ayrı bir sorum olacak.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı dönemdeyim ve progesteron desteği olarak kullandığım jel turuncu, kahverengi-siyah izlerle geri geldi bugün. Belli ki bir yerlerde bir zaman bir kanama olmuş veya oluyor. Ben de aynı korku içindeyim. Aslında ilk günden beri böyleyim. Bir rahat edemedim. Ama bu dönemlerde hafif kanamaların normal olabileceğini söylüyorlar. Senin durumun ne? Doktora sordun mu?
Kizlar merhba bende araniza katildim. Bebeginizin kesesini goren oldu mu bir de beta hcg niz ilk ogrendiginiz de kacti? Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize...saglikla buyutmeyi opup koklamayi nasip etsin. Bu benim ikinci gebeligim ilki dusuk olmustu Rabbim korusun bu sefer almasin bana bagislasin yavrumu. aminn
arkadaşım ben yaşamadım ama deiğin durumu yaşayan olmuş endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama dr una danış içini rahatlat.
ben keseyi görmeden söylemeyeceğim ama çok korkuyorum... şuan ekipte 1 kişi doğum izninde bir kişide bu ay doğum iznine çıkacak birde ben hamilayim nasıl diyeceğim
Kırmızı kanama olursa tehlikeli. canım kahverengi olabiliyor. daha önce dusuk yaptım ben Allah korusun hepimizi yat dinlen ayakta kalma. mümkün olduğunca istirahat et
Muz ye kramp icin.nerene giriyor kasık fln mi?ben geceleri çok sıkışmıyorum canım ama ağrı ile uyanıyorum.. çok kötü oluyo. kramp şeklinde ağrı.
benim zaten çok riskli amh 0,52 iken kendi kendime hamile kaldım hala şoktayım.. doktor korunmayı bırak zaten kendikendine gebe kalman çok zor demişti.. bat'dab 2 gün sonra 504 çıktı bhcg sonucum.. yerleşme kanaması akıntı vs yaşamadım hiç ama dünden bari çok hastayım 3 gün rapor verdi sabah doktorCanım önemli olan sensin. Söyle ki seni yormasınlar. Hatta riskli bir dönemdeyim falan de. Ben ilk gün söyledim. Zaten tedavi gördüğümü biliyorlardı. İnanılmaz iş kolik bir insandım. 1.5 aydır iş o kadar önemsiz görünüyor ki gözüme. Söyle bence.
.
Ya bende dün 2damla kahverengi akıntı olmuştu onun için bugün alelacele doktra gittim ultrasyona almadılar çok erken dediler yerleşme kanaması olup olmadığını beta hcg değerinden anlarlarmış bugün 1435 çıktı 2gün sonra tekrar gidicem değer düşerse sıkıntı var demekmiş düşmezde yükselirse sağlıklı gebelik o lekede yerleşme lekesi diyeceklermişananas suyu almıştım sabah umarım işe yarar :)
ben keseyi görmeden söylemeyeceğim ama çok korkuyorum... şuan ekipte 1 kişi doğum izninde bir kişide bu ay doğum iznine çıkacak birde ben hamilayim nasıl diyeceğim
doktor ne dedi? kesiyi gördünüz mü ?
Ya bende dün 2damla kahverengi akıntı olmuştu onun için bugün alelacele doktra gittim ultrasyona almadılar çok erken dediler yerleşme kanaması olup olmadığını beta hcg değerinden anlarlarmış bugün 1435 çıktı 2gün sonra tekrar gidicem değer düşerse sıkıntı var demekmiş düşmezde yükselirse sağlıklı gebelik o lekede yerleşme lekesi diyeceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?