- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.661
Canım ben istirahatteyim hala zaman zaman kahverengi akıntılarım var.400 mg progestan kullanıyorum.doktor dinlenmem gerektiğini söylüyor.düşük riskim var vajinal ultrasonda kanamam da gözüküyor inşallah kanama biter de şu korkulardan kurtulurum
daha önce saağlık ocagında hiç tahlil yaptırmadım o yüzden bişey diyemicemsağlık ocağında yaptırdım. bugün verip yarın sonucu alıyorsun. Acaba yinede mail isteyebilir miyim?
benim zaten çok riskli amh 0,52 iken kendi kendime hamile kaldım hala şoktayım.. doktor korunmayı bırak zaten kendikendine gebe kalman çok zor demişti.. bat'dab 2 gün sonra 504 çıktı bhcg sonucum.. yerleşme kanaması akıntı vs yaşamadım hiç ama dünden bari çok hastayım 3 gün rapor verdi sabah doktor
Selamlar herkese! Allah kısmet ederse ben de kasım ayında doğum yapacağım.
Aranızda tüp bebekle hamile kalan ve crinone jel kullanan var mı? Varsa ona ayrı bir sorum olacak.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı dönemdeyim ve progesteron desteği olarak kullandığım jel turuncu, kahverengi-siyah izlerle geri geldi bugün. Belli ki bir yerlerde bir zaman bir kanama olmuş veya oluyor. Ben de aynı korku içindeyim. Aslında ilk günden beri böyleyim. Bir rahat edemedim. Ama bu dönemlerde hafif kanamaların normal olabileceğini söylüyorlar. Senin durumun ne? Doktora sordun mu?
A evet aynı geçmiş olsun cumartesi beta hcg yaptıracaksın demi değerinide benimle paylaşır mısın merak ediyrm bide hiç lekelenme yaşadın mıseninle aynı günümüz :)
bende haftaya c. tesi gitmeyi düşünüyorum ama hastayım şimdi korkmaya başladım bide kilo verdim.. zaten çok zayıfım iyice endişelendim.. bugün kan tahlili yaptırdım demir eksikliği anemisi çıktı hayatımda ilkkez
Canim ayni durumdayim sat a gore 6 haftalikken gorunmediydi .doktor gec dollenme olabilir dedi 8 tup kan aldilar haftaya insallah ogrenirimKizlar ben şuan 7+0 ım ama kesem henuz 13mm. Karindan ultrasonla ancak kese 20mm olunca yolk sac ve embriyoyu goruruz dedi doktorum. Vajinal baksak goruruz ama su an bakmayacagim dedi. Haftaya carsamba anca 20 mm olmuş olacak bu durumda. Ve ben ozamn 8+0 olucam. Benim biraz geriden geliyor gibi dimiburdan okuyorum genelde 6+li haftalarda insanlar goruyor bebişi. Doktorumda bir sorun var gibi konuşmadi ama biraz kanamaminda olmasi beni olumsuz dusunduruyor. Benimle ayni durumda olan var mi acaba?
Transfer tarihini ogrenebilirmiyim bebegin dogum tarihini neye gore hesapladin bu konuda benim kafam karıştıİyi canım maşallah değerin de çok güzel. Kuvvetli bir hamilelik. Gerçekten çok düşükmüş AMH değerin. Allah kısmet etmiş ne kadar güzel
Korkma ben de çok hastaydım. Bugün ve yarın işe gitmiyorum. İş yerine söylediğim için izin verdiler. Hamilelikten ve stresten bağışıklık sistemi düşüyor. Günde en fazla 2 bardak olmak üzere doğal ıhlamur çayı, zencefil ve propolis ile iyileştim.
Canım ananas suyu degıl ananas dilimi posası işe yarıo cnm ama bı dene belkı suyuda iyi gelır..ananas suyu almıştım sabah umarım işe yarar :)
ben keseyi görmeden söylemeyeceğim ama çok korkuyorum... şuan ekipte 1 kişi doğum izninde bir kişide bu ay doğum iznine çıkacak birde ben hamilayim nasıl diyeceğim
doktor ne dedi? kesiyi gördünüz mü ?
Canım ben de aynı korku içindeyim. Daha bir gün mutlu olamadım. Nankörlük yapıyor olmaktan da korkuyorum ama elimde değil. Hayırlısıyla şu riskli dönemi atlatalım bir 12 haftalık olalım diye bekliyorum.
Endişe etme benimde senin ki gibiydi. Progestan hap kullanıyorum günde 1 tane. Karaman var mı canimKizlar acill bilgi yardimiiiii doktorum email gondermis simdi progestron 4.7 cikmis acil progestron aşısı olmam gerekmis degerim cokmu kotu
Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7Endişe etme benimde senin ki gibiydi. Progestan hap kullanıyorum günde 1 tane. Karaman var mı canim
Endişelenme canım benim diyorum ya hemen hemen aynıyiz. Ama mutlaka progesteron kullan man lazım.Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7
Canim birde mutlaka yat hatta hiç kalkma sadece wc için kalkmaya gayret et. birde sakin stres yapma. Bebeğin seninle insallah. Ayyy hepimiz de aynı heyecan stres Rabbim yüzümüzü güldürsun.Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7
bende içeceğim bakalım yaında gitmiyorum işeİyi canım maşallah değerin de çok güzel. Kuvvetli bir hamilelik. Gerçekten çok düşükmüş AMH değerin. Allah kısmet etmiş ne kadar güzel
Korkma ben de çok hastaydım. Bugün ve yarın işe gitmiyorum. İş yerine söylediğim için izin verdiler. Hamilelikten ve stresten bağışıklık sistemi düşüyor. Günde en fazla 2 bardak olmak üzere doğal ıhlamur çayı, zencefil ve propolis ile iyileştim.
A evet aynı geçmiş olsun cumartesi beta hcg yaptıracaksın demi değerinide benimle paylaşır mısın merak ediyrm bide hiç lekelenme yaşadın mı
Canım ananas suyu degıl ananas dilimi posası işe yarıo cnm ama bı dene belkı suyuda iyi gelır..
Canim sen kaç haftalIksin. Hcg kac çıkmıştı.Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7
Canim sen kaç haftalIksin. Hcg kac çıkmıştı.[/QUOTEkac haftalik henuz soylenmedi gec dollenme olmus gecen pazartesi degerim hcg 277.2 cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?