2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba arkadaşlar bende geldim şükür olsun
uzun bi beklemeden sonra hamilelik bana da nasip oldu :) Pazatesi doktora gideceğim, çok merak içindeyim. ilk görüşmemizi yapacağız inşallah bebişimle

Senin kanama ve hcg ne durumda ?
Bende pesembe lekelenme oldu Progesteron um çok düşük tu. Hcg en son 190 çıkmıştı. Doktor düşük riski m olduğunu söyledi. Zaten çok şiddetli sancilarim var. Sürekli yatıyorum hareketlerim kısıtlı. inşallah keseyi de hayırlısıyla görürüz. Ancak 3 aya kadar aşırı özen göstermek gerek.

Allah yardimcimiz olsun canim insallah guzel haberler biran once alip rahat bir hamilelik geciririz.benim yatma durumum da yok sat tarihin ne idi ?

Cnm Merhaba. Bilmem hatırladım mi seninle eski bir topikte karsilasmistik. Hayırlı olsun fok sevindim. Allah Tamamına erdirsin
canim nasilsin? Tebrik ederim bebise cok sevindim. Bende dun ogrendim evde tesy yaptim tekrar nasip etti Rabbim cok şükür :) ne kadarlik hamilesin?

Peki bir sorun olsa nasıl anlarım? Devam eden bir kanama mı olur? Sancı ağrı mı olur? yoksa hiç belirti vermeden de olabilir mi?
Canim bende tup bebis annesi olacagim insallah ben fitil kullaniyorum ama gecen hafta once pembe daha sonra kahverengine donen ve 2gun suren bir kanamam oldu dr hersey normal kese etrafinda kanama yok dedi boyle seylerin normal oldugunu kirmizi ve yogun bir kanana olmadikca korkmamami ve dinlenmemi soyledi

Reactions: 9ay
bende içeceğim bakalım yaında gitmiyorum işe

yaptırmalımıyım sence ? 12 sinde 504 çıkmıştı sonucum

ben normaldede sürekli kabız olduğum için korkuyorum hemoroid filan olmaktan
Beta hcg yükselirse sağlıklı ilerlediğini görürsün hemde değerlerimiz yakın mı bakarz

Amin canım inşallah öyledir. Stresden elimizden geldiğince uzak durmamız lazım ama işte annellik kendini böyle göstermeye başladı sanırsam.

Durmak gerekiyor ama durulmuyor heleki ilk gebelikse senin ilk mi ben kizimda nekadar cok seye stres yapmisim dusununce anliyorum ama bi gercek varki gercekten eger hamilelik boyunca stresli olunca bebek doguncada stresli bir bebek oluyor annelik ilk gebelik testi yapinca basliyor cunku direk aceba gercekten hamilemiyim diye kaygi basliyor

Kızlar ben sürekli yatıyorum düşük riskin den dolayi. Biraz kendimi iyi hissettim az kalktım yine Şancım oldu Adet sancısı gibi. Ya moralim çok bozuluyor.

Yat canim kalkma ben doguma kadar yattim cok sikildim ama yattim cok zor gercekten yasamayan bilemez psikolojik olarak cokuyorsun. kendini iyi hissetsende kalkma dinlen insallah riskin gecince gezersin bol bol bak benimde dusuk riskim var ama bi saniye yatamiyorum zamanin kiymetini bil

Kan pihtilasmasi sorununmu var canım ben 4000 kullanıyorum doktorum yeterli diyor seninki neden yuksek
Kanim pihtilasmaya meyilliymis 5000ile basladim gecen persembe kan aldilar sonuc bu gun cikti ve dozu yukselttiler her hafta doz ayarkamasi icin kan vermem gerekiyormus sana boyle bisey soyledilermi

Yatmayi şu an çok sorun etmiyorum da. Korkum var ya inşallah sıkıntı yasamam

Yeni gelen hamislerimize hayirli ugurlu olsun hosgelmisler. Bebeginin kesesini kalp atisini gorenlerede hayirli ugurlu olsun...

Benim 2 gundur bulantim kesildi bi enerji geldi anlamis degilim o yogun bulanti bitti aceba bidaha olmayacak mi yoksa insallah oyledir mahvolmustum

Kanim pihtilasmaya meyilliymis 5000ile basladim gecen persembe kan aldilar sonuc bu gun cikti ve dozu yukselttiler her hafta doz ayarkamasi icin kan vermem gerekiyormus sana boyle bisey soyledilermi
Hayır hiç boyle bir şey söylenmedi ne testi yapıyorlar bende heterozigotmus yani taşıyıcı senin homozigotmu bendemi yaptırsam hangi hastanede yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…