- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.901
Nerde bahsettiğiniz bu yer?
Ist.dayim canim tsk.iki çeşmelik tarafından katlı otoparkın ordan giriyorsun, sorarsan gösterirler. Ercü Bebe, ya da aziz bebe diye de sorabilirsin. yanında kahveciler var. biz sora sora bulduk.
kızlaar bu hafta hiç geçmedi ya. doktor kontrolümüzün olduğu haftalar daha zor geçiyo sanki
bayram haftası bizim şirket tatil yapmadı hevesim kursağımda kaldı
akşam misafirim var, yarın akşamda misafir var, cuma da inşallah beşiğimiz gelecek, h.sonu odamızı da yollarlarsaaa
ekimin ortasını görseydik, yavaş yavaş doğumlar da başlar. Eşim dalga geçio sancın gelince de telefon elinde arkadaşlarına yazar mısın acaba die
Ne dedin ben hiçbişey anlamadım.Belki haklısın ama evinde oturup çocuk yapan çalışıp çocuğu erteleyenlerde o kadına yaptığı dışlama bode çocuğu olmayanin yaptığı çok bilmislik buna sebep oluyor
Tatlm 1 beden bile ilklerde buyuk gelioo ona gore al bn yanlis hattlamiosam iki yada 3 paket beyaz paket 1 kullandmHangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?Eki Görüntüle 1633670 Eki Görüntüle 1633671
slm kizlar endokrin dr randevum vardi malasef insilun kullanmaya basliyacamyarin gitip nasil kullanacagimi anlatcaklar
Ayy yazıyı okuyunca çok sinir oldum ne insanlar var AllahımArkadaslar merhaba;
Ben 2015 nisan annesiyim.
Yakinda sizler de yavrularinizi kucaklariniza alacaksiniz. Sizlerle anne sutu ve emzirmeyle ilgili cok guzel bir yaziyi paylasmak istedim, umarim faydasi olur. Hepinize saglikli gunler dilerim.
http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1031478-emzirmeye-baslama-hikayesi
Canım hepimiz aynı durumdayız bu aralar sanırım. Ben de iki dakikalık mesafedeki markete gidip geliyorum sanki dünyanın yolunu yürümüş dünyanın işini yapmışım gibi hissediyorum. Ama yürüyüş çok önemli yavaş yavaş da olsa hergün yapmak lazım aslındaKızlar kaç gündür evden dışarı çıkmıyordum.Bir yürüyüş yapayım dedim. Yemekten sonra yarım saat yürüyüş yaptım kendimi nasıl attım kanepeye şu an bacaklarım zonkluyor,karnım sert,kasıklarım ağrıdı. Dışarısı da çok sıcak onun da etkisi vardır belki.
diyet lik bisey degil tokluk sekerim iyi sabah ,oglen ,aksam sabah aclik sekerim yuksek ciktigi icin verdi 5.2 olmasi lazim 5.7 lerdebenim de cuma randevum var, diyetle öğle ve akşam tokluklarım düzeldi ama sabah aç ve tok halen yüksek çıkıyor. senin kaçtı? diyetle olmadı mı?
Canım erkekler böyle konularda çok hassas ve çok gururlular. Üzülme ama o sinir anında öyle demiştir bence. Sen sebebini açıkladığında o da seni anlayacaktır sonuçta et tırnaktan ayrılmaz her kardeş arasında böyle şeyler olabiliyorKizlar oyle moralim bozukki benim erkek kardesim baska bi sehirde okuyordu okulu bitti fakat calisiyo 5 aydir gormuyoruz kendisini .gecen gun beni aradi konustuk konusurken laf arasinda basindan gecen bi olayi anlatti ve anneme babama soylememem icin beni tembihledi (biriyle tartismis kasi patlamis kardesimin dikis atilmis falan ve suc diger tarafta bulunmus isine son verilmis kardesimde dinlen biraz seni arariz demisler ama bi hafta olmus kasi duzelmis ama arayan yok)bende bunlari duyunca sok ama bosver hayirlisi dedim belki daha buyuk bisey yasiycaktin orda bu bahane olmus dedim ama uzuldugunu sucsuz yere boyle duruma dustugunu soyledi durdu..teli kapattik icim icimi yedi babamlara soyledim cunku onlar calisiyo olarak biliceklerdi para gondrrmicekti kardesim ise girinceye kadar parssiz kalicakti belki onlarda guya caktirmadan sormuslar aramislar yani belli etmisler kardesim de bana kustu arama beni dedi bi muddet dogumada gelmiycem dedi guvenimi sarstin dedi
Canım erkekler böyle konularda çok hassas ve çok gururlular. Üzülme ama o sinir anında öyle demiştir bence. Sen sebebini açıkladığında o da seni anlayacaktır sonuçta et tırnaktan ayrılmaz her kardeş arasında böyle şeyler olabiliyor
Bende aynı durumdayım şurda 1 aya kadar hergün yürüyüş yapmaya çalışıyodum şimdi hiç adam atmak istemiyorum hemn yoruluyorum sırt ağrısı başladı bideKızlar kaç gündür evden dışarı çıkmıyordum.Bir yürüyüş yapayım dedim. Yemekten sonra yarım saat yürüyüş yaptım kendimi nasıl attım kanepeye şu an bacaklarım zonkluyor,karnım sert,kasıklarım ağrıdı. Dışarısı da çok sıcak onun da etkisi vardır belki.
