2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım ben de aynı korku içindeyim. Daha bir gün mutlu olamadım. Nankörlük yapıyor olmaktan da korkuyorum ama elimde değil. Hayırlısıyla şu riskli dönemi atlatalım bir 12 haftalık olalım diye bekliyorum.

İyi canım maşallah değerin de çok güzel. Kuvvetli bir hamilelik. Gerçekten çok düşükmüş AMH değerin. Allah kısmet etmiş ne kadar güzel

Korkma ben de çok hastaydım. Bugün ve yarın işe gitmiyorum. İş yerine söylediğim için izin verdiler. Hamilelikten ve stresten bağışıklık sistemi düşüyor. Günde en fazla 2 bardak olmak üzere doğal ıhlamur çayı, zencefil ve propolis ile iyileştim.

Selam bende tüp tedavisi ile gebeyim Allah'a Şükür... Crinone Jel kullanıyorum ve çoğu zaman kahve ve siyaha yakın renklerde geri geldiği oluyor... Ama ben test günümde crinone jel içerisinde kırmızı-pembe renk kanama yaşadım ve doktorum jeli bıkrakıp Progesteron iğne vurulma mı söyledi lekelenme geçene kadar her akşam 2 ampul 50ml Progesteron iğne oldum lekelenmem bu süre içerisinde pembeden kahve rengine döndü ve gün geçtikçe azaldı ve sonunda da bitti çok şükür... Bence paniğe kapılmadan doktoruna danışmaya çalış en iyi o yönlendirecektir seni...

Reactions: 9ay
A evet aynı geçmiş olsun cumartesi beta hcg yaptıracaksın demi değerinide benimle paylaşır mısın merak ediyrm bide hiç lekelenme yaşadın mı

Canim ayni durumdayim sat a gore 6 haftalikken gorunmediydi .doktor gec dollenme olabilir dedi 8 tup kan aldilar haftaya insallah ogrenirim

Transfer tarihini ogrenebilirmiyim bebegin dogum tarihini neye gore hesapladin bu konuda benim kafam karıştı

Canım ananas suyu degıl ananas dilimi posası işe yarıo cnm ama bı dene belkı suyuda iyi gelır..

nankörlük değil canım sürekli korkmak çok kötü.Psikolojimizi bozuyor.Mesela benim bugün bir kaç saat sancım kayboldu mide bulantım geçti bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmeye başladım.Midem bulanırsa bebeğim iyidir gibi düşünmeye başladım anlaşılan.yine de olumlu düşünmemiz lazım bazen stresten de kanama olabilirmiş.İyi düşünelim her şey iyi olsun inşallah.Senin,benim ve bu korkuları yaşayan tüm hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun inşalahhhh

Reactions: 9ay
Kizlar acill bilgi yardimiiiii doktorum email gondermis simdi progestron 4.7 cikmis acil progestron aşısı olmam gerekmis degerim cokmu kotu

Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7
Canim birde mutlaka yat hatta hiç kalkma sadece wc için kalkmaya gayret et. birde sakin stres yapma. Bebeğin seninle insallah. Ayyy hepimiz de aynı heyecan stres Rabbim yüzümüzü güldürsun.

bende içeceğim bakalım yaında gitmiyorum işe

A evet aynı geçmiş olsun cumartesi beta hcg yaptıracaksın demi değerinide benimle paylaşır mısın merak ediyrm bide hiç lekelenme yaşadın mı

yaptırmalımıyım sence ? 12 sinde 504 çıkmıştı sonucum

Canım ananas suyu degıl ananas dilimi posası işe yarıo cnm ama bı dene belkı suyuda iyi gelır..

ben normaldede sürekli kabız olduğum için korkuyorum hemoroid filan olmaktan

Gayet iyi canım değerin inşallah tutuNMus. Ancak mutlaka progesteron kullan en yakın zamanda. Kanaman leke şeklinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…