2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Esine soyle yazarim de. Ben haziran anneleri topiginde ilk kizimda doguma giderken gece 4 te yazmistim suyum geldi gidiyorum dua edin diye :) sabah 10 da pilateste zipliyorum suan yazmistim:) dogurduktan bir kac saat sonrada nasil dogurdugumu falan yazmistim ne atraksiyonlu bir gundu

slm kizlar endokrin dr randevum vardi malasef insilun kullanmaya basliyacam yarin gitip nasil kullanacagimi anlatcaklar

Kızlar kaç gündür evden dışarı çıkmıyordum.Bir yürüyüş yapayım dedim. Yemekten sonra yarım saat yürüyüş yaptım kendimi nasıl attım kanepeye şu an bacaklarım zonkluyor,karnım sert,kasıklarım ağrıdı. Dışarısı da çok sıcak onun da etkisi vardır belki.

Ayy yazıyı okuyunca çok sinir oldum ne insanlar var Allahım Bu emzirme konusunda ben de çok hassasım ve beni bebeğimle başbaşa bırakmalarını isteyeceğim. İlk doğumumda yaşadığım şeyler kabus gibi hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor doğumum erken olması sebebiyle yanımda ailemden kimse yoktu onlar şehir dışından gelene kadar ertesi gün olmuştu. Sadece o zamanki kayınvalidem vardı yanımda eşimle birlikte. Sezaryen ameliyatı olmuştum genel anestezi ile ve oradaki hemşire kayınvalideme bebeği emzirtmesini söylemişti onlar da beni resmen mahvettiler göğüslerim çok yara olmuştu. bunun üstüne bi de malum ameliyattan çıplak bir şekilde odaya getirildim hemşire üzerimi temizlemek ve giydirmek için geldiğinde kayınvalidemden yardım etmesini istemişti resmen ikisi birlikte temizlediler beni o zamanlar çok küçüğüm zaten yarı baygınım şok olmuştum ve çok utanmıştım bişey diyememiştim aklıma geldikçe deli oluyorum Şimdiki doğumumda öyle birşey olsa cıngar çıkartırım hastanede sanki başka hemşire mi kalmadı diye

Kizlar oyle moralim bozukki benim erkek kardesim baska bi sehirde okuyordu okulu bitti fakat calisiyo 5 aydir gormuyoruz kendisini .gecen gun beni aradi konustuk konusurken laf arasinda basindan gecen bi olayi anlatti ve anneme babama soylememem icin beni tembihledi (biriyle tartismis kasi patlamis kardesimin dikis atilmis falan ve suc diger tarafta bulunmus isine son verilmis kardesimde dinlen biraz seni arariz demisler ama bi hafta olmus kasi duzelmis ama arayan yok)bende bunlari duyunca sok ama bosver hayirlisi dedim belki daha buyuk bisey yasiycaktin orda bu bahane olmus dedim ama uzuldugunu sucsuz yere boyle duruma dustugunu soyledi durdu..teli kapattik icim icimi yedi babamlara soyledim cunku onlar calisiyo olarak biliceklerdi para gondrrmicekti kardesim ise girinceye kadar parssiz kalicakti belki onlarda guya caktirmadan sormuslar aramislar yani belli etmisler kardesim de bana kustu arama beni dedi bi muddet dogumada gelmiycem dedi guvenimi sarstin dedi

Canım hepimiz aynı durumdayız bu aralar sanırım. Ben de iki dakikalık mesafedeki markete gidip geliyorum sanki dünyanın yolunu yürümüş dünyanın işini yapmışım gibi hissediyorum. Ama yürüyüş çok önemli yavaş yavaş da olsa hergün yapmak lazım aslında

benim de cuma randevum var, diyetle öğle ve akşam tokluklarım düzeldi ama sabah aç ve tok halen yüksek çıkıyor. senin kaçtı? diyetle olmadı mı?
diyet lik bisey degil tokluk sekerim iyi sabah ,oglen ,aksam sabah aclik sekerim yuksek ciktigi icin verdi 5.2 olmasi lazim 5.7 lerde

Canım erkekler böyle konularda çok hassas ve çok gururlular. Üzülme ama o sinir anında öyle demiştir bence. Sen sebebini açıkladığında o da seni anlayacaktır sonuçta et tırnaktan ayrılmaz her kardeş arasında böyle şeyler olabiliyor

Bende aynı durumdayım şurda 1 aya kadar hergün yürüyüş yapmaya çalışıyodum şimdi hiç adam atmak istemiyorum hemn yoruluyorum sırt ağrısı başladı bide

canim cok saol oyle uzuldumki anlatamam ben onuniyiligi icin yaptim oysa bunu nasil anlamazz

Canım benim hiç kafana takma babanlara söylemesen de kötü olurdun.bu seferde ailen kızardı.iyi niyetini anlıcaktır sonunda o sinirinden oyle demiştir.iki üç gün küssün bakalım eninde sonunda arıcaktır

Keşke siz para gönderseydiniz ya da sizde yoksa ailenizden isteyip kardeşinize yollasaydınız.
Yakın bilip sırrını anlatıp, söylememenizi tembihlemiş, siz arkasından söylemişsiniz.
Gurur yapmıştır haklı olarak.
Ama dayı olacak o da çok hevesli ve mutludur, bebek olunca buzlar çözülür kafanızı takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…