canim cok saol oyle uzuldumki anlatamam ben onuniyiligi icin yaptim oysa bunu nasil anlamazzCanım erkekler böyle konularda çok hassas ve çok gururlular. Üzülme ama o sinir anında öyle demiştir bence. Sen sebebini açıkladığında o da seni anlayacaktır sonuçta et tırnaktan ayrılmaz her kardeş arasında böyle şeyler olabiliyor
Canım benim hiç kafana takma babanlara söylemesen de kötü olurdun.bu seferde ailen kızardı.iyi niyetini anlıcaktır sonunda o sinirinden oyle demiştir.iki üç gün küssün bakalım eninde sonunda arıcaktırKizlar oyle moralim bozukki benim erkek kardesim baska bi sehirde okuyordu okulu bitti fakat calisiyo 5 aydir gormuyoruz kendisini .gecen gun beni aradi konustuk konusurken laf arasinda basindan gecen bi olayi anlatti ve anneme babama soylememem icin beni tembihledi (biriyle tartismis kasi patlamis kardesimin dikis atilmis falan ve suc diger tarafta bulunmus isine son verilmis kardesimde dinlen biraz seni arariz demisler ama bi hafta olmus kasi duzelmis ama arayan yok)bende bunlari duyunca sok ama bosver hayirlisi dedim belki daha buyuk bisey yasiycaktin orda bu bahane olmus dedim ama uzuldugunu sucsuz yere boyle duruma dustugunu soyledi durdu..teli kapattik icim icimi yedi babamlara soyledim cunku onlar calisiyo olarak biliceklerdi para gondrrmicekti kardesim ise girinceye kadar parssiz kalicakti belki onlarda guya caktirmadan sormuslar aramislar yani belli etmisler kardesim de bana kustu arama beni dedi bi muddet dogumada gelmiycem dedi guvenimi sarstin dedi
Keşke siz para gönderseydiniz ya da sizde yoksa ailenizden isteyip kardeşinize yollasaydınız.Kizlar oyle moralim bozukki benim erkek kardesim baska bi sehirde okuyordu okulu bitti fakat calisiyo 5 aydir gormuyoruz kendisini .gecen gun beni aradi konustuk konusurken laf arasinda basindan gecen bi olayi anlatti ve anneme babama soylememem icin beni tembihledi (biriyle tartismis kasi patlamis kardesimin dikis atilmis falan ve suc diger tarafta bulunmus isine son verilmis kardesimde dinlen biraz seni arariz demisler ama bi hafta olmus kasi duzelmis ama arayan yok)bende bunlari duyunca sok ama bosver hayirlisi dedim belki daha buyuk bisey yasiycaktin orda bu bahane olmus dedim ama uzuldugunu sucsuz yere boyle duruma dustugunu soyledi durdu..teli kapattik icim icimi yedi babamlara soyledim cunku onlar calisiyo olarak biliceklerdi para gondrrmicekti kardesim ise girinceye kadar parssiz kalicakti belki onlarda guya caktirmadan sormuslar aramislar yani belli etmisler kardesim de bana kustu arama beni dedi bi muddet dogumada gelmiycem dedi guvenimi sarstin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